- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
zeorsdfd
senior tag
Ha az a kérdés mekkora helyet foglal a program telepítés után a memóriában (a belső tárban) akkor lehet látni, hogy a tinyPlayer 100kb-ot a Poweramp 5,6 Mb-ot. Kb "ennyivel többet" is tud a Poweramp persze. Attól is függ, hogy mit játszasz le éppen..
De ha az a kérdés, hogy melyik használ több processzoridőt, akkor úgy tűnik a Poweramp nyer (azaz kevesebbet használ->kevésbé lassít be->kevésbé meríti az akkut). -
Zirowe
nagyúr
Köszi, csak egy bajom van magukkal a widgetekkel (főleg a sense terjengősége miatt
), hogy az összes oldalam telített már, ezért hely egy ilyen számára már nincs, meg nem is tetszene, ha mindig ott lenne, ezért keresem a lock screen-es megoldást
De remélem előbb utóbb megtalálom -
Pubszon
veterán
Én ezt nem próbáltam, mert amúgy is 3 állásba használom.
Legkisebb elég este a sötétbe, középső nappal bent a házba, a legerősebb pedig kint napfénynél.
Szerintem így nagyon jól van.
Nekem 2.1-es android van fent, abba gyárilag 5 kapcsoló van és bele raktam még a mobilnetet meg a rezgő kapcsolót. -
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok... -
BalanceR
addikt
Szerintem Google fiokonként nyitják meg az alkalmazást...
A http://appinventor.googlelabs.com/ linken nekem van egy MY projects fül, és ott tudok szerkeszteni...
Egyébként az egész cucc online, böngészőben fut.... -
-
Pubszon
veterán
Ez nem alkalmazás, hanem add-ons.
Tehát a FF jobb alsó sarkába van egy kis ikon, amire ha ráállsz egérrel akkor kirakja a megnyitott oldal linkját QR kódkén, azonnal és nem kell hozzá nyitni külön oldalakat.
De ha 1 hsz-el visszább olvastál volna, akkor azt is láttad volna, hogy tudom, van sok online QR kód generátor van.
Akit pedig nem érdekel, az hagyja figyelmen kívül. -
llaszlo
veterán
Az USB debug-ot kell kikapcsolni az applications / develop menüben.
De nem volt egyértelmű, hogy mit is akartok. Mást is bele/rá lehet még dugni a telefonra.
Én így kérdeztem volna:
Ki lehet kapcsolni azt a figyelmeztetést, hogy ha az USB-t rádugom a telefonra, úgy hogy az SMS figyelmeztetés működjön?
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest