Aktív témák
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a láma kérdésért, de nem találtam rá eddig választ:Olyan eBook olvasót keresek, ami tud HTML-t olvasni és nem az iReader. Az iReader-t próbálgattam, de nem tud könyvjelzőket létrehozni, úgy meg elég kellemetlen egy nagyobb könyvet olvasni.
Próbáltam az Aldiko-t, de az nem olvas HTML-t, aztán a Reveal-t is néztem, szintén nem jó.Tudtok ilyen readert ajánlani?
Előre is kösze+
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Hasznalja vki az ultra keyboard-ot?
1.5 Hero-ra telepitettem fel, de nem akar mukodni, pedig elvileg rendesen aktivaltam a settings-ben.
Tud vki segiteni a hasznalata illetoen?
Elore is koszi! -
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Én a MortPlayer Music (beta) nevű lejátszót szeretném letölteni PC-re, ha valaki tud egy linket adni, hálásan köszönöm (marketen fenn van, de az 1. kommentben levő direkt letöltős oldalak egyikén sem találtam meg).
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Mai napig nem talaltam normalis megoldast arra, hogy a Hero-n a kepernyo aktiv hivas alatt ne kapcsoljon ki. Talatam egy erre valo app-ot, Screen On a neve, de cseszik rendesen mukodni.
Mikor felraktam, szepen IGNORE listara tettem task killerben, hogy ne zarodjon be, de akarmit csinalok, a programnak nincs hatasa a kijelzore. Mikor felraktam, az elejen meg mukodott, de mostanra nem megy.
Valakinek van vmi alternativ megoldasa erre?
Koszi elore is
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Jol gondolom, hogyha egy T-mobile-os Hero-n szeretnem a Google Maps-t frissiteni, ahhoz root jogokkal kellene rendelkeznem?
Mert ez a rohadás nem engedi uninstallalni, es a marketen sem hozza fel a talalatok kozott a GM-t.
-
Zoltán77
csendes tag
Ha nem haragszotok, lenne meg par lama kerdesem:
- mit jelent pontosan az, amikor egy telefont ROOT-olunk?
- mit jelent a ROM?
- ha root-olva van egy telefon, akkor lehet ra gyari illetve egyeb ROM-okat pakolni?Azert kerdem mnidezt, mert a Hero-m t-mobile-os es szeretnem ratenni az elivel hamarosan erkezo 2.1-es Andoridot, de a t-mobile eleg lustanak tunik a frissiteseket illetoen.
Koszi a helpet elore is!!!
-
Zoltán77
csendes tag
Sziasztok!
Hero-ra keresek olyan app-ot amivel beállithatom, hogy telefonálás közben a kijelző ne kapcsoljon ki.
Találtam màr egy ilyen appot, Screen on a neve, beállitottam ahogy kell, de nekem nem működött...
Köszi a helpet előre is!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest