Hirdetés
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Pendrive probléma
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
benvolio
őstag
válasz
Osynho #46637 üzenetére
A lejátszó programban kell megadni a hang kimenetet! Kösd össze optikai kábellel az erősítőt és a pc-t! Nekem a winamp-ban megvan adva kimenetnek a digitális kimenet használata, így az erősítőből szól a zene, közbe meg akár "jutúbozhatok" a gépen, mert az meg analógon kimegy a pc hangfalakhoz!
Üdv!
/HDMI-vel így még nem próbáltam, de lehet, hogy be lehet akkor azzal is állítani./ -
katt777
félisten
válasz
Osynho #46637 üzenetére
Windows hangkezelőben nem tudod mind2t aktiválni?
Dark KillerX: Ez tény, de a Sapphire hűtése egyszerűen nem halk, már 60%-on sem, ellentétben pl. egy Gigabyte Windforce 2-vel. Mondjuk nekem az egész gépem halk, tehát elég zavaró már az 50%-os venti is, ezért játszom pl. kevésbé grafigényes játékokkal -20%-os tuningprofilt alkalmazva.
-
Zsohi
őstag
válasz
Osynho #46633 üzenetére
Szerintem egyszerre nem lehet aktív az analóg és a digitális hangkimenet. A CCC-ben meg azt hiszem el lehet valamilyen módon menteni a beállításokat és akkor végérvényesen a monitorod lesz a főmegjelenítő, emlékezni fog a TV-re, vagy egyszerűen letiltod a TV-t és mikor szükséged van rá újra engedélyezed.
Hasonlóval már én is próbálkoztam. A célom az volt, hogy míg a gépen valaki netezik, addig a másik tudjon filmet nézni rajta, de annyira macerás volt állandóan összehangolni, hogy éppen hol legyen a hang és ha nem volt szükség éppen a Tv-re letiltani a kijelzőt, mert a kártya különben elég sokat fogyasztott abban a felállásban . A vége röviden egy új alacsony fogyasztású HTPC lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Olcsó, jól szellőző mikrotoronnyal jelentkezett a DeepCool
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ford topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest