- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Hogy tudok egyszerűen listát készíteni a telefonra telepített programokról?
Akár úgy, hogy aztán csoportosan vissza is tudjam tenni, ha esetleg jön a 2.1 a GT540-re vagy ha más romot rakok rá.
Úgy tudom, hogy appbrain-en van erre lehetőség.
Hogy kell ezt megcsinálni? -
VD
őstag
Ha valaki szereti az egyszerű, pár perces unaloműző játékokat annak ajánlom a marketben ingyenesen elérhető aTilt 3D Labyrinth-et. "Old School döntögetős golyó labirintusos stuff". Rengeteg pálya, plusz még több letölthető.
-
Ghostface
senior tag
válasz
sztrogoff19 #3091 üzenetére
Helló!
A home screenen egy üres helyet nyomva tartasz pár másodpercig, ekkor feljön egy menü, kiválasztod az android widgetek opciót, majd a listából kikeresed ennek a proginak a widgetjét.
Legalábbis Spicán így működik. -
sztrogoff19
tag
Üdv,
Hölgyek/Urak segítsetek nekem legyetek szívesek.
Letöltöttem a telefonra ezt az alkalmazást, meg is jelent a szép kis widget-e az alkalmazások között, beállítottam mindent amit szeretnék (dátum mikéntje, szín, háttér színe, stb.) és amit lehetett, de nem tudom semmilyen módon a homescreen-re varázsolni, pedig ott lenne a helye
A segítséget megköszönöm
(vatikáni valutával
)
-
Attila198605
csendes tag
Nemrég elkészült egy új Androidos blog, szerintem tökjó akit érdekel nézze meg!
-
petipetya
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hali. Van valami app amivel lehet SD kártyára telepíteni 2.1-es rendszer alatt?
-
delbarta
senior tag
-
imis
senior tag
olyan call Glocker keresnék (free-t), amelyikkel betudom állítani azt-az 1-2 számot amelyről hívni tudnak, minden mást tiltson.
-
zserbox
őstag
Találtam egy csodás appot(PhoneUsage)
http://www.appbrain.com/app/com.jupiterapps.phoneusage
röviden a telefon,sms és adtforgalom számláló szép grafikonokkal meg minden
előfizetőknek sztem hasznos mondjuk nem tudsz megadni percdíjat de a használt percek,sms-ek alapján ki lehet számolni...
egy olyan kérdésem lenne hogy a call duration roundingba 3 opció van:
per second
first minute rounding
all minute rounding
namármost én djuice-os vok magyarán perc alapú számlázással most nekem melyik jó?
mert itt a per second valszeg nem úgy értendő...én az all minute roundingra tippelnék mert az kerekít sztem mindig felfelé ha 10 másodpercet beszélek akkor is...
szerintetek? -
VGR
tag
-
8zabi
őstag
úgy tűnik felbukkant végre egy normális app, amivel a netet "szépen" lehet letiltani
DCSwitch-nek hívják, AppBrain linkje itt
a készítő állítása szerint egy eddig dokumentálatlan funkciót használ és az apn-ek átnevezése, nem létező hozzáférések létrehozása helyett egyszerűen lekapcsolja az adatkapcsolatot, letiltja a "hálókártyát" a telefonban
ezáltal nem is próbál kapcsolódni a nemlétező apn-ekhez (mint azt az eddigi módszerek tették), tehát elméletileg még az akkut is kíméli
nálam eddig tökéletesen működik, apn átnevezés nélkül kapcsolja ki/be a netet, a módszerre gondolom hamarosan fény derül
root nem szükséges hozzá
-
KeFe
tag
Úgy látom nem annyira olvastad el mit tud az app.
Ha van egy wii kontrollered, akkor azzal tudod irányítani a telefonon lévő játékokat. Kérdés hogy mi értelme van... max tv-re kötve tudom elképzelni. Mondjuk ha repülővel mész nyaralni de már nem fér a csomagba a wii csak a kontroller és a gyerek ne unatkozzon...
Sűrűn előfordul -
Saccco
nagyúr
válasz
Ferenc1989 #3064 üzenetére
A wiihez inkább wii controllert érdemes venni, mert egy 100k telefont nem olyan jó mulatság beledobni egy 150k+ tévébe...
-
Ferenc1989
tag
Hali!
Ezt valaki letesztelné?
[link] -
boba6
senior tag
én felkínlódtam az Android Commander miatt tegnap
alighanem volt egy felesleges lépésem is mert egy régebbi youtube video alapján próbáltam ami azóta aktualitását vesztette
a lényeg szerintem: a settingsben a force https bepipálása és hogy a teló usb hibaelhárítás módban legyen (alkalmazások-általános bejövő...) -
z0d1AK
nagyúr
Igen, ezt a programot használtam én is, a Tattoo-n ment. a Streak rég nincs nálam. Ha belefér még az időbe, akkor lehet nekifutok a Thunder-nek, bár nem biztos, hogy az még itt lesz holnap.
Viszont jön a Commtiva N700/ViewSonic ViewPad 7, illetve a Commtiva z71, aminek a tesztjében már használható screenshot-ot szeretnék.(#3059) Ghostface: Köszi, megpróbálkozom majd vele, hátha nem sülök be megint.
Bár lehet, hogy ez sem hülyeség. A 100$-os tableten ez integrálva volt az Androidba.
-
Balinov
titán
hihi, nalam nem sokkal lehetsz idegbetegebb, ha valami nem megy elsore...meg mielott lett androidos telo megprobaltam feltenni az sdk-t kivancsisagobl,hogy probalkozzak valami hello wolrd kaliberu apk-t osszekalapalni, de felesegem fogta le a kezem, hogy ki ne vagjam az egeret a konyhaba, mert nem sikerult...Tenyleg nem veszes, kezd elorol, ahogy a google oldalan le van irva,
szerk: ez inkabb erosen off akart lenni
-
Ghostface
senior tag
-
Inarus
addikt
Valahol van pár step-by-step leírás, de az is kérdéses hogy mit akarsz rootolni.
A Tattoo-dat vagy netán a Streak-et?
Amúgy itt a Universal Androot xda-s linkje (ne tévesszen meg hogy Nexus gyűjtőn belül van!), itt leírják, hogy az up-to-date verzió mivel kompatibilis. Onnantól meg felrak -> elindít -> Root -> mosolyog.LOL, csak ma harmadjára linkelem...
-
z0d1AK
nagyúr
PrintScreen-t mivel?
Csak root-olt telóval? A root megy azzal a spéci egy gombnyomásos progival? Ha igen, akkor milyen progit használjak a képlopáshoz?Huh, ennyi.
-
mumk
tag
válasz
Tesztelo.hu #3051 üzenetére
Próbáld ki ezt. Lement minden hívás infót a naptárba automatikusan. A fizetős változata az SMS-t is. Ha szinkronizálva van a google calendar, akkor bármikor vissza lehet keresni a hivásinfót, akkor is ha esetleg romot, vagy telefont váltasz.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Egy néhány nappal ezelőtti hívást kerestem, és ekkor jöttem rá, hogy elég hülyén van ez a hívásnapló megoldva. Konkrétan pl. egy 4 nappal ezelőtti hívás (ezt írja ki a Hívásnapló) lehet pl. pénteki és csütörtöki is, attól függően, hogy éppen hány óra van (azaz az eltelt 24 órákat számolja, és nem a napokat). Miért nem a hívás dátumát és idejét írja ki, nem azt, hogy hány nappal ezelőtt??? Egy nap van 10-20 bejövő hívásom, és végig kell nyomkodni őket, ha pl. egy délelőtti hívást keresek, mert nem látni, hogy hány órakor volt, csak azt, hogy x nappal ezelőtt. A napon belüli hívásoknál ugyanez a helyzet. X órával ezelőtt a kiírás, holott pl. az tudom, hogy kb. 10-kor történt a hívás. Ekkor szépen ki kell számolni, hogy az hány órával ezelőtt is volt. Nem nagy agymeló, de lassítja a dolgokat. Ez szerintem abszolút nem praktikus.
-
james008bond
őstag
My Back up pro-t használ valaki? Nálam újabban calendar bejegyzéseit nem menti le. Ötlet?
-
-
petipetya
nagyúr
Olvasgattam a mobilnetről írt véleményeteket. Nem értek egyet azzal, hogy elég a wifi hálózat, persze ez felhasználótól függ. Nekem általánydíjas csomagom van, amely mindig be van kapcsolva, kivéve persze, ha wifin lóg a telefon. Az email folyamatosan szinkronizál, hisz sokat kommunikálok rajta, de kell a net a többi alkalmazáshoz és a böngészéshez is.
-
sssz
őstag
sziasztok!
keresnék olyan programot - mielőtt még rootolásra adom a fejem - amivel olyan billentyűzetem lesz mint a samsung monte-n. gyakorlatilag ez a hagyományos samsung billentyűzet , mikor többször kell megnyomni egy gombot egy adott betűért. nekem ez anno nagyon bejött. a qwerty annyira nem.
amit eddig láttam ahhoz root kell. ha másképp nem megy megcsinálom, de gonoltam előtte még hátha tud valaki segíteni -
delbarta
senior tag
válasz
legiaap #3033 üzenetére
Tessék, itt van egy pár: call block
-
legiaap
félisten
Halihó!
Milyen programot ajánlotok a következő problémára:
Azt szeretném elérni, hogy a telefonkönyvemben lévő telefonszámok közül 1 db. telefonszám ne tudjon elérni. Állandóan hívogat és már meguntam. -
patex1983
őstag
Nem feltétlenük szükséges, elég egy Wifi hálózat otthonra, vagy ha olyan helyen vagy, úgyis találsz nyitott Wifi hálót...
Én pl. teljesen mobil-net mentesen nyomom az LG Optimussal és eddig még nem hiányzott soha a mobil-net előfizetés.
Szerintem nem bánod meg, ha android rendszerű telefonra váltasz, eddig bármi ami eszembe jutott, hogy de jó lenne, ha a telefon ilyet is tudna, rákerestem Marketen, neten és lett
Mindemellett a felhasználói élmény sem utolsó, nem kell idegbajt kapni a kezelése közben, atomstabil, gyors, egyszóval élmény használni!Különösen ajánlott plecsni az Androidnak
-
MaciG
addikt
Köszi. lehet az lesz, bár most h olvasgattam a cikkeket kicsit elbizonytalanodtam, mert ahogy nézem, ha ki akarom használni a lehetőségeket és a telefon (rendszer) adottságait, tudását, akkor azért csak kell hozzá egy komolyabb mobil internet előfizetés ami nem 2 fillér.
-
Saccco
nagyúr
Ha szeretnél kicsit szétnézni, van egy oldal ahol a marketet lehet megnézni asztali gépen.
http://www.androidzoom.com/ -
Saccco
nagyúr
Kicsit beelőztek...
"Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell"
Nem kell állandó internetkapcsolat, csak 1-2 programhoz (Pl: Google maps - olyan mint az asztali társa, online szedi le a térképrészleteket). Netnek bőven megteszi a wifi is, így nem kell plusz költséggel számolni emiatt.
Ha szereted a variálhatóságot, és hogy bármikor tudod bővíteni a telefont számodra hiányzó funkciókkal, akkor nagyon nem nyúlhatsz mellé. Magyarországon a Marketnek (android alkalmazásbolt), csak az ingyenes része elérhető ugyan, de így is rengeteg, hasznos vagy éppen kevésbé hasznos program van fent.Android wiki: itt van egy kis leírás arról, hogy mégis mi fán terem az android.
-
Senhi
aktív tag
Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)
-
MaciG
addikt
üdv.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy itt a mobilarenán van-e olyan cikk ami szájbarágósan leírja, hogy mi is ez (Addig eljutottam ,hogy egy oprendszer féleség telóra). De most van egy olyan lehetőségem, hogy olcsó pézért tudnék venni egy középkategóriás androidos telefont és jó lenne tudni, hogy akkor hogy is van ez? Pl. van rengeteg alkalmazás, de ezek futtatásához ahogy nézem állandó internet kapcsolat is kell, szóval akkor kell a telefonra egy internet előfizetés is, mert a hagyományos kártyás csomagokba elég sokat számláznak fel a net használatért? És ha igen akkor milyen javasolt? (lehetőleg pannonos).
-
szép estét!
három napja egy spica boldog tulajdonosa vagyok.
az lenne a kérdésem, hogy a telefon mobil internetét meg tudnám osztani valahogy a laptopommal?
rootolni nem nagyon szeretnék, garis a készülék. -
patex1983
őstag
Mivel senki nem reagált erre így felraktam melóból hazaérve a sportypal app-ot, és meg kell mondjam, hogy pont ilyet szerettem volna, számomra perfekt
-
Balinov
titán
udv,
olyan alkalmazast tudtok 2.1 ala,amivel konnyen el tudom a google documents-ben tarolt cuccaimat erni? meg honapokkal ezelott talaltam egyet, de az valami moricka megoldas volt
-
Balinov
titán
válasz
IkszIpszilon #2970 üzenetére
igen, egyszer proszaltam, epp legenden, de inkabb a gyari mytracks-et hasznalom
-
freeapro
senior tag
Szia az sdk szerint ezen a két linken lehet elérni:
http://market.android.com/details?id=com.tuquistudio.memory
market://details?id=com.tuquistudio.memoryde a http-s nem megy, tudja valaki miért?
A QR kódot nekem jól olvassa a Barcode Scanner, másnak is volt vele problémája?
-
patex1983
őstag
Tudnátok linket, vagy QR-t dobni a Runkeeper, vagy a DroidRunner nevű alkalmazásokhoz?
Marketen egyiket sem találtam...
A Runkeepert még a saját weboldaláról sem tudom letölteni, mert a letöltési link ott is a Marketre mutat... -
IkszIpszilon
aktív tag
DroidRunner bevált nálam
.Köszi a többi tippet
-
freeapro
senior tag
Feltettem a marketra egy memória játékot. Töltsétek le és teszteljétek pls.
Blogom
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest