Aktív témák
-
RoGGRR
csendes tag
Sziasztok.
Van egy telefon, amin android van, vmi szuper féle 3 betűs, de nem érdekes. Rá akartam rakni egy fájlkezelőt, hogy tudjak rá tenni programokat egyszerűen. Ehhez viszont kell a windowsra az SDK program... amivel ugye parancssorosan le kellene kérdezni a telefon szériaszámát vagy valamilyen számát.
Még az USB komponenset is feltelepítettem az SDK-n belül, de a parancssoros lekérdezésnél (adb devices) csak annyit ír, hogy device attached. Nem ír ki semmilyen számot! A telefon usb debug (hibakereső) módban van, ahogy ajánlották. Amúgy mikor a mobilt az eszközkezelőben telepíteném, és rávezetem az SDK tools mappájában az usb könyvtárba, nem tudja telepíteni... pedig oda kellene irányítani...
valami ötlet? -
kaller1
veterán
Ez az app nem újdonság, de azért köszönjük.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1494 üzenetére
hm...esetleg egy masik router beszerzesen nem gondolkodtal? ez igy szerintem messze nem normalis. nekem netgear-rel asztali vezeteken, asszony notija wifin, legend manageles wifin siman megy, portforward szinten.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Balinov #1490 üzenetére
volt már, h állítgattam, h legyen szabad portom utorrent végett...
nem sikerült, hanem összehullt a net itthon... reset, de semmi javulás... aztán mindkét gépen beállítgatni a netet, egyiken dinamikus, másikon statikus, meg jáccadozás áááá
szal ebből nem kérek mégegyszer... hetente meghalt a wifi egy időben, lekopogom, most egy ideje jó, működikegy kihúzás azért kellett neki 2 napja, de megint tökéletes...
nem hiányzik nekem a galiba
inkább nem phonemypc-zek, de netem van mind2 gépen
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Giondoltam beteszem ide is (a T-mobile Pulse topikban már bent van) hátha érdekel valakit. Találtam egy alkalmazást amit megosztanék veletek. Ez a Phone Portal nevű progi, amit a telefonra kell telepíteni, és elindítva vagy WiFi-n vagy USB-n keresztül kapcsolódik a sz.géphez, és a böngészőn keresztül lehet kezelni a contact-okat, képeket és még sok mindent. A telefonkönyv bejegyzéseit le tudja menteni és vissza is tölti a mentésből. Érdemes kipróbálni. A Motorolla saját alkalmazása a Milestone-ban, de kipróbáltam és műxik a Pulse-on is.(más forrás szerint a HTC Hero-n is) Nekem különösen jól jött, mert a PC Suite nálam nem látja a telefont, és így a contact-jaimat nem tudtam lementeni, csak a backup programmal. Nálam sajnos az USB-s kapcsolat az nem működik, valószínű azért mert USB-n keresztül nem tudom a NET megosztást beállítani, viszont WiFi-n keresztül tökletes.
Bár a programot én más forrásból szereztem be, de a progi free, és semmi warez nincs bent. Feltettem az addat.hu-ra. Innen leszedhető. Ha valaki esetleg mégis warez dolgot sejt bent az kérem törölje a linket, bár szerintem semmi ilyen nincs bent. -
petipetya
nagyúr
válasz
delbarta #1486 üzenetére
Callfilter, a marketen ezen a néven megtalálod.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1489 üzenetére
a gyarto altala adott lehetoseg birizgalasatol? sztem ez igencsak ketseges, bar ha igy van, akkor nem renditi meg nagyon az msi-be vetett bizalmamat... lehet lapot, vga-t tudtank/tudtak jot, de az osszes tobbi kukas (tunerek, pl.)(
egyebkent meg ha tenyleg beszarik,- ne legyen igy persze- mindig ott lesz a reset, annak meg kell mindent oldani
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1487 üzenetére
lodd be a portforwardot. Egy kis utmutatas hozza
-
delbarta
senior tag
Sziasztok. Tudtok mondani olyan hívás blokkolót, amiben 'white list'-ként csoportot tudok kiválasztani (pl. család) és minden mást blokkol? Kösz.
-
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1484 üzenetére
router miatt? WGR614 v9 Netgear router mogul siman megy.
-
Istwan
tag
Egy érdekes jelenség a Google Sky Map-al kapcs : A régi 1.3-as verz simán futott ahogy forgattam a készüléket.
Az uj 1.5 vagy 1.5.1 ami állitólag javitás, simán szaggat. Ugy hogy vissza kellett tennem a régit ami már ritka a neten.
(ha esetleg másnál is volt ilyen problema...) -
Balinov
titán
válasz
CoolBoy323 #1475 üzenetére
remote desktop. eleg profi megoldas.itt van nemi info
-
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek feltettem a készülékre egy 1.5 Hero Romot,névszerint a base.ZXHERO.1.0 de sajnos se WIFI,Se Mobil net nem megy..tud valaki ehez patch-et?
Segítsetek plz..
vagy olyan Sense felületes rom kellene ami jó Magicre 32B.. -
No.01
addikt
Allitolag megjelent a Skype rendes verzioja (nem beta) csak azt nem tudom, h honnan lehet letolteni??? Sem a merketen nem talaltam sem a Skype oldalan...
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
HTC Magic tulajdonos vagyok Openclaire 2.1 + 3D patch van a készüléken,az a problémám lenne se a youtube player,se böngészőből a youtube nem megy a videó rendesen...hang van kép nincs mi a megoldás rá??
előre is köszi...
sziasztok! -
Stauffenberg
nagyúr
Azt hiszem most jött el a bőség zavara. Kicsit fura egy 4 éves SonyEricsson után egy Androidos telefon, persze abszolút pozitív értelemben fura. Már lassan 2 hete boldog tagja lettem a kis zöld robot-humanoidok társaságának, de eddig még nem találtam normális zenelejátszót.
Annyi van a marketen, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy ti miket használtok, mire esküsztök és ami fontos, hogy MIÉRT!
Amit én keresek annak tudnia kell:
- Normális playlist kezelés
- Equalizer
- Fusson a többi alkalmazás mellett is gond nélkül (értem ez alatt azt is, hogy ne zabálja az erőforrásokat)
- Fusson Android 1.5-ön
- Reklámmentesség!!! (ha van alternatív forrásod azt privát üzenetben szívesen fogadom)
- Nem árt ha MP3 mellett képes fogni az online netes rádiókat isEz kb fontossági sorrendnek is felfogható! És előre is köszi annak aki tud használható példányokat ajánlani!
-
Goert
tag
válasz
Balinov #1468 üzenetére
Létezik egy olyan app, hogy Market Enabler. Esetleg ezzel megszerezhető a kívánt app.
-
Balinov
titán
Sracok,
kint van a LogMeIn Ignition beta a marketen, de Europaban egyedul csak UK-ban elerheto marketrol.
Nincs meg valakinek az install APK?
Orok halam uldozne azt, akinek megvan
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Hogy tudom beállíani a vuDroid-ot alapételmezett pdf-et megnyitó programnak? Ezt a programot nem ajánlja fel, amikor meg akarok nyitni egy pdf-et, csak QuickOffice-szal engedi.
-
Lieut
csendes tag
Hello! Gondoltam ebben a topic-ban is megkérdem, hátha tud valaki segíteni. HTC Legen-em van. Próbáltam játékokat, programokat installálni, de ezek egy részét le is vettem, ezek után azonban mégsem lett ismét több szabad hely a teló saját memóriájába. Magyarul úgy néz ki, hogy több hely foglalt, mint amennyi program fent van. Mintha nem törölné ki teljesen a progikat amiket uninstallálok. Már alig van helyem.
Feltettem egy 'Astro" nevű file-kezelő programot - ami egyébként nagyon jó - , így meg tudok nézni minden mappát, de nem tudom, hogy mit kellene törölni.
Előre is köszi minden segítséget. -
Pero
senior tag
válasz
#16820480 #1463 üzenetére
még szerencse, hogy múlthétvégén levágattam a hosszú hajam, különben most kitéptem volna, jól csináltam eddig is a beállítást csak 3x elírtam hol mailcímem hol mást. de a lényeg h müxik, bye-bye winmobile
nos h az alap megvan, esetleg hasznos olvasnivalót tudtok nekem linkelni, mert végig olvasni a hszeket sokáig tartana.
-
Pero
senior tag
hi meglett első androidos telefonom egy Magic személyében.
első gondom z volna h vmiért a régi winmo-s telefonomról nemigazn tudom áttenni a névjegyeket. hiába csinálok csv exportot outlookkal akkor is mindenki unknown lesz a névjegzékben. telefonon most 2.1 van fent.
vki tudna segíteni?esetleg nincs olyan cikk vhol kezdő androidosoknak....
-
johnny6.d
tag
Én is android-os telefoncserén gondolkodom és közben már keresgélek progikat, amik kellhetnek. Ezeket találtam a kérésedhez kapcsolódóan:
Call Blocker Pro
Extreme Call blocker Invisible -
sbazsi
veterán
halas lennek ha valaki tudna mondani egy olyan progit, amivel csak adott szamokrol tudnak felhivni (hogy kicsong, vagy foglaltat jelez, az mindegy) es az sms sem ad hangot.
ejjel is elerheto kell legyek kb 3 telszamrol, es ma egy sms ebresztett... -
tariattila
veterán
Miért ? Csak a desirében van stocks?
Az idegesít, hogy nem tudom miért megy....nem pedig, hogy generál e adatforgalmat...
Az meg hülyeség,hogy ha az ignore-ba rakom akkor nem hozza a task killer...
Hozza, csak az ignore listában szerepelve...
A levelezés, üzenetek, óra, fring...mind ignoreban van
Semmi más nem indul magától csak ez az egy app...
De azóta megtudtam, hogy lehet a sense vonzata lehet...így beletörődök -
sippet
senior tag
válasz
tariattila #1453 üzenetére
Ha a sync-et kikapcsoltad, igy nem general adatforgalmat, nem csinal semmi extrat, akkor most oszinten, miert zavar? Memoriaban elfer, nem? Lehet, hogy valamelyik szolgaltatasat egy masik alkalmazas is hasznalja, ezert van szukseg ra. De nem mindegy, hogy ott van-e, vagy sem? Ha meg azt akarod, hogy ne jelenjen meg a task killerben, tedd ignore listre, es kesz.
Egyebkent van desire topic, ez az egesz tema inkabb oda valo lenne.
-
tariattila
veterán
áruljátok már el, hogy desirén ez a stocks miért indul el mindig?
A sync-et leszedtem mellőle/a menüjéből kitöröltem azt a pár dolgot amiket frissítget.../végül az alkalmazás manágerből force stoppot adtam neki...
Legtöbbször az Advance T K még is felhozza mint futó app...
Megőrít...más nem ilyen féreg mint ez...
Nektek is túlbuzog?Törölni is akartam de szerintem nem is lehet...vagy. igen?
-
mumk
tag
Ja, az első idő lassító app.
Nem pont így értettem.
Mondjuk inkább úgy, hogy ugyan olyan használat mellett reggel 6-tól este 6-ig kb azonos használat után eddig 20-30% maradt az aksiból, most 50-60%. Sok mindent tud, de a legtöbbet azon nyeri, hogy nincs folyamatos mobilnet és wifi, csak időközönként és szükség esetén használja ezeket. (szépen naplózza is)
-
mumk
tag
Akinek aksi üzemidő problémája van, tudom ajánlani a JuiceDefender appot. Wifi és mobilnet használatnál nagyon látványos a javulás, nekem napi szinten megduplázta az üzemidőt úgy, hogy az ügyködéséből nem vettem észre semmit.
-
sippet
senior tag
válasz
jorgi22 #1445 üzenetére
settings/about/battery usage
kiírja, melyik program szívta az utolsó töltés óta a legtöbb energiát. ha használat nélkül három óra alatt 15 %-ot esik a töltöttség, akkor valószínűleg nálad van a hiba, mivel feltelepítettél valami olyat, ami folyamatosan meríti a telefont.
-
-
jorgi22
tag
Tudtok valami fogyasztásmérő programot, ami kijelző, hogy az egyes alkalmazások, illetve folyamatok mikor és mennyit fogyasztanak?!
Mert most ott tartok, hogy már egy napot sem bír ki a készülék..
És bár van napi 2 óra telefon, meg legalább egy óra wifi, de ez akkor is soványnak tűnik..
Ráadásul, ma reggel 4-kor levettem a telefont a töltőről, és reggel hétre már 15%-ot esett a töltöttség, pedig nem is használtam.. csak az ébresztő volt beállítva..
Egyébként egy GW620-ról van szó, és a tesztben kimondottan dicsérték, hogy egész jól bírja az akksi..
Programok közül Quick settings, Skyfire, Navigon és két játék van csak telepítve.. -
sbazsi
veterán
érdeklődnék, hogy kinek hogy bírja az akksi? olvasta, hogy 1 napot többnyire kibír, főleg 1 hét után, de az enyém már 2 hetes, és még most is előfordul, hogy estére lemerül.
nem beszélek rajta olyan sokat, (hol találom a hívások időtartamát??? )hívászszűrésre ki mit használ? találtam egy progit, de az olyat nem tudott, hogy adjam meg azok listáját, akik hívhatnak, csak azokét, akik nem hívhatnak.
nagyfelbontású csoportképre van vmi megoldás? ocsmány a kép, amikor hívnak.
galériában lévő képeket lehet valahogy csoportonként rendezni?
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
ha a power control widgeten letiltom a szinkronizálást, akkor van-e olyan program, ami használja/használná a netet, ha igen, akkor mi?
mégvalami: a gyári csoportokat hogy lehet megszüntetni? valamiért most kettő van minden csoportból, és hát az így nem éppen jó.
-
Xmodule
őstag
Hi. Van most egy játek amivel játszok, és nekem nagyon tetszik. A neve Zenonia. RPG és nagyon jol megvan csinálva szerintem. Akit erdekel az irhat privátot. Csak gondoltam megosztom veletek mert jo game.
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan progit keresek, amivel tudom rögzíteni a livecam streamemet, ami http-n jön és java alapú. Tudtok ilyen progit?
Annyiban vág ide a téma, hogy amivel a streamet csinálom, az android telóról van, de a progit windows-ra keresem. Remélem elég érthető voltam.
Régen hasonló megoldás volt Symbianra, mégpedig mobiola webcam néven futott. Ezt akartam megoldani androidon is, de csak ez az összvér megoldást találtam meg, félig.Előre is köszönöm.
Üdv: Katsu
-
No.01
addikt
Olyan progit keresek ami hivas utan kiirja a hivas idotartamat.
Letezik ilyen?? -
KingVince
csendes tag
Hellótok, szeretném kérdezni hogy tudtok-e egy programot, ami lejátsza nekem a x-vid-ed dvix-et. Lehet h már volt róla szó, de légyszi írjatok
Nekem desire-om van, nem tudja valaki hogyan kell megválltoztatni a kiblokkolást a telcsin, vagy csak a felso ki-be kapcsoló gombb a használandó?
Előre is köszönöm -
kaller1
veterán
válasz
tariattila #1437 üzenetére
Kutakodni lehet, de minek?
-
kaller1
veterán
válasz
tariattila #1435 üzenetére
jó az.
-
kaller1
veterán
válasz
tariattila #1433 üzenetére
Marketes, free. Androlib-es link: [link]
-
tariattila
veterán
válasz
kaller1 #1431 üzenetére
marketes vagy valami külső beszerzés...???
az első HSZ.-ben valami más oldalra irányít a link...a mobile 10-et kellene már, hogy rászerkesszék! igaz a multitáccs megszünne de legalább kikapcsolható a képbetöltés és a képernyőről elvezérelhető minden funkció...
bevallom a legnagyobb csalódás nekem itt, hogy minden alkalmazás a fizikai bill. használatára van írva... pl: google maps, gyári böngésző, fring...stb...
szimpibb volt a symbianon és WM-on, hogy minden funkció elérhető volt a képernyőről...
szomorú vagyok, hogy ezt kiherélték az androidból...vagy van valami fícsör erre is netán...???
-
kaller1
veterán
válasz
tariattila #1430 üzenetére
az még a gyárinál is jobb ?
sztem túlzás nélkül állíthatom, hogy igen.
-
kaller1
veterán
válasz
tariattila #1426 üzenetére
na nem mint ha a gyári nem lenne megfelelő... De szerintetek abban lehet variálni a betöltés vagy képek minőségét (az adatforgalom miatt...) ???
Próbáld ki a Dolphin-t.
-
sbazsi
veterán
válasz
tariattila #1426 üzenetére
miert nem tudsz belepni? az egermozgasra elojon a qrzor, azzal lehet picit kattintani.
en spec jobb szseretem ezt a tordelest, mert nem ketkezes, es kevesebb adatot generql(ez nem q tordeles eredmenye) -
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1412 üzenetére
es ha az megvan es a helyen van akkor mit kell meg allitani?
-
tariattila
veterán
hát ez az opera mini béta ...nagy csalódás!
a fórumba se tudok belépni vele...a kis linkeket nem engedi bejelölni...(ja és a szokásos hibás tördelése az oldalnak...)
nektek megy jól?
lesz erre mobile 10?na nem mint ha a gyári nem lenne megfelelő... De szerintetek abban lehet variálni a betöltés vagy képek minőségét (az adatforgalom miatt...) ???
-
HardRic
addikt
válasz
tibi666 #1419 üzenetére
Pfú, nekem van 7 képernyőm. Ezekből 6-ra van kipakolva valami, és ötöt használok rendszeresen. Van egy egész oldalt elfoglaló Friend Stream-em, egy oldalon van a naptár, a Barcode Scenner, számológép, meg ehhez hasonlók, középsőn van a weather+clock widget meg a leggyakoribb alkalmazások, megint másikon a Power Widget és az az akkuhoz kapcsólódó widgetjeim. Utolsó előttin az összes játékom ikonja van kirakva, és az utolsón az egy oldalas teljesen felesleges HTC Music Widget, amit csak a zenelejátszóba való belépésre használok.
-
tibi666
senior tag
nektek hány főképernyőtök van, és milyen widgetek vannak kitéve rá, és milyen ikonok?
nekem 3 van, de lehet, hogy csak az én fantáziám szegényes.
a középső screenen vannak a legfontosabbak. galéria, wifi on off, időjárás widget, sms, telefon, task killer.jobb oldali screenen van egy battery widget, valamint a netezős dolgok: browser, market, wifinder, fring.
bal screenen meg néhány apróság: file manager, motonav, ébresztőóra (de minek
), meg egy pdf olvasó.
-
vadászcsiga
félisten
Hasznos kis app a MountUSB Widget v1.4.
Ha adatkábelen van a telefon, nem kell lehúznunk az notification bart hogy csatlakoztassuk a pc-hez, elég egy érintés.
http://www.megaupload.com/?d=POGDGAP9
http://depositfiles.com/en/files/ceelusx69 -
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1412 üzenetére
az megvan, de mintha nem jelennenek mek a dolgok. buildings mappaban van.
-
schummy
tag
sziasztok,
ismertek esetleg olyan online rádió programot amin van swr1?
előre is köszi
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1408 üzenetére
dupla
-
sbazsi
veterán
válasz
CoolBoy323 #1408 üzenetére
az épületekhez mit kell csinálni
-
sbazsi
veterán
egy kérdés: a motonav által használt térkép file ugyanaz, mint az igo, vagy valamit módosítottak rajta? vagyis csereszabatosak-e
továbbá motonav-hoz létezik-e "building" opció? vagyis megjeleníti-e az épületeket? -
zso79
őstag
Zseblámpa Desire-re, ami megy root nélkül (bár kicsit gyenge a fénye) :
-
Tcm
tag
-
Jinxx
senior tag
válasz
re-d-evil #1395 üzenetére
Na, félig sikerült. Nem minden térképet csinál meg nagy nagyítással. A sima google map-ot sikerült megcsinálni, de ha ki-be akarsz nagyítani, úgy veszem észre, bizony végig kell pipálni a többi értéket is, de úgy iszonyat sok helyet foglal. Arról nem is beszélve, hogy a gps 500m-re arrébb érzékelte a telefont, magyarul el vagyok csúszva a térképen... Így nehéz lenne tájékozódni.
Valahogy úgy érzem, nem ez lesz az én túrás progim, vagy sokat fogok még vele szenvedni...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest