- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest