Aktív témák
-
HardRic
addikt
A Goolge Sky Mapst érdemes kipróbálni. Használja a beépített iránytűt, és aszerint megmutatja, hogy mi van ott, amerre a telefont fordítod. Tegnap egész este a holdat néztem. Igen, ez is olyan dolog, hogy kinézhetnék az ablakon, na de telefonon jobb. Valamint bele van táplálva minden bolygó, és csillag.
Csajozós dumának jó, hogy:
"Hé te! Tudtad-e, hogy most ott van az Uránusz? Ha má' megtudtad, gyösz táncóni?" -
sbazsi
veterán
ismeri valaki az ustream nevű progit? elvileg online streamet lehet vele csinálni, és videotárat. (kb mintha youtoube-ra, csak real time, és később is nézhető)
szóval ezzel az a gondom, hogy olyan sz@r képet csinál, mintha valami szépia, vagy akármi hatás lenne alkalmazvamás: már kérdeztem, hogy milyen sport tracker progik léteznek, de kinek van tapasztalata velük?
-
RandomGosu
senior tag
van quick gps androidra?
-
Reaper
őstag
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Tud valaki olyan progit amivel a feltelepített apk-okat lehetne "uninstallálni"
Astro tud ilyet? ha igen, hogy? -
delbarta
senior tag
Sziasztok.
Használja már valaki az új Roboform Bookmarklet progit? PC-n nagyüzemben használom a Roboform-ot, de itt nem tudok rájönni hogyan működik. Tud valaki segíteni? Kösz. -
Lord Soth
tag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg olyan programot a a marketen, amivel lehet költségvetést tervezni? Előre beirkálom, hogy számlákra XXX, autóra YYY, ételre ZZZ összeg fog elmenni a tervek szerint. Majd ehhez hozzárendelni a tényleges értékeket. Van eddig két programom (billski és money manager), de ezek csak arra képesek, hogy beírom a számla összegét és esedékességét, ami majd jelez X nappal előtte, illetve a második prgram azt tudja, hogy utólagosan "könyveli" a kiadásokat. Sajnos olyat még nem találtam, ami előre is tud tervezni és később összehasonlítja a tényleges kiadásokat.
Köszi
-
Gergő_
őstag
üdv!
Kiránduláshoz tud valaki egy GPS-szoftvert androidra?
ami tud kezelni offline térképet, esetleg a beszkennelt turistatérképeket( jpeg) képes olvasni és be lehet kalibrálni vele. -
Gloob
addikt
válasz
lámerlúzer #1281 üzenetére
Sziasztok
Igen erről az oldalról nekem is mind zip kiterjesztéssel jön le minden. De egyszerűen a kiterjesztést átnevezve apk-ra, simán települ minden program, bármélyik file kezelőt használva, legyen az az ASTRO a LINDA vagy az ES File Manager -
Balinov
titán
válasz
lámerlúzer #1280 üzenetére
szia,tovabbra is ugy gondolom, hogy valamiert a letoltott apk kiterjesztes valahogy hozza lett rendelve windowson a winzip-hez vagy winrar programhoz. Siman kosd ossze a pc-t a telefonnal, mountold fel, masold ra amit letoltottel es pl. apk installerrel (Astro file manager resze) telepitsd memkartyarol. Jopar oldalt, forumot felturtam alkalmazasokert, jatekert, de *.rar formatumban idaig nem talaltam semmit, csak apk-ban
igazam is van,
amit emlitesz oldalrol, csak total veletlenszeruen kivalasztva ezt
a letoltesnel teljesen vilagos es 110%, hogy az apk formatumot hasznalja.
szedd le ezt, , telepitsd ,majd masold fel a telepiteni kivant apk-kat, majd ezzel a managerrel inditsd el a telepitot.
-
lámerlúzer
csendes tag
BOCCS ! Előbb írtam, mint olvastam...
A PandaApp. /!!!/honlapról CSAK ilyen formában lehet letölteni, elvileg ez KIFEJEZETTEN Androidokra lenne ... Ezért nem értem a dolgot. Kibontva sincs benne semmilyen Androidra utaló összetevő....(( Köszi minden ötletért !!!m lárer l.
-
lámerlúzer
csendes tag
Helló!
Kérlek, segítsetek !!! WinZip.RAR formában letöltött progikat hogy lehet Androidra telepíteni ???!! Kössssz: lámer l. -
Senhi
aktív tag
válasz
lámerlúzer #1272 üzenetére
Egyszer találkoztam egy olyan programmal amit .rar-ról át kellett nevezni .apk-ra (de csak egy ilyen volt...). Ha megnézed akkor az apk fájl is csak egy csomag amit winrar-ral ki lehet nyitni. Szvsz ha a belső felépítése olyan, mint egy sima apk-nak akkor egy próbát megér.
Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a rar-ban csak forrásfájlok vannak amiket előbb még fordítani kell
.
áhh megelőztek
-
HardRic
addikt
válasz
lámerlúzer #1272 üzenetére
Lehet, hogy az a baj, hogy nem egy becsomagolt apk-d van, hanem az .apk valahogy átneveződött .rar-rá. Próbáld ki hogy átírod. Ha nem jó, nincs több ötletem, akkor a forrással van baj.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
ThorsHUN #1270 üzenetére
Nem ezzel tervezek netezni, csak amolyan másodmegoldásként lesz a 3G használva.
Amúgy Djuice-nál vagyok, és csak 100MB van.(#1272) lámerlúzer: Nem vagyok még benne a témában, de szerintem ha nem .apk, akkor nem fog felmenni sehogy. Ha mégis, akkor majd az okosok megmondják.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek a telefonomra, mint az "open gesture". Nekem nincs szükségem magára a home screen funkcióra, a meglévőbe szeretném használni ezt a jópofa ötletes dolgot.
Ha tudtok valamit, ami hasonlít az elképzelésemre, kérlek, osszátok meg velem.Köszönöm.
Üdv: Katsu
-
lámerlúzer
csendes tag
Sziasztok !
Lehet, hogy a nevemhez méltó a kérdés, de nekem problém: WinZIP.RAR-ban lévő / kibontva NEM apk. / programot hogy lehet Androidra telepíteni ???
Kösssz,üdv.: lámer l. -
trblaise
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a Taskiller nevű programról?
Tegnap raktam fel a 2.7-es verziót és szépen írtja a programokat, szóval működik rendesen. Arra lennék kíváncsi, hogy mennyit fogyaszthat így, hogy a háttérben fut? Nem lenne vicces, ha kiírtaná a felesleges programokat, aztán a felszabadult memóriát és akksit a háttérben futásával használná el...
Előre is köszönöm a válaszokat! -
ThorsHUN
őstag
Hat nemtom... en vonaton szoktam netezni ora-masfel orat, meg pokerezni szamitogepen, kozben msnezni ugy zabal egy uton kb 10-15 megat. Egy nap olyan 20-25 megat fogyasztok. Ha ezt munkanapokkal szamolod, akkor 22*25=550 megat fog enni. Ha odafigyelsz elvileg a T-s MM csomag altal biztositott 500 mega elegnek kell hogy legyen (ha otthon wifizel)
Az meg a masik, h - szigoruan szerintem - ha fellepsz netre es a szinkornizalasok nincsenek rendesen beallitva, akkor kapasbol elkezdi updatelni az osszes lehetseges appot. idojaras, twitter, facebook stb... (mondjuk azt igazan sajnalom, h nincs "kezi" lehetoseg az update-elesre.
-
törölt tag
válasz
killipoly #1262 üzenetére
én a múltkor egy ismerőssel behatóan teszteltem a voip dolgot. hívtam egy Németországban élő barátomat:
- skype desktopról -> német vezetékes: tökéletes minőség
- ekiga (voipbuster account) -> német vezetékes: elég jó minőség
- fring (voipbuster) -> német vezetékes: szintén elég jó minőség, semmi háttérzaj
- német mobilról -> magyar mobil: pocsék hangminőség (késés, szaggatás, stb)
minden esetben wifivel csatlakoztam a routerre, és úgy mentek a hívások. szoktam még hívni kanadai és kínai mobilokat is, általában ekigával (néha fringgel), elég jó minőségűek a hívások, néha van egy kis késés, főleg ázsiai irányba, de nem vészes. -
killipoly
aktív tag
Felraktam a skypot es ezt irja:calling is not available from your region.
Probaltam hivni egy otthoni magyarorszagi vonalas szamot innen Hollandiabol,ahogy ezt szoktam a PC-mrol.Valakinek van ezzel a skype betaval tapasztalata hogy hogyan mukodik? -
killipoly
aktív tag
Ezt a valaszt kaptam a skyptol es a vicc az hogy pont egy magyar srac valaszolt,de o nem tudta hogy magyar vagyok mert nyelvnek angolt jeloltem be
Hello David,
Thank you for contacting Skype Support.
Unfortunately this feature is currently not available with Skype.
We will pass on the feature that you are requesting to our development
team for consideration to potentially be included in a future release.Thank you for your feedback!
Best regards,
Balázs
Skype Customer Support
Balinov:
Koszi,ez elvileg az a verzio ami mar nem erheto el tobbet a marketon?
Sajnos amikor telefonon akarom letolteni(eddig 2x probaltam),mindig hibat irt ki.
Ha letoltom PC-re akkor hova masoljam a telefonon hogy utana fel tudjam telepiteni?sheratan:
Eddig nem teszteltem meg rendesen hogy a vonalas telefonok hivasa milyen minosegi a fringgel.Esetleg tudsz valami masik megoldast ennek a dolognak az orvosolasara?
-
z0d1AK
nagyúr
Tudtok olyan programról, amivel a wifi és a 3G adatforgalmat külön tudom mérni?
Kaptam az előfizetés mellé 100MB-ot havonta, de nem kéne hamar túllépni.
Utána 32ft/MB volna, ami durván sok -
törölt tag
válasz
killipoly #1253 üzenetére
a fringben nagyon idegesítő, hogy nem lehet külön állítani az értesíŧési hangokat, csak az egész telefont tudod némítani/hangosítani. ez marhára zavaró, mert nem feltétlenül akarok minden egyes üzenetről figylemeztetést kapni, főleg amikor éppen ott van a kezemben a telefon és látom, hogy írnak nekem. plusz a másik, hogy időnként nem képes rendesen váltani a párbeszédek közt... persze voip-ra jó nagyon, de IM-nek nem annyira.
-
Balinov
titán
válasz
killipoly #1252 üzenetére
szia, skpe lite apk, kiprobalni megeri szvsz
majd irj, hogy valt be
-
killipoly
aktív tag
Vicces,skype oldalan beirva az android szot a FAQ keresojebe ezt talaltam:
How do I install the lite version of Skype on an Android compatible phone?
Unfortunately, this product is no longer available.
Akkor ezekszerint volt,de valamilyen oknal fogva leszedtek a marketrol
Kuldtem egy mailt a skype support team-nek,kivancsian varom a valaszt.. -
killipoly
aktív tag
Hi all!
Rakeresve a forumban egy ho eleji hszbol meg az derul ki hogy nincs,de azert felteszem a kerdest:
Valaki talalt olyan IM progit amivel fut teljes ertekuen a skype?
Ezt nagyon hianyolom az N900bol szintugy,ugye az volt az elso telo amibe gyarilag integralva volt,tudom hogy wm-re is megoldottak mar.
Egy progit talaltam eddig a NIMBUZZ-t,de ott nem lehet csak az online partnerekkel chatelni es hivni oket skypon,de nekem van az az elofizetesem skypon hogy korlatlanul hivok vonalast telefont kb 1200ft-ert havonta es olyan opcio nincs benne hogy tarcsazni tudjak,hiaba van fent kontaktok kozott egy vonalas szam de azt ugye offline-nak erzekeli ezaltal hivni sem tudom.. -
n0_gAboR
őstag
.
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Mai napig nem talaltam normalis megoldast arra, hogy a Hero-n a kepernyo aktiv hivas alatt ne kapcsoljon ki. Talatam egy erre valo app-ot, Screen On a neve, de cseszik rendesen mukodni.
Mikor felraktam, szepen IGNORE listara tettem task killerben, hogy ne zarodjon be, de akarmit csinalok, a programnak nincs hatasa a kijelzore. Mikor felraktam, az elejen meg mukodott, de mostanra nem megy.
Valakinek van vmi alternativ megoldasa erre?
Koszi elore is
-
z0d1AK
nagyúr
Nem találtam most gyorsban kifejezetten android rendszerrel foglalkozó topicot, csak ezt, szal hátha itt lesz válasz a kérdésemre.
Nyílt wifi hálózatra gond nélkül gond nélkül csatlakozik a Tattoo.
Viszont itthon a WPA-val titkosított wifire csatlakozik, de net nincs.
Valami okosat tudtok mondani megoldásként? -
ruadi
csendes tag
Sziasztok, tudnátok nekem olyan programot ajánlani amivel az internetkapcsolat tulajdonságait tudom beállítani, konkrétan arra lenne szükségem hogy a hitelesítést EAPra tudjam állítani. Ha már volt ilyenről szó akkor elnézést,de nem volt idöm részletesen átnézni a hozzászólásokat. Előre is kösz.
-
No.01
addikt
Sziasztok,
Leszedtem a Rings Extended progit. nagyon jo csak ajanlani tudom.
2 kerdesem lenne, h oldhatom meg, h az sms-re ill az email-re mas hangon jelezzen. Vagy en benezaok vagy nemtudom, de a mind2-re csak u.a. a hang szolal meg.Masik kerdes kicsit OFF ha emailem erkezik akkor a windows-os email ertesito hangot szeretnem beallitani. Hol talalom meg? Egyaltalan megoldhato
Egyenlore ennyi, de meg lesz kerdesem tutira (igaz eleg sok dolgot megtalaltam ezt topicot vegigolvasvan
)
-
Rickazoid
addikt
válasz
#16820480 #1211 üzenetére
Most próbálkozom az Alarm Clock Xtreme ingyenes verziójával.. eddig úgy tűnik pontosan ébreszt. Igaz, nincs ismétlődő riasztás benne, csak a fizetősben, de annyi baj legyen.
Nap végére írok tapasztalatot, hogy jobban merül-e az akku, meg állítok még majd be egy-két riasztást, ami előtt nem használom a telefont úgy 2-3 órát, annyi biztosan elég az alarm bug-nak, hogy felbukkanjon, ha van. -
-
sbazsi
veterán
akkor itt is jó lenne beleírni a topic címébe az olvasd el az 1. hsz-t dolgot, ahogy sok helyen van...
meg az 1. hsz-t is ki lehetne egésziteni, mert pl fogalmam sincs, hogy melyik progi mire jó.
cubeworks mit tudszerk: network monitort leszedtem. az magától indul, vagy hogy lehet belőni?
hiába, most kezdem az androidot
-
Balinov
titán
hurra, vegre hivatalosan is elerheto a google navi nalunk
-
Balinov
titán
Batorkondam ajanlani a TorrentFu-rol szolo logoutos irasomat
-
ThorsHUN
őstag
Amit en talaltam:
Toggle Set - marha jo kis alkalmazas.
Fo funkcioja, hogy inditas utan be lehet allitani egy ket klikkel mindent. Hangokat, fenyerosseget, vibralast, mobilnetet (bar ez egy kicsit furan mukodik), gps-t, wifit...
masodlagos funkciojakent kilistazza a futo alkalmazasokat es azokat is lehet baszurgalni, bezarni, ilyesmi.
NetCounter
Adatforgalom szamlalo. Nagyon jo, mondjuk nekem a WiFi forgalmat nem szamolja vmiert.
Air Control
Aranyos kis jatek, repuloter forgalmat kell figyelni
Meebo IM
Meeboba (msn-be) lehet bejelentkezni, mukodik.Egyelore ennyi
-
Senhi
aktív tag
válasz
Lord Soth #1218 üzenetére
Raging Thunder 1-2, Wave Blazer, Asphalt 5 (bár ez csak a legerősebb (nexus one, desire) telókon fut), Armageddon Squadron, Speedx 3D, Light Racer 3D, ExZeus Arcade, asszem a Quake-ek is meg lettek írva rá és még van szerintem jópár ami most nem jut eszembe.
Mindegyik fizetős, de a többségből van trial verzió a marketen. -
Lord Soth
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a marketen hol lehet olyan játékokat találni, mint amik az App Store-ban vannak? Grafiákra gondolok most elsősorban. Tök jók az időmúlasztásra használt bubble burst, meg mahjong, mag blackjack, de igazi fasza kis akció játékot vagy autóversenyt komoly grafikával nem találtam. Csak pálcikaemberek rohannak ide-oda, vagy supermario stílusú cuccokkal találkoztam. Tudnátok segíteni? Vagy ilyen jellegű játékok egyáltalán nincsenek androidra, vagy lehet, hogy csak a fizetős tartalmakban van (amit ugye itthonról nem lehet elérni)?
Köszi!
-
Mcfery
tag
Hi!
Többen kerestek egy olyan progit ami a telefonbeszélgetést felveszi.
Találtam a Marketen(FREE) AllCallRecorder néven.
Nálam 1.5 alatt nem igazán akar működni.(pedig mondtam:MUKODJ)
Kipróbálná valaki 2.1-en?
üdv -
petipetya
nagyúr
Ha aksi kímélő módon akartok ébresztést, akkor a legegyszerűbb az, ha a naptárban megadtok egy időpontot hangjelzéssel.
-
SetCPU app kérdésben tudna valaki segíteni?
-
törölt tag
válasz
Rickazoid #1210 üzenetére
nekem is merítette az Alarm Klock a Milestone-t, mint az őrült. egy éjjel alatt csontra leszívta az akksit. 99%, hogy az volt, mert leszedtem, és minden megjavult.
többiek: biztosan nem a task killer miatt van. frissen flashelt, task killer mentes telefon esetében is előfordul. próbáltam európai, dél-ázsiai, thai és szingapúri rom-mal is... ráadásul az alarm klock-ot kivéve minden ébresztővel ezt csinálta (openalarm, alarmania, stb)
-
Rickazoid
addikt
válasz
KaoszTom #1207 üzenetére
Motorola Milestone, Android 2.1, alapesetben van, hogy 5-10 perccel később ébreszt, mint amire beállítom.
(#1208) uselessgumi: Nekem se biztos, hogy az okozta, de mivel a törlése után valamivel lassabban merül az akku, biztosan számít valamit.
(#1209) sz.zs.: ez a Market-ben is fent van, de azt írják, hogy fizetni kell érte, mert a próbaverzió nem ébreszt .. hétfőn és szerdán, ha jól emlékszem.
-
-
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #1205 üzenetére
Sajnos eddig úgy tűnik, hogy a legutóbbi rohamos akku-merülés oka épp az Alarm Klock volt, pedig az pontosan ébresztett.
Most a Load Monitorral próbáltam megoldatni és mellette a gyári ébresztőt használtam, pontos volt, de reggel levettem a töltőről, elmentem boltba, hazaérve már csak 90%-os volt, két óra múlva meg már csak 80%-os.. most megint felraktam töltőre, és töröltem a Load Monitort. Most épp az Alarm Master-t raktam fel, de egyelőre nem tudom jól működne-e. Amíg csak munkából késnék 10-15 percet, az nem lenne gond (mivel mindig ennyivel korábban érek oda, szóval nem késnék gyakorlatilag), de van, hogy reggel találkozok Barátnőmmel, olyankor viszont egyáltalán nem szeretnék kockáztatni egy perc késést se..
Az meg milyen már, hogy azért kellene vennem ébresztőórát, mert egy Androidos csúcsmodell okostelefon nem tud pontosan ébreszteni, amikor egy 5.000 Ft-os vacak képes rá?
A GAlarm nem készül Androidra? WM alatt az megoldotta az alarm bug-ot, mindig ezzel kezdte az első indítást minden ROM csere után, és az akku-t se szívta le. -
petipetya
nagyúr
válasz
Rickazoid #1204 üzenetére
Én most az alarm klock-ot használom (ezen a néven megtalálod a market-ben, fehér vekker az ikonja), itt is hozzá lehet adni több ébresztési időpontot, illetve mindegyik időpontot külön-külön szerkeszteni, hogy a hét melyik napján ébresszen.
Habár eddig még nem próbáltam úgy, hogy például hétfőn és szerdán 11-kor, kedden és pénteken pedig 6-kor ébresszen, de szerintem gond nélkül működik.
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Van olyan ébresztőóra program, ami elbír legalább 6 ébresztést és egyáltalán nem késik, vagyis nem hat rá az alarm bug?
Sajnos az eddigi megoldások (Alarm Klock és Load Monitor, ami megszünteti az alarm bug-ot) leszívják az akkut, 3-4 óra alatt 20%-ot merítenek úgy, hogy egyáltalán nem is használom!!
Nyilván elkezdhetném sorra tesztelni őket, de hát napokig tartana, amire egyértelművé válhatna egy programról, hogy jól ébreszt-e vagy sem.. -
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Keresek egy olyan android programot, ami, ha változás történik az előre beállított képen, akkor elkezd képeket csinálni vagy esetleg kamerázni. Találkoztatok már ilyennel?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv: Katsu
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest