Aktív témák
-
Mert majd a Market ingyen frissíti a warezt
Nem, a Market külön adatbázist tárol az általa telepített dolgokról, nem fogja különösebben meghatni még az Enabler se valószínűleg (a frissítés szempontjából). A warezon nem segít, de több csak APK-ban elérhető programot képes checkolni az aTrackDog.
Egyébként a Market Enabler megy Milestone-on is
A Picacross Plus meg egy jó picross játék, csak kevés az igazán jó feladvány. -
És arra talált már valaki megoldást, hogy a kézzel telepített apk-kat is lehessen hasonlóan updatelni mint azokat amit a marketből vannak?
Mert elég macerás lenne így keresgetni hogy van e az adott programból frissítés.
Azon gondolkodtam, hogy mivel ezeknek ugye a nagy része fentvan, (fizetős) ha alkalmaznám a market enablert akkor talán azok is látszanának. Vagy tévedek? -
DeadMeat
nagyúr
[link] Sms with location.
Egy térképen bejelölheted a helyzeted,vagy találkozó helyét,és smsben elküldheted,a másik oldalról csak egy böngésző szükséges hozzá
-
fpisti919
csendes tag
Beatport.com-ot nem nyitja a Spica-m. Kell valami app hozzá? Kösz.
-
-
33as
senior tag
Találtam még egy tuti progit (remélem még nem volt itt szó róla) a neve Paw server és a számítógépünk böngészőjét használva tudjuk távirányítani a telónkat!
Pl: progik elindítása-leállítása, telefon számok kezelése, fájlok másolása. stb....
Nekem nagyon tetszik, próbáljátok ki!
-
szente
addikt
En csak 1.0.0.3-at talaltam...egyebkent beallitottam,hogy ha lefele forditom a telefont,akkor nemitsa le,meg rezges se legyen.le is nemitja,de a rezgest mar nem veszi le...jah pulse-om van.
-
Skynet258
veterán
Pedig a 4. és 5. kép alapján látod, nálam nincs gond
De ez nem az első eset egyébként, hogy ami egy embernél működik, másnál meg nem, pedig elvileg kéne... Franc se érti ezt.
Verzió: 1.4.1
-
szente
addikt
Azt szeretnem beallitani,hogy ha haza erek kapcsoljon be a gepem.mivel nincs mobil net elofizum,csak wifi johet szoba.ahhoz meg hogy lassa a wifi halot,a lakas kozelebe kell ernem.ott meg mar a gps nem fogja latni a muholdakat(lepcsohazban lakok)...
Skynet:te hogy hasznalod?
-
Mcfery
tag
Hí !
Karácsonyra kaptam (választottam) egy Galaxy spica-t.
Eddig elégedett vagyok vele, remélem így is marad.
Azóta olvasgatom az idevágó oldalakat, hozzászólásokat, skyblogot.
Töltöttem le alkalmazásokat market-ről ill. az itt ajánlott oldalakról.
Itt kérném valaki tanácsát, segítségét!
Az általam kiválasztott free alkalmazások 2 féle típusban töltődnek leet-ről a PC-re, onnan microSD-re.
Míg az egyik APK fájl-ként(ezzel nincs gondom simán tudom telepíteni:andexplorer v. appInstaller)
Míg egy másik ZIP-fájlként, ezzel nem boldogulok.
Kibontom és vissza, mappába teszem, átnevezem és ezek minden variációja.
Az istennek se boldogulok vele. Lehet, hogy csak nekem magas?
ÖTLET ? (Ha magyarázol vedd figyelembe, PC tudásom 10-es skálán:2-3) -
szente
addikt
Hali!nezegetem a locale-t,egesz jonak tunik,de nem talal meg a terkepen gps bekapcsolas nelkul.titeket megtalal a mobil/wifi halozat segitsegevel?(settinsben ki van pipalva,hogy hasznalja)keres a progi egy darabig,aztan feljon egy ablak ahol mutatja,hogy mi van bekapcsolva,amin be tudna merni.egyedul a gps nincs.nyomok egy cancelt,megint el kezd keresni,de aztan megint felugrik az ablak.1.0.0.3-as verziot probalgatom.
-
hanati64
tag
Azt hiszem ez még nem volt:Mindent konvertáló
[link] -
billywood
tag
Valaki tudna egy olyan programot mondani, ami a hívásidőt mutatja (össz, kimenő, bejövő, stb.? Jelenleg a Call Credit Monitor-t használom erre a célra, ami végül is megfelelő, de hátha van valami szebb, jobb, okosabb
-
kaller1
veterán
Itt az új,2.0-ás DolphinBrowser.
Valaki elküldené mailban? -
-FreaK-
veterán
Hikari alatt én sem tudtam vele visszaállítani a contaktjaimat, ezért váltottam vissza Modaco-ra..
valakinek sikerült már megoldani hikari alatt a contacts restore-t valamilyen backup programmal?
-
billywood
tag
Nekem ez nem jött be, igaz egy régebbi verzió futott csak rendesen. A kontaktokat nem tudtam vele visszaállítani. HA ez a kiadás már kifogástalanul működik, akkor jöhet privátban a full
Tegnap tettem fel a sprite backup nevű hasonló alkalmazást, ha ez jobb annaál, akkor cserélem -
kaller1
veterán
Egy nagyon jó backup app: MyBackupPro (30napos trial)
Mindent ment,és mindent visszaállít,factory resettel teszteltem.
Fullért PÜ!
-
DeadMeat
nagyúr
SysTray Monitor [link]
Értesítő sávban kiteszi a szabad memóriát,telep töltöttséget,ect.Free app. -
33as
senior tag
Nem tudom volt e már szó róla, de az egyik legtöbbet használt alkalmazásom:
Nagyon szeretem, szerintem a legtutibb alkalmazás PC és a telefon közti adatátvitelre. Csak egy rourter kell hozzá meg egy FTP kliens a számítógépeden!
-
kaller1
veterán
Egy érdekes app, OCR alkalmazás : Snapit v1.0
-
-
aggleány
addikt
Megadtam, és ha megnyitom az alkalmazást, akkor tényleg kiírja a névnapokat, de én aljas módon olyat szeretnék, amilyen a Tattoo cikkben van - vagy ha nem ugyanolyat, akkor az lenne a jó, ha a homescreen-re ki tudnám tenni a névnapokat és az egyéb naptárbejegyzéseket is, hogy rögtön szem előtt legyenek. A születésnapokat már beírtam a naptárba, tehát az már megvan (és ki is van téve), de jó lenne még a névnap- és ünnepnap-gyűjtemény is.
-
aggleány
addikt
Megint segítséget kérek Tőletek. A Tattoo tesztjében azt olvastam, hogy valahonnan leszedi a névnapokat és az ünnepnapokat is, de én ezt nem találtam. Megnéztem az összes létező naptárt, mindenféle internetes elérést bekapcsoltam, de nem akar sikerülni. Hogyan kell csinálni, hogy lássam a névnapokat és ünnepnapokat is?
Előre is köszönöm a segítséget
-
kaller1
veterán
Új PDF olvasó app jelent meg: DroidReader v0.3
Feltelepítve közel 10mega... -
Nyomogattam még egy kicsit, végülis a játék maga egész jól megy, bár egy untangle-klón lehetne kicsit simább. Ami tényleg necces, az az átmenetek lejátszása, kb. minden animációból 3 képkockás slideshow lesz. Nomeg a képernyő alján látszik, hogy "meddig ér" a játék, alatta meg szemét van.
-
Kyller
senior tag
Most találtam. Gyönyörű, hangulatos, logikai játék. Nagyon addiktív!
-
-
Skynet258
veterán
Mielőtt félreértésbe esnétek, nem kívánok warez cuccokat küldeni senkinek, a blogban is hivatalos linkek vannak... nekem barátom a google, mindig segít, szerintem nektek is.
Csak azért mondom, mert egyre többen keresnek azzal, hogy küldjem el ezt vagy azt.
Megértéseteket köszönöm. -
Oké, jól tetted, hogy átírtad
kaller1: Sajnos ez a nagy helyzet, sok más dolog is van, amit nem lehet jelenleg megoldani
Pedig a munkában is jól jönne. Az Androidos mérnökök jellemzően azt szokták nyilatkozni az ilyen problémákra (screenshot, hangfelvétel, események injektálása, VNC), hogy nem ér annyit, mint amekkora biztonsági kockázat
Szerintem brokiság.
-
kaller1
veterán
Nálam egyéb gubanc is volt,még hívást sem tudtam fogadni,amíg futott a program.Az,hogy ez androidon nem megoldott még,picit csalódás nekem,főleg azok után,hogy még winmo smartphone-on is profi megoldások vannak erre,és ott kristálytiszta hangminőségű felvételt kaptam vissza...
PPC-n dettó.
-
Android alatt nem lehet elérni a másik fél hangját. Egyetlen ember volt, aki azt állította, hogy kihangosítás nélkül is fel tudta venni a másikat (ugyanis ez a "hivatalos" megoldás, kihangosítani a hívást, hogy a mikrofonod befogja annak is a hangját), de ő is elpárolgott, amint bizonyságot kértünk tőle
-
modd3r
őstag
#308-ra valaki?
Decemberi update után a memkártyáról lehet törölni a DLOAD mappát, ugye?
Köszi!
-
>-48-<
aktív tag
Nem próbáltam még, de hátha ez működik, a kommentek annyira nem bíztatóak.
-
szente
addikt
hali
szerintem a válasz nem,de azért meg kérdezem...
létezik valami olyasmi progi,mint pc -re a norton ghost?
rom cserénél illetve wipe-nál,már nincs kedvem tökölni a beállitásokkal program telepitéssel,testre szabással.... -
33as
senior tag
A Shazam nem működik Spicán ne is próbáljátok!
-
Történt most egy érdekes dolog.
Tettem a telóra egy mp3-at amit ébresztésnek akartam beállítani, és egyszerűen nem látta a ring extended progi. A fájl menageren belül meg látszott.
Aztán újraindítottam és utána tökéletesen látta és működött.
Másnál volt már ilyen? -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #307 üzenetére
igon belul,beallitasok,tartalom. Ha jol emlekszem
-
VD
őstag
Létezik droidra valamilyen ingyenes zenefelismerő program, mint pl. Sony-Ericsson Track ID-je.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Keresnek egy olyan programot, amivel fel lehet venni a telefon beszelgeteseket (amasik fel hangjat is), valamint egy olyan uzenetrogzito progit, mint symbian-on volt az Answering Machine, ennel a hivo hanguzenetet hagy a mobilon.
Koszi!
-
Tesztelo.hu
senior tag
Samsung Spica-n sikerült valakinek az Igo-t frissíteni? Mert nekem a Toolbox nem érzékeli, ha csatlakoztatom a telefont a géphez.
-
>-48-<
aktív tag
Akkor az üzleti vonalon maradva a market legcsinosabb világóra widgetje:
Nagyon sokrétűen paraméterezhető, rendkívül szolíd, ám de látványos 1x2-es widget.
(elnézést, gyári nonbuherált romot használok, sdk-m nincsen ergo nem tudok saját képet linkelni)
-
>-48-<
aktív tag
Az már volt, hogy Face of Ring?
Tárgyaláson gizdázós. Bejövő hívásnál lefordítod a telót és elhallgat a csöngés.
Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest