- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
stefi68
addikt
Én a BetterSleep-et használom a kezdetektől erre a célra. Teljesen jól működik és nem aksievő.
-
zeorsdfd
senior tag
Bármelyik voip-szolgáltató tud ilyet, bármelyik kliensprogrammal, némelyik egy ideig ingyen is.
-
-
dokee78
félisten
beállítások-->Haladó-->Kilépés gomb.
-
Psychonaut
veterán
deviantART + xdadevelopers
-
aggleány
addikt
Azért nem lesz szar valami, mert Te nem látod, és azért sem, mert nem tudod kezelni, ez nem a program hibája. A beállítások menüben kell átállítani a betűméretet. A szöveget gyönyörűen tördeli, be lehet állítani még azt is, hogy a kijelző oldalától mennyire legyen a szöveg, betű- és háttérszínt, stb. Nagyon jól paraméterezhető az egész program.
Mellesleg az Aldiko az egyik legjobb könyvolvasó program androidra, úgyhogy nem kellene ilyen ledegradálóan nyilatkozni egy olyan alkalmazásról, amit nem tudsz kezelni.
A többi könyvolvasó, amit ismerek: Moon+ Reader (ebben van magyar nyelv is), FBReader, iReader. Ha rákeresel a Marketen "ebook reader"-re, egy csomó mindent fog kiadni. Az olvasnivaló formátumától függ, hogy Neked melyik lesz a legjobb, mindegyiknek benne van a leírásában, hogy milyen formátumot kezel.
-
sssz
őstag
én ezt használom és nagyon sok jó dolog van benne. A teljes szoftver és harver info a tools/system infoban tudod lekérdezni.
-
RootRulez
félisten
Én a
SoundHound-ot használtam arra, hogy csekkoljak egy zenét, aminek nem tudtam a címét. Igaz az nem a saját rádiójában ment, hanem hallottam épp vhol. De gondolom kihangosítva hallja a rádiódat is és azt is elemezni tudja.
más:
Amikor kerestem hírprogramot, nem hotl hír24, legalábbis nem talátam androidra, ezért FN ment fel... De most látom van hír24 is...
-
deino
csendes tag
Hát, vagy a galériából a share menün keresztül, vagy pedig a facebook appból. Megnyomod a fenti menüben az új poszt gombot (ilyen szövegbuborék) aztán ott lesz elvileg közvetlenül a facebook logo alatt egy kis fényképezőgép ikon, arra ha rányomsz, akkor két opciót dob ki a program: choose from Gallery / capture a photo. Ez a legegyszerűbb szvsz.
-
z0d1AK
nagyúr
Ha van elérhető Wifi, akkor azt használja, nem a mobilnetet.
Amúgy Network Monitor.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest