Aktív témák
-
Peetry
senior tag
ha jobb klikk tulajdonságot nyomok a mappán amibe a tile-ok vannak, akkor kétféle méret van. size és size on disk. a size a gépen és az sd kártyán is 43MB, a size on disk a gépen 120MB, a kártyán 665MB:S A gépen ntfs partíció van, a kártyán fat32. Nem értem. Neked megegyezik a gépen és a kártyán a méret? milyen fájlrendszert érdemes használni?
Mivel tudok ellenőrzést futtatni a kártyán?~200.000 tile-ról van szó, arra gondoltam még, hogy az index lehet ekkora különbség a különböző fájlrendszer miatt? szerintem mondjuk nem.
-
petipetya
nagyúr
Webes felületen:
- Belépsz a naptárhoz a https://www.google.com/calendar címen.
- Más naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.
- Vissza a naptárhoz gomb.
- Saját naptárak / beállítások / időjáráshoz pipa betesz.Telón:
- Szinkronizálás részben a naptárhoz pipa be (ha alapból nincs ott).
- Naptárban opciók gomb / további beállítások / saját naptárak / időjáráshoz mindkét pipa betesz.
- Ha leszinkronizálta, akkor a szinkronizálás részben kiveheted a pipát a naptártól.ui.: Egyébként most hogy mondod, az időjárás nekem sem jelenik meg a telefonos naptárban, pedig eddig ott volt. Így már értem a problémádat...
-
-
kenny123
addikt
Hm..
Hát nemtudom, tippelhetek? Facebook Zéróhoz kellene?
Maximum azt tudom javasolni, hogy beállítja kezdőoldalnak a weboldalt amit nézni akar, és miközben tiltani kellene mindent, az accounts&sync menüben kiszedi mindkettő mellől a pipát, aztán amikor hazaér és wifiről akar netelni, visszatolja.
De mondjuk ebben nem vagyok biztos, hogy valami nem termel így adatforgalmat, és eléggé macerás is..Szerk.:
Olvastam valami programról errefele, hogy csak lazán felrakod telóra, és azzal mindenféle mókolás nélkül meg lehet rootolni, persze azért előbb megkellene nézni a támogatott telók listáját, onnantól már gond nemigazán lehet. Talán valami instant root volt a neve, fene tudja már, de valaki biztosan elolvassa ezt a hozzászólást, és beírja. ()
-
kenny123
addikt
Szia!
DroidWall kell Neked WiFi-re mindent bepipálsz, 3g-re csak a browsert, és apply rules. Root kell hozzá, de nálam tökéletesen bevált.
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Haditechnika, harcászat
- Sorozatok
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest