- Steam Deck
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Aktív témák
-
Jabby
őstag
Quick Settings-be kapcsold ki a BT-t, Wi-Fi-t, Mobil adatot és a GPS vevőt mikor nincs ezekre szükséged, sok energit tudsz vele megsporolni, + a mobile adattal még zseton is marad a zsebedbe ha nem mászik fel a netre mikor nem akarod.
Tedd még fel a TasKillert, ezzel le tudod állítani a már nem használt, de a memóriában még ott csücsülő alkalmazásokat (gondolom ezzel is energiát spórolsz.Varázscerkát is ott vetted ahol a tokot? Ez a cerka Spicahoz is jó
-
fpisti919
csendes tag
Kösz a segítséget Csiga, tökéletesen működik!
-
kutkut
addikt
Mióta lehet letölteni pénzes appokat?
Am vki próbált már multizni neten? Milyen? És ugyanaz a játék multiba android vs iPhone megy?
(mindkettőre megvan: Raging Thunder, Wave Blazer) -
válasz
Ferenc1989 #596 üzenetére
Menni fog, de ha lehet a 8gb-os karit a telóba formázd.
Én egy kártyaolvasóban formáztam win7 alatt, és a teló nem látta a particiót, aztán mikor a telóval megformáztam utána jó lett. -
Ferenc1989
tag
Helló!
Most vettem egy 8gb-os mem.karit. Kérdésem ha simán csak átmásolom a 2gb kártya tartalmát a 8 gb-osra akkor minden menni fog simán? vagy kell vmi különleges dolgot csinálni?
Előre is köszi
-
Istwan
tag
Nem tom hogy itt, de valamelyik forumon emlitették hogy nagyon fogy az energi. És volt is rá megoldás csak nem emléxem mi. Ha valaki tudná mit kell rátelepiteni vagy beállitani, esetleg másik radio romot kéne cserélni mert hogy a zsozso is uszik elfelé (gondolom a háttérben zajlik a nem kivánt adatforgalom ami csak és kizárolag a szolgáltatóknak jó. (A Quick settings fent van...)
Ez ügyben valaki tudna tanácsot adni?A speedshop-ban vettem a Hero-hoz (nem kifejezetten rávaló) börtokot...amolyan zsebre tehetöset szal semmi extra de tökéletesen beleillik. Na meg azt a bizonyos "varázscerkát". Hát, ha fogalmazhatok igy hogy nagyon randa, nagyon nagy, és az érinkezö felülete (hegye) nagyon gyenge.... Ilyen meggondolatlan értelmetlen kialakitást, én székrekedés közben szoktam kiötleni. De meg kellett vennem mert az ujjal való irás borzalom és állithatom hogy nem csak nekem...! akárki akár mit mond. Szal ezzel a förmedvény batár stylussal valóban pontosan lehet irni, rajzolni.
Csak azért irtam ezeket, mert bár kompromisszumokkal, de használható...bátran ajánlom. -
fpisti919
csendes tag
Tud valaki olyan progit Spica-ra, ami lejátsza az avi+srt kombót? Kösz előre is.
-
DeadMeat
nagyúr
This widget Modifies a setting that will allow you to mount your SD card to your phone and PC/Radio/ect at the same time.
Root jog kell hozzá!!! -
Istwan
tag
Köszönöm!
Pontosan erre gondoltam a két lehetöség közzül: Ha a meglévö mappába amit létrehozunk a föképernyön nem lehet beletenni képeket, akkor az sd-n lévö mappákbol kell ikonokat késziteni ahogy te irtad legelösször is. Csak nekem lassúak a reflexeim. Szal sikerült! A föképernyön vannak a különbözö témáju mappák.
Egyetlen egy pici szépséghibája van, hogy mikor bezárom a mapát, nem AZ oldalra tér vissza, hanem az sd -re Mert ugye Astroval nyitottuk meg. Ö meg rendesen teszi a dolgát. De már ennek is örülök. Hiába...Winmobilrol áltam rá Androidra.
De a gyorsasága kárpotól minden kis nehézséget és sok beállitást. -
Teko001
őstag
Hát én úgy csinálnám, hogy SD kártyán különböző mappákba tenném a képeket témályuk szerint, stb, aztán:
Asztalon hosszan nyomni kell egy üres területet-->Gyorsgombok-->ASTRO
Oda navigálasz abba a mappába, ahol a mappa van, amihez szeretnél egy ikont tenni az asztalra, majd a mappa nevét hosszan nyomva tartod, Előjön hogy Shortcut Name, leokézod, és kikerült az asztalra egy ikon, amire ha rányomsz, bejön a mapp a fájlokkal,
Vagy nem ilyesmit szeretnél? Sorry ha még mindig nem értem
-
Istwan
tag
válasz
vadászcsiga #585 üzenetére
Igen most igy használom a lehetöséget csak hát zavaró hogy egyszerre a többi képek is ott vannak. Tisztáb, szárazabb, jobb megoldás lenne ha a "munka" cimü mappát megnyitom a föképernyön, és csak a munkámmal kapcs képeket látom. Az "utazás" nevü mappába belenézve pedig csak a tengertöl vizköves hátamat látnám.
-
Istwan
tag
Az SD kártyán lévö mappákat (amikben pl. képek vannak), szeretném kirakni a 7 föképernyö valamelyikére. Igy, oda scrolloznék az adott oldalra, rátapiznék a megfelelö mappára, amikben csak a kivállasztott képek lennének, a cime elárulná, megynyilna, és sorban látnám a képeket...ezután már csak rányomnék valamelyik képre és nézegetem. Ez lenne az eredeti szerintem a legegyértelmübb, ésszerübb képnézegetés lehetöség. (Üzenem az android készitöinek)
De ha te azt mondod hogy csak ugy lehet kitenni a mappákat a föképernyöre hogy parancsikont csinálunk belöle, és azután lehet küldeni valamelyik oldalra és ugyan ugy megnyitva azt, mint egy normál mappát, hozzájutva a képekhez, akkor feltétel nélkül követem az utasitásaidat.
Ott akadtam el hogy az Astro-ban az sd kártyán lévö képek mappát megtaláltam, de parancsikont, vagy parancsikonná még nem tudtam átváltoztatni.
Mert ha lehetne parancsikont csinálni a mappából, akkor azt, egyböl lehetne a föképernyöre kirakni mert ugye parancsikont kilehet rakni....?
Bocs hogy húzom mint a rétest de nekem fülberágósan kell magyarázni. -
vadászcsiga
félisten
Annyit tudsz csinálni hogy a Galériát kiteszed a főképernyőre, arra rákattintva meg kiválasztod azt a mappát amit meg akarsz nézni. Ennél rövidebb elérési útvonalról nem tudok.
Mellesleg a Galériában nem csak csak ömlesztve lehet a képeket megnézni, felismeri a különálló mappákat is. -
Istwan
tag
A mappákban parancsikonokkal, programokkal nem sokat érek ugyanis azokat pont a today felületekre rakom ki hogy könnyebben elérhetök legyenek. Föleg igy hogy mostmár 7 db. van belöle, böven elférnek. De pl. a képeket értelemszerü lenne mappákba rakni és nem az album alkalmazást megnyitva, ömlesztve nézegetne azokat.
Astro fent van...azzal probáltam valahogy vagy az sd felületéröl kivarázsolni a képek mappát a today-ra, (ezt nem tom másképp hivni), Vagy a today-ra létrehozott üress mappába bele büvészkedni a képeket vagy talán a képek mappát.
Hogy nem lehetséges ez az alap dolog, ugyan olyan érthetetlen mint anno a HTC cube-ba beletenni mappákat.
Akkor megint csak a Htc developeres fiukban lesz az utolsó remény. -
Alliterato
csendes tag
Üdv,
Létezik, olyan dobókocka progi, ahol én állíthatom be mi legyen a kocka hat oldalán? Pl feltöltött képek a számok helyett. -
Teko001
őstag
Mappákba parancsikonokat lehet beletenni (menübe hosszan kell nyomni az ikont, aztán ráhúzni a mappára). Astro-t tedd fel, majd a today felületen (tényleg így hívják?
) hoszan nyomva gyorsgombok, majd astro, mappa megkerese, majd hosszan nyomd a mappa nevét, előjön hogy mi legyen a parancsikon neve, ok, és kint van
-
Istwan
tag
Üdv.
Ez egy 5 milllios forintos kérdés:
SD kártyán vannak fájlokkal (képek, videok, zene, notesz) teli mappák.
Hogy lehetne ezeket a mappákat kitenni valamelyik today felületre hogy aztán azokat megnyitva, megnézhessük a benne levö cuccot....automatik elindulva az arra alkalmas lejátszó programot.
Szerintem ez sokakat érdekelne.
Köszönöm aki segit.Ui.: Mappát már igy is létre lehet hozni a today-on, de semmit nem lehet beletenni csak megnyitni.
-
Jabby
őstag
válasz
vadászcsiga #576 üzenetére
Ezt tettem
-
Jabby
őstag
Olyan zenelejátszót keresek amik a mappák tartalma szerint is listába tudja rendezni a lejátszandó számokat.
-
Ferenc1989
tag
helló ajánlanék egy jó progit
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
Valaki próbált már hálózaton játszani (androidról) egy iphonnal/ipoddal?
Érdekelne, hogy lehet-e természetesen ugyanazzal a játékkal csak az egyik androidos a másik iphonos... -
siskot
csendes tag
Ok Köszi ez jó lesz
Mellesleg valakinek van problémája az exchange szerver szincronizációval? Nem működik az SSL valamiért. Leszedtem már sok programot amivel próbálkoztam de egyikkel se enged be a szerverre.
Már a Hero forumán valaki megírta a problémát, nekem is ez jelentkezik:
Ha beállítok mindent és az SSL-t is kipipálom akkor továbblép és kirakja azt a képernyőt ahol meg lehet adni, hogy mit szinkronizáljon, de ha kiválasztok valamit akkor elutasít azzal az üzenettel, hogy nem sikerült létrehozni a profilt.
Valakinek ha volt ilyen gondja sikerült ezt megoldani? Vagy hallottatok esetleg megoldásról?
-
siskot
csendes tag
Sziasztok!
Én egy olyan App-ot keresek Hero-ra ami bizonyos idő eltelte után lezárja a képernyőt a feloldáshoz jelszót kér. Tudtok ilyet?
Köszi, Siskot
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Ferenc1989 #558 üzenetére
Ha máshogy nem, a nevek elé beírsz egy számot, és név szerinti rendezésnél azok kerülnek előre, számsorrendben.
-
Ferenc1989
tag
Helló
Az lenne a kérdésem hogy a htc bookmarks widgetnél hogy tudok sorrendet állítani? magán a browes-on belül csak név szerint, dátum szerint lehet. én saját magam akarom sorbarendezni. Lehet ilyet?
Előre is köszi
-
Jabby
őstag
Hanghívásra van alternatíva?
Azt látom, hogy az Android 2.1-be már van Voice search. -
KaoszTom
aktív tag
A GoogleMaps-t csak arra használtam (a PC-s programban), hogy megkeressem Magyarországot. Utána átváltottam a Turistaterkep-re, (Map source) és úgy generáltam. Nincs szükség saját turistatérképre, tökéletes turistatérképet lehet generálni a TrekBuddy-hoz ha a map source-öt Turistaterkep (Hungary) -re állítod.
-
jégé
csendes tag
Helló Mindenki!
Azt hiszem végigolvastam az egészet, de tudok mégis kérdezni ostobaságot:
Meg lehet oldani valahogy, hogy a rejtett számokat átirányítsa? Mondjuk hangpostára.Köszi.
-
RatSon
aktív tag
Sziasztok,
elkészült az első androidos programom ami az AutoKiller névre hallgat, és a minfree állítgatásához készült GUI.
kérlek próbáljátok ki és jelezzetek vissza a tapasztalatotokról
-
KaoszTom
aktív tag
Korábban leírtam, hogy konvertáltam turistatérképet TrekBuddy alá: link
Volt, aki azt írta, neki nem sikerült. Nekem (G2-n) a leírás alapján tökéletesen működik és jól is használható. Egyszerre nem érdemes az egész országot legenerálni, több kisebb térképpel jobban jársz. (kb. 30km x 30km)
-
Kakumix
senior tag
Nekem sikerült. Sőt ki is próbáltam utána. Működött és a segítségével haza is találtam és nem vesztem el a népligeti rengetegben
Sajnos azóta sem találom a honlapot ami alapján csináltam a térképet. Arra emlékszem, hogy országos térképet nem sikerült generálnom, mert elszállt a program. De addig is amíg eljutott több tízezer fájlt csinált, szóval nem nagy gond, hogy nem fejezte be -
Jabby
őstag
TrekBuddy-t használja valaki? Érdemes energiát fektetni a térkép konvertálásba?
Használható alkalmazás? -
33as
senior tag
válasz
Ferenc1989 #533 üzenetére
Ha egy picit visszaolvasnál akkor kiderülne!
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Az lenne a kérdésem hogyha letöltök vmit marketről akkor annak a .apk kiterjesztésű fájlt valahol tárolja? ha igen akkor hogy tudom felmásolni pc-re?
Még egy: Hogyha csinálok egy backupot akkor a progikat is elmenti?
Előre is köszi a választ. -
KaoszTom
aktív tag
Tegnap találtam két hasznos appot:
Ad egy új beállítás menüpontot, amivel tovább finomhangolhatod a telót: Spare Parts Betűméret, animációk sebessége...
Távolságmérő: Surveyor Első indításnál elmagyarázza, hogy mérj, ha azt betartod elég pontos tud lenni.
-
elemke
tag
Sziasztok, a felhasználóktól szeretném kérdezni,főleg akinek volt mindkettő mi a véleményük? tatto-vagy touch pro.?
programok pl:ingenes navi....kezelhetőség és mennyire lehet az android market en kívül telepítgetni.? úgy hallotam a kijelző felbontás miatt nem sok minden fut el rajta?Viszont a TP-n ilyen probléma nincs az is 10 perc alatt megoldható.És a tattora nem biztos h rá megy az új 2.0-főleg 2.1...
Am mind kettőt 50k körül kapnám,garival.
Előre is köszönöm -
dorkababa
aktív tag
válasz
vadászcsiga #526 üzenetére
csekkingolom majd
-
vadászcsiga
félisten
Találtam egy baró kamera appot: Camera Pro v3.1
Fehéregyensúly, néma fotózás, contrast/brightness, digitális zoom stb. -
vadászcsiga
félisten
válasz
dorkababa #522 üzenetére
nem tudtok veletlen olyan task killert, ami alatt nem futnak guglis reklamok csikban?
De. Advanced Task Manager v4.0
Info: http://arronla.com/2009/02/advanced-task-manager/ -
dorkababa
aktív tag
nem tudtok veletlen olyan task killert, ami alatt nem futnak guglis reklamok csikban?
thx -
apeelme
addikt
azt meg tudjátok mondani hogy AndroLib-ről hogyan megy a letöltés? Látom a QR kódot, de esetleg más lehetőség? pl.: PC-vel PC-re
-
válasz
kbalage2 #517 üzenetére
na jó, de akkor valahol csak kint kellene lennie, mert hasra ütésre nem dobja ki.
Eddig jól működött mert mindig ha írta hogy van új BW akkor Google és már dobta is ki hogy tényleg van.
Szóval a program szerintem nem hazudik.
Mellesleg ez Marketban nem is fog látszódni mivel ugye az iGO az nem ingyenes, és ha mégis látszana a fizetős appok között azt meg megint nem látjuk mert itthonról ugye nem elérhető. -
Jabby
őstag
Egy hozzáértő írna egy app-t, hogy nem fogadott hívásoknál, nem olvasott SMS-kor X percenként csippantson a telefon egyet, hasonlóan a Motokhoz?
-
Szafi77
tag
Ez a kis alkalmazás eltüntetni a dolphin browserből a reklámcsíkot : [link]
-
Érdekes dologra lettem figyelmes.
Az aTrackDog azt írta ki hogy van frissítés az iGO-hoz.
A jelenlegi az 8.4.2.124036 és amit talált az a 8.4.2.124669, de a google nem dob ki semmit, és a naviextras oldalán sincs nincs ilyen.
Akkor most wtf? -
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #509 üzenetére
nekem most teljesen jól megy! néha keveri az e betűt az a-val de egyébként tuti!
-
MartOOn
addikt
válasz
vadászcsiga #509 üzenetére
komolyan? basszus... kár. de azért köszi!
-
MartOOn
addikt
SnapIt nevű apk megvan valakinek? köszi!
-
szente
addikt
tud valaki nekem linkelni valami sega vagy valamilyen emulatort?köszi
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 16G OC
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest