Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajjaj
csendes tag
Hali!
Mondtam pár embernek hogy majd írok ha meglesz a dvi-vga kábel.
Most jött meg, első ránézésre elég jó minőségnek tűnt, de...
ez sem vált be. Az eddig szellem csíkozódás melett még árnyékos szellemképet is ad.Úgy tűnik az egyetlen megoldás a dv/hdmi monitor.
-
Sajjaj
csendes tag
Nem mondtam hogy rossza a tápom, egyáltalán nem az
.
350-es 85+-os FSP csak a gigabyte 420-asként árulja.
Most megnéztem a PH tesztjét valoban igazad van, alig fogyaszt többet, érdekes anno TPU-n joval több fogyasztást olvastam.
Viszont a 270 7850 árkülönbözeten most legalább vehetek dvi vga kábelt h használni tudjam.
-
Sajjaj
csendes tag
válasz
Gaboman #43753 üzenetére
Nyilván a dsub kábelt csak dvi-dsub átalakítóval tudod rákötni, és akkor csinálja.Énis dsub kábellel használom.
Alapon mint mondtam nemértem miért 40% on járnak a ventik ami sztem IDLE be elég hangosnak számít.
Msi Afterburner-rel le lehet szabályozni 25%-ig.
Lehet amugy hogy csak én vagyok szigorú ebben a zaj témában, mert előtte 3 évvel ezelőtt vettem egy Sapphire 5830 Xtremet és annak semmi hangja nem volt. -
Sajjaj
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #43735 üzenetére
ohh köszi
-
Sajjaj
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #43735 üzenetére
ezt énis megtaláltam de ez 5méteres 4000 ér :S
-
Sajjaj
csendes tag
Hali!
Ma jött meg az új karim, Giga 7850 2gb OC. Msi progijával le kellett limitáljam a ventik fordulatszámát 30% ra mert auto-n 40 a minimum és iszonyat hangos. A ventik zörögnek.A DVI-DSUB átalakítóval vizszintes hullámzás van a képen.Ezeket leszámítva működik, de aki teheti válasszon másik márkából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest