- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1999 üzenetére
sdk-s installt szvsz csak egyszer kell vegigjatszodni, utana mar megy az sd kartyarol valo telepites,ha felrakja valamelyik file managert
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Tegnap vettem egy LG Optimust ami 1.6 os és szeretnék pár programot játékot telepiteni ...
Ha letöltöttem egy játékot onnantól mi a teendőm???csak rárakom a memkártyára és a telón telepitem,vagy az itt ventebb leirt programot kell először??
köszönöm...3D-s játékok futnak 1.6 on?? Ha igen valami háborús medal of honor jellegűt tudtok ajánlani??
köszönöm.. -
Senhi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1996 üzenetére
Az előbb én is ebbe a hibába estem: és a filemanager telepítőjét, hogy indítod el?
-
Balinov
titán
udv, majdnem azt irtam, hogy menj a Market-re es szedd le pl. az Astro vagy ES file managert, de latom ez nalad nem opcio.
Igy nincs mas hatra, mint letolteni az Android SDK-t, megfeleloen telepiteni, beallitani, majd a telefonban ezen a helyen beallitani, hogy
ismeretlen forrasbol erkezo fajlokat is telepitsen.Settings -> Application Settings -> Enable Unknown Sources
ha ez megvan, es az SDK jol fel van telepitve indits el egy command prompt-ot (cmd parancs)
majd a kovetkezo parancsot ird beadb install path/file.apk
a path/file.apk termeszetesen a pc-n levo apk telepito fajl neve es eleresi utja, kell, hogy legyen
-
Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
-
guni
tag
válasz
Gáben81 #1946 üzenetére
Szia!
AstroPlayer, bár sok hatása szerintem nincs az equ-nak. A Spica gyári lejátszójában van eq, de is alig állít valamit. A Milestone-hangzásképeiről viszont jókat halottam, bár személyesen nem próbáltam. Sajna ez egy problémáspont az Androidban, mivel az API nem tartalmazza, az eq lehetőségét, ezért leginkább csak hekkelni lehet, aztán vagy összejön a programozóknak vagy nem...
Guni
-
Enoss
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megy-e androidokra a programok telepítése market és internet nélkül?Lehet hogy túl kezdő a kérdésem,nézzétek el nekem.
Köszi.
-
delbarta
senior tag
-
Toffancs
csendes tag
1 olyan kérésem/kérdésem lenne hogy 1 olyan program ami a wifi sebességét méri létezik-e?
-
RaTaTa
csendes tag
Sziasztok,
előre is elnézést kérek, ha rossz topicba írom a kérdésemet, ez esetben légyszi irányítsatok át a megfelelő helyreEgy kedves ismerősöm meglepte magát egy borzalommal:
[link]
Tudom, tudom, soha többetA lényeg, hogy sose-sohase-ezidáig még nem láttam Androidot (1.5.1 van rajta, startnál kiírja és jó lenne némi támpont, hogy mit lehet vele csinálni. Lehet-e frissíteni, lehet-e msn-t tenni rá, lehet-e java alapú webet böngészni (pl. chat.hu), mennek-e a youtube videok? Láttam olyat, hogy ebuddy, de azt hogy kell telepíteni? Van olyan, hogy ebuddy.apk? Töltsem le egy SD kártyára és csak rá kell kattintani?
Ezen a keleti csodán még egy gyártói matrica vagy sorozatszám sincs, a Manager menüpontban felvisz a www.android123.com címre (full kínai )
Legalább wifit sikerült belőnöm hozzá, de nem tudom hogyan továbbNetán jobban járnék egy Windows CE-vel?
Várom a javaslataitok, köszönöm!
-
Ted-Mosby
senior tag
-
pazonyi
csendes tag
Próbálom feltenni az igo-t g2-es herora, de azt írja h missing or incorrect application. Segítsem v.ki.
-
z0d1AK
nagyúr
-
Lord Soth
tag
Sziasztok,
1. Feltettem az ASTRO file manager nevű programot. Van három segéd programja: SD Card manager, App Manager és Process Manager. A preferences-ben kipipáltam, hogy megjelenjenek a home screen-en, ám mégsem rakja ki őket. Amikor visszalépek az ASTRO-ba, akkor azt látom, hogy ismét nincsenek kipipálva a segéd programok.
2. A másik bajos programom a moneymanager. Exportálni akarom a bevitt adatokat CSV-be, de azt írja ki, hogy SD Card is not ready. Nem vagyok nagymenő az informatikában, igazából nem is tudom, hogy a CSV milyen formátumot jelent, úgyhogy, ha nagy hülyeséget írtam, akkor csak finoman a durva jelzőkkel, ha lehet.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj? 2.1-es HTC Hero-t használok, tegnap raktam fel az új ROM-ot, ha ez segít a probléma megoldásában. Előre is köszi minden segítséget.
-
VGR
tag
Olyasmi programot keresnék ami "helyettesíti" a bicikli kilóméter óráját, azaz méri mennyivel megyek ( ez nem fontos) méri a megtett utat, stb.... régebben volt egy ilyenem csak elfelejtettem a nevét
-
pazonyi
csendes tag
Milyen navigációt tudok feltenni G2-re? Van gps, mobilnet. A google maps-et használom, de az nem forgatja meg viszi a képernyőt. Szükségben nagy segítség.
-
nzolee
csendes tag
Hi everybody!
Tudnátok egy olyan progit mondani, ami lekorlátozza, hogy mik mehetnek ki a netre és mi nem... tehát pl a google mapset ne engedje ki de a böngészőt igen...
Nagyon megköszönném! -
barrasz
aktív tag
Másnak nincs problémája a bluetooth fájl küldéssel és fogadással?
Fent van a Bluetooth file transfer de csak nagy nehézségek árán sikerül müködésre birni,vagy egyáltalán nem csatlakozik vagy nem fogadja a küldött képet vagy zenét.
Esetleg van valami másik hasonló program amit javasoltok?
Előre is köszönöm. -
z0d1AK
nagyúr
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam a names programot és elméletileg ha ki van pipálva a Notification about contacts are enabled akkor a contactokban lévö névnapokra figyelmeztett.
Nos lehet valamit rosszul csinálok de nekem nem teszi ezt.
Valakinek valami ötlete esetleg? -
vkp
aktív tag
Hello!
Nagyon hiányolom, hogy alapból nincs olyan lehetőség mint nokián volt, hogy nem lehet beállítani, hogy adott hívócsoport csörögjön, vagy ne. Blacklist/whitelist programot találtam, de nem igazán volt olyan, amiben lettek volna csoportok, vagy ha voltak is, nem működött. Annak idején nekem az Mcleaner nagyon tetszett, de sajnos nincs doridra
Tud valaki hasonlót?
Köszi!
-
racerx
őstag
Van olyan bill zár progi (Symbianra volt), hogy ha tokba, vagy táskába teszem, akkor automatikusan bill zárba teszi, majd ha kivettem akkor kikapcsolja azt, a proxymity szenzort használva?
-
delbarta
senior tag
Na, ha onnan sem megy, akkor innen letöltheted.
-
z0d1AK
nagyúr
A SkyFire új verzióját hol tölthetem le?
A Market nem talál semmit sem
Elvileg ingyenes is, ha nem tévedek -
VGR
tag
válasz
balhe az van #1940 üzenetére
sajna eco díjcsomag nincs benne, nekem pedig az kéne.
-
rjg
őstag
válasz
james008bond #1950 üzenetére
Egyszerű és ingyenes: Ear, fizetős, de profibb Setting Profiles
-
-
Bukk900
őstag
válasz
james008bond #1947 üzenetére
A Timeriffic-el részletesen be tudod állítani, hogy automatikusan naponta, megadott időpontokban hangosan csörögjön, néma legyen, csak rezegjen, vagy pl. este repülő üzemmódba kapcsoljon, de csengőhangot nem tud váltani, ha esetleg arra gondoltál.
-
z0d1AK
nagyúr
Network Monitor mellett tudnátok ajánlani valamilyen programot, amivel jól lehet monitorozni két MiFi segítségével megosztott mobil netet?
-
james008bond
őstag
Olyan profilkészítő progi, amiben be lehetne állítani, hogy különböző napokon, különböző időben különbözőként csörögjön/ne csörögjön bejövő hívásnál, sms.-nél????
-
Gáben81
senior tag
Üdv.
Szeretnék vásárolni egy SE X10-et,de azt olvastam róla hogy nincs rajta a gyári médialejátszójában hangszínszabályzó...Hát ez elég alap dolog lenne nálam,de mivel androidos,érdeklődnék hogy létezik-e már olyan program (lejátszó)amin esetleg lehetne állítani a hangszínt?
Előre is kösz! -
barrasz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1944 üzenetére
Előre is köszönöm szépen.
-
barrasz
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #1942 üzenetére
Köszönöm esetleg valami megszerezhető forrást tudnál ajánlani?
Mert igy rákeresve nem sikerült megtalálnom.
Köszönöm. -
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan programot amivel mappát lehet jelszóval védetté tenni,képek és videó részére.
Elöre is köszi. -
balhe az van
csendes tag
A már fent említett Call meter-en kívül ott egy remek magyar program is, a call costs
-
kaller1
veterán
válasz
james008bond #1937 üzenetére
olyan nehéz lett volna ezt a problémát megoldaniuk?
Igen, olyan nehéz. Nem véletlenül nincs megoldva.
-
james008bond
őstag
válasz
Balinov #1936 üzenetére
ha már van egy ilyen tudású készülék, olyan nehéz lett volna ezt a problémát megoldaniuk? kb 1 millió haszontalan dologra ( is ) jó a telefon, ilyen alap ( és szvsz 1szerű ) feladatot nem tud ellátni....és szerintem nem csak én használtam a korábbi telóimat ilyen célra is....
-
Balinov
titán
válasz
james008bond #1934 üzenetére
nem kekeckedesbol, de minek kapcsolod ki, szvsz tobbet eszik a ki/bekapcsolas, mintha egesz ejszakara flight modba rakod a keszuleket.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
james008bond #1934 üzenetére
Vagy vennél occóé, öccázé egy ébresztőórát....tényleg.
vagy
-
james008bond
őstag
Olyan ébresztő progi van-e, ami a teló kikapcsolt állapotában is működik???Mert kicsit luxus, hogy az N95-öst használom erre, ahelyett, h jó pénzért eladnám...
-
resch13
tag
-
petipetya
nagyúr
válasz
V.Stryker #1931 üzenetére
Akkor állítsd át!
képernyő kikapcsolásakor = ha lekapcsol a képernyő, akkor lekapcsol a wifi is
soha, hogyha a töltő csatlakoztatva van = ha lekapcsol a képernyő, akkor lekapcsol a wifi is, kivéve ha töltőn van
soha = kikapcsolt képernyő mellett is működik a wifi kapcsolat -
V.Stryker
nagyúr
válasz
delbarta #1927 üzenetére
Köszönöm. Remélem menni fog...nekem is 2.1 van. De hogy ezt magától miért nem tudja megcsinálni ?
Na, egyébként a sync all-t csak sikerült kiakasztanom. Vagyis....bekapcsoltam a wifit....sync all már ment és ha küldtem magamnak pár mailt, akkor simán megjött. Oké. De aztán kezdem nézni a meccset és utána ismét elővettem a telefont, ami annak ellenére,hogy bekapcsolt wifivel volt letéve, nem jelezte a maileket. Neteztem rajta, használtam aktívan és még mindig nem... szal másfél óra után már nem jelezte a maileket. Nem is értem a működését.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Saját sms hangot hogy tudok beállítani?
-
VGR
tag
Van valami olyasmi program ami figyeli azt hogy mennyit beszélek a telón, és be lehet állítani a perdíjakat stb? így kordába tudnám tartani a számlám
-
VIBO
őstag
nektek is akadozik a sygic meg az igo?
mindegyik navi ilyen vagy csak nálam szakad mint állat? -
VIBO
őstag
válasz
CoolBoy323 #1921 üzenetére
hosszan tapizás hiányzott
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #1915 üzenetére
Jah, jóvan na. Csak hét én értem hogy kilővi. Neki akarok jót, hogy feleslegesen mégse menjen.
Hát ez az. Van net. Wifi. Bekapcsolom, felcsatlakozik. Akkor bekapcsolom az all synk gombot a panelen, ahol a wifit is szoktam és semmi. Mindjárt küldök magamnak egy mailt aztán megnézem mikor synkronizálja le. Ha leszinkronizálja.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
V.Stryker #1914 üzenetére
az androidra nem kell task killer... olvass vissza, azt hiszem ide linkelte be vki, h miért nem... röviden: a rendszer tudja magától a "task killt"... ha úgy érzi, h kevés a memó, kilövi amit kell, full automatice!!
2: net is kéne a szinkronizációhoz
#epakla: a minin nem is fog menni az iGO, mert nem arra a képernyőfelbontásra lett csinálva egyik sem...
használja sygic 10-et, az veri amúgy is az igot -
V.Stryker
nagyúr
Jó reggelt
Két dolgot nemigazán látok át ezen az Androidon.
1. - Hiába zárom be a futó alkalmazások felét, pl advanced task killerrel, amiket nem használok, kis idő múlva, megint megy az egész. Pl nekem felesleges, hogy állandóan nyomassa facebook-ot, a jegyzeteket, a marketet, stb. Hol tudom beállítani,hogy ezek állandóan ne erőszakoskodjanak?
2. - Be van kapcsolva a panelen a sync all gomb, de nem igazán veszem észre,hogy csinálná a dolgát. Pl. ha ki van kapcsolva és bekapcsolom, akkor nem lenne normális,hogy rögtön szinkronizál egyet?
-
petipetya
nagyúr
Nekem ezek az alkalmazások vannak telepítve:
http://www.appbrain.com/user/petipetya/apps-on-the-phoneKözülük ezeket használom napi szinten:
not call log: hívás után a home-ra dob a telefon.
facebook touch: gprs-en a mobil, wifivel a teljes felületen nézem a facebook-ot
newsrob: a reader-ben lévő csatornáimat frissíti, lehet variálni a nézetet benne (csak fejléc, tömör vagy hír teljes leírása; illetve hogy csak wifin frissítsen vagy gprs-en is)
batteryminder: akksi kijelzés a penelen
drocap2: képlopó rootolt a telefonra
pure calendar widget: igényes kinézetű naptár widget 4x3-as méretben, alatta pedig a
xiiaLive lite online rádió program widgetje. Reggel ezen a home képernyőn lesem meg a beosztásomat és alatta indítom a rádiót a hírek meghallgatása végett
root explorer: ebben a fájlkezelőben mindent enged küldeni minden csatornán keresztül
cachemate: cache ürítő program rootolt telefonra, heti 10-12MB csacsi simán keletkezik
setcpu: cpu frekvencia program rootolt telefonra, be van állítva a conservative profil, így fotózás után magától visszaáll erre a cpu üzemmódja
jkappswitch: multitasking, a nyitott alkalmazások között váltogatok vele, illetve bezárom azt, ami nem kell. Nem task killer!
Switch Network Type 2G / 3G: a telefon mindig wifin vagy gprs-en van, az aksi kímélése céljából az utóbbi csak 2G-n. Ha pedig menetközben kellene a HSDPA, akkor ezzek át -majd visszaváltok.
apndroid: a gprs-t kapcsolom ki-be, habár általában mindig be van kapcsolva, mert a wifi úgyis erősebb, és ha kikerülök a wifi hatósugarából, akkor a telefon folytatja az online életet a gprs-en
y5 battery saver: benne van az itthoni wifi, ha a hatósugarában van, akkor rácsatlakozik, ha pedig kikerül a lefedettségéből, akkor kikapcsolja a wifit a telón (és ekkor már gprs-en van a szpika) - mindezt automatikusan
anysoftkeyboard: magyar ékezetes billentyűzet
dolphin: netböngésző
world cup 2010: ha nem vagyok net előtt, de érdekel a meccs pillanatnyi -és végeredménye, akkor ezen meglesem.Fájlkezelőnek kettőt ajánlok neked:
- astro: van benne task manager rész, illetve el tudod menteni az alkalmazásaidat az sd-re
- es file manager: ezzel lehetőséged van az otthoni wifi hálózaton keresztül tallózni a számítógép mappáibanEgyébként pedig itt találsz egy magyar nyelvű blogot és fórumot, ahol nagyon jó kis közösség jött össze - ott mindenre találsz választ, és kitárul előtted az android csodálatos világa.
-
VIBO
őstag
sziasztok
nem rég lett egy heromvalami javaslat hogy milyen cuccokat pakoljak fel?
ilyan alapcsomagra gondolok -
Sziasztok!
Immár 3 napja boldog tulajdonosa vagyok egy HTC Legend-nek.
Felmerült 1 kérdésem.
Az AnySoftKeyboard-ot használom, az ékezetes karakterek miatt. Viszont azóta ez a kicsinyítés-nagyítás nem működik.(Hiába húzogatom az rajta két ujjam egyszerre, nem akar nagyítani-kicsinyíteni.)
Ha visszateszem a default-ra akkor megy rendesen, csak nincs ékezet.
Van erre valami megoldás?Sziasztok
Xpod
Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest