- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
Aktív témák
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Felraktam a Missed Call programot, de amikor elindítom ezt a szöveget adja ki: "Add service by clicking the menu button and delete service by long pressing ont the service." Értek angolul de nemtom h mit kellene csinálni. Vki használ ilyen progit? Mit kell ilyenkor csinálni? Esetleg másik hívásos progit tudtok?
Előre is köszi -
Mappa
addikt
mi volt az az alkalmazás ...amikor telefonkönyvből hívok valakit és a hívás befejezése után az alap oldalra lép ki nem pedig vissza a telefonkönyvbe?!
-
Gloob
addikt
Nem lövöd ki véletlenül egy taskkillerrel? Nem kell neki állandó net kapcsolat, de jó ha van mert akkor tud frissülni automatikusan a beállított intervallum szerint. De ha nincs, akkor állítsd az intervallumot 1 napra és tudod kézzel is frissíteni mondjuk wifi-ről. Én is így használom. De nálam nincs semmi taskkiller.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
A FAncy Widget helyett tudtok mást is ajánlani 1.6-ra, mert annak bizonyos időnként megáll az órája és nem frissít továbbá, időjárás jelzést nem tudtam belőle kicsikarni. Állandó online kellene neki, milyen widget az ilyen?
Köszönöm előre is!
-
Zoly75
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy hogyan lehet a szövegbevitelnél használt szótárat bővíteni?
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
pusihusi #2371 üzenetére
Ha a progi nem mogatja az áthelyezést akkor 4 lehetőséged van.
1. Frissítés keresése az adott progihoz hátha megoldja a fejlesztő.
2. Kiváltod egy másikkal ami hasonló tudású és támogatja.
3. Rootolod a kütyüt és utána már minden prigt át tudsz helyezni
4. Van egy progi amivel át tudod másolni a nem használt alkalmazásokat az SD kártyára és amikor kell egy pill alatt vissza, csak nem jut az eszembe a neve -
Joe bácsi
őstag
Leírom mégegyszer a kérdésem, mert látom, h. nem magyarul írtam és senki nem érti!
Szóval, egy adott programot lehet németül is feltelepíteni, használni nem csak angolul????? -
ThorsHUN
őstag
válasz
Cyberbeni #2364 üzenetére
ejjel fullra feltoltom a Desire-t es reggel nem lovom ki a futo appokat. Beirom ide, ha lemerultem, ok? Ha lelkesen kilovoldozgetem az appokat akkor tobb, mint egy napig is muxik a telo...
(amugy jo kerdes, h akkor miert tapasztal a legtobb ember hosszabb akksi idot, ha taskillert hasznal?) -
5150head
senior tag
válasz
Cyberbeni #2361 üzenetére
áhááá
éééértem!
köszmá! és bocsfogok még ide írni sztem hülyeségeket!
amúgy szval, le van zárva a teló, képernyő sötét. megnyomom a bekapcs gombot h elöjönn a csúszkás bill.feloldó. de miután felraktam a mixzinget, megnyomom a gombot bejön a lejátszási képernyő (albumborító) amit ki kell nyomnom fent (exit to lock screen) és utána jön be a csúszkás képernyő. így érthetőbb??? :S nem lehet ezt kilőni vhogy, h ne kelljen mindig kinyomogatni? vagy szedjem le a progit és keressek más lejátszót? :S
amúgy nagyon bejön ez a kütyü komolyan mondom! -
Cyberbeni
addikt
válasz
5150head #2360 üzenetére
akkor leírhattad volna pontosabban, hogy mit szeretnél.
szóval az a gond, hogy amikor kilépsz, akkor nem is lép ki, csak lerakja kicsibe? ez azért van mert az android csak akkor lövi ki az alkalmazásokat, amikor másra kell a memória. ki lehet lőni task killerrel, de csak csökkenti az üzemidőt, meg több idő lesz újra elindítani. -
Cyberbeni
addikt
válasz
ForRedGlory #2356 üzenetére
handcent sms-ben kb ugyanez van beépítve, csak szebben néz ki.
-
5150head
senior tag
hali!
az a kérdésem, h leszedtem MixZing zenelejátszót, minden fasza, de nem tom leállítani
próbáltam az alkalmazásokban is, de ha rákattolok h leállítás akkor se csinál semmit, és amikor feloldom a telót mindig mutatja az adott zeneszámot. úgy léptem ki belőle h lepausestam és kész... vki megoldás? mer kicsit zavar :S bocsi h sügér vagyok, de ma vettem a telót aztán jah ... butavok mégelőre is köszmá!
-
Cyberbeni
addikt
pedig van egy pár.
handcent sms widgete tud ilyet (talán beállításokban be kell kapcsolni)
LauncherPro megjeleníti alul az olvasatlan smsek és nemfogadott hívások számát (kapcsolható, hogy kiírja e)
alapból a felső menüsávon is megjelenik.
executive assistant is elég sok mindent megjelent (ahogy látom widget és lockscreen helyettesítőként is használható)@brianiac: marketen beírod keresőbe, gyakorlatilag mind jó, amiket kiad. taskkillert csak úgy rakj fel, hogy autokill off-on legyen, és alap alkalmazásokat, mint pl óra, ne lőj ki.
hasznos progik meg:
colornote
handycalc
skyfire
xiialive
flashlight
barcode scanner
launcherpro -
Brianiac
aktív tag
Üdv.
Most került hozzám életem első androidos telója, egy t-mobile pulse
Kellene rá néhány jó progi aminek hasznát veszem. Amikre leginkább szükségem lenne egy task manager, v.mi divx player, meg egy jó ebook reader és ebook konverter. Meg ezen kívül még írhattok pár hasznos progit amit ti is használtok.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Híváslista, csoportosítás, stb.
Call History -
Z0C!
őstag
Üdv Srácok!
Van-e olyan progi ami a kijelzőn megjeleníti a nem fogadott hívásokat / sms-eket?
Üdv!
-
Zoly75
aktív tag
Tudja valaki, hogy a TouchPal-nak hogyan lehet bővíteni a szókészletét?
-
uselessgumi
csendes tag
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
pusihusi #2330 üzenetére
2 lehetőséged van a progikat átpakolni a memóriakártyára:
1. Settings->Applications->Manage applications->progi kiválaszt->Move to SD card.
2. SDMove progi használata, kissé gyorsabb vele mint a alap megoldás
Ne felejtsd el, hogy nem minden progi támogatja ezt a funkciót. -
RexpecT
addikt
Sikerült a gmail ikonját a kukába "dobnom".Hogy tudom visszaállítani az eredeti ikont?
-
Zoly75
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2334 üzenetére
Ennek ez a neve, hogy Beautiful widget?
A marketen fent van? -
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #2331 üzenetére
Most per pill. az 5-dik itt.
Amúgy azt írtad, hogy ez a Beautiful widget időjárásos része, de akkor mi az az Accu weather felirat ott a jobb felső sarokban? -
No.01
addikt
Azt lehet tudni, h a Primo elerheto lesz e Androidra? (az Amigo nagyon nem jott be)
Ha igen akkor kb mikorra varhato? -
pusihusi
addikt
Sziasztok akinek Desireje van, ha tud segítsen! Hogy kell a 2.2 rendszeren az appokat a memókarira telepíteni? Mert állitolag 2.2-el lehet, köszi eőre!
-
legiaap
félisten
Valaki használta már ezt a zenelejátszót?
Kíváncsi lennék minden gond nélkül működik-e. -
racerx
őstag
A google checkout hogy működik? Beregeltem, beállítottam a netes vásárlásokhoz használt amex kártyámat (ebay-paypal-on már kipróbált), saját cím és telefonszám.
De a marketen nem tudom használni, mert azt írja ki hogy unusable (angol simmel használva természetesen - root még nincs (market enebler se term.). Küld valami ellenőrző sms-t az aktiváláshoz, vagy leemel egy kis összeget (mint a paypal), és azzal aktivizálja. Vagy nem csinál semmi ilyet? -
Zoly75
aktív tag
Hali!
Hogyan lehet a TouchPal szótárát bővíteni szavakkal?
-
RexpecT
addikt
Felraktam a legújabb Beautiful Widgetset, Wifi bekapcsolva de nem frissíti magát :S
.
-
Ghostface
senior tag
Valaki használ innen Sygic Mobile Maps 10-et? Esetleg írna egy privátot, mert a telepítés után elakadtam és nem jutok vele sehova. Vagy esetleg gyanez CoPilottal.
Előre is köszi! -
V.Stryker
nagyúr
Tudtok ajánlani egy jó zenelejátszó progit, aminek meg lehet mutatni mappákat is?
-
delbarta
senior tag
Nemrég tettem fel a 3CXPhone for Android (VoIP) programot. Abban van egy hívás rögzítés funkció. Tökéletes felvételt készít a beszélgetésekről automatikusan. Mindkét fél rendben hallható kihangosítás nélkül. Wav fájlba menti az sd kártyára. Szóval nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne.
-
Joe bácsi
őstag
A Marketen lévő progik csak angolul tudnak?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Azt hogy tudom beállítani, hogy az androidos telefon a gmail címtárban lévő névjegyzékek közül csak 1 bizonyos csoporttal szinkronizáljon? Vagy épp 1-el ne? -
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #2307 üzenetére
Köszi az infót.
Amúgy annak a cicának mi a szerepe ott a kijelzőn? -
ForRedGlory
félisten
válasz
legiaap #2304 üzenetére
Az első a Battery Booster Lite , a második az Advanced Task Cleaner, a harmadik az csak annak az ikonja, hogy be van kapcsolva az -USB debugger (USB hibakeresés ékes magyar nyelven), a hatodik pedig a beautiful live weather kis ikonja. Ha rákattintasz, kb olyan animációval jön elő az időjárás, mint a HTC Sense.
Az utolsó kérdésedre lövésem sincs mi a megoldás. Igazából nem is tesztelgettem, tudom mi az, hiába nem fér ki minden oda. Sztem csúnya is lenne, ha 2-3 sor lenne az ikonok alatt.
Ja és a második képen a képkeretben a cicám van
Brit rövidszőrű, alias whiskas cica.
-
dcenter
csendes tag
hát..mivel stúdióban dolgozom, úgy érzem megfelelően el vagyok látva rendes fülesekkel
bár eddig csak egy audio-technica ATH-M40-essel teszteltem, majd hétfőn tudom a komolyabb darabokkal
szóval a kérdésem még mindig áll
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #2302 üzenetére
Pár dolgot had kérdezzek itt a belinkelt kép alapján:
Balról jobbra haladva mik a következők:
- Első
- Második
- Harmadik
- És a hatodik?A többiekhez kérdés:
A belinkelt képen is látszik hogy a home-ra kirakott ikonok közül soknak hosszú a szövege és ezért csak a szöveg eleje látható az ikonok alatt. Az nem oldható meg valahogy, hogy a teljes szöveg látszódjon? Mondjuk egymás egy ikon szélességben maradjon a szöveg, csak ha nem fér ki akkor a szöveg alatt folytatódjon a maradék szöveg. -
dcenter
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki az audiohack dolgokat? Például erről az oldalról: http://androidaudiohacks.com/
A pulse mini hangminősége egyszerűen kritikán aluli fülessel, egy 2ezer forintos mp3 lejátszó jobban szól. Szóval szerintetek lehet bármilyen eredményt elérni valamilyen módszerrel?
Elsősorban hangerőnövelést szeretnék, mert egy tömött 7es buszon már nem értem, ami szól.. Másrészt az mp3 lejátszást szeretném valahogy hangszínezni.. tudom, hogy nem támogatják a programok, nem is váltogatni szeretném a preseteket, hanem szimplán egyszer belőni egy normál, élvezhető hangképet és nyugodtan használja azt minden program, legyen az az alapérték. Mert amúgy pl a rádió élvezhetően szól,de amint bármilyen hangfájlt játszok le, egyszerűen K.O...
Szóval ha valaki ügyködött már ezekkel, elmondaná a tapasztalatait? Mert így az all-in-one eszköz funkciója elveszik sajna a telefonnak számomra
-
r.zozo
tag
Sziasztok!Ha tud valaki,decibel mérő pogit az netartsa magába!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest