- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Hirdetés
Aktív témák
-
RatSon
aktív tag
Autokiller 0.9.1b a marketen
illetve a hivatalos honlap is kint van. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #695 üzenetére
miért nokiát vettél? :
szerintem ha leformázod, akkor utánna jónak kell lennie, mert én is egy nokiásat használok, és nekem qtya baja sincs...
ha ezek után is szar, lehet h ki kéne cseréltetned...
-
Ferenc1989
tag
Hello!
Vettem egy memóriakártyát 8gb nokia. g2-m van és belerakom akkor felismeri a cuccokat és gondol egyet akkor már nem. kiveszem vissza és akkor már jó. Ezt pár óránként megcsinálja. mi lehet a gond?
Előre is köszi
-
MartOOn
addikt
válasz
CoolBoy323 #689 üzenetére
nem szeretnék... rendet raktam apk. között... talán rendbe jön.
ha már FUCKtory reset akkor már valami mod ROM-ot tolnék rá hamár rootolt... -
MartOOn
addikt
ezt hogy csináltam? eltűnt az astro file managerem. ??? market szerint installed, settings/application manage szerint nincs is fent. marketem nem tudom megint letőlteni mert ugye installed a státusza de uninstallni se tudom mert marketen inaktiv a két gomb, az open is meg az uninstall is.
wtf van?
mondjuk ma 3 x meghalt a droid! megfagyott... jött emil vagy sms és nem tudtam kinyitni a zárat mert a kijelző totál döglött volt, tök fekete.
miazistenvanezzelaszarral?
-
Istwan
tag
Mégy egy "fontos" programot elfelejtettem.:
Vajon van olyan webcam program ami jo az msn-hez is? Több oldalon csak ezek a mobil vonalkodos telepitösök vannak, de mikor beszkennelem, valami hibát ir ki és nem tölti le. (Hero) -
-
Blue@X
senior tag
Elérhetővé vált a Marketen a Google Earth: [link]
-
Jabby
őstag
válasz
vadászcsiga #678 üzenetére
Nekem még nem jelzett, pedig Szegeden lakok.
Hogy jelez? Hanggal? -
Jabby
őstag
válasz
Tesztelo.hu #675 üzenetére
Gyakorlati tapasztalatom alapján azt állapítottam meg, hogy számít a távolság.
Ferihegyen kikapcsoltam a PDA-t, másnap At Tanfba be (Szíria Irak határ), s 20-25 perc kellett minden alkalommal, hogy a pozíciómat meghatározza.
És ugyanezt tette hazaérkezéskor is.vadászcsiga
Nem tudtok olyan widgetet ami a főképernyőn mutatja az elérhető wifi hálózatokat? Vagy valamit ami azonnal odavisz a beállítások megfelelő oldalára?Ilyet én is keresnék, mert hiába van bepipálva a hálózati értesítés, hogy értesítsen ha elérhető nyitott hálózat, nekem még egyszer sem jelzett.
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudtok olyan widgetet ami a főképernyőn mutatja az elérhető wifi hálózatokat? Vagy valamit ami azonnal odavisz a beállítások megfelelő oldalára?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Nem az a lényeg, hogy milyen messze vagy attól a helytől, ahol kikapcsoltad, hanem az, hogy milyen régen kapcsoltad ki. A GPS-ek megkülönböztetnek "hideg" és "meleg" bekapcsolást. Ha nem régen kapcsoltad ki (max. néhány órája), akkor meleg bekapcsolásról beszélünk, és ilyenkor a legutoljára eltárolt műholdadatok alapján néhány mp alatt meg tudja találni a műholdakat.
-
Istwan
tag
Igaz! A vétellel kapcs valóban voltak idáig akadályok. és az miatt nem talált holdat.
Mellékesen most rá tettem a GPS Test progit 1.1.2. gyorsan reagáló IRÁNYTÜS holdpozicio jelzö is van benne.
Szal GPS - OK.Most már tényleg csak egy nagy felületü rajz program, (nem csili-vili) kellene (munkámhoz), és meglesz az összes alkalmazás ami fontos.
Ezt az iphone stylust valóban egyre könnyebb megszokni. Lassan már olyan mintha rezisztív kijelzöként reagálna gép. -
-
Istwan
tag
válasz
Tesztelo.hu #669 üzenetére
Igen. Én is a radio romra gyanaxom. Mert maga a hardver (készülék) má csak nem ilyen lassú...!
Esetleg cserljek másik rádio romot? a wifi flott, a BT-t még nem probáltam. -
Blue@X
senior tag
válasz
Ferenc1989 #651 üzenetére
Android SDK megy Windows 7-en, én ott használom.
Videó a telepítéséről: [link] -
verser233
senior tag
Múltkor kerestem egy programot amivel meg tudom nézni, hogy a bekapcsolva hagyott notimon lévő folyamatok hol tartanak.
Találtam egy nagyon jót:
PhoneMyPC v1.0.16
http://www.megaupload.com/?d=B7BTK2I8
http://depositfiles.com/files/800c2i382Annyi, hogy még külön le kell hozzá tölteni egy kis progit amit a pc-n kell futtatni, beállítani egy jelszót meg felhasznállónevet és már működik is. Ki is lehet kapcsolni vele a gépet, ha már látod, hogy végzett mindennel
Amíg a Log me in nem készül el, addig ezt használom.
-
Istwan
tag
Elnézést a nagy képért (ha egyáltalán látszódni fog valami,) de ha valaki felismerné ezt a rajz programot, és a lelöhejét vagy pontos nevét megadná, megköszönném.
Ugyan is ez az kb. egyetlen olyan prog. amin a legnagyobb, rajzra használható felület van. -
vtechun
veterán
rootolt telón : android-wired-tether
-
szente
addikt
Hali!tudtok olyan progit mondani,hogy a telefon wifijet tudjam hasznalni szamitogepen valo netezeshez?koszi
Udv -
Istwan
tag
Nos kapacitic Cerkával kapcs ez a tutti:
http://xms.hu/apple.php?t=iphonestylus
Kiprobálva és itt figyel mellettem. Akkor most ujbol jellemezném az elözöhöz képest.: Nagyon szép, nagyon kicsi (de még kézben kényelmes), és a hegye eléggé strapabiro ugyanis gumi ami ferdén van levágva és a teljes felülete kell hogy érintkezzen a kijelzövel. Aki egy ilyet szerez(ne) be, használati utasitásként két dolgot emlitenék.: gyakorlás a megfelelö szögben tartva, és türelem.Nekem is fent van az iGOMyWay_8.4.2.124036 ami nálam kb. 53 mega. a rarban 2 fájl van de én mind a kettöt az SD-re tettem. Aztán ott elinditottam az exe-t....ikont. Gond nélkül települt és megy. Mindössze annyi hogy elég nehezen talál holdat...valamikor olyan 13 perc is beletelik. de aztán szépen teszi a dolgát.
Találtam egy olyan programot, ami nagyábol hasonlit az általam sokat használt (még winmo korszakbol) NotesToday progira. Ha kiteszük, nem kell megnyitni semmit csak a billentyüzetet és egyböl irhatunk a föképernyöre. Nincs cim, nincs al szöveg nincs megbonyolitva mint sok más Sticky alkalmazásnál.
[link] -
verser233
senior tag
Sziasztok! Jo online hallgathato radio programot tudtok ajanlani,amibe lehetoleg mar a magyar adok is benne vannak vagy hozza lehet adni?
-
Tian10
csendes tag
Igen, ez engem is érdekelne. Olvastam hogy rendszergazdai hozzáférést kapsz. És ha root-olom akkor lehet telepíteni sd-re is, mert néztem torrent oldalakon pl iGO MyWay 8.4.2. for Android ami 102 mb. Mondjuk azt szívesebben tenném Sd-re mert ha még leszedek hozzá pár játékot, alkalmazást akkor hamar megtelik.
Ez mennyire bonyolult folyamat ? valahol olvastam a boot menübe, "bootloader"? -be kell valami parancsot megadni és kész is van. De azért inkább megkérdezem a témában otthon lévőket. Illetve el lehet-e rontani, és akkor újra lehet-e rakni a szoftvert, stb.
nagyon gondolkozom egy nexus one vásárlásán mert megtetszett meg maga a rendszer is, csak időd kell neki hagyni mint az iphone-nak és még jobb is lesz nála
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Android sdk-t akarom feltenni gépre gépre de sehogyse akar működni. Windows 7-en megy mert ha nem akkor itt a gond. Esetleg magyar leírást tud vki linkelni?
Előre is köszi
-
Sword
őstag
512 mb sok, nekem Spicám van, fele ennyi memória sincs benne
Itt 1-2 mb egy progi.Sw telepíthető:Market-ből, egyéb forrásból megkapott progik sd-re másolhatók, onnan egy filekezelő progival elindíthatóak és csomagtelepítővel felmegy simán (.apk kiterjesztést felismeri és csomagtelepítő alkalmazás indul el).
SD-re telepíthetőség nekem nem megy 1.5-ös androiddal, Nexuson ugye 2.1 van, azt nem ismerem. De 1.5-nél is meg lehet oldani, ha "rootolod" a telefont.
-
Tian10
csendes tag
Hello ! Gondolkozom egy Nexus One vásárlásán, viszont lenne pár kérdésem. Amit leszedem a marketből alkalmazásokat azokat csak a belső memóriára lehet tenni ? Vagy külső sd-re is. Mert 512 mb nem túl sok. Illetve a fizetős progik tört változatát hogy lehet a telefonra varázsolni ? Meg kell hackelni mint pl az iPhone-ba a jailbreak, vagy a nokiáknál a szignózás kikerülése hack. Vagy csak simán felteszem. Illetve azt hogy kell ? engedi-e hogy gépről tegyek rá.
Iphone 3gs vagy nexus one között vacillálok. Iphone mellett a baromi gyors net, meg a játékok vannak, meg a képnézegetés, viszont elcseszték a hülye teflonbevonattal, sokkal homályosabb a képe mint egy sima 3G-nek.
Nexus one-nak meg az android rendszer tetszett meg. Hogy testre tudod szabni ahogy akarod, csak legyen sok ingyen alkalmazás illetve ha hackelhető akkor az is jóKöszönöm a válaszokat előre is !
-
KaoszTom
aktív tag
Valaki találkozott már a Navitel teljes verziójával?
-
kaller1
veterán
válasz
Alliterato #642 üzenetére
Linkelve van a topikban.
-
Alliterato
csendes tag
Üdv,
Melyik a manapság legjobban használható magyar karakteres billentyűzet?
-
picur220
veterán
Sziasztok!
Van már olyan progi, amivel lehet BT-n fájlt küldeni? -
RatSon
aktív tag
releaseltem az AutoKiller 0.9b-t, lehet töltögetni
-
KaoszTom
aktív tag
Tudtok Androidra olyan widget-et (vagy sima progit) ami a magyar részvényárfolyamokat kiírja? Pl. az OTP-t. A gyári Stocks nem találja sajnos.
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Van ez a Locale nevezetű program. Segítséget szeretnék kérni a beállításában, mert nekem eddig nem sikerült. Mit kell tennem, hogy úgy működjön, hogy pl amikor beértem az irodába automatikusan átváltson az általam másik programban kreált iroda profilra?
-
-FreaK-
veterán
Sikerült rájönnöm hogy kell, ha valakit esetleg érdekelne (bár nem úgy tűnt
):
Ha locale&text alatt be van pipálva akkor nyomvatartott érintés egy beviteli mezőn és megjelenik a választás lehetősége és onnantól az marad aktív.
Swype egész jó, de nincs belőle magyar tehát csak angol szavakat ismeri fel.
Slideit-hez viszont van magyar szótár is a marketen és ezzel fantasztikusan jól használható, rengeteg szót felismer, ha valamit mégsem akkor egyetlen érintéssel hozzá lehet adni. Egy rövid gyakorlás után igen gyorsan lehet vele írni.A programra marketben keressetek rá, androlib most nem akarja megtalálni, csak a nyelveket.
Itt a magyar nyelv hozzá: [link] -
Skynet258
veterán
Egy (véleményem szerint) kis gyöngyszem: SlideScreen Pro
Azért a blogot linkeltem, mert ott már leírtam mindent -
-FreaK-
veterán
Slideit vagy Swype keyboard-ot használt már valaki? Egyszerűen nem tudom működésre bírni egyiket sem. (Hero modaco3.2b5 alatt). Hiába engedélyezem a locale&text beállítások alatt, akkor is az alap keyboard jön elő, ha azon belül belemegyek a beállításokhoz akkor ott meg csak az alap dolgokat lehet állítani és nem tudok az újra váltani. Már minden variációt végígpróbáltam, semmi.
Mit csinálok rosszul? -
kaller1
veterán
-
DeadMeat
nagyúr
autostarts programmal le lehet tiltani,megnézni,ect az indulás után a háttérben futó alkalmazásokatMindet!!! Ugyhogy vigyázzatok vele. Root jog kell hozzá.
Re-Translate Nagyszerű fordító program,a gugliét veri magasan.Oda-vissza fordít,hogy tényleg azt mondod/írod-e amit akartál.Magyar nyelv is megy neki többek között.
-
Traton
csendes tag
Hi
eddig a listában nem láttam de szerintem jó oldal :
A DSTL1-es ennek köszönhetően lett And. 1.6 kipróbáltam 2 filemanagert is hozzá de akkor még nem voltak a legjobbak...
Üdv:
Traton -
Kakumix
senior tag
-
Istwan
tag
Bocsesz h. megen én vok...!
Emberek, az hogy lehet hogy fotozáskor ha balra fektetem a gépet, hogy a jobb kezemnél legyen a trackball és ugy exponálok, akkor a visszanézett képen, csak állitva, vagyis kis képben jelenik meg amit fotoztam. Ha viszonnt forditva, tehát jobbra fektetem a gépet, baloldalt van a trckball, és ugy fotozom, ugy viszont normálisan, fektettett modban látom viszont a képet. Mivel jobb kezes vok, hogy lehet ezt beállitani hogy az ellenkezö oldalon legyen teljes képernyös a kép?
De szerintem müködnie is kéne a G-sensornak vagy minek gép elforgatásnál. Nálam semmi reagálás... -
verser233
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem végre életem első Androidos telefonját egy Acer S100 személyében. Ismerkedek még vele, de nagyon nagyon tetszik úgy maga az egész telefon, most töltődik éppen.
Egy olyan programra lenne szükségem amivel meg tudom nézni a bekapcsolt pc-men lévő futó folyamatokat.
Létezik ilyen Androidra már? Iphone-nál Logmein (Log me ignition) volt a neve az nagyon jó volt, egy külön kis progit kellett a pc-re feltelepíteni és így távolról rá tudtam nézni a pc-re vagy akár ki is tudtam kapcsolni.
-
Istwan
tag
Börtok "Hero-hoz" Én élböl óvatosan kivágtam belöle azt a kihuzó pántot mert a készülék hátoldalán meglátszott a sáv nyoma. De méretre annyira passzol hozzá hogy igy is kijön könnyen..viszont magátol nem esik ki.
http://href.hu/x/bileEz a ceruza : http://href.hu/x/bilg
mint mondtam nagyon cinkes...csak a legelszántabbak vegyék meg.!
Az Iphone-hoz is van egy univerzális stylus, az valamivel vékonyabb és a "hegye" is tompább, masszivabbnak látszik. Érzem a vizeletemen hogy én azt is kiprobálom és ha jobb, tisztább szárazabb, akkor lesz egy plusz kiadásom. -
apeelme
addikt
hát az hogy nincs. Sciphone N19-em van és gyárilag nincs benne.
-
apeelme
addikt
hali, tudnátok mondani vmi videófelvevő progit?
Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest