Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen videókártyát?
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Ha az a kérdés mekkora helyet foglal a program telepítés után a memóriában (a belső tárban) akkor lehet látni, hogy a tinyPlayer 100kb-ot a Poweramp 5,6 Mb-ot. Kb "ennyivel többet" is tud a Poweramp persze. Attól is függ, hogy mit játszasz le éppen..
De ha az a kérdés, hogy melyik használ több processzoridőt, akkor úgy tűnik a Poweramp nyer (azaz kevesebbet használ->kevésbé lassít be->kevésbé meríti az akkut). -
Zirowe
nagyúr
Köszi, csak egy bajom van magukkal a widgetekkel (főleg a sense terjengősége miatt
), hogy az összes oldalam telített már, ezért hely egy ilyen számára már nincs, meg nem is tetszene, ha mindig ott lenne, ezért keresem a lock screen-es megoldást 
De remélem előbb utóbb megtalálom
-
Pubszon
veterán
Én ezt nem próbáltam, mert amúgy is 3 állásba használom.
Legkisebb elég este a sötétbe, középső nappal bent a házba, a legerősebb pedig kint napfénynél.
Szerintem így nagyon jól van.
Nekem 2.1-es android van fent, abba gyárilag 5 kapcsoló van és bele raktam még a mobilnetet meg a rezgő kapcsolót. -
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok...
-
BalanceR
addikt
Szerintem Google fiokonként nyitják meg az alkalmazást...
A http://appinventor.googlelabs.com/ linken nekem van egy MY projects fül, és ott tudok szerkeszteni...
Egyébként az egész cucc online, böngészőben fut.... -
-
Pubszon
veterán
Ez nem alkalmazás, hanem add-ons.
Tehát a FF jobb alsó sarkába van egy kis ikon, amire ha ráállsz egérrel akkor kirakja a megnyitott oldal linkját QR kódkén, azonnal és nem kell hozzá nyitni külön oldalakat.
De ha 1 hsz-el visszább olvastál volna, akkor azt is láttad volna, hogy tudom, van sok online QR kód generátor van.
Akit pedig nem érdekel, az hagyja figyelmen kívül. -
llaszlo
veterán
Az USB debug-ot kell kikapcsolni az applications / develop menüben.
De nem volt egyértelmű, hogy mit is akartok. Mást is bele/rá lehet még dugni a telefonra.
Én így kérdeztem volna:
Ki lehet kapcsolni azt a figyelmeztetést, hogy ha az USB-t rádugom a telefonra, úgy hogy az SMS figyelmeztetés működjön?
Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Konteó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Amazon Kindle
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
), hogy az összes oldalam telített már, ezért hely egy ilyen számára már nincs, meg nem is tetszene, ha mindig ott lenne, ezért keresem a lock screen-es megoldást

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)