- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
- Hobby elektronika
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
Istwan
tag
Kiprobáltam a MapDroyd-ot
Egész Hungary letölthetö utcaszinten. Offline. -
Istwan
tag
Van arra lehetöség hogy bemenjek a router oldalra (192.168.1.1) és ott megváltoztassam az ip-t.? Ugy mint pc-n.
-
Istwan
tag
Én most ezt nem hasitom! A videon egy normál android sense felületet látok. Teljes átlagos müködéssel, max. annyi hogy a tárcsázóra várni kellett 1-2 sec. idöt mig megjelent. Kerestem benne azt a fantörpikus dolgot, amire ez a nagy "hájp" épül, de nem találtam.
Sorry ha átsiklottam valamin. -
Istwan
tag
Voltaképpen az én hsz.-em sem volt off. Azokat a sok funkciokat egy megfelelö mobil és rajta mind megfelelö program, középkategóriásan tudja. Söt.... A idöt meg ugye nem nézzük percenként tehát aki tokban is tartja a telót, azt a 3 sec. idöt rálehet szánni hogy megtudja mennyi az idö.
Ja és a zenehallgatás.: Aki mp3-at használ, az honnantudja hogy a mobilon hivják ami a tatyóban csörög? -
-
Istwan
tag
Ez érdekes felvetés. Már én is többeket akartam megkérdezni hogy valyon miért használnak 2-3 féle órát meg kicsit sem pontos idöjárás jelzést...mikor már mindenhol van tv, rádio és 15 percenként nyomják a meteorológiát. A jelenlegi idöjárást megtudva, meg csak kinézünk az ablakon. .... Meg néha olyan háttereket használnak, hogy már nem lehet tudni hogy mi az ikon és mi a háttér grafika.
Számitottam a kissé felháborodott válaszra. Ezért sem firtattam.
Szerintem ott a válasz hogy : Valaki munkára használja a mobilt, valaki meg szórakozásra. EBBEN NINCS SEMMI KIVETNI VALÓ...még mielött valaki erre is támadna. -
Istwan
tag
válasz
jegenye77 #15661 üzenetére
Sticky Memo Widget
Van belöle "Pro" változat is. -
Istwan
tag
Üdv!
Van egy ilyen prog. 47 Mb. Amit a telóra tölt. Meg lehet oldani hogy a katalógust a memokártyára tegyük és onnan figyelje.? -
Istwan
tag
Valaki tud valami magyar Crosswords, Wordsmith, Scrabble, vagy "akasztófás" szavas játékot?
-
Istwan
tag
-
Istwan
tag
Nálam, ha csatlakoztatom a fülest, egyböl elindul a zene. Ha hosszan (1sec.) nyomom, akkor vált másik számot. Ha hosszan és egy rövid, akkor kikapcsolja. A 2x megnyomás nálam semmit nem csinál. Ha nálad az adott rom-nak van saját headset opcioja, azt lehet ki kell iktatni...vagy mi. Hogy csak hivás fogadáskor aktiválja a telót.
Én Pulse-n használom és nem állitottam semmit a progban. Passz. -
Istwan
tag
válasz
FlagellumDei #5498 üzenetére
-
Istwan
tag
válasz
PowerBuldog #5069 üzenetére
#5043 ebben hsz.-ben van a letöltési link. Letöltöd a pc-re, csatlakoztatod a telodat, ráteszed a kártyára a progit és ott telepited. Nem kell csatlakoznod a mobillal a netre.
-
Istwan
tag
válasz
PowerBuldog #5067 üzenetére
Tehát memokártyárol szeretnél telepiteni...
#5043 Linda File manager.
Ez kevesebb memoriát eszik mint az Astro és ezzel is ki lehet tenni mappa ikonokat. -
Istwan
tag
Kis program csomag.
Amtalee (game)
Nintaii (game)
Ng-mines (game)
Colormaster (szin keverö)
Notepad
Linda manager
Quickoffice
Root explorer
Droidcam2.1 (mind a két program!)
PowerAMP
Google Sky Map 1.3 (ez nem akad gyengébb gépeken)
Mercury (msn. Fájl küldés lehetöség)
My Backup Pro
Calwidget (naptár)
Sticky memo pro
ImageView
Shazam(A programok megtalálhatóak a Marketen is...NO warez)
-
Istwan
tag
2.1 DMC 2.1 r7-es romot használok gyári böngészövel. (Pulse)
Hogy lehet megoldani, hogy a cache, cokie, elözményeket, a kártyára mentse?
Köszi aki segit! -
Istwan
tag
Az "ö,ü,é, i,"-t tudsz irni...ezeket még engedi a 160-ban. Csak a hosszú ékezeteseknél és az "á" betünél veszi le 70-re.
Ez az anomália, nem készülék, hanem rendszer függö. Már az S60-as telefonoktól egésszen a pda-k ig ez van.
(S40-es telókon vigan irhatsz 160-ban akármilyen ékezetes betüket.) -
Istwan
tag
Album boritókat melyik progival lehet letölteni sd-re, hogy aztán a PowerAMP meg is jelenitse azokat. ?
Köszi! -
Istwan
tag
Sziasztok!
Tud valaki webcam programot ami használhato MSN-nél?
Köszi! ... -
Istwan
tag
válasz
KaoszTom #1704 üzenetére
Azé idövel csak fogy a memoria hiába "tisztitom" ki. Ahogy irtam is néha ráfér a softreset. De legegyszerübb lenne ha betettek vóna egy szerencsétlen "X" gombot igy csak az futna a háttérben amit valoban szeretnénk.
Hát a kapacitiv kijelzöt nem is illik kritizálni mert leszólják az embert. (talán ezért) Tutti volt már többeknek akaratlan hozzáérés, prog inditás. De azért szeretjük.Nagyon jo ez a Google Goggles jót röhögtem rajta.: Munkácsy -Ásito inas-ára; Anbesol medical valami fogkrémet adott ki.
(Google Fiuk ezen még dolgozzatok kicsit!) -
Istwan
tag
Azé vannak kompromisszumok a Heroval-androiddal böven.:
Nincs "X" gomb amivel tényleg bezárhatnánk a progikat. Nincs telobeszélgetés felvevö lehetöség nincs olyan program ami jó lenne. Navi programok rá beleértve az igo-t is nagyon fapadosak, nehezebben kezeli mint a winmo rendszer. Pc-re csatlakozva külön állitani kell hogy sync vagy sd vagy net....winmo-nál egyszerre csinálja mindezt. Winmobilnál Resco magyar keyboardal, stylussal gyorsabban irtam levelet (magyar ékezeteket használva!!) mint most az androd akár magyar billentyüzetén is. No meg van a kapacitiv kijelzönek is hátránya: több a véletlen ujjal hozzáérés program inditás. Hogy aktuális legyek, winmon tökéletes az equalizeres zenelejátszó.
Az android elönyeit meg mindenki sajátmaga izlésének megfelelöen fedezze fel ha használja.Én pl. azért váltottam winmobilrol androidra, mert van 3-5-7 berendezhetö föképernyöje...és ezzel kifujt NÁLAM az elönye.
-
Istwan
tag
válasz
raulicio #1673 üzenetére
Igen már megvolt az Astro player még mikor az Astro managert használtam.
Gondolom te is észre vetted hogy az equalizer benne, csak disznek van...nem igazán nyul a hangszinhez csak felhangositja. Equ. ki-be kapcsolásnál meg néha ujrainditja a számot...(de gondolom ez a bétának tudható be) -
Istwan
tag
válasz
CoolBoy323 #1628 üzenetére
A szomszéd csajt.
Bizony az androidra is ráfér a soft reset idönként, mert hiába zárok naponta Task killerrel, mindig kevesebb-kevesebb szabad memoriát mutat utánna. Sr után közvetlenül meg 100 megát mutat.
-
Istwan
tag
Én meg "auto reset" progit keresek...ha létezik egyáltalán.
-
Istwan
tag
Nem tom van e már olyan prog mint winmo-n, hogy cellatérkép alapján kapcsolja be a wifit?
-
Istwan
tag
Egy érdekes jelenség a Google Sky Map-al kapcs : A régi 1.3-as verz simán futott ahogy forgattam a készüléket.
Az uj 1.5 vagy 1.5.1 ami állitólag javitás, simán szaggat. Ugy hogy vissza kellett tennem a régit ami már ritka a neten.
(ha esetleg másnál is volt ilyen problema...) -
-
Istwan
tag
Én is használtam ezt a hangfelvevöt. fülessel egyértelmü hogy nem fogod hallani a felvételen.: Mivel HTC gépeken nem a belsö rendszerböl veszi fel a partner hangját hanem a külsö hangszoróból (ahol te is hallod), igy rafinált módon (hogy hallhato legyen a felvételen), ugy felerösiti a hangját, mintha kihangositva lenne. Én belefáradtam hogy minden hiváskor le kell vennem a hangeröt hogy a mellettem álló ne halja.
Sajna meg kellett szabadulnom az Astro file managertöl is mert a régebbi verz kb. 800-tol számol vissza és kéri az ujabbik verzt. Az ujabb verzio meg 2 naptol számol vissza "mert" béta.
Ha valaki tudna segiteni abban, hogy tudnék fájlokkal teli mappákat a föképernyöre kitenni, megköszönném.... de szerintem még sokan.... -
Istwan
tag
válasz
KaoszTom #787 üzenetére
(Na hogy egy kicsit pörögjön a topic)
Hogy te könnyebben gépelsz, a te ügyeséged. Az biztos hogy lassabban megy mint mondjuk a Resco keyboard magyar billentyüzettel cerkával. Bár az is igaz hogy nincsennek egy nöies ujjaim...
A neten való szörfözés meg még mindig csak belenagyitás után lehetséges egyes weboldalaknál.
Ápropó nagyitás... A két ujjas nagyitás (számomra) megint csak hátrány ugyanis ehez mind a két kéz szükséges. Ezzel kissé tul löttek a ájfon majomkodásnál. Bocsánat!
A "memóriafolyás" csak a HTC-re vonatkozik ezt emlitsük meg!
Belső design helyett Inkább mondjunk minimalizmust jelen esetben. Ugye ez is csak a gyorsabb program kezelését segitik elö....semmi extra..
Azé itt sem fenékig tejfel....de az tény hogy nagyából kezelhetöbb a winmo-nál. -
Istwan
tag
Aki most térne át Winmo.-rol Androidra ; Androidnak szvsz. két elönye van a Winmo.-val szemben : Külön program rátétele nélkül több today föképernyö, a másik pedig a gyorsaság.
Hátránya pedig (ami engem zavar) : nincs "X" gomb...ha az adott programban nem terveztek ilyen lehetöséget, nem tudjuk egy tappal bezárni....csak külön program megnyitással lehet kilöni öket a háttérböl.És van még egy a hardverrel kapcs: A kapacitiv kijelzönek inkább csak hátránya van. Bizony hiányzik a stylus ceruza. Netezés közben vagy iráskor hiába nagyobbak a bill. mindig van mellényomás vagy rajzolásnál abszolut használhatatlan az ujj.
De a fent emlitett 2 elöny, nekem fedi a hiányosságokat. -
Istwan
tag
Figy. google-ba beirod amit szeretnél és nagyon sok oldalon, forumon már kint van a fözött 2.1-es rom. http://href.hu/x/brxu
Többek közt a: htc developers-en is.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592596
Én össz. 4 féle 2.0 és 2.1 szoftot probáltam és mindegyikben volt alapvetö hiba. Most a legujabb 1.5-ös gyári rom van rajta és stabil. -
Istwan
tag
Közben megtaláltam azt a rajz programot amit fentebb kerestem. Akinek szintén bejönne, ime:
Whiteboard -
Istwan
tag
Volna még egy olyan problemám, ha megnyitom mondjuk a "munkáim" nevü mappát, akkor szépen kirakja kisképekben a csak abban levö képeket....de ha egyenként nézem öket, akkor egyszer csak bejönnek mondjuk a "család" nevü mappában lévö képek is vagy is minden képeket összeszed. Ezt az Astro felügyeli. Mert ha image,...a gép saját programjával nézem, akkor csak az abban a mappában levö képeket mutatja...ahogy lennie kéne normálisan. Ezek szerint törölnöm kéne az Astro-t. Vagy van valami alapértelmezett beállitás hogy az image htc program jöjjön müködésbe automatik?
(A mappákat kitettem az Astro-val a föképernyökre) -
Istwan
tag
A Spica-n eléggé össze vannak zsufolva a gombok meg az a piros, (fehér készüléken meg a zőld) "ok" gomb komolytalan hatást kelt. Nem tom hogy ezek ellenére megéri e az amoled kijelzö.
Én nem vagyok oda a HTC gépekért a hosszadalmas beállitgatasok miatt de most ezzel, vagy is már az androiddal felszerelt gépükkel ; Hero-val kezdek elégedett lenni föleg a sense felülettel...kisebb kompromisszumokkal.!!Valamire "rájöttem" Az elözö hsz-ben emlitettem ezt a nagyon hangos telo beszélöparner hangot.... Nem e azért ilyen hangos mindig kezdéskor, mert hogy ez egyben kihangositásként is funkcionál. És aki nem szeretné kihangositani, az gyorsan lejebb veheti a hangeröt. No meg a másik, hogy a beszélgetés felvételét még mindig nem tudták megoldani hogy belsö rendszerböl vegye fel, hanem a külsö hangszorobol veszi. Igy, minél hangosabbra vesszük a partnert, annál tisztábban hallatszik felvételkor. Ez még mindig elég fapados megoldás.
De amugy tényleg ez a széria most sokkal jobban használható mint az elözöek. -
Istwan
tag
Tudja valaki hogy kell hallkabra állitani a telefon beszélgetés hangját ugy, hogy az ugy is maradjon.
Nálam olyan hangos, mintha kihangositva lenne...ha kezdek beszélgetni rögtön le kell vennem oldalt a hageröt...igy kezdem a telefonálást. eléggé kényelmetlen.
Fent van a Quick Settings prog de nem tom abban van e ilyen lehetöség. -
Istwan
tag
Mégy egy "fontos" programot elfelejtettem.:
Vajon van olyan webcam program ami jo az msn-hez is? Több oldalon csak ezek a mobil vonalkodos telepitösök vannak, de mikor beszkennelem, valami hibát ir ki és nem tölti le. (Hero) -
Istwan
tag
Igaz! A vétellel kapcs valóban voltak idáig akadályok. és az miatt nem talált holdat.
Mellékesen most rá tettem a GPS Test progit 1.1.2. gyorsan reagáló IRÁNYTÜS holdpozicio jelzö is van benne.
Szal GPS - OK.Most már tényleg csak egy nagy felületü rajz program, (nem csili-vili) kellene (munkámhoz), és meglesz az összes alkalmazás ami fontos.
Ezt az iphone stylust valóban egyre könnyebb megszokni. Lassan már olyan mintha rezisztív kijelzöként reagálna gép. -
Istwan
tag
válasz
Tesztelo.hu #669 üzenetére
Igen. Én is a radio romra gyanaxom. Mert maga a hardver (készülék) má csak nem ilyen lassú...!
Esetleg cserljek másik rádio romot? a wifi flott, a BT-t még nem probáltam. -
Istwan
tag
Elnézést a nagy képért (ha egyáltalán látszódni fog valami,) de ha valaki felismerné ezt a rajz programot, és a lelöhejét vagy pontos nevét megadná, megköszönném.
Ugyan is ez az kb. egyetlen olyan prog. amin a legnagyobb, rajzra használható felület van. -
Istwan
tag
Nos kapacitic Cerkával kapcs ez a tutti:
http://xms.hu/apple.php?t=iphonestylus
Kiprobálva és itt figyel mellettem. Akkor most ujbol jellemezném az elözöhöz képest.: Nagyon szép, nagyon kicsi (de még kézben kényelmes), és a hegye eléggé strapabiro ugyanis gumi ami ferdén van levágva és a teljes felülete kell hogy érintkezzen a kijelzövel. Aki egy ilyet szerez(ne) be, használati utasitásként két dolgot emlitenék.: gyakorlás a megfelelö szögben tartva, és türelem.Nekem is fent van az iGOMyWay_8.4.2.124036 ami nálam kb. 53 mega. a rarban 2 fájl van de én mind a kettöt az SD-re tettem. Aztán ott elinditottam az exe-t....ikont. Gond nélkül települt és megy. Mindössze annyi hogy elég nehezen talál holdat...valamikor olyan 13 perc is beletelik. de aztán szépen teszi a dolgát.
Találtam egy olyan programot, ami nagyábol hasonlit az általam sokat használt (még winmo korszakbol) NotesToday progira. Ha kiteszük, nem kell megnyitni semmit csak a billentyüzetet és egyböl irhatunk a föképernyöre. Nincs cim, nincs al szöveg nincs megbonyolitva mint sok más Sticky alkalmazásnál.
[link] -
Istwan
tag
Bocsesz h. megen én vok...!
Emberek, az hogy lehet hogy fotozáskor ha balra fektetem a gépet, hogy a jobb kezemnél legyen a trackball és ugy exponálok, akkor a visszanézett képen, csak állitva, vagyis kis képben jelenik meg amit fotoztam. Ha viszonnt forditva, tehát jobbra fektetem a gépet, baloldalt van a trckball, és ugy fotozom, ugy viszont normálisan, fektettett modban látom viszont a képet. Mivel jobb kezes vok, hogy lehet ezt beállitani hogy az ellenkezö oldalon legyen teljes képernyös a kép?
De szerintem müködnie is kéne a G-sensornak vagy minek gép elforgatásnál. Nálam semmi reagálás... -
Istwan
tag
Börtok "Hero-hoz" Én élböl óvatosan kivágtam belöle azt a kihuzó pántot mert a készülék hátoldalán meglátszott a sáv nyoma. De méretre annyira passzol hozzá hogy igy is kijön könnyen..viszont magátol nem esik ki.
http://href.hu/x/bileEz a ceruza : http://href.hu/x/bilg
mint mondtam nagyon cinkes...csak a legelszántabbak vegyék meg.!
Az Iphone-hoz is van egy univerzális stylus, az valamivel vékonyabb és a "hegye" is tompább, masszivabbnak látszik. Érzem a vizeletemen hogy én azt is kiprobálom és ha jobb, tisztább szárazabb, akkor lesz egy plusz kiadásom. -
Istwan
tag
Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom. -
Istwan
tag
Köszönöm!
Pontosan erre gondoltam a két lehetöség közzül: Ha a meglévö mappába amit létrehozunk a föképernyön nem lehet beletenni képeket, akkor az sd-n lévö mappákbol kell ikonokat késziteni ahogy te irtad legelösször is. Csak nekem lassúak a reflexeim. Szal sikerült! A föképernyön vannak a különbözö témáju mappák.
Egyetlen egy pici szépséghibája van, hogy mikor bezárom a mapát, nem AZ oldalra tér vissza, hanem az sd -re Mert ugye Astroval nyitottuk meg. Ö meg rendesen teszi a dolgát. De már ennek is örülök. Hiába...Winmobilrol áltam rá Androidra.
De a gyorsasága kárpotól minden kis nehézséget és sok beállitást. -
Istwan
tag
válasz
vadászcsiga #585 üzenetére
Igen most igy használom a lehetöséget csak hát zavaró hogy egyszerre a többi képek is ott vannak. Tisztáb, szárazabb, jobb megoldás lenne ha a "munka" cimü mappát megnyitom a föképernyön, és csak a munkámmal kapcs képeket látom. Az "utazás" nevü mappába belenézve pedig csak a tengertöl vizköves hátamat látnám.
-
Istwan
tag
Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek)
De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat.
Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni. -
Istwan
tag
A mappákban parancsikonokkal, programokkal nem sokat érek ugyanis azokat pont a today felületekre rakom ki hogy könnyebben elérhetök legyenek. Föleg igy hogy mostmár 7 db. van belöle, böven elférnek. De pl. a képeket értelemszerü lenne mappákba rakni és nem az album alkalmazást megnyitva, ömlesztve nézegetne azokat.
Astro fent van...azzal probáltam valahogy vagy az sd felületéröl kivarázsolni a képek mappát a today-ra, (ezt nem tom másképp hivni), Vagy a today-ra létrehozott üress mappába bele büvészkedni a képeket vagy talán a képek mappát.
Hogy nem lehetséges ez az alap dolog, ugyan olyan érthetetlen mint anno a HTC cube-ba beletenni mappákat.
Akkor megint csak a Htc developeres fiukban lesz az utolsó remény. -
Istwan
tag
Üdv.
Ez egy 5 milllios forintos kérdés:
SD kártyán vannak fájlokkal (képek, videok, zene, notesz) teli mappák.
Hogy lehetne ezeket a mappákat kitenni valamelyik today felületre hogy aztán azokat megnyitva, megnézhessük a benne levö cuccot....automatik elindulva az arra alkalmas lejátszó programot.
Szerintem ez sokakat érdekelne.
Köszönöm aki segit.Ui.: Mappát már igy is létre lehet hozni a today-on, de semmit nem lehet beletenni csak megnyitni.
Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Hobby elektronika
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Synology NAS
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest