Hirdetés
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Én a BetterSleep-et használom a kezdetektől erre a célra. Teljesen jól működik és nem aksievő.
-
zeorsdfd
senior tag
Bármelyik voip-szolgáltató tud ilyet, bármelyik kliensprogrammal, némelyik egy ideig ingyen is.
-
-
dokee78
félisten
beállítások-->Haladó-->Kilépés gomb.

-
Psychonaut
veterán
deviantART + xdadevelopers
-
aggleány
addikt
Azért nem lesz szar valami, mert Te nem látod, és azért sem, mert nem tudod kezelni, ez nem a program hibája. A beállítások menüben kell átállítani a betűméretet. A szöveget gyönyörűen tördeli, be lehet állítani még azt is, hogy a kijelző oldalától mennyire legyen a szöveg, betű- és háttérszínt, stb. Nagyon jól paraméterezhető az egész program.
Mellesleg az Aldiko az egyik legjobb könyvolvasó program androidra, úgyhogy nem kellene ilyen ledegradálóan nyilatkozni egy olyan alkalmazásról, amit nem tudsz kezelni.
A többi könyvolvasó, amit ismerek: Moon+ Reader (ebben van magyar nyelv is), FBReader, iReader. Ha rákeresel a Marketen "ebook reader"-re, egy csomó mindent fog kiadni. Az olvasnivaló formátumától függ, hogy Neked melyik lesz a legjobb, mindegyiknek benne van a leírásában, hogy milyen formátumot kezel.
-
sssz
őstag
én ezt használom és nagyon sok jó dolog van benne. A teljes szoftver és harver info a tools/system infoban tudod lekérdezni.
-
RootRulez
félisten
Én a
SoundHound-ot használtam arra, hogy csekkoljak egy zenét, aminek nem tudtam a címét. Igaz az nem a saját rádiójában ment, hanem hallottam épp vhol. De gondolom kihangosítva hallja a rádiódat is és azt is elemezni tudja.

más:
Amikor kerestem hírprogramot, nem hotl hír24, legalábbis nem talátam androidra, ezért FN ment fel... De most látom van hír24 is...
-
deino
csendes tag
Hát, vagy a galériából a share menün keresztül, vagy pedig a facebook appból. Megnyomod a fenti menüben az új poszt gombot (ilyen szövegbuborék) aztán ott lesz elvileg közvetlenül a facebook logo alatt egy kis fényképezőgép ikon, arra ha rányomsz, akkor két opciót dob ki a program: choose from Gallery / capture a photo. Ez a legegyszerűbb szvsz.
-
z0d1AK
nagyúr
Ha van elérhető Wifi, akkor azt használja, nem a mobilnetet.
Amúgy Network Monitor.
Aktív témák
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Akciókamerák
- Assetto Corsa EVO
- ASUS ROG Ally
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fotók, videók mobillal
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Samsung 8GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- Crucial 32GB DDR4 3200MHz Laptop RAM (SODIMM), hibátlan állapotban
- Gigabyte G5 MF5 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest