Hirdetés
Aktív témák
-
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Steam Deck
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest