Aktív témák
-
grosy
senior tag
Tudja valaki a választ arra, hogy miért tölti folyamatosan le a HTC Wildfire S-em a Vitalplayer-t, ha wifi-t érzékel, miután nyomtam rá egy update-et? Ez azt jelenti, hogy bekapcsolás után elkezdi letölteni a Vitalplayer-t, majd ha megvan a 100%, akkor egyszerűen eltűnik az értesítés. A belső memóriát nem foglalja le, és az sd-re sem telepít semmit. Talán érzékeli, hogy már fent van, és ezért. Más programnál, amit már töröltem, is volt ilyen, még azután is, hogy fizikailag nem is volt a telón. Nem tudom törölni ezt a "letöltési szándékát" valahogy, valami filemanagerrel?
-
grosy
senior tag
Tisztelt Android Guruk!
Adott egy HTC Wildfire S, amire a Marketből letöltött Irunner "kiválló játékot telepítettem. Nemtetszett, letörölte, de amikor a telóval Wifire csatlakozom, akkor fent az értesítési sávban megjelenik, hogy töltödik le megint az program (érdekes módon 40%-ról indul), majd egy idő után eltűnik az értesítés, és természetesen nem telepített semmit a mobilra. Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest