Aktív témák
-
kaller1
veterán
válasz
DeadMeat #299 üzenetére
Hm,érdekes...
Amúgy erről lenne szó: PowerTime Widget
Most látom,hogy ez nem free app,hát ez most így járt...
-
aggleány
addikt
Az enyém (Tattoo) simán beteszi a főmenübe. Az alapból telepített progik között van az összes leszedett program, akár a kártyáról installálom, akár a Market-ből szedem le. Az, hogy pontosan hova teszi, a hangulatától függ - teljesen összevissza helyezgeti, van, amelyiket előre, van, amelyiket hátra, vagy akár a rácsos elrendezés közepére valahova.
-
kaller1
veterán
Egy kicsi,hasznos akku widget: Batmonitor
Képet nem teszek fel,százalékban mutatja az akku töltöttséget,alatta pedig az akkuból hátralévő időt a lemerülésig. -
cotreaux
csendes tag
Donation will bring you:
* The option to remove the ad bar from bottom of the screen. More space on screen!
* The option to hide/show the vehicle bar on main screen. More space on screen!
* Manual data and settings backup.
* Hourly, daily and weekly automatic backups.
* Manual data and settings restore.Just donate and register your Donation Reference ID within aCar application and you'll instantly get all of the above mentioned enhancements and features!
Bocs, de akkor visszaadom a nyelvvizsgám :-)
-
-
cotreaux
csendes tag
Itt elég sokat megtalálhattok az aCar programról, ahogy elnézem fizetős.
http://www.zonewalker.com/acar
-
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
Sokat autókázóknak egy hasznos app: aCar
Üzemanyag fogyasztás nyilvántartó,költségszámoló és elemző app.
-
kaller1
veterán
A marketről valaki letöltené,és elküldené nekem a SmartMonitor Pro(QVGA) appot?
Köszönöm előre is! -
kaller1
veterán
-
Gergi
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #258 üzenetére
A Moto Milestone-on van fotófény és van is hozzá a Marketen olyan progi amivel lehet használni zseblámpaként. (Gondolom a Nexushoz is van/lesz)
Egyébként ha jól tudom akkor csak az Android 2.0 ill. az újabb verziók tudják csak kezelni a fotófényt, azért is van az, hogy a gyárilag 1.5 vagy 1.6-os telókon nincs fotófény. -
aggleány
addikt
Feltettem a Handcent SMS-t, tényleg nagyon klassz
Hogyan tudom beállítani, hogy ez legyen az alapértelmezett SMS progi? Esetleg töröljem ki azt, ami eredetileg a telefonon volt, és akkor kizárásos alapon ez az egy marad? Most jött egy üzenet, alapból megnyílt a Handcent SMS, de utána még a felső lehúzható ablakban is ott figyelgetett a jel, hogy üzenet van, pedig már régen elolvastam és ki is töröltem.
-
kaller1
veterán
Biztonsági szoftver,ami lezárja,védi és lokalizálja telefonunkat SIM csere esetén:
Fejlesztő cég weboldala: [link]
Jan. 31-ig letöltve ingyenes.
-
kaller1
veterán
válasz
LEFTHORSE1 #258 üzenetére
Olyanról tudok,amivel a menüikon lecserélhető,és a neve átírható bármire,de kitörölni nem lehet teljesen.
-
LEFTHORSE1
őstag
Meg lehet csinålni azt hogy a menüikonok alòl tünjenek el a szövegecskèk vagy az ikonba integrålòdva låtszodjanak? És lètezik mår a piacon olyan androidos mobil amely led fotòfènyel is el van låtva ès esetleg zseblåmpakèkt is hasznålhatò?
-
psanta
csendes tag
Sziasztok,
valaki tud arra valami megoldást, hogy androidon, hogy lehet sms-ben küldött névjegyeket fogadni? mert most még az sms-t sem látom amiben azt átküldték.
Köszönöm,
Péter -
kaller1
veterán
válasz
Skynet258 #249 üzenetére
Köszi!
Ugyan nem app,de hátha valakit érdekel: Nexus One-ból rippelt háttérképek.
(direkt letöltési link,rar csomag) -
MartOOn
addikt
live wallpapert lehet G1-re nyomni?
-
Skynet258
veterán
Jah, nekem is feltűnt - itt a kép, az ikon a böngészőtől balra:
A verziószám egyébként 1.2.8
Egy bajom van vele egyébként, ha valamit Ignore listára akarok tenni, akkor külön be kell lépni ez ES-be, ott elindítani a Task manager-t, és az épp futók közül kiválasztani. Mondjuk ez az ára annak, hogy az ikonra viszont tényleg csak egy katt, és bezár mindent (tehát nem nyit meg semmi menüt).
-
Ja és nem tudom észrevettétek e de aki ES File explorer-t használ annak tegnap (asszem) óta van elérhető a frissítése. Ezek után már widgetként is ki lehet tenni.
Egy villám van az ikonon (olyan mint anno a revolt nevü játéknál) és alul a bal alsó sarokban kiírja a szabad memóriát, jobb oldalt pedig hogy hány alkalmazás fut a háttérben.
Sorry de nem volt még időm feltenni az sdk-t így nem tudok mutatni SS-t. -
hanati64
tag
A reggeli borotválkozáshoz egy eszköz
http://www.androlib.com/android.application.mk-electricshaver-jwx.aspx -
A KeepScreen alapvetően egy egyszerű program, amely egy meglehetősen idegesítő problémát orvosol.
A képernyő automatikus kikapcsolása ugye nagyon hasznos, hiszen nem meríti feleslegesen az akksit. Azonban email olvasás vagy böngészés közben borzasztó idegesítő tud lenni, hogy folyton vissza kell kapcsolgatni a képernyőt. Ezért aztán mindenki felemeli az automatikus kikapcsolást 30mp-1 percre, aminek köszönhetően majd' fele annyi ideig bírja szusszal a tel.
A megoldás a most már ingyenessé vált KeepScreen app. A telefont immár be lehet szabályozni, hogy 15mp legyen az auto lekapcsolás, azonban megadható, hogy néhány alkalmazás futása esetén (foreground-ban) maradjon a screen bekapcsolva. Rögtön rá is engedtem a bongésztőt és csodák-csodája működik. A browser indításakor a Notification Bar röviden tájékoztat, hogy a KeepScreen bekapcsolt, azaz amíg a browser nyitva marad, mint fő alkalmazás, a telefon nem kapcsolja le a képernyőt.
A KeepScreen automatikusan indul a boot során és eddig nem tapasztaltam semmilyen bug-ot a használata során.Forrás: androidportal.hu
-
Kyller
senior tag
válasz
RandomGosu #241 üzenetére
Nekem Galaxy Spicám van és Pannonba 59-ért hozzádvágják - 10.000, ha beviszel egy roggyant használt telot, szóval nem drága, és ahhoz képest szerintem kiváló...
-
MartOOn
addikt
hi! szerintem kezd egy erős Google G1-el! nagyon jó teló lehet buherálni és 50 körül már kapsz... ha vastagabb a pénztárcád akkor HTC Hero... ha még vastagabb akkor Nexus One!!!
ha még vastagabb, akkor dobj meg engem is egy Nexus One-nal!
-
Kyller
senior tag
válasz
RandomGosu #239 üzenetére
Ez csak a pénztárcád vastagságán múlik...
-
aggleány
addikt
válasz
RandomGosu #232 üzenetére
Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni
Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most
Nekem megfelel a gyorsasága is.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van?
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)
szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek
)
-
kaller1
veterán
válasz
Nekem csak egy kis kínai készülék jutott(itt a leggyengébb a mezőnyben),viszont amióta megvan,nem indult újra,nem fagyott le,elég gyors is,és amire használom arra maximálisan jó...
-
hanati64
tag
válasz
Nekem egy HTC HERO-m van gyári rommal, és nagyon jó.
Kb. 16 éve van mobilom, végig éltem az op.rendszerek fejlődését de legjobban ez az android rendszer nyűgözött le. Úgy alakítod ahogy neked tetszik, az alkalmazások garmadáját tudod rátenni. Amit kigondolsz azt már valaki megírta alkalmazásba és már töltheted is. Én ajánlom ha nem csak telefonálsz a mobiloddal. -
RandomGosu
senior tag
sziasztok gondolkodom egy android telefon vételén, ezért szeretnék egy két tulajtól véleményt hogy mennyire stabil a oprendszer? gyorsasága stb. köszi előre is az infókat!
-
Kéne nekem valami olyasmi progi ami a giroszkópot használja, és ami lenémítaná vagy elutasítaná a hívást ha kijelzővel lefelé fordítom.
Tud esetleg valaki ilyet? -
kaller1
veterán
Egy szép és hasznos információs widget: Executive Assistant FREE v1.3.2 (adware)
-
aggleány
addikt
Hogyan tudok uninstallálni egy progit, amit már felinstalláltam a telefonra? Megnézegettem, és mégsem tetszik
Nem Market-ből van.
-
Skynet258
veterán
Gondolom a rarból kicsomagoltad mappát? ha igen, akkor be kell tenni ezt a két exe-t, felülírni az eredetit. Ha még mindig nem megy, akkor nevezd át a mappát erre: Android-Emulator
Ha még ekkor sem megy, akkor futtasd rendszergazdaként, illetve állítsd XP kompatibilis módba.
Biztosan megy, mert az imént néztem bele -
Kyller
senior tag
Elsőnek én is ASTRO-t tettem fel, de utána megnéztem az ES-t, és szerintem jobb, már ha csak a LAN hozzáférést nézzük, akkor is.
-
Skynet258
veterán
Azért mert kell hozzá a javított exe is
-
aggleány
addikt
Megvan
Találtam egy szimpatikus fájlkezelőt a Market-en, leszedtem, utána a lementett progikat feltettem a kártyára, és a biztonsági feloldás után simán feltelepítettem az eddig összevadászott alkalmazásokat. Nem sokat, csak 5-6 tetszett igazán eddig
Köszi a segítséget
Karma!
Nekem is az Astro volt szimpatikusabb, én is azt telepítettem
Látja a mappáimat, az ékezetes szövegeket is, és a filmeket nagyon jópofán egy régifajta filmtekerccsel jelzi
-
kaller1
veterán
válasz
aggleány #207 üzenetére
Akkor a marketről szedd le az OI File Manager-t,aztán a többit már tudod.
-
aggleány
addikt
Ez teljesen jónak tűnik, ráadásul még jól is néz ki
Köszönöm
Az a baj, hogy nekem most a Market-ről kellene valami, hogy a nem Market-en levőket fel tudjam installálni. Az sem baj, ha nem nagy szám, mert csak az első telepítéshez kellene, utána már használnám ezt a szépecskét, amit linkeltél.
-
kaller1
veterán
válasz
aggleány #205 üzenetére
Kinek mi jön be,én az ES File Explorer-t ajánlom.
-
aggleány
addikt
Amit a Market-ről szedek le, az rögtön ott van a telefonon. Amit a gépre veszek le, azt hogyan tegyem a telefonra? Csak simán rámásolom a kártyára? (80-IQ kérdés
)
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest