Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Köszi a válaszokat!
Tényleg szuper a bill. egy gyors próba után, kicsit hiányolom még hogy nem ugyanaz a speciális karakterek kiosztása mint a HTC-nél, de meg lehet majd szokni. A beállítások meg igen részletesek úgyhogy "like" -
-FreaK-
veterán
Nem tud valaki olyan HTC_IME billentyűzetet ami megy Sense nélkül is és van benne magyar prediktív is? Tehát mondjuk egy Sensation bill-je lenne jó, de sehol nem találok.
A gimpsta féle ugye már igen régi és nem updatelték. -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki hogy melyik clock widget az alábbi?
[link] -
-FreaK-
veterán
Nem tudja valaki melyik az a beautiful widgets skin(már ha egyáltalán az) amit a mobilarénás tesztekben látni lehet? Az óra/időjárás skin érdekelne nagyon.
Erre gondolok: -
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Keresek két widget-et, tudnátok segíteni?Az első egy htc-s rss hírolvasó widget szerintem, a HTC wildfire tesztben láttam:
A másik egy valszeg szintén htc-s notes widget:
[link]
A jobb alsó sarokban lévő fullscreen-es.Ha valaki tudna linket adni hozzájuk vagy legalább a pontos nevüket tudhatnám már az jólenne.
Illetve keresek egy olyan msn klienst aminél bejelentkezés előtt lehet választani hogy rejtve kapcsolódjak-e. Ebuddy-t használok mert eddig ez tudta egyedül kezelni az igen hosszú jelszavamat, de hajlandó vagyok passt cserélni egy szép, gyors kliensért
-
-FreaK-
veterán
Nem tudom linkelte-e már valaki:
Mybackup Pro 2.3.0.
Ez már root jog esetén tud appokat menteni beállításaival együtt valamint van benne online backup lehetőség is ami szintén nem egy rossz dolog(ez lehet már bennevolt korábban is).
Szerintem mérföldekkel használhatóbb mint a népszerű Titanium backup.Aki FLAC lejátszót keres annak a legutóbbi:
andLess_031910 -
-FreaK-
veterán
Ismer valaki olyan tennivaló lista programot amelyiknek van egy nagy (lehetőleg teljes képernyőt kitöltő) widget-e, és egyszerűen használható? Esetleg ha még google calendarba is berakná a bejegyzést ha akarom és szinkronizálni is tudtna az jó lenne.
Astrid-ot használok ami nagyon tetszik, egy dolgot kivéve: ronda és kicsi widget.
-
-FreaK-
veterán
Sikerült rájönnöm hogy kell, ha valakit esetleg érdekelne (bár nem úgy tűnt
):
Ha locale&text alatt be van pipálva akkor nyomvatartott érintés egy beviteli mezőn és megjelenik a választás lehetősége és onnantól az marad aktív.
Swype egész jó, de nincs belőle magyar tehát csak angol szavakat ismeri fel.
Slideit-hez viszont van magyar szótár is a marketen és ezzel fantasztikusan jól használható, rengeteg szót felismer, ha valamit mégsem akkor egyetlen érintéssel hozzá lehet adni. Egy rövid gyakorlás után igen gyorsan lehet vele írni.A programra marketben keressetek rá, androlib most nem akarja megtalálni, csak a nyelveket.
Itt a magyar nyelv hozzá: [link] -
-FreaK-
veterán
Slideit vagy Swype keyboard-ot használt már valaki? Egyszerűen nem tudom működésre bírni egyiket sem. (Hero modaco3.2b5 alatt). Hiába engedélyezem a locale&text beállítások alatt, akkor is az alap keyboard jön elő, ha azon belül belemegyek a beállításokhoz akkor ott meg csak az alap dolgokat lehet állítani és nem tudok az újra váltani. Már minden variációt végígpróbáltam, semmi.
Mit csinálok rosszul? -
-FreaK-
veterán
A játékok hova mentik a mentett állásaikat? Egészen pontosan a gem miner dig deeper érdekelne, mert az újratelepítések után eltűnt a mentett állás de lehet h megvan még lementve, mert az sd kártyát mindig mentettem.
-
-FreaK-
veterán
Beautiful widgets 2.80-at kipróbáltam, le is töltöttem egy skint, beraktam, nagyon sézp meg minden csak épp csontra fagyott a képernyő, csak fekete kép van, meg néha felvillan a gombok háttérvilágítása. (ki kellett venni az aksit). Nem tudja valaki h miért nincs ott egyébként az időjárásikon? Adatokat kiírja rendesen, csak nincs ott a kép.
-
-FreaK-
veterán
válasz
vadászcsiga #417 üzenetére
Handcent bonyolult?
Akkor az egész Android az
kicsit szétnézel a beállítások között és utána könnyen kiismered magad
Azért jelez duplán a gyárival mert a gyári progiban ki kell venni a pipát a notification elöl, utána csak a handcent fog jelezni.
Ohh és Beautiful windgets után:
yxFlash v1.2.2.
Nekem úgy rémlik ez eddig fizetős volt nem? -
-FreaK-
veterán
Van valakinek ötlete hogy mi a f*szért nem tudja a mybackup pro a contaktjaimat visszaállítani 2.1-es rom alatt? Csak azt az 1et rakja fel ami a google contacts-ban is bennevan. De mivel felfele nem szinkronizálja fel őket ezért marad is az az egy, nem fogom egyenként beirogtani őket.
-
-FreaK-
veterán
Hikari alatt én sem tudtam vele visszaállítani a contaktjaimat, ezért váltottam vissza Modaco-ra..
valakinek sikerült már megoldani hikari alatt a contacts restore-t valamilyen backup programmal?
-
-FreaK-
veterán
Lockbot működik másnak rendesen csak nekem nem?
1.9.3. van fennt de nem tudok benne semmit csinálni, egyszerűen egy fekete képernyőt kapok állandóan és annyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Házimozi haladó szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- újszerű MacBook Air M1 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év garancia ajándék
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest