- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Angol futball: 30 szezon statisztikáiból gyűjt érdekességeket a Microsoft AI
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Nem is feltétlenül a fogyasztás miatt érdekel. Inkább a hang és a melegedés miatt. + hogy minél többet menjen alacsony órajelen.
(#46651) benvolio: Azért van különbség alaplapi optikai és hdmi között minőségben. Meg ez a kábel van behúzva ezt szeretném használni.
HD hangokat egyébként nem tudja az erőlködő.
Köszönöm a válaszokat! Akkor marad a kiterjesztés móka.
-
Osynho
addikt
(#46638) katt777 : amíg nincs megosztva a képenyő, inaktív a hangeszköz
(#46641) benvolio: optikai kábellel természetesen működik, de én hdmi-vel szeretném megoldani.
Nálam az erősítő + hangfalak a PC hangfal.
(#46643) Zsohi: A monitor 3m-re van az erősítőtől és nincs rajta hdmi bemenet. Ráadásul ez esetben az erősítőtől függene, hogy van-e kép a pc-hez.
(#46645) Zigi: 99%-ig biztos voltam ebben, a maradék 1% miatt kérdeztem rá.
Akkor marad ez a megoldás. Viszont! Van-e / lehet-e létrehozni billentyűparancsot, amivel megoldható lenne a képernyő kiterjesztése, és a beállítás véglegesítése? Esetleg a 2 monitoros módban elérhető-e csökkentett órajel? Manuálisan hogy tudnám csökkenteni?
-
Osynho
addikt
Analóg hangot nem használok, csak a hdmi kellene. Pontosabban a füles megy néha analógon, de akkor aktiválom azt. A lényeg az, hogy asztal megosztás nélkül legyen aktív a hdmi, mint hangkimenet.
"vagy egyszerűen letiltod a TV-t és mikor szükséged van rá újra engedélyezed."
Ez tiszta sor, kiterjesztem az asztalt, ha kell a tv, de nekem hang kellene tv nélkül.
-
Osynho
addikt
Hello!
Meg lehet valósítani valahogy, hogy a 7850-em a hdmi kimenetén kiadjon hangot az asztal kiterjesztése nélkül, ha dvi-n van az elsődleges megjelenítő?
A gépem HDMI-n keresztül csatlakozik az erősítőmhöz, az erősítőre van kötve egy tv. Így a gép bekapcsolása után meg kell osztanom az asztalt, de legtöbbször a tv-re teszi ennek "leokézását". Mire bekapcsolom a tv-t, visszateszi alapra és állíthatom be ismét. Szóval kb 20-at kell klikkelnem, kattintanom, hogy végre legyen hang. És nem is akarom a tv-t bekapcsolni, ahogy az asztalt se megosztani csak azért, hogy zenét hallgassak, ráadásul a 2D-s órajelek is megemelkednek. Vagy ez mindenképpen csak így fog menni?
-
Osynho
addikt
2 monitoros, 2d-s órajelek csökkentésében tudna nekem valaki segíteni? Hd7850
-
Osynho
addikt
Üdv!
HD7850 + 13.12 van fent. DVI-n van a monitor, HDMI-n meg az erősítő (amiről megy a tv-be). A gondom, hogy a gép hangja HDMI-n keresztül megy, tehát akkor is kellene, amikor épp nincs kiterjesztve az asztal. Viszont akkor nyilván nem él a kimenet.
Ha viszont ki van terjesztve, akkor emelt órajelen megy a vga ( 400/1250 ). Ezt nem szeretném. Van valami megoldás erre? Szabad-e és ha igen, mivel és mennyire visszavenni ezt az órajelet? Mi a jó megoldás? Afterburnerrel hogy lehet az alsó határokat kitolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest