Hirdetés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy tudnátok ajánlani valami jó ébresztő appot, ami mindig megbízhatóan ébreszt?

Én először még az alap (1.6 sense) ébresztőt használtam, azzal egy ideig nem volt probléma, de egyik 1.6-os sense-s romban amit próbáltam volt olyan gond, hogy a sense-s óra néha 2-3 órákat késett, és ezért nem is ébresztett a telefon (HTC Tattoo) reggel.
    Azóta az Alarm Clock Xtreme Free nevű appot használom, már több mint egy hónapja, (közben váltottam 2.3-as CM7-es romra) eddig nem volt gond vele, de a héten egyik nap ez se ébresztett, bár ezután újratelepítettem, és eddig ok.

Ezért szeretnélek megkérdezni titeket, hogy tudnátok-e ajánlani valamilyen 100%-osan megbízható ébresztő appot, mert jelenleg a régi telefonomat (Nokia e51) használom tartalék ébresztőként, de már lassan szeretném továbbadni a családban... :)

Igazából extra feature-ökre nincs szükségem pl. alvásciklus figyelés, bőven elég amit az Alarm Clock Xtreme Free tud, csak nem tudom, hogy van-e androidra olyan ébresztő progi, ami 100%-osan megbízható...

Bármilyen infót előre is köszi szépen! :R :R

Aktív témák