Aktív témák
-
rjg
őstag
Hát, ezért nem tökéletesen. Például nem tudsz keresni a "Company Directory"-ban. A mai napig nem kezel az Android egyszerre két APN-t, amit a WinMo - vagy a Symbian - alapból tudott. Ez azt jelenti, hogy vagy internetezel, vagy a (ha a cégednek zárt hálózata van) az Exchange szerverrel vagy kapcsolatban. Nem mondom, az Android három év aktív WinMo után nagyon impresszív, de legyünk realisták, ez sem tökéletes.
-
Szia
Nem még nem, csak igyexem körülnézni a piacon.
2 telefon között ingadozok, HTC hero, vagy Samsung Omnia II.
Omnia2 van az egyik kollégának, így Win MObil-ról vannak közvetlenebb tapasztalataim, viszont androidról nincs.Ez az android olyannak tűnik nekem, mint a linux, nagyon jól használható, de kell hozzá kompromisszum, és sok infogyűjtés.
-
-
tariattila
veterán
Miért ? Csak a desirében van stocks?
Az idegesít, hogy nem tudom miért megy....nem pedig, hogy generál e adatforgalmat...
Az meg hülyeség,hogy ha az ignore-ba rakom akkor nem hozza a task killer...
Hozza, csak az ignore listában szerepelve...
A levelezés, üzenetek, óra, fring...mind ignoreban van
Semmi más nem indul magától csak ez az egy app...
De azóta megtudtam, hogy lehet a sense vonzata lehet...így beletörődök -
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest