Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
Aktív témák
- 

Zoly75 aktív tag Sziasztok! Jelenleg Handcent SMS-t használok, mert az ékezetes karaktereket átkonvertálja, olyanra, ami nem csökkenti az sms-be írható karakterek számát. Csak elég nagy program a telefonom, meg szerény képességű (Voda845). 
 Nem tudtok olyan SMS kezelő alkalmazást, ami szintén konvertálja az ékezetes karaktereket, de kisebb fürgébb?Kösz. 
 Zoly
- 

Zoly75 aktív tag válasz  zeorsdfd

üzenetére zeorsdfd

üzenetéreA kérdés az lett volna, hogy futás közben melyik használ kevesebb operatív memóriát. 
 Az ASTRO process managere a Winamp-nál is olyan 18-20 MB-t ír a tiny is akörüli és a beépített zenelejátszó is.
 Nekem kevés memóriával rendelkező telefonom van, így ha zenét hallgatok van neki 25MB szabad, és szerintem ez lassít a telefonon.
- 

Zoly75 aktív tag válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreÉn is szeretnék egy olyan zene lejátszót, ami kevés memóriát használ, de úgy tűnik, hogy az általad talált tinyPlayer nem igazán használ kevesebb memóriát futás közben, mint a Winamp. Vagy én nézek valamit félre? 
- 

Zoly75 aktív tag Hogyan lehet megadni valami nevet, hogy wifi-vel, ha csatlakozok, akkor be tudjanak a cégnél azonosítani? Jelenleg none-t ír. 
- 

Zoly75 aktív tag Hali! Tudtok olyan óra widgetet, ami kiírja, az időt, dátumot, és a legközelebbi ébresztési időpontot. Lehetőleg digitális legyen, és 2x1 helyet foglaljon, átlátszó legyen a háttér. 
- 

Zoly75 aktív tag válasz  Coyote01

üzenetére Coyote01

üzenetéreNa igen. Ez egy kicsit öszetett alkalmazás. 
 Különböző eseményekre lehet vele tevékenységeket beállítani.
 Gondolom van olyan esemény is, hogy bejövő hívás. Felveszel hozzá egy olyat, hogy mobilnet ki, majd a bejövő hívás exit eseményére, hogy mobilnet be.
 Én is még csak tegnap óta ismerkedem, de nagyon jó.
 Pl. nagyon egyszerűen beállítottam, hogy iGo indításra vegye fel a media hangerőt, a fényerőt, kapcsolja be a gps-t kilépésre meg állítsa le a gps-t, vegye le a mediahangerőt, fényerőt.
- 

Zoly75 aktív tag Valaki foglalkozik fejlesztéssel. 
 Szeretnék widgetet írni és nem tudom merre induljak.
 A Hello world már megvolt sima appként... :-)
- 

Zoly75 aktív tag droidwall-t vagy más olyan programot, amivel megadható, hogy melyik alkalmazás melyik netet használhatja, használ valaki? 
- 

Zoly75 aktív tag Hali! Tudtok olyan alkalmazást, amivel be lehet állítani, hogy melyik alkalmazás férjen a mobilnethez és melyik ne? 
- 

Zoly75 aktív tag Hali! El lehet valahogy tüntetni a status bar-t? 
 iGO kilóg, és talán pont annyival.
- 

Zoly75 aktív tag lenne egy hülye kérdésem. 
 Ha tudnánk a root jelszót, akkor nem kéne root-olni a telókat, nem?
 Nem lehet tudni a root jelszót?
- 

Zoly75 aktív tag Tudja valaki, hogy a kedvencek közül hogy lehet eltávolítani névjegyet? 
 Illetve hogy lehet beállítani, hogy ne gyűjtse a névjegyeket a kedvencek közé? Legalábbis egy bizonyos névjegyet ne.
- 

Zoly75 aktív tag Tudja valaki, hogy a TouchPal szótárba (vagy egy közös szótár van?) hogyan lehet felvenni szavakat? 
- 

Zoly75 aktív tag Valaki esetleg tud olyan szoftvert, amivel webcam-nak lehet használni a telefont PC-hez kötve, vagy wifin? 
- 

Zoly75 aktív tag Szinkronizáltam a kapcsolatokat, és behozott egy halom hülye e-mail címet, a gmailből, ami a névjegyzékben nem látszik, de, ha sms-t akarok írni, akkor ott ott van. Nem tudjátok hogyan lehet ezt manage-lni? ki szeretném törölni a felesleget. 
- 

Zoly75 aktív tag Biztos én vagyok a hülye, de még mindig nam találtam meg, hogy hogy a bánatban tudom a TouchPal szótárát bővíteni. 
- 

Zoly75 aktív tag Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan lehet a szövegbevitelnél használt szótárat bővíteni? 
- 

Zoly75 aktív tag Tudja valaki, hogy a TouchPal-nak hogyan lehet bővíteni a szókészletét? 
- 

Zoly75 aktív tag válasz  ForRedGlory

üzenetére ForRedGlory

üzenetéreEnnek ez a neve, hogy Beautiful widget? 
 A marketen fent van?
- 

Zoly75 aktív tag Hali! Hogyan lehet a TouchPal szótárát bővíteni szavakkal? 
Aktív témák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adobe Photoshop
- BestBuy topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag!
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest