- Bluetooth hangszórók
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Hali.
Igaz ahhoz nem kell külön program, hogy a teló a névjegyzéket szinkronizálja a gmail fiókommal?
Mert a gmail címtárba nem látom a névjegyzékeket. -
törölt tag
válasz
gabor_01 #2196 üzenetére
szerintem rendben van a hangminőség. én azt vettem észre, hogy sokkal jobb volt a hang németekhez telefonálva, mint amikor az ismerősöm felhívott onnan a mobiljáról (mobilt).
én egyébként voipbustert használok, nekem eddig nem volt vele bajom, elég jól használható (fring, ekiga alatt is).
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Reklámok (ads) ellen tudtok vmi módszert? Kezdenek idegesíteni a hülye reklámok.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok! Egy jó médialejátszót kerestem. XYPlayert találtam, viszi is a feliratokat rendesen, de egy idétlen google hirdetést rak az aljára ami belelóg a feliratba.. Mit lehet tenni?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
legiaap #2184 üzenetére
Ez miért nem jó? Nincs benne alapból?
-
V.Stryker
nagyúr
Vannak ezek a kriksz-kraksz kockák, amik elvileg a marketbe linkek. Nekem miért nem működik egy sem? próbáltam több böngészővel is rájuk kattintani, de nekem azok nem linkek vagyis semmi nem történik. Ezért kéne rootolni a telefont?
-
legiaap
félisten
Háló!
Tudtok olyan progit, ami kezeli a microsoft dolgait?
Word,Excel, ja meg a pdf
A másik kérdésem, hogy jelenleg az MSN Talk-ot használom, de idegesít, hogy ott van alul az a rohadt hirdetés (mert free volt). nem tudtok olyan msn-t amibe nincs ilyen hirdetés és frankón használható is? -
Gigabyga
aktív tag
Megjelent a PSX emulátor csak még fizetős :S AppBrain oldalán fent van már csak pár nap és jön a "zeraW verzió"..Kíváncsi vagyok,hogy működik-e....
aki megveszi írja le mennyire működő képes. -
Üdv!
Létezik olyan program, amivel helyi hálózaton megosztott fileokhoz tudok hozzáférni? -
petipetya
nagyúr
válasz
tomiee85 #2173 üzenetére
Fizetős. Ezt könnyen lehet ellenőrizni, ha beírjuk a keresőbe a program nevét a http://www.appbrain.com/ oldalon.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok ! Egy jó netes rádió programot keresek. Kritériumok: vagy lehessen műfaj alapján válogatni vagy 2 általam hallgatott rádiót bele lehessen tenni (ezeket csak winamp/mplayer-rel tudtam gépen) . Amit nem írtam android 2.1-re.
Köszi
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap este láttam már kint van Flashplayer 10.1 beta 3....Nincs valami megoldás,hogy 2.1alatt menjen?
Galaxy S-em van böngészés közben van valami Flash Lite benne de ló***.
előre is ksöz! -
delbarta
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
-
sagesz93
addikt
Keresgéltem a topikban, de nem jutottam semmire.
Olyan progit keresek, ami elmulasztott hívás + sms érkezésekor, tudná a telefon valamelyik részét(jó lenne a billentyűzetet) "villogtatni". -
rjg
őstag
-
delbarta
senior tag
Olyan programot keresek androidra, amivel wifin, interneten keresztül tudok normál telefonszámokat felhívni. Ilyet használok most a számítógépen. Freecall a neve. Befizettem 10 EUR-t és ezt lebeszélhetem nagyon jó percdíjakkal. Pl. normál városi számot 5 ft. körül hívhatok. Ez mobilról nekem 30 körül van. Sajnos nekik még nincs androidos kliensük, "coming soon" már egy jó ideje. Bármilyen jó lenne, aminek az egyenlegét bankkártyával fel tudom tölteni. Thx.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi. Tényleg, a telefont nem csatlakoztatja, a karit igen. kicst megzavart, hogy a navigont és az nyavajgott,hogy nincs sd kártya....de már leszedtem.
Még olyan kérdésem lenne,hogy telepítettem ezt a Handcent sms progit, ami jól is működik, de párhuzamosan mellette meg megy a másik is, az is jelezt, csipog és ott is meg kell néznem,hogy eltünjön a jelzés. Hogy lehet beállítani,hogy csak a Handcent legyen az egyetlen, az igazi, a mindörökké király és jaj de fasza,hogy péntek van.?
-
aggleány
addikt
Köszi a segítséget. Közben sikerült megszereznem az Aldiko-t olyan verzióban, ami hajlandó működni az X10 Mini-n is. Szerintem ez a legszebb-legjobb, de ez természetesen ízlés dolga. Külön könyvtárakba lehet rendezni a könyveket, borítót is mutat, mindent tud, ami nekem számít. Ha érdekel, erről tudok többet írni, mert régebben ezt használtam. Az FBReader-rel kapcsolatban sajnos nem tudok okosat mondani, azt nem ismerem, csak párszor olvastam vele, és nem igazán jött be a puritán felülete miatt.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Az miért van,hogy ha fájlátvitel módban csatlakoztatom a telefont a géphez, akkor a memkarit leválasztja? Pont arra másolnék...
-
ans
aktív tag
válasz
aggleány #2149 üzenetére
Nekem megy:
Van a saját könyvtára az SD kártyán, aminek LaputaBooks a neve. Ebben a könyvtárban létre kell hozni egy mappát, a neve legyen a könyv címe. Ebbe a mappába kell elhelyezni az epubot (csak epubbal próbáltam), de nagyon fontos, hogy a fájlnév és a könyv címe megegyezzen, különben nem találja a könyvet. -
aggleány
addikt
Segítséget kérek Tőletek könyvolvasó ügyben. Régen Aldiko-m volt, de most az nem megy az X10 Mini-n. Leszedtem az FBReader-t, de nem tetszik igazán. Van egy Laputa nevezetű progi, de nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudok saját könyveket rátenni.
A netről szépen lehúzza a könyveket, olvashatóak is, de a sajátra azt írja ki, hogy nem találja az SD kártyán. A saját maga által létrehozott könyvtár "import" mappájába is tettem, meg a fő könyvtárába is, de valamiért nem működik. Valaki kipróbálná, hogy neki sem megy, és ezek szerint a progi nem műxik, vagy csak én bénáztam el valamit?
Előre is köszönöm
-
bobace
addikt
Lenne két kérdésem, akár applicationnal, akár a beállításokból megoldható-e?
SMS küldésnél nem lehet valahogy valami megerősítést kérni, mielőtt elküldöm, mert véletlen rákattoltam már a küldés gombra párszor amikor még az sms felénél se jártam, mikor csak a szövegbe akartam kattolni... Nyilván sima üzenet küldésnél nem írok be címzettet, de válaszolásnál, ez már nem megoldás.
A másik, hogy a menüben a kategóriákat nem lehet valahogy sorba rendezni? Mert csináltam egy Noneed kategóriát, amibe beraktam az idióta programokat, amik nem kellenek, de rittig azt tette be elsőnek a lap tetejére...
-
Kakumix
senior tag
válasz
RexMaximus #2142 üzenetére
A full Documents2Go-val lehet írni és olvasni a megjegyzéseket, most próbáltam.
-
RexMaximus
senior tag
Naptárral van még problémám.
Outlook 2007 naptárát használom. Azon belül egy esemény szövegét hasonlóan lehet szerkeszteni mint wordben. Betűméretek, betűszínek, felsorolás stb.
Szinkronizálás (HTC Desire) után a bejegyzések tartalma olyan mint amikor txt-be másolom. Össze van hányva az egész, átláttathatatlan.
Máshogy is be lehet állítani a naptárát a készüléknek vagy ez ennyire képes? Ha ennyire kasztrált akkor milyen naptárat ajánlotok ahol ez nem okoz problémát?
OFF
Ha ennyit tud a naptára az igen elkeserítő lenne. Előtte egy HP hw6515-öt használtam. Annak ez nem okozott gondot. Ezzel a naptárral így számomra használhatatlan, csak akadályoz a munkában...
ON -
Mbazsika
tag
Nem tudja valaki veletlenul, hogy mi a helyzet veluk: http://forum.mobilism.org ?
Koszi! -
kiki22
senior tag
válasz
CoolBoy323 #2140 üzenetére
koszi a segitseget.tenyleg sokaig tart leirni 2 program nevet.
-
RexMaximus
senior tag
válasz
CoolBoy323 #2140 üzenetére
Köszönöm. Többet tud tényleg. De sajnos vele sem sikerült a megjegyzéseket olvasnom
.
-
kiki22
senior tag
sziasztok!az lenne a kerdesem milyen msn progit erdemes hasznalni android mobilon.koszi a valaszt elore is
-
Kari1
aktív tag
Létezik olyan videó lejátszó aminél a hangcsatornát kitudom választani?
(pl ha van egy dual hangos avi ENG-HUN akkor lehessen választani a magyar vagy angol között)
-
RexMaximus
senior tag
Üdv!
Segítségre lenne szükségem.
Androidos készüléken (HTC Desire) milyen irodai csomagot ajánlotok?
A lényeg az lenne, hogy az excel celláknál a megjegyzés fül látható illetve szerkeszthető legyen.
Gyárilag a QuickOffice 2.0.158 van és az nem tudja.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
OUtlawtorn #2126 üzenetére
Nem tudom, mit értesz pontosan az időzíthetőségen, de ha jól emlékszem, az alap verzió is tudja azt, hogy időnként bekapcsolja a netet.
-
delbarta
senior tag
-
pokadv
csendes tag
Sziasztok. Tud valaki egy jó video konverter progit amivel felhasználóbarát módon lehet filmeket konvertálni androidra?
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Itt is megkérdezném, hátha. Tud valaki olyan app-ot amelyik egy előre meghatározott időpontban felhív egy előre megadott számot? Pl. egy időpontban le kell kérdezni valamit. és az a valami sms-ben fog válaszolni, tehát elég csak megcsengetni, beszélni nem kell vele. No valami ilyesmihez kellene. Előre is köszi, ha ismertek ilyet, és meg is osztjátok az infót.
-
csigafej
tag
sziasztok,
exchange szerverrel hogy tudom frissíteni a naptáramat?
usb-n keresztül sikerült felfrissítenem, de online nem akarja frissíteni... akkor sem ha a leveleimet frissítem. a naptár beállításainál pedig sehol sem találok olyat hogy refresh vagy hasonló. 1.6-os android van a telefonon (LG gt 540)köszi
gyuri -
Vikt0r
aktív tag
Tudok valami jó olyan progit akár fizetőset amivel letudom kódolni az appokat. Eddig az Estrongot próbáltam de ez nem tetszett.
-
OUtlawtorn
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2124 üzenetére
Jól látom, hogy az ultimate version-t kellene feltenni, hogy időzíteni tudjak? A marketről leszedettben nem találom. Nem nagyon igazodtam el
-
OUtlawtorn
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2124 üzenetére
Köszönöm!
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
OUtlawtorn #2121 üzenetére
Juicedefender
-
petipetya
nagyúr
-
OUtlawtorn
csendes tag
Sziasztok!
Napok óta kutatok egy olyan progi után, ami időzíthetően csatlakozik 3G-vel a netre.
Be szeretném állítani, hogy 2 óránként frissítse le a mailjeim. Van erre lehetőség? HTC DesireKöszönöm
-
hitchins
őstag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnék leszedni valami androidon jól működő navigációs programot, és hogy mi a telepítés menete.
Nem régóta van okostelóm, azaz kezdő vagyok sorry. GPS-t se használtam még, csak most kellene.
(hero and. 1.5)köszi
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #2116 üzenetére
Ez egy nagyon jó program. Aki nem ismerné (mondjuk fizetős, óvatosan terjeszd, ha jót akarsz magadnak)
-
Gáben81
senior tag
válasz
delbarta #2114 üzenetére
Üdv.
Én is ezt az élő hátteret szeretném letölteni az appbrain oldalró,ami fentebb van linkelnve,de sehogy nem tudom a gépre sem meg a telóra sem pedig föltelepítettem az appbrain nevű progit de akkor ott meg nem találom azon belül pl azt a halas live wallpapert...
Valaki pls help.THX
-
delbarta
senior tag
válasz
delbarta #2111 üzenetére
Visszavonom a működik kijelentésem. Amikor próbáltam, a cégest hívtam a sajátomról. Ugyanazon az internetkapcsolaton voltam. Itthon próbáltam, a skype kapcsolatok nem látszottak aktívnak, egyik sem. Ha hívtak, nem jelzett, én sem tudtam hívni. Ha írtam, az megjelent a másiknál, de továbbra is offline-nak mutatta és ezután sem engedte hívni. Ja, és ette is az akkut. Kuka. Nincs egy rohadt skype-skype hívásra alkalmas kliens.
-
haarmaan
tag
Olyan programot keresnék androidra ami a ki, és bejövő hívásokat rögzíti, és a rögzítésnél min a két fél hangját felveszi, aránylag jó minőségben. Létezik ilyen egyáltalán?
Leszedtem a Market-röl egy-két ilyen programot, de valamelyik csak az egyik fél hangját rögzítette. Aztán volt, amelyik nagyon rossz minőségben vett fel. Volt, amelyik összevissza keverte a két fél hangját és az egyik fél hangja időben elcsúszót. -
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Van valamilyen megoldás most Skype-ra? Nekem egyik kliens sem tud bejelentkezni. Tudom, hogy van a Skype beta, de azon nem lehet hanghívást bonyolítani. Van a Truphone, ezzel régen lehetett Wi-Fi-n bejelentkezni, de nekem ez sem működik. Esetleg tudtok valam alternatívát Voice-to-voice-ra lehetőleg 3G-n is működjön. Olyan GTalk klien van Androidra amivel tudok beszélni és nem csak chatelni?
-
delbarta
senior tag
-
Rolesz92
tag
Pár napja megvan a galaxy s köszi a 3G letiltó programot nagyon jól működik de nem tudtok egy olyan progit ami ilyen guitar hero vagy az iphoneos tap tap-re hasonlít csak multi-touch-csal? Google-ön meg Market-en is kerestem de semmi...
-
Seshrak
csendes tag
Vettem microSD kártyát, beraktam, formáztam, latja is a 16gb-ot. Mountolás után szépen látszik második drive-ként a 16gb. Kérdés az, hogy amit rápakolok, pl filmek, zenék stb, azt hogyan látja a telo? Mert hoába másolok rá, abból semmit sem lát a telefon. Kell valami könyvtárstruktura vagy hogy megy ez?
-
blueye
veterán
Nagyon kedveltem WinMo-n az SPB Mobile Shellt (3.x). Ahhoz hasonló gyorstárcsázót tud valaki (tehát képek alapján egy oldalon rábökök vkire, aztán felhívom). Vagy más hasonló gyorstácsázót? Ill. hasonló today felületet?
-
Kakumix
senior tag
válasz
Seshrak #2099 üzenetére
1. szerintem semmi értelme naponta bekéretni a "rajzot", kapcsold ki teljesen. Spica-m van, ezen simán kikerülhető ez a "védelem"-nek nevezett vakítós feature. Gondolom ez más telefonon is így van és az android-ban van egy kis hátsó ajtó, hogy a feledékenyek ill. a 7-es buszon utazók ne zárják le örökre a telefonjukat, de lehet hogy csak bug.
2. a képernyő ki van kapcsolva, így nem érzékeli a tapizást (szvsz). 2.1-es Spica-n a hangerőgombokat leszámítva minden gombra feléled egy pár másodpercre a kijelző, hogy ha csak az órára kíváncsi valaki meg tudja nézni, de ekkor a képernyőn lévő csúszkával teljesen fel is oldható a telefon, szerintem ez nem lassú ill. szokható. Gondolom más telefonnál is így működik.
Aktív témák
Hirdetés
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest