Hirdetés
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
A k9mail alkalmazásban van olyan beállítási lehetőség, hogy a gmail levelekben összefűzze a beszélgetést, és ne külön-külön mutassa? Nem találtam meg.
-
asturel
őstag
Van valami app vagy valahogy megoldhato az, hogy kulonbozo media hangero legyen ha headset-et hasznalok, mint default speaker-nel? (eleg irritalo mikor media hangero szinte maxon van es headset nelkul valami megszolal..)
-
BalanceR
addikt
válasz
Cathrine #3695 üzenetére
Smart City a megoldás, Van benne BKV/MÁV menetrend....
-
Pubszon
veterán
Mondanatok egy olyan appot amivel wake on lan tudom bekapcsolni a gepet?
Ha lehet appbraines link johet. -
Cathrine
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mikorra várható a BKV alkalmazás. Nagyon nagy szükségem lenne erre rá. Már hónapokkal ezelőtt volt szó róla, hogy elkezdték átírni androidra. Nem értek nagyon ehhez, de nem tudom elképzelni, hogy ez több hónapig eltartson.
Köszi -
uzsz
senior tag
Magyarnyelvu beszed felismero van mar droidra?
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Van itt olyan, aki használja a WaveSecure nevű progit? Hogy van az illető vele megelégedve? Elég érdekes dolgokat olvastam a tájékoztató képernyőn (pl. kérdés nélkül megy fel a netre roaming esetén is) és nem akarom, hogy esetleg egy külföldi utazás esetén gond legyen, és azért zárolja a telefonom, mert nem engedem fel a netre.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
IkszIpszilon #3689 üzenetére
Van egy srác a marketen, asszem 2 vagy 5$-ért osztogatja.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Megosztaná velem vki a raging thunder full verzió(az összes pálya játszható) apk-ját?
-
sssz
őstag
nincsen meg vélatlenül valakinek a mobile profiles nevezetű app?
a marketen valamiért nem található, illetve látom, de ha rákattintok akkor kiírja hogy nem található.szerettem nagyon, kis progi, de nagyon jó. újra kellett raknom a telót, csak ez az egy hiányzik már, de sehol sem találom.
-
DeFranco
nagyúr
Találtam egy nagyszerű app-ot. Nekem már GlaDOS szól, ha sms-em jött
-
axis211
csendes tag
Nem használja véletlenül valaki a Voice Search app-ot?
HTC Desire@Froyo-t használok, de ez a nyomi alkalmazás csak aktív adatkapcsolat esetén működik, pedig autóban ülve néha igencsak hasznos lenne. Az érdekelne, h rá lehet-e venni offline módban való működésre, vagy esetleg van-e valami alternatívája?
Köszi, előre is! -
Rickazoid
addikt
válasz
petipetya #3681 üzenetére
Már a nevéből sejtettem, hogy nem fog tetszeni, de azért elolvastam, hátha tévedek. Csak annyit mondok (a cikkre is), hogy szégyen, egy újabb példa a Magyarország=Budapest gondolkodásra. Pedig az ország jelentős többsége nem ott él. Legalább "hagyták volna nyitva", hogy később legyen egész országos térkép.
-
petipetya
nagyúr
válasz
edward2 #3680 üzenetére
- Az xy fiókodat töltsd le vagy irányítsd át a gmail fiókodba, de ezen már túl vagy.
- A gmail webes felületén állítsd be azt, hogy az xy email címedre érkezett leveleket tegye be az xy címke alá.
- Telón a gmailben menj be az xy címke alá, és nyomj egy választ az ott érkezett leveledre: ekkor feladó címnek nem a gmail-es, hanem az xy fiókod címe lesz megadva.Tesztelve, működik.
-
petipetya
nagyúr
Több hónapos vágyam teljesült:
http://androlib.blog.hu/2010/10/06/smartcitybp_magyar_fejlesztesu_navigacio_androidra -
edward2
addikt
Kérdés.
Gmailben hogy a fenében tudok más fiók emailcímével válaszolni valakinek mint pcn?
Ha kapott levélre nyomok választ akkor is a gmailes email ugrik fel... röhej?
Skypehoz meg: 14mega.. no app2SD?? noooormális?
-
Sefter
veterán
sziasztok!
IGO Primo-val van valakinek tapasztalata?
igaz, hogy a Sygic Aura nem jelenik meg androidra -
este szerettem volna élesben kipróbálni a skype-t, de bejelentkezni sem tudtam....
talán kicsit túl volt terhelve a rendszer?
a skype fórumán sokan panaszkodtak, volt telefon, amire nem lehetett feltelepíteni, vagy nem indult...
szerintem hamar lesz hozzá frissítés.
se telefonosoknak felejtős, 2.x rendszer kell alá. galaxy s-nél problémák, de legalább már van. -
Inarus
addikt
-
legiaap
félisten
Kérdés:
A 3G Watchdogban meg lehet valahol nézni, hogy melyik program mekkora adatforgalmat generál?
Ha nem akkor mivel tudom azt kideríteni? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
V.Stryker #3665 üzenetére
A Market csak azokat a programokat mutatja, amelyek kompatibilisek a készülékeddel. Mivel nem a legtöbb programot 800x480-ra optimalizálják, lehet, hogy a Pulse Mini 240x320-as felbontására nincs annyi program. Így vagyok én is a Tattoo-val. Nem elképzelhetetlen, hogy a Skype is nagyobb felbontást kívánna, még akkor is, ha amúgy .apk-ból telepítve menne is.
A PH!Upper meg fent van egyáltalán a Market-en? Csak mert én személy szerint nem tartanám valószínűnek.
(Ha tévedek, akkor elnézést, a készítőtől is.)
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem megy rendesen a marketem? Pulse Mini a készülék, gyári rommal. (Kb két hete volt moddolt romom, de azóta már megint a gyári van) És alapdolgokat egyszerűen nem találok. Pl hiába keresek rá a skype-ra vagy a ph upper-re, app brian-re, egyszerűen nem találja.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Egy olyan programot keresnék, ami számolja a kimenő hívások időtartamát. Ami fontos, hogy tudjon "perc alapon" mérni, tehát úgy, mint a szolgáltató, hogy 1:10 az 2 perc.
Ha egyéb dolgokat tud, (összeget számolni, sms-t számolni, havonta nullázni, logolni) az nyilván még jobb. Előre is köszönöm.
-
uzsz
senior tag
Tegnap laptam a baratnomtol egy Galaxy S i9000 et, eleg kezdo vagyok igy az android teruleten.
A kerdesem az lenne, hogy ha pl USB-n rakom ra gepre es azt valasztom ki hogy internet a szgepen kersztul, honnan tudom hogy azt a netet hasznalja e avagy a mobil netemet? Persze a 3G ikonjat felismernem.
Valamint hogy ha osszeszedtem 1-2Gb progit androidra azt a PCrol hogy nyomom fel? -
delbarta
senior tag
Végre kijött a gyári Skype kliens. Nálam (HTC Desire, Android 2.2) jól működik.
-
BalanceR
addikt
Egy remek program:
Marketen ingyenes!
Instant Heart Rate
Az ujjat a kamera elé téve pulzust mér, meglehetősen pontosan!A jobb eredményekért, ha van LED vaku a telón, azt érdemes bekapcsolni, ha nincs, akkor a kamerát a fény felé tartani, miközben rajta van az ujjunk....
-
z0d1AK
nagyúr
DivX illetve mkv lejátszásra mit ajánlotok? Akár több program is lehet, Commtiva Z71 teszthez kell.
-
Pubszon
veterán
válasz
Pubszon #3650 üzenetére
Közbe kutattam és találtam.
Camera Magic, ajánlani tudom aki ilyet keresne.Más kérdés: A Google Voice nevű programmal tudok a talkos ismerősökkel ingyen beszélni?
-
Pubszon
veterán
Hali.
Olyan fényképező program kellene, amiben beállítok egy időt és ennyi közönként csinál képeket és akkor áll le mikor én leállítom.
Mondjuk az utolsó feltétel nem fontos, de azért legalább 5 képet csináljon mondjuk 20 másodpercenként. -
kerekati
csendes tag
Szia!
Konyhanyelven:
Az APN letíltja az adatforgalmat.
Bár van erre legtöbbszőr beépített gyári, kapcsolóként működő widget is.
(pl "adatforgalom" néven)
Ha van telepített netfigyelő progid (pl 3Gwatchdog) és az "APNdroid", akkor beállíthatod a 3Gwatchdog-ot, hogy bizonyos adatforgalom elérése után automatikusan letilta a netet.Sokan lekapcsolják az adatforgalmat, hogy az ne lépje túl a keretet, mert a telefon a háttérben dolgozik a neten, szinkronizál...stb.
Kisebb Net csomagok esetében van túlforgalmazási díj, nagyobb csomagok esetében ugyan nincs, de akkor meg sebességkorlátozás van, ha átléped az "x" Gb-ot.
-
mzprox
aktív tag
Heya,
Új vagyok még az androidos világban, lenne egy kérdésem:
Sok helyen mondták meg olvastam, hogy ha nem akarok kéretlenül fizetni akkor telepítsem az apn droid alkalmazást.
Nemrég előfizettem mobilnetre és az apn droid azt is kikapcsolja, szóval amikor netezek akkor kikapcsolom az apn droidot.
De tulajdonképen mi az amitől engem "véd" az apn droid? ha van mobilnetem amit nem számláznak túl akkor hagyhatom most már folyamatosan kikapcsolva vagy jó ha megy?kösz
-
BalanceR
addikt
Nem tud valaki olyan progit, ami vagy hosszú záridős képek készítésére alkalmas (legalább 10 sec)
vagy pedig multiexpóra képes (több képet exponál ugyanarra a fotóra) -
Kari1
aktív tag
Szeretnék egy .doc file-t kitenni a főképernyőre meglehet ezt valahogy oldani?
-
drpele
senior tag
válasz
knyitogato #3633 üzenetére
Én próbáltam, de a prediktív szótára nagyon "light-os".
Emiatt keresek saját szótárt, úgy már a "gyári" android bill. is jól használható lenne.
SMS-t próbáltál írni balra dőlő ékezetekkel? Elvileg azok jól átmennek. -
Pubszon
veterán
A skype betaba még hívni se lehet?
-
knyitogato
őstag
Üdv!
Anysoftkeyboardot használ valaki magyar qwertyvel? iszonyú jó lenne,de az smsekben a hosszú ékezetek hibásan mennek el, vagy ékezet nélkül vagy kérdőjellé alakulva...mióta feltettem,azóta az androidos billentyűzettel is ez van. mi lehet a baj?
Galaxy Spica -
Rickazoid
addikt
-
Takhanto
őstag
-
Bagan
aktív tag
Olyan MSN klienst tudok, ami a videóhívást is támogatja? ( Galaxy S )
-
roti86
őstag
csokimikulas: ez engem is érdekelne
Továbbá!
Van esetleg valaki, aki az APNDroid helyett a DCSwitch-et használja? Állítólag akku kímélő és nem kuszálja össze az APN-eket....
Próbálnám a névjegyeket szinkronizálni a telefonnal. Hogy lenne a legegyszerűbb? Próbáltam a gmailes accountommal valamint outlookkal is a gond az, hogy a vcf fájlokat csak egyesével lehet a listához adni.. Tudtok valami jó megoldást erre?
Még az érdekelne, hogy melyik a legjobb böngésző androidra, melyiket használjátok (skyfire, dolphin, dolphin HD, alap böngésző,esetleg más)?
-
Rickazoid
addikt
Egy elég alternatív megoldás, de lehetséges: a Nimbuzz-nak van PC-re programja, ha jól emlékszem az tud hanghívást is, és mivel Androidon a Nimbuzz felmegy a saját hálózatára, így ha az ismerőseidet meg tudod kérni, hogy tegyenek egy próbát, akkor megoldható. Persze tudom, hogy nem ezt akarod hallani, de ha egyik nincs.. és megoldható... meg kell próbálni váltani. PC-nek mindegy, hogy a Skype kliens mellett fut-e egy Nimbuzz kliens is, a telepítése se bonyolult, a regisztráció pedig ingyenes.
Viszont Linuxon nem jártam sikerrel Nimbuzz szempontjából, wine-nal nem működött, de még a webes felület se, szóval csak Windows/Mac sajnos. -
drpele
senior tag
Már régóta keresgélek a neten, de sajnos sehol sem találok olyan (megfelelő) magyar szótárat amit fel lehetne tölteni a telefonra user dictionary-nek.
Egy 32.000 szavas állományt ugyan találtam, de túl sok benne a felesleges, soha nem használt szó-szóösszetétel, így szinte használhatatlan. Nincsen valakinek egy használható, néhány ezer szavas szótára?
A Desire 2.2-es FW-jében ha jól tudom van magyar prediktív szövegbevitel. Esetleg annak a szótára valakinek?
-
Jarod1
veterán
Hali, Mobilnetem van, a térerő jel mellet jelzi a fel letöltést, ha kint van a jel akkor végig használja a 3gs hálózatot, ki lehet ezt kapcsolni pl ha nem használom a netet?
-
Andrushh
csendes tag
Sziasztok!
Uj vagyok irr és segitséget szeretnék kérni!Keresek a Voda 845ösömre olyan app-ot vagy Widgetet ami elörejelez nekem 1hét idöjárását!ja és ami tudja hogy hol van magyarországTehát olyan kéne amit hét elején frissitek mondjuk Wifiröl és egész héten azt mutatja!Válaszokat elöre is köszönöm a tippeket
-
Inarus
addikt
válasz
csokimikulas #3600 üzenetére
Milyen készülék / milyen rendszerverzió?
-
radamsky
senior tag
ha kell valakinek skype akkor privit kérek és adok linket hozzá
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest