- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- AMD FX
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
No.01
addikt
Letezik-e olyan app ami egyszerre kezeli az smseimet ill az emailjeimet?
(megmondom oszinten az sms kezeles meg ok, de ahogy az emaileket kezeli a Legendem azzal egyaltalan nem vagyok kibekulve...) Sem atlathatosagra sem kezelhetosegre.Jo lenne v.mi alternativa
-
-
Jinxx
senior tag
válasz
re-d-evil #1393 üzenetére
Ok, de mit ronthattam el? Próbáltam png-be, és jpeg-be is menteni, Számítógépen is fekete képeket csinál mint ahogy leírtam az előbb is. A 19es nagyítást Google hybriddel próbáltam, hogy lehessen offline is használni a google maps-t, de a túristatérképet is próbáltam, helyzet ugyanaz volt. Próbáltam sokmindent, de nem vágom. Látszólag mindent jól csinál a creator, csak a végeredmény, az a pár száz, vagy ezer kis 200x200 pixel körüli kép amit csinál, egytől egyig egy fekete paca. Creatorban még minden látszik, látszik a rácsozás, hogy milyen képeket fog majd csinálni, azt is kiírja mennyit, végig is megy a konvertálás, de mindig ez a vége.
-
re-d-evil
tag
Hali!
Valamit mégiscsak elronthattál, mert a creator megcsinálja rendesen a térképet. Egyébként .png-be menti a térképszeleteket, amit a számítógépen is meg lehet nézni, csak úgy nem lesz összerakva. Igaz a telón még nem próbáltam ki, (hétvégére terveztem) de szerintem elég csak azt a felbontást bepipálni, amit szeretnél. Nyilván, ha részletesre van szükséged, akkor minél nagyobbat, csak akkor a térkép mérete (a memkarin) is nagyobb lesz. Mondjuk nemtudom, milyen térképet választottál, mert a Túratérkép(Hungary)-n, nálam a legnagyobb méret 16-os. Lehet, nem minden térképről tud a creator convertálni...
-
HardRic
addikt
Megjelent a Skyfire bongeszo androidra. Nagyon jo, sokkal jobb, mint a regebbi verzio a nokiamon.
Van benne pinch to zoom meg minden ami szem-szajnak ingere. Most is ezt hasznalva irok.
Sokkal eletkepesebb, mint az opera mini. Az androidon eleg rossz.
A Skyfire-t a marketben nem talaltam, de a honlapjarol letoltheto.Lehet, hogy a pinch to zoomban tevedtem, most nem akar mukodni.
-
Jinxx
senior tag
válasz
KaoszTom #404 üzenetére
Sziasztok!
Nem konkrétan Kaosztom-nak szól a kérdésem, de ezzel a dologgal kapcsolatban lenne egy kis problémám. Fenn van a telón a trekbuddy, megy is szépen elvileg, viszont a mobile atlas creator-ral nem tudok, csak fekete térképeket csinálni. A telefonon sem látszik semmi, de a számítógépen a kép file-okat megnézve is csak fekete üres képeket látok. Elvileg mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, sőt próbálkoztam ezzel-azzal, de nem sikerül térképet csinálnom. Mi lehet a gond? A második kérdés, hogy ha mondjuk 19-es nagyítást x-elek be, akkor csak belenagyítva tudom nézni a térképet? tehát ha nagyítani akarok ki-be akkor végik kell x-elni 0-19ig, vagy csak a max kívánt nagyítást kell megadni?
A segítségeteket előre is köszi!Üdv.: Jinxx
-
sbazsi
veterán
sztm mehetne 1. hsz-be
-
sbazsi
veterán
ezeket már kérdeztem, de még nem sikerült megoldást találnom:
továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
-
Tonyo
őstag
Továbbra is keresek olyan programot amivel minden hang beleértve a figyelmeztetések és media hangja is a csengőhanggal együtt szabályozható, profilokkal. Ear-t használom de abban a profiloknál nincs ilyen beállítás.
-
HardRic
addikt
válasz
CoolBoy323 #1380 üzenetére
Ez egy ronda, haszontalan program. Nekem nagyon nem tetszik.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Sikerült megosztani a netkapcsolatomat a Milestone és a hetes közt. Arra lennék kíváncsi, hogy ismer-e valaki módot, hogy Arch Linux alatt is tudjam modemként használni a telefont. Most a PDANet programját használom, ennél csak ígérik, hogy működni fog. Amiket meg a neten találtam, vagy root-oláshoz kötődnek és egyébként se biztos a működésük, vagy egy olyan Android funkcióhoz kötődnek, ami a Milestone-nak nincs vagy a leírás egy részét kihagyták és csak egy rosszul működő linket tettek bele.
Ismer valaki ténylegesen működő módot, illetve hát programokat erre? -
VD
őstag
Acer-en 1.6 alatt használtam egy appot, ami arra szolgált, hogy beérkező sms,mail esetén felvillantotta a kijelzőt. (nem az sms popup!)
Most újra szeretném ezt használni, de nem találom.A nevére meg nem emlékszem. Se ikonja se widgetje nem volt, egyszerűen a háttérben futott. Egyedül a telepített alkalmazásoknál volt nyoma.
-
killipoly
aktív tag
Wao,lehet hulyenek fogsz nezni de a nimbuzz telepitese utan meg ugyanazon a napon tobbszor is probaltam hivasokat intezni es nem ment, most kiprobaltam es mukodik,na holnap letesztelem!!
Caverinha,z0d1Ak:
Sajnos ezzel a hianyaval a keszuleknek egyutt kell elnunk amig nem update-elik,en errol mar tudtam amikor elolvastam a marcius 27.-en a brit tesztet a telorol,igy szerencsere engem nem ert meglepetes.
Valami olysmi remlik a cikkbol hogy bizonyos flash elemeket nem jelenit met,a cikkben a BBC oldalat hoztak fel peldanak,nalatok pontosan milyen siteokon jott elo a hiba? -
dimitrii
csendes tag
http://www.appbrain.com/user/dimitrii/apps-on-the-htc-desire
-
killipoly
aktív tag
válasz
Rickazoid #1371 üzenetére
Nekem is fentvan a google translate a desire-on es nem tapasztaltam semmi ilyesmit..szoval szvsz valami mas szivja az akksidat.
Nimbuzzt probaltam es azzal az a baj hogy ott nem lehet hivni rendest telefont,mert hiaba van elmentve azt offlinenak latja en skyprol pedig vonalas telefont szoktam hivni ami ugy tunik hogy a fringgel nem mukodik galami tokeletesen es egyenlore ezt az egy programot talatam ami tud ilyen jellegu hivast. -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Reggel telepítettem a Google Translate programot és azt a két másik programot, aminek a telepítését ez felajánlja elsô induláskor. Merülôben volt a Milestone-om, ezért felraktam töltôre. Feltöltôdött, levettem, majd 4 óra múlva azt vettem ézre, hogy 50%-on van az akku töltöttsége, pedig talán ha öt percet neteztem és fél órát hallgattam zenét, semmi mást nem csináltam vele.
Maga a Google Translate meríti ennyire, vagy azok a pluszban telepíhetô dolgok? Egyelôre mindhármat (kettôt, mert egyikhez nem találtam programot, így csak a mappáját) töröltem, mert most kell a telefon, de ezt jó lenne tudni.. tapasztalta ezt más is?killipoly: nekem Milestone-on a Nimbuzz-al sikerült megoldanom a Skype-ot. Egyelôre csak a teszthívást próbáltam, de az mûködött.
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1361 üzenetére
Tehat akkor ha jol ertelmezem a fring az egyetlen megoldas skype hivasok lebonyolitasara?meg regebben irtam hogy a "gyari" skype lite-ot amikor felraktam ezt az uzenetet kaptam "calling is not available from your region" vajon blokkoltak valamit mivel ugye hivatalosan mar nem elerheto vagy csak en rontok el valamit?
-
caverinha
aktív tag
Sziasztok!
Androidra van vmi android stora-ról letölthető flash támogató alkalmazás,gondolok itt pl. arra,hogy a neten szeretnék nézni sorozatokat-online filmeket mobilon keresztül,amik a megavideo oldalra vannak feltöltve? ezek lejátszás megoldható vhogy? vagy nincs ilyen kiegészítő alkalmazás?
Előre is köszi a választ! -
törölt tag
válasz
killipoly #1353 üzenetére
az ekiga az nagyjából egy olyan program, mint a netmeeting, csak opensource. alapból ez van/volt egy csomó linux kiadásban, és azért használom ezt gépről, mert be lehet benne állíŧani tulajdonképpen akármilyen sip szervert. én voipbusterrel használom, ezért kell a fring-et fent tartani, mert a nimbuzz jelenlegi verziójában androidon sajna nincs lehetőség sip account hozzáadására. én eddig csak wifi-n próbáltam a voip hívást, de nálam nem volt vele semmi gond, tökéletesen működött (ellenben a sipdroid és hasonló progikkal). viszont szerintem az is lehet a gond esetleg, hogy amikor 3G-n próbálod, akkor abban az időben éppen sokan akarják használni azt a cellát, így lecsökken a sebességed, vagy akár ledobál a 3G hálózat.
No.01: nálam Milestone-on semmi lassulás nincs nimbuzz-zal.
sbazsi: nézd meg a task killer-t, hogy nem lövi-e le az ébresztőt, illetve a widgeteket.
-
sbazsi
veterán
na asszem sikeresen belefutottam én is a dátum-ébresztő hibába.
reggel 6:45-re volt állítva az ébresztő. (meg egy 6:46-ra, és 6:49-re.)
7:25-kor keltem, aztán rohanhattam.
még lefekvés előtt 1 percel későbbre beállítottam az ébresztőt, akkor csipogott is rendesen, majd feltettem a töltőre. ez lehet a gond?Van a names widget, ami arra hivatott, hogy kiírja az aktuális névnapot. Ma még mindig Zitát ír ki, nem tudom miért nem frissült
-
sbazsi
veterán
-
killipoly
aktív tag
válasz
#16820480 #1268 üzenetére
Szia!
Tehat akkor ez az ekiga egy hasonlo tudasu program mint a fring?
Mivel a fring nekem nem mukodik rendesen igy hogy tobbszor is probaltam,kozel teljes halozati lefedettseg mellett olyan szinten szaggat a hang,hogy hasznalhatatlan.
Telepites utan teszteltem egy 10 perces hivassal,setalas kozben az utcan,egy magyarorszagi vonalas telefonra es hibatlanul lehetettt hallani.
Erre mikor masnap probalom ugyanolyan jo lefedettseggel,mar hasznalhatatlan volt es ezutan tobbszori probalkozasnal is.En pedig minden esetben mobilnettel csatlakoztam,HSDPA,majdnem teljes jelerosseg,a vodanal van elofizetesem es ott 3,6mbit/s es atlagsebesseget igernek,ami nalam eddig 2 nek bizonyult de elegnek kene lennie.
Holnap azert meg tesztelem wifin keresztul is,bar itt nincs annyi public wifi,ha meg mar itthon vagyok nyilvan skypolok a PC-mrol..sbazsi:
Lehet nem mondtam ujat,de ezt a mobilnet kilovese kerdest en ugy oldom meg hogy kikapcs gomb hosszan lenyom,majd alul lesz egy olyan menupont hogy mobilnetwork es ott ki/be tudod kapcsolni a 2g/3g-t.
-
-
sbazsi
veterán
juteszembe mégvalami.
opera mini-vel van egy gondom. leszinkronizáltam a gépem könyvjelzőit az opera szerverére, és onnan át akartam tenni a telóra.
de valamiért nem megy. én vok a béna, és működik a dolog, vagy a rendszerben van a hiba? -
Xmodule
őstag
hello. Tudtdok olyan programot amivel a telot tudom webcameranak hasznalni? olyasmire gondolok mint a securet de ne csak localba menjen hanem kintröl is tudjak nezni. köszi
-
törölt tag
ettől még szerintem az időjárás, vagy a fészbuk alkalmazások frissíŧgetik magukat, vagy ami más program, de esetleg használ mobilnetet.
ludsimon: a megkötések akkor számítanak, amikor valami olyat szeretnél csinálni a készülékkel, amit a gyártó nem támogat. például a mobilnet wifis megosztása, vagy zseblámpának használni a telefon villanóját, stb. ezekhez kell root hozzáférés, mert olyan dolgokat kell módosítson a program, amit alapból nem engedélyeztek.
-
-
törölt tag
válasz
ludsimon #1329 üzenetére
azért az android közel sem az a linux alapú rendszer, amit gondolnál.
amúgy a zártságnak vannak előnyei is, például a biztonság. ha alapból lenne root jog, akkor bármilyen program bármit megtehetne a rendszerrel, módosíthatna fájlokat, stb. nem véletlen megy a wp7 is ebbe az irányba, hogy sokkal zártabb és korlátozottabb rendszert adnak a felhasználónak. a többség észre sem veszi, hidd el... -
sbazsi
veterán
-
törölt tag
válasz
ludsimon #1326 üzenetére
ez attól függ. még Karma írt egy nem annyira rövidet a rootolásról, és hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie hozzá. általában valamilyen sebezhetőség kell, főleg úgy, ha agyártó nem engedi meg szándékosan.
péládul a Milestone rootolható, de mivel a bootloader nem fogad el, csak aláírt firmware-t, így nem lehet rá főzött romokat tenni. -
sbazsi
veterán
én viszont továbbra is keresek valami rendes hívócsoport - üzemmód progit. csoportcsengőhangok megvannak, csak olyan üzemmód progi kellene, amivel éjjel beállíthatom, hogy csak 1-2 csoport csörögjön, a többinél és az ismeretleneknél néma legyen (mint a nokia)
továbbá ki lehet kapcsolni azt, hogy a hangerő gomb minden esetben reagáljon? Sokszor előfordult már, hogy véletlen lehalkítottam.
és egy wifis kérdésem lenne: ha felmegyek a wifire, akkor mindent leszinkronizál pl gmail, facebook és társai. hogy tudom ezt kiiktatni, hogy csak az kapjon netet, amit én akarok.
hogy érthető legyen, ha mondjuk külföldön híreket akarok olvasni általam nem ismert wifin (utcán bóklászva), akkor nem akarom a jelszavaimat meg minden egyebet használni. szóval ez hogy oldható meg? mondjuk megnézem néhány hírújság kezdőlapját...a csoportképekre van valami megoldás, hogy nagyobba mentse el? amikor a névjegyzéket böngészem, akkor szép éles a kép, de hívásnál totál gáz.
ustream nevű progit próbálta valaki desire telón? nekem olyan fos képe van, mintha direkt valami hatást nyomatnának rá
képek: betettem a képek könyvtárba egy halom képet, 4-5 külön könyvtárban. a photos csak ömlesztve jeleníti meg. megoldható, hogy könyvtáranként?
-
Reaper
őstag
Hali,
Engem az érdekelne, hogy Desire alá van-e valami olyan progi már, ami a kamera ledeket kapcsolgatja, zseblámpának kéne. A másik kéne valami elszámolás program, ahol vezetni tudom a bevásárlást, tankolást ilyeneket. -
gabó
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan progiról, ami képes a mobilnete megosztni, tehát a telefont szeretném használni wifi routernek?
Köszi előre is!
-
ludsimon
veterán
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Lehet ha csere lesz, akkor kipróbálom ezt a rendszert... Ezen a java játékokat el lehet indítani? (csak mert ugye a java olyan univerzális vagy mi...)mod:
Jobban belegondolva ez a kérdés inkább ide illik...Van java-futtató emulátor Androidra? Vagy magától is elindulnak a java alkalmazások Android rendszeren? így máris illik idei is a kérdés...
Üdv: RR
-
ludsimon
veterán
válasz
KaoszTom #1304 üzenetére
Szóval ezek is rögzítik, és ha utólag feltöltöm a Bikemap.net-re, ott lesznek ugyan úgy az adatok?
Akkor egy darab kérdésem maradt, azt be lehet állítani, mint amit feljebb írtam, hogy 5 km/h alatt auto stop legyen?
-
ludsimon
veterán
válasz
Gabócza #1303 üzenetére
Ezaaaz! Köszi!
Ez a tökéletes, amiket a kereső kidobott azok elég gagyik voltak.Még egy valamit szeretnék kérdezni.
Azt a beállításokban be lehet állítani, hogy 5 km/h alatt auto stop legyen?
A Nokia Sports Tracker-ben van ilyen.
Ez is még elég fontos lenne.
Köszi!Csak a kereső kedvéért, kulcsszavak:
GPS tracker, track, kerékpár, bicikli, My track, mytrack, JogTracker, SportyPal -
KaoszTom
aktív tag
válasz
ludsimon #1302 üzenetére
My Tracks a neve, ingyenes, a Google saját programja. Rögzít offline is, csak akkor nem látszik a térkép. Behúzza az útvonalat, grafikonon mutatja a sebesség, magasság változásokat, és egy rakás statisztikát mutat. (átlagsebesség, max sebesség, min magasság, may magasság...) GPX/KML formátumba ment.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Engemet csak egyvalami tart most már vissza, hogy ne Android-os telefonom legyen a következő, méghozzá a Sports Tracker hiánya.
Létezik valami jó kis program alá, ami az útvonalat rögzíti, magassággal, sebességekkel, és távolsággal?
Online tracking nem érdekes, a legfontosabb, hogy tudja az adatokat GPX/KML-de exportálni!
Köszi a segítséget!
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Az Opera Mini csak nekem tunik gaznak?
Tud valaki jo calendar applicationt?
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest