Új hozzászólás Aktív témák
-
havast
aktív tag
Nekem 77.5 Giga R9 270X 4GB OC-val.
sajna a masodik karit nem engedi kiolvastatni cf-ben.. pedig informativ lenne..
-
Alister71
nagyúr
válasz
z0l1ka #43889 üzenetére
Az elméletem szerint a sorrend: 270 - 7870 - 270X. Valamilyen minőségi mutató alapján osztályozzák a GPU-kat. Mivel a sima 270 kapta a legkisebb órajelet, így azoknak kellene kisebb értéket mutatniuk.
Ezért lenne jó ha páran még megnéznék.
Razer6666: GPU-Z ablakán fent jobb gomb - Read Asic Quality
-
BogyóBP
addikt
Na hol van már a Mantle? Nagyobb a füstje mint a lángja?..
-
Alister71
nagyúr
Az NfS-ek jó ideje csak Xboxon játszhatóak normálisan, a pc átiratok borzalmasak.
-
Apollo_21
addikt
válasz
marquuard #43880 üzenetére
Az nemhiszem..hisz ez már a The Run-ba is így volt.. sztem szimplán sz..a tört...
Nekem van h 1pályát végignyomok és kilép..van h csak a menüig jut el..tehát nemgép hiba...
Feloldottam a korlátozást..is nemlett jobb..és akinek a gépe nemtudja a fix fps korlát átálítása után sem stabilan az átírt értéken futtatni az neszámítson semmi jóra mert atomlassú lesz, arról ne is beszéljünk h a 60ra feltevés után..begyorsul, nemkicsit irreálisan -
marquuard
veterán
Az mitől lehet, hogy 1150/1500MHz-n rendszerint leáll az NFS Rivals, de a Crysis 3 nem akassza ki?
-
Ramses07
Modder
válasz
Flashget #43867 üzenetére
Tudom, de elvileg az SKU szám szerint ez nem az a széria. Egy vga-kat javító ember tanácsolta a jobb hűtőt és minőségi pasztázást..
Levettem az órajelet 950 Mhz-re és a ventit manuálisra raktam 50%-ra, így működik rendesen a kártya... Ki tudja meddig, de szerzek rá egy jó hűtőt. Meg driver bug-ot emlegetett még ennél a szériánál.. -
miresz
veterán
válasz
Alister71 #43861 üzenetére
Akkor jó mert én is így szoktam.
Ezt láttátok már:
AMD Catalyst 13.35 Beta Driver with Mantle API LeakedVisszavonva,most olvasom másik oldalon hogy átcseszés!
Pedig már kezdtem örülni!
(#43863) Lord Vader: Igen már olvastam én is!
-
miresz
veterán
válasz
kaszas19 #43857 üzenetére
Ha te ezeket kicseréled akkor küldök én is egy pár kártyát!
AMD identifies the cause of the bug “Black Screen” on some Radeon HD 7870 2GB
-
Ramses07
Modder
Oké! Ez jó út! Köszi a segítséget mindenkinek!
-
miresz
veterán
válasz
Ramses07 #43850 üzenetére
Mint írtam már, küld vissza a gyártónak,annak ki kell cserélnie,mert visszahívták,az összes ilyen hibával rendelkező kártyát. Egy próbát megér.
Írj nekik,hogy mi a helyzet: Sapphir Support
-
Ramses07
Modder
válasz
Grave_444 #43843 üzenetére
Igen használtan vettem és kb egy hét múlva vettem észre a hibát, mert akkor tudtam csak leülni gép elé hosszabb ideig. Kb olyan 1,5-2 óra Bf3 játék után tapasztalom a hibát. Újraindítom a gépet és utána megnit tudok játszani hosszabb ideig...
R3laX: Már kitiltották mást miatt...de lehet pont ilyenekért.
kaszas19: Tudsz vele valamit csinálni?
-
miresz
veterán
válasz
Ramses07 #43839 üzenetére
Hát úgy néz ki kifogtál egy régebbi szériás darabot,ami még az úgynevezett BlackScreen problémával küzdött. A hiba oka a rossz kondenzátorok. Garanciálisan cserélik az ilyen darabokat.
Használtan vetted? Mert már elég régen kifutotak a raktárakból a hibás kártyák. Ha használtan,akkor viszont tudta az előző gazdája is,hogy BS-es.
-
Ramses07
Modder
Helló! Biztos volt már és lehet hülye kérdés, de van egy sapphire 7870-es karim ilyen és a problémám vele az, hogy játék közben elszáll fekete képernyő és a gépet ki sem tudom kapcsolni, csak ha hosszan nyomom a power gombot. Lefuttattam rajta 3 és fél órán át 1920x1080- ba unigine valley progit, de semmi hiba.....
Van valakinek valami ötlete, vagy egyáltalán van megoldás rá, vagy dobjam ki a kártyát? ( új biosz rá vagy ilyesmi?)
-
Picturemaker
őstag
Az "AMD APP SDK v2.9" telepíteni kell az OpenCL támogatáshoz?
-
Picturemaker
őstag
-
Ez már tényleg ízlés dolga, hogy kell-e egyáltalán keret nélküli.. Ha én vennék most monitort tuti, hogy Dell-t vennék. Természetesen IPS panellel szerelt változatot.
Nem akarom fikázni az Asus MX239H-t, de aki nem dísztárgyat szeretne venni, hanem egy strapabíró monitort, az inkább vegyen egy DELL P2314H!asus1 (#43804): 120 Hz-es képfrissítéshez már Dual Link kábel kell.
-
Alister71
nagyúr
Persze, de monitort én nem rendelek sehonnan, csak személyesen veszek a hozzám legközelebb lévő boltban
Az LG ad pixel garanciát, ha egy pixelt is meglátok benne azonnal viszem vissza a boltba és cserélik. 3000-et ez nekem megér. Ha az ország másik végébe kell postáznom, vagy futárral küldenem, a 3000 forint dupláját bukom, + 2 hétig nincs monitorom, hiába csengettem ki érte a 30 ezret.
Szóval én nem webshoppozok. -
kaszas19
senior tag
Na Acer G236HLHbid ez már nem rossz lehet egy ilyet kéne vennem.
-
rígel
őstag
nekem most 1280x1024 van, és alig 1-2 fps különbség van C3-ban. Amihez kevés az erő FHD-ban, nem lesz sokkal jobb a helyzet alacsonyabb felbontásban sem. Jelenleg minden flottul megy 1080-ban is, 2015-ös játékokhoz meg így is-úgy is gyengus lesz.
R3laX:
Teljes mértékben egyetértek, engem kifejezetten zavar az AA, és egy 21,5"-os FHD monitoron szebb a kép AA nélkül, mint egy 17"-os 4:3-as 1024-esen hiszen kb ugyanarra a magasságra több pixel jut. -
R3laX
addikt
Bőven ki lehet békülni egy FHD antialiasing nélküli beállításnál R9 270-el. Engem is zavar már a sok vibráló él 1680-ban. BF4-ben is már ráraktam a 2x-es antit 7850-es kártyával, ezért vettem a végén 7950-et, pedig antialiasing nélkül simán jól futott. Most már a 1440P-és felbontások terjednek, egy FHD nem árt legalább!
Szerk.: Egy ilyennel meglennék... Annyira meg nem is sok! Spórolni kell
.
-
mexel
veterán
Én is IPS-est kersnék, de csak 1680x1050-est, de azt már nem kapni sajnos.
-
rígel
őstag
válasz
kaszas19 #43816 üzenetére
Én csak IPS-ben gondolkozok! 40k-tól vannak 21,5-22"-os darabok, 45-től 23-asok. Nekem a 23-as nagy! Szvsz. 40k-t nem adnék TN.esért, akkor inkább pár ezrest még rádobnék, ég és föld a különbség még az olcsó IPS panelek javára is. Igaz hogy az olcsó LG-k anyagminősége kritikán aluli (dizájnjuk viszont jó) ezért gondolkozok +1-2 ezerért ebben a minőségi kialakítású DELL-ben inkább.
Lord Vader:
Vibrálás biztos nincs, de a TN betekintési szögei szörnyűek az IPS-hez képest. Meg lehet szokni, meg eddig is ilyet használtunk, de minek ha már emberi áron vannak IPS panelesek? Persze akinek nagyon kötött a büdzséje, annak csak a TN jöhet szóba, akár 30k alatt is van 21,5"-os. -
Osynho
addikt
Üdv!
HD7850 + 13.12 van fent. DVI-n van a monitor, HDMI-n meg az erősítő (amiről megy a tv-be). A gondom, hogy a gép hangja HDMI-n keresztül megy, tehát akkor is kellene, amikor épp nincs kiterjesztve az asztal. Viszont akkor nyilván nem él a kimenet.
Ha viszont ki van terjesztve, akkor emelt órajelen megy a vga ( 400/1250 ). Ezt nem szeretném. Van valami megoldás erre? Szabad-e és ha igen, mivel és mennyire visszavenni ezt az órajelet? Mi a jó megoldás? Afterburnerrel hogy lehet az alsó határokat kitolni?
-
Alister71
nagyúr
Ha nem akartok sokat költeni monitorra, szerintem elég egy TN paneles led is. Én nemrég vettem egy LG-t, 32-ért, ezen van DVl-D, első perctől kezdve azzal használom és se vibrálás, se semmi probléma nem volt még. Ezt. 170\160-as betekintési szöge van.
-
kaszas19
senior tag
Ezt néztem ki [Philips 233V5LSB] de még sok monitort megnézek.
-
rígel
őstag
válasz
kaszas19 #43811 üzenetére
ja, a régi 4830-as radeonommal nekem se volt semmilyen probléma. Azért nem foglalkoztat a dolog, mert amúgy is akartam monitort cserélni, na meg annyira nem is zavaró...
Milyen monitorod van? A jó kis Samu 710N-em a kutyának se kell még 9000-ért se, 6-7 ezerért meg inkább megtartom, semmi baja. Anno 70 k volt az ára, még jó hogy volt sulinet
-
kaszas19
senior tag
-
kaszas19
senior tag
Na ma alkottam egy kicsit
leszigetelőztem az átalakítót meg a vga kábelét aztán lefejtettem a koax kábel árnyékolását azzal betekertem aztán megint szigetelőszalag
és semmi változás
lehet csak új monitor után kel néznem mert felmérgel hogy vibrál a kép,csak akkor marad abba ha bekapcsolom a Vsync-t akkor abba marad és nem vibrál.
Én arra gondolok még hogy nekem eddig minden driverben volt olyan opció meg felbontásnál hogy 59Hz de most csak 60hz van feljebb se lejjebb se engedi állítani.Lehetséges hogy e-miatt csinálhat ilyet???
-
R3laX
addikt
válasz
Picturemaker #43806 üzenetére
Rossz tört verziót szedtél le ?
-
Picturemaker
őstag
Üdv!
Mitől van az, hogy az AIDA GPGPU tesztje nem látja a VGA-mat?
Köszi.
-
asus1
aktív tag
Nem tudtok olyan monitorozó programot amihez nem kell az afterburner? Rivetunerhez kell, valami másra gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- iOS alkalmazások
- Óvodások homokozója
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest