- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Szólista
senior tag
válasz
-FreaK- #6671 üzenetére
Fancy widget van ingyenes és fizetős verzió is.
-
Ghostface
senior tag
válasz
-FreaK- #2834 üzenetére
MSN-nek a az MSN Talkot tudom javasolni. Beállíthatod hogyan szeretnél bejelentkezni.
-
rjg
őstag
válasz
-FreaK- #1728 üzenetére
Még paypal sem kell hozzá, elég egy dombornyomású bankkártya. Először a fejlesztő oldaláról vettem meg a MyBackup Pro-t. Ott beregisztráltam a Google accountomba a bankkártyám adatait. Legközelebb pedig amikor a marketből - a Market Enablert használva - meg akartam venni az iReader Pro-t, már alapban felkínálta, hogy azzal a kártyával fizessek.
-
-FreaK-
veterán
Sikerült rájönnöm hogy kell, ha valakit esetleg érdekelne (bár nem úgy tűnt
):
Ha locale&text alatt be van pipálva akkor nyomvatartott érintés egy beviteli mezőn és megjelenik a választás lehetősége és onnantól az marad aktív.
Swype egész jó, de nincs belőle magyar tehát csak angol szavakat ismeri fel.
Slideit-hez viszont van magyar szótár is a marketen és ezzel fantasztikusan jól használható, rengeteg szót felismer, ha valamit mégsem akkor egyetlen érintéssel hozzá lehet adni. Egy rövid gyakorlás után igen gyorsan lehet vele írni.A programra marketben keressetek rá, androlib most nem akarja megtalálni, csak a nyelveket.
Itt a magyar nyelv hozzá: [link] -
Teko001
őstag
(#420) -FreaK-: Igen ez egy demo verzió csak, eddig is volt. Szerintem sokkal jobb az mvideoplayer, és annak ellenére, hogy nem írja, spicán támogatja pl. az avit és a divx-et.
(#426) _Balou_: A beállításoknál többféle értesítést is belehet állítani. Gyárit, szolgáltató általit, meg mintha lenne egy harmadik. Nálad hogy van beállítva?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest