- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
HardRic
addikt
Frissült a TasKiller, és aszongya, hogy "green color for closed apps". Ezt hogy értsem? Milyen értelemben bezártak azok a programok, hogy még mindig mutatja őket?
-
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Egy olyan widgetet keresek, ami digitálisan kijelzi az időt, a dátumot és a következő riasztást is. Erre mit tudtok ajánlani, nézelődtem a Market-ben, de az ottani óra widgetek csak az órát jelzik ki, legalábbis amiket próbáltam, egyiknél sincs viszont ott, hogy riasztást jelezne ki, pedig átnéztem az első legalább 50 találatot.
-
Tonyo
őstag
Itt is megkérdezem, hátha tudja valaki.Milyen program kell ahhoz, hogy az egyetemen tudjak kapcsolodni a VPN-es wifi hálózathoz?
-
dorkababa
aktív tag
valaki megnézhetné az uj skyfire böngészőt,nálam valamiért nem megy
(pulse/modaco)
[link] -
hanati64
tag
Sziasztok!
Egy jól használható naptár:
[link] -
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1178 üzenetére
Nekem frissült root nélkül is.
Leszedni viszont csak root jogokkal tudod Android SDK segítségével.
Ha érdekel akkor van rá egy egyszerű megoldás ami csak szimplán root jogot ad, nem babrál hozzá a ROM-hoz, és egy hard reset után olyan lesz mint ahogy kivetted a dobozbol (nem ugrik tőle a gari) -
feenty
aktív tag
válasz
Zoltán77 #1172 üzenetére
Elvileg root nélkül is frissítenie kellene, nekem legalábbis ment a t-mobiloson.
Helyette viszont ajánlom a Brut féle GoogleMaps mod-ot. Azzal lehet rendesen navigálni is GPS-el. majdnem van olyan jó mint az iGO
[link]
Ráadásul ez felmegy ugy is hogy nem szeded le az eredeti maps-ot és root sem kell hozzá. -
HardRic
addikt
Ez nem egészen Android App kérdés, de végülis ahhoz kapcsolódik:
tudnátok mondani nekem valami zenekonvertáló/szerkesztő programot, amivel a mély hangokat tudnám kicsit feljebb húzni a zenéimen? Nekem semmi más nem hiányzik az EQ-ból csak ez.
Keresgéltem már, csak az érdekelne, hogy ti mit ajánlotok. -
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Jol gondolom, hogyha egy T-mobile-os Hero-n szeretnem a Google Maps-t frissiteni, ahhoz root jogokkal kellene rendelkeznem?
Mert ez a rohadás nem engedi uninstallalni, es a marketen sem hozza fel a talalatok kozott a GM-t.
-
feenty
aktív tag
Arra nincs valakinek tippje, hogy hogyan lehetne kikerülni a T-Mobile video stream korlátozását?
Letöltöttem és feltelepítettem az orb-ot a pc-re és a telóra is... Az audio stream megy frankón, de videot sehogy nem bírok a telón lejátszani. Ha másik pc-n próbálom a stream-et megnyitni akkor megy rendesen, de a t-mobile blokkol szerintem (gondolom azért, hogy a fizetős mobilTV szolgáltatását többen vegyék igénybe) -
Tcm
tag
válasz
Coyote01 #1163 üzenetére
Igazad van. Végül is csak kétszer írtam le, hogy WIFIN akarom megosztani. A kábellel persze, hogy tudja, de az a lehetőség nem játszik, mikor 3-4-5 db wifis telóval akarnának a haverok rácsatlakozni.... ugyebár...
Egyébként létezik ilyen program... csak majd root-olni kell hozzá a Desirét.... Heteken belül meglesz...
-
Coyote01
tag
Ismer valaki olyan progit, amivel lehetne szöveges fájlokat késztíteni(írni)? Akár ilyen jegyzettömb szerű is lehet, csak a lényeg hogy feljegyzéseket tudjak irogatni a telóba. Jahh, és az se baj ha a marketről le lehet tölteni esetleg
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van
(U.i.: Nekem is Desire van.)
-
mumk
tag
-
Balinov
titán
sziasztok,
ajanljatok Legendhez egy gyors, okos,stabil kepernyolopo programot, ha letezik ilyen.
Koszi
Balinov -
mumk
tag
válasz
HardRic #1150 üzenetére
Nem tudom hogy próbáltad ezért leírom. Billentyűzet telepítés után a settings/language & keyboard menüben tudod engedélyezni a telepített billentyűzeteket, itt lehet őket beállíta, vibra, hang, skin (ha van) stb. Utánna bárhol ahol szöveget tudsz beírni, a szövegmezőt hosszan nyomva az input method menüben tudsz választani az aktív billentyűzetek közül.
Ha ennek ellenére nem megy, akkor valszeg nem fut valamiért az adott android verzión.
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Van olyan e-mail kliens, ami tud tértivevényt kérni?
-
HardRic
addikt
Le szeretném cserélni a Sense billenzyűzetét, de nem tudom. Van anysoftkeyboardom, a beállításai be vannak állítva, még sem megy. Megpróbátlam még egy iPhone-os billt, az sem ment. Mit kéne beállítanom?
-
kásás
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan progival, ami a hívóképet teljes kijelzőn megjeleníti?
-
Ulkesh
őstag
Köszi a tippet.
Közben kiderült, hogy a gyári megoldás is jó, csak a letöltésnél át kell állítani No Limit-re.
-
Ulkesh
őstag
Valaki tudna ajánlani egy levelező alkalmazást ami a HTML levelekkel is boldogul?
-
Tcm
tag
Én nem szólok semmit.
-
rjg
őstag
válasz
aggleány #1138 üzenetére
Én a magam részéről - sok próbálkozás után, többek között Aldiko, FBReader - végül az iReaderre szavaztam. Ez alapban txt-ket olvas, a Pro verzió kezeli a mobipocket fájlokat. Azért erre, mert jól beállítható, stabil, mindent tud, amit a Mobipocket Reader WM-en. Eddig jellemzően mpb-re konvertáltam, de újabban - pont az iReader miatt - maradtam a txt-nél. Ez word-ből, Acrobat Readerből szimpla mentés másként.
-
aggleány
addikt
Találtam egy nagyon szép felületű e-book olvasót (helyesebben egy itteni kolléga mutatta meg)
Aldiko a neve, epub kiterjesztést fogad, lehet benne csinálni kedvenceket, saját mappákat, állítható a betűméret- és szín, háttérszín, minden-minden variálható. A könyvek egy fa könyvespolcon vannak, mutatja a címlapokat is, nagyon klassz. Marketből letölthető
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Kipróbálta már valaki a Beautiful widget új, 2.96-os verzióját?
Én feltettem és a configure menüje így szét van esve. Másnak is ilyet csinál? -
vendingo
veterán
Olyan appot keresek, amivel a justmusic.fm-et tudom hallgatni.
A www.jastmusic.fm-ről le kell tölteni PLS file-t, és azzal tudom hallgatni pc-n, de telefonon sehogy se tudom behozni. Valami tipp? -
válasz
CoolBoy323 #1128 üzenetére
Konkrétan az Android rendszer 2.0 óta támogatja hivatalosan... A telefonokba persze egy kis csúszással került csak be, valószínűleg az Apple-lel való jogi hadakozás miatt.
-
kaller1
veterán
válasz
CoolBoy323 #1128 üzenetére
A DolphinBrowser tudja a mt-ot, ha jól emlékszem.
-
Balinov
titán
válasz
tibi666 #1106 üzenetére
telon tudsz konyvet olvasni . En a Lorincz L Laszlo eletmu 80%-at 2,8"-on, egy SE P990en olvastam ki buszozas kozben.
ebookokat meg mindenfele forumrol, torrentrol,stb. erdeklodesi kortol, legalitastol fuggoen ugye
igazsagszerint ebook reader van ezer, de nekem specifikusan azert valt ez be,mert kezeli a mobipocket creatorral csinalt ebookjaimat
-
wg6,x6
csendes tag
Szia!!
de hol ha csak vonalak vannak? -
wg6,x6
csendes tag
Sziasztok kis segítség kellene most vettem egy tiger x6-ot és szeretném a segítségeteket kérni egy pár értelmes cuccban amit rakhatnék rá,pl
lash lejátszót,és hasonló gyöngyszemeket.Felraktam a gépre az PC Suite For Android 1.1.0.65 de nem jók a betük csak vonal meg ilyenek ezzel mi a helyzet.Köszi ha valaki segítene előre is.
-
törölt tag
nem, úgy értem, hogy ha belépsz az astro-ba, akkor van egy olyan funkció, hogy backup application. vagy manage, vagy ilyesmi (egyszer használtam ezt a progi, nem emlékszem pontosan mi volt a neve a menüpontnak), és az alatt tudsz a feltelepített alkalmazásokról backupot készíteni. ilyenkor teszi ki a kártyára.
-
Reaper
őstag
-
feenty
aktív tag
Üdv!
Én az mvideoplayert használom lejátszásra és letöltésre is. nekem gond nélkül visz mindent.
PC-n letölteni pedig a Firefox böngésző youtube downloader beépülőjét ajánlom. Nagyon egyszerű progi (egy kattintás a letöltés, és lehet választani, hogy milyen formátumba szedje le ...flv/mp4/mp3/avi), és a letöltött videókat konvertálás nélkül gond nélkül játsza az android akár a saját lejátszójával is. -
törölt tag
tudna nekem segíteni valaki ennek a progrmanak a beszerzésében? ingyenes alkalmazás elvileg, de nem látszik a marketen, és QR kód alapján se találja meg...
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan android user privát levelét várom, aki sygic mobile maps 10 nvaigációs szoftvert használ, és abból is "biztonsági másolatot"
Remélem ez még nem sérti a fórum szabályzatát. Ha mégis, akkor jelezze egy moderátór avagy törölje ki a nem oda illő részt. Köszönöm.Üdv: Katsu
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest