Aktív témák
-
viger
tag
Hali! Nekem LG GW620-as telóm van. Semmi baj nincs a kijelzőjével. Nem kell agyonnyomni!!! Rárakod az ujjad, enyhe kis nyomást kell csak hozzá, de az picsafüst.
Szerintem nagyon jó kis telefon. Én teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyszer valamiért megfagyott. Lehet nem szereti a Tesco-s Cherokee ruhaosztályt.CSAK AJÁNLANI TUDOM!!!
-
n0_gAboR
őstag
G1-ben ugyanaz a proci van, kijelzoje mindenkepp jobb, kinezet meg szubjektiv, en mindenkepp azt vennem.
Raadasul annak van messze a legnagyobb community-je, rengeteg nagyon gyors custom rom erheto el hozza, 2.1-es is.Masik jo valasztas a Spica, 2.1 hivatalos frissitessel, 800MHz-s procival, csakhat azon nincs hardware-es qwerty billentyuzet.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- MotoGP & WSBK
- BestBuy topik
- Magisk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest