- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
-
VD
őstag
-
Jarod1
veterán
Sziasztok Van 1 gondom: bekapcsolom a wifit, de csak azt írja szétkapcsolva, eddig gond nélkül ment a saját hálózatunkhoz, de most nem akar, tudja valaki mi lehet vele?
Voda 845 -
delbarta
senior tag
Új programok a tésektől: Hírolvasó, Bürométer
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
van valami ébresztőprogram, ami ha új időt akarok beállítani, akkor nem qwerty bill-t dob fel, hanem normál telefonos kiosztású számokat? a gyáriba, és az alarm clock plus-ban is baromira idegesít.
vagy a billentyűzet kiosztás cseréje segít rajta? úgy értem spicám van, de lehet rá bűvölni htc-s keyboardot is. és hátha van ilyen számos-ban is. -
ERPY
őstag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni. Egy olyan időjárás widgetet keresek ami jól néz ki, és tud automatikusan frissíteni mondjuk előre beállított idő elteltével. Előre is köszönöm.
Hopp, lenne még egy kérdésem. A MyBackup alkalmazással ha lementem a telepített alkalmazásokat és a beállításokat, akkor rendszervisszaállítás után ezeket visszatéve ugyanazt az állapotot kapom meg mint amikor elmentettem ezeket? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
waverider #3766 üzenetére
Ajánlom az AC100-as tesztem számodra is, ha még nem olvastad.
Emellett megsúgom, nincs CD író program rá, jobbat mondok, még az NTFS-t se kezeli.
Ha mindenképpen Android kell, és CD írás, akkor ajánlom neked az Acer Aspire One AOD255 - 2BQWS netbookot, amin XP van, amivel tudsz cd-t írni, míg megtalálható rajta az Android is. Árát tekintve jelentősen olcsóbb, mint a Toshiba.
-
campers
tag
Sziasztok! Nem tudtok egy gyorsulás mérő progit. Pl. 0-100-ra hány secundum alatt gyorsulok.
-
BalanceR
addikt
Egy remek multiplayer játék androidra:
Cestos2 -
BalanceR
addikt
CD? Olyan még van?
700MB egy 12 centis korongon?
1,44es floppyhoz sincs meghajtóprogram androidra...
Nem azért nincs, mert a google nem akar, hanem nincs rá igény szvsz...
Szó szerint a CD "lejárt lemez" -
waverider
senior tag
sztem meg igen
, amíg a Symbian és a WP7 telefon rendszerekhez készült, ezt a "megváltó" op. rendszer néven emlegetik
, de ha nem képes megírni egy lemezt sem, akkor az milyen op. rendszer és mit keres egy netbookban, ha nincsen optimalizálva rá?
az meg igenis a gugli döntése, hogy forradalmasítani akarja az androidot, mint op. rendszert, de azért tenni is kell. -
Inarus
addikt
válasz
waverider #3768 üzenetére
Nem hinném, hogy olyan epic fail lenne. Ez egy mobilos oprendszer, nem netbook os. Az, hogy néhány gyártó tabletet és netbookot csinált belőle, már nem az OHA és a Google döntése, a speciális szoftveres igények kielégítése a gyártó gondja kéne legyen. Symbianra, WP7-re, iOS-re sem találsz CD - írót.
-
waverider
senior tag
még csak elő van rendelve a tabletjükkel együtt céges megbízásból
, de istenuccse visszamondom, ha nem tudok vele egy külső meghajtón keresztül írni...szóval várnám az infókat, köszönettel
-
waverider
senior tag
ne hari, ha nem olvasom végig az összes hsz-t, de nem tudja valaki, hogy van -e android op. rendszerhez cd/dvd író app? köszi!
-
BalanceR
addikt
A skype droidon hála a sok androidos telónak, elég instabil, túlterhelt , szóval nem a teló baja, ha szakadozik...
FC be nem futottam, bár nem a gyári ROM ot használom, szóval, lehet hogy amiatt...
Szerintem, ha a "Jajjdejó, hogy van Skype droidon" -láz lecseng, és a szerverek is optimalizálódnak, akkor jobb lesz a hangminőség... -
cnor
csendes tag
Van itt köztetek Samsung Galaxy Spica tulaj? Vagy csak bárki aki kipróbálta az androidos Skype alkalmazást?
Bár lassan tárgytalan lesz, mert új készüléket veszek, de szeretném tudni, hogy csak nálam ilyen labilis és hulladék-e ez az app, vagy ez a kedves Skype programozók lelkiismeretét kell, hogy nyomja-e? Az hagyján, hogy 15 percenként FC-vel elszáll a vérbe, de az már jobban idegesít, hogy pl sehogy sem tudom "telefonként" használni, mikor valakivel telefonálok, illetve mikor vége a hívásnak, akkor a hangszórón még megmarad a kihangosítás következtében megjelenő alapzaj, búgás. Nagyon idegesítő, ráadásul annak ellenére, hogy állítólag nekem jó a hangom, akivel beszélek annak hajlamos szaggatni, darabossá szétesni a hangja.
Nagy taps a Skype Android-nak!
-
Bagan
aktív tag
Grafikailag melyik a legszebb játék androidon?
-
yodee_
őstag
Köszi a programot jó lett.
-
llaszlo
veterán
Van olyan calendar app ami ha esemény van akkor dob egy felugró ablakot? Mert most csak megjelenik egy kis naptár ikon fent, de jobb lenne, hogy ha felugró ablak jelenne meg.
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ismer olyan programot,hogy amikor olyan személy hív aki benne van a telefonkönyvben akkor nem csak a hívó nevét hanem minden egyéb információt megjelenít. -
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok... -
hanati1
csendes tag
Hátha minél többen leszünk:
http://www.nemveszhetel.hu/?page_id=567#dlandroid -
Face8814
őstag
Hi!
A Talk nevű alkalmazás esetén hogyan tudok a két gmail-es felhasználói fiókom között váltani?
Folyamatosan csak a legelőször hozzáadott fiókom barátok listáját látom..... -
VGR
tag
Hol találom meg az összes magyar android program listáját?
-
VGR
tag
-
yodee_
őstag
hello!
találtam neten egy tökéletes időjárás widgetet amire szükségem lenne, de sehonnan sem tudom beszerezni. tudnátok nekem ebben segíteni? a neve: beautiful widgets.
előre is köszönöm
-
Kakumix
senior tag
válasz
Pubszon #3736 üzenetére
pl. ES File Explorer.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Olyan programot, vagy megoldást keresek, amivel ki lehet iktatni az oldalsó hardveres hangerőgombokat. Állandóan rányomok, és nagyon zavar. Olyan programmot már találtam, aminél meg kell erősíteni a hangerőállítást (RingGuard) de az nem jó, mert attól még pittyeg és hangos lesz egy kis időre. (És ez mondjuk a mellettem alvó személyt zavarja). Szóval elég lenne a szoftveres hangerőállítás, a gombokat szeretném kiiktatni.
-
Pubszon
veterán
Van olyan program amivel a windows megosztásomat tudom böngészni, meg megnyitni a fileokat?
-
-
anonymus1
csendes tag
csumi!
Valaki tud nekem mondani egy file titkositó alkalmazást, mondjuk egy olyat amivel letudom jelszavazni némelyik mappámat...
mivel elég új jó kis telefon, sokat kiveszik a kezemböl lecsekkolni, de azt nem akarom hogy a home videoimat is megtudják nézniPeace
Köszi -
dussy
őstag
Hahó!
Az alábbi progikra keresek alternatívákat:
-email és SMS üzenetek: mind2őt kezeli, mint 1 normális 'Üzenetek' menüpont.
-híváskezelő: ami tudja a tárcsázást, a híváslistát és a névjegyeket is kezeli. (Az Acontacts-ot illetve a Phonebook2-őt próbáltam és használom. A kettő keveréke kellene egyben... )
-audió/videó lejátszó: a sima audio playert használom, kicsit kevés az opció. Se hangszínt állítás, se semmi. Az Astro player beta nekem meg túl bonyolult már. Esetleg tudjon netrádiót kezelni!
Android 1.6 - X10mini
Köszi! -
MartOOn
addikt
válasz
IkszIpszilon #3689 üzenetére
ide meg jöhet a raging thunder 2 full...
komolyan... előre is
mindenkinek!
A TomCatet meg a mobilismen keresd
az mi?
-
MartOOn
addikt
hali! valahol nincs meg egész véletlenül a talking tom cat vkinek fullban? jöhet pü-ben is a válasz...
-
BalanceR
addikt
Elérhető a Market frissítése
(nem hivatalos, a 2.2es androidból lett portolva 2.1re)Amiben új :
Automatikus frissítés lehetősége
Összes app frissítése
A program-kommentek új fülön
Minimálisan új design -
Pubszon
veterán
A navigonnak muszáj minden eu térképet felrakni?
Nekem elég lenne csak a magyar... -
Takhanto
őstag
AndWobble 2 "prémium" változata kéne,ha tud valaki az ne habozzon
-
perecc94
tag
Akinek kell a BeuatifulWidget(.apk) az írjon!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
gubacsino #3703 üzenetére
Igaz, hogy pont nem android, de kéretik ezen nem fennakadni...
szerk: javítottam a linket
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Rickazoid #3684 üzenetére
Igen felháborító!!! Követelem ,hogy a balatonfüredi piros 2A vonal, és másik 1 számú helyi járat óránkénti és félóránkénti menetrendje elérhető legyen ANDROID ra!!! EZ kérem kirekesztés! 100% lefedettséget kérek! Tehát az összes hely járat igen is kell!!! Nem elégszem meg csak a 2A val!!! Még hogy kiszúrják a szemünket. fppp Ha záros határidőn belül nem lépnek, buktak egy ANDROIDOS felhasználót. És bár a szívem szakad meg, de az SGSem a Gyümőlcsmixer TEFAL3501ben végzi majd...
-
Indy
tag
válasz
dr.Justice #3697 üzenetére
Mint ahogy a proxy védett wi-fi-ket sem tudja kezelni. Tényleg szánalmas...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest