- Melyik tápegységet vegyem?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
-ZeeZee- #56875 üzenetére
Azta,most olvasgattam vissza a topicot, mondom feljövök hátha valaki tudna nekem segíteni,mert ugyan ezzel a problémával szembesültem csak nekem MSI R9 270X OC kártyám van ,és ez is 3 éves múlt garancia lejárt ,mert miért ne
de ahogy olvasom mindenkinek sorba hullik ki 3 év után ..hát ez rohadt jó
akkor nem is keresgélek megoldások után ..ezt le kell nyelni -
z0l1ka
aktív tag
valaki vessen már egy pillantást, eme 3DMark eredményre legyen szíves,és leginkább az "ICE STORM 1.2" tesztre ,hogy nekem miért ilyen "kevés" ?! Majd 20.000 ponttal kapok kevesebbet ,.bár nem nagyon zavar mert a többi jó! Csak kíváncsi vagyok a miértjére?! 3D Mark
-
z0l1ka
aktív tag
elnézést ha valaki linkeltem már
new driver 14.3 beta -
z0l1ka
aktív tag
gondoltam itt is megkérdezem ..kipróbáltam másik táppal szintén marad a gond, viszont visszatettem újra az régi hd5450-et és most azzal se akart indulni,szóval ez alaplap hiba lesz ..vagy vga foglalattal lesz valami vagy más..na de abban segítsetek hogy járnék jobban , van még az elállási jogom múlthéten pénteken vettem ,adják vissza a pénzem azt cső..na de gondolom itt is előtte megnézik hogy jó e az alaplap tehát nem e rosszat akarok visszaküldeni..
mi a teendő ilyenkor ?! -
z0l1ka
aktív tag
így van, az alaplapon világít a led pirosan a vga mellett ,szépen végig ellenőrzi a processzort a ramot és a vga-t, ha valami nem oké ,akkor ott pirosan égve marad a led és ez most nálam a vga...
De amúgy közben szét szedtem a tápot a kondikat megnéztem de nem találtam egyiken sem semmilyen puposodást ,persze ettől még lehet gyenge a táp is.
Ott amit van a képen, azt akkor írta amikor Uefi-re állítottam a boot-olást ,.
Az elemet vettem ki 5 percre áramtalanítás után ,majd vissza és ugye olyankor minden alapon lesz ,na úgy is próbálgattam és sajnos megbukott ott is..egyébként amivel próbáltam az is msicsak az HD5450-es 1GB GDDR3-as , de azzal próbáltam, előtte letöröltem a 14.2-es drivert majd restart..és beletettem a régit ,első indításra nem indult az se ,majd másodjára elindult .,aztán belépve gondolom leszedett valami illesztőprogit mert eleinte 800x600-as volt és utána már 1080p -be nyomta ,na lényeg hogy aztán utána csinálhattam vele bármint indítottam 6-7x is szépen boot-olt sőt még gyorsabbnak is éreztem a bootolási időt .,aztán próbálgattam úgy is hogy kikapcsoltam vártam 5-10 percet és bekapcsoltam és ezt még megcsináltam 2x ,aztán biosba is beléptem és "save restart" is úgy is simán bootolt ..szóval valami vagy a VGA-val van vagy a táppal.! Az előző lappal is volt ilyen ,az egy giga 970-es lap volt , itt is ha bekapcsoltam kimentem, aztán pár perc múlva mikor visszajöttem még akkor jött be a bios,tehát elindult sötét kép aztán ott várt egy darabig majd újraindult magától és aztán jó volt ..de én akkor azt hittem hogy win 8-cal van valami ,mert ott nem mindig csinálta sőt ritkábban is mint itt...jó lenne megtudni mi a fene csinálja..mert már 2ik napja ezzel vacakolok mert bosszant ,először alaplapra gondoltunk mivel azt cseréltem meg procit ,de aztán amikor másik kártyával meg jó volt akkor így kizártuk a lapot.
hackeeeee
boot sorrendet is próbáltam , most elvileg normál boot-on van -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker #46572 üzenetére
Zsohi
500w-os chieftec iarena , de ha egyszer elindul akkor megy ,ha táp baja lenne,akkor nem kellene játék vagy benchmark közben fagynia ?! vagy valamilyen rendellenességet nem kellene hogy mutasson?!
most is kikapcsoltam 10 percre ,de biztos kikapcsoltam 5x mire elindult ,szokásos hibakeresésen piros led a VGA mellett az alaplapon ,de fentebb írtam hogy egy régi vga-val nincs gond ..de az is igaz hogy annak nme kell plusz tápcsati sőt elég volt amit az alaplapból felvesz..,na de akkor sem értem hogy mikor elindul akkor semmi gond ..itt egy videó ezen jól látszik és ilyenkor viszont csak a ventik pörögnek de nem is kapcsol be a monitor .ugyan ez ha restartolok van mikor elindul van mikor nem!Tudom nem a legjobb minőség ,de jobb mint semmi talán ..Zigi köszönöm ,hát egyenlőre várok ,bár sajnos még mindig nem tudom mi okozza ezt a gondot.,de szerintem nem az alaplap..mert akkor a régi kártyával is gond lett volna
babicsbalu hát kéznél vagyis másik gépbe is chieftec van de az 450W-os ..
mondjuk jó lenne legalább tudni mi okozza ,mert most csak úgy nem akarok egy tápot venni ,hogy "na lehet az volt a baja "
-
z0l1ka
aktív tag
megvolt, pár indításnál oké volt aztán egy sima restartnál ,annyi lett ,pirosan világított a led a vga-nál az alaplapon minitor kikapcsolt ventik pörögtek és ennyi..am driver cserét is próbáltam, sikertelen volt ..
embe
Igen arraennek milyen állásba kellene lennie ? 1 vagy 2 ?
nem tudsz egy linket ahol normálisan le van írva, hogy vga biost hogy kell frissíteni? legvégső esetben megpróbálom azt ..hátha -
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok!
Pénteken alaplap + processzor csere volt újonnan (alaplap asus m5a99fx proci meg fx8320 )
na mármost szívok vele 2 napja és nem tudok rájönni mi okozza a gondot , már voltam a másik topikba csináltam memtestet stb..az lenne a gond, hogy egy sima restartnál nem hajlandó boot-olni mégpedig álltalában legtöbbször a VGA led pirosan világít az alaplapon! Ilyenkor pár reset vagy főkapcsolónál kell kikapcsolnom, viszont ha elindul akkor megy ,tehát nem akad /szaggat / lefagy/ ..teszteltem 3DMarkal stb nem vettem észre semmilyen hibát ..csak bootolásnál .,na most azért jöttem ide, mivel kipróbáltam egy régi vga-val azzal meg tökéletes volt ,sőt bootolási idő is gyorsabb voltokozhat ilyet a vga ? MSI 270X-em van ,elvileg támogatja az uefi biost ..van is rajta valami kapcsoló kipróbáltam minden állásba..,esetleg vga bios frissítést érdemes csinálni?! egyébként win 8.1 van a gépemen, HDSentinellel is néztem a vinyót semmi gond nincs vele..
Itt egy kisebb leírás + pár képekHa esetleg VGA bios megoldja ,akkor megpróbálnám.,de ha nem akkor visszaküldöm,de azt se tudom,hogy tudnak e ezzel kezdeni valamit nem küldenek el a fenébe aztán kifizettetik a szervizelést mondván semmi baja a kártyának..
-
z0l1ka
aktív tag
Valaki tudna nekem segíteni hol találok egy pontos leírást, hogy hogyan kell vga biost frissíteni?! valamint egy friss MSI R9 270X vga biost hol találok ?!
Előre is köszönöm -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Phenom X4 #44721 üzenetére
Nem fogsz csalódni
nagyon halk és hűvös kártya...én sem bántam meg, hogy ezt választottam ..
Talán annyi negatívum van (ha ezt lehet annak nevezni ) mégpedig az , hogy ha OC módba szeretnéd használni akkor ugye használni kell a "Gaming upp" nevű progit..Tehát nem magától állítja az OC ha arra szükség van ..lényegébe nem nagy dolog mert 1 Kattintás az egészde maga a kártya nagyon ott van
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
Majd fullhd észreveszed
Én is 7770-ről váltottam 270X-re és nagyon is érezni a különbséget
7770 már kevés volt fullhd-ra csak hight vagy azalatt tudtam vele normálisan játszani,persze ez függ a játéktól is ..oda már kevés volt az 1GB gddr és ugye a sávszélesség is a duplájaszóval majd 1080p-be megérzed
Lord Vader
Hát valóban csak a 280X felett van némi változás -
z0l1ka
aktív tag
Dany007 Lord Vader
Köszönöm a válaszokatHát úgy döntöttem mivel még annyira nem fontos a csere , várok még +1 hónapot és megpótolom egy kicsit ,egy normális lapra.,nem akarok csak azért venni egy gyengébb lapot, hogy legyen egy i5-öm
nézegettem amiket mondtatok hát van amelyiken még a proci körül nincs is hűtőborda
ez a 970-es lap ami nekem van ez is 20 körül volt de van rajta valami hűtés
szóval inkább +1 hónap
és egy szép normális alaplap amivel nyugodtam tudom húzni is egy kicsit ha kell
Procit meg még nem tudom jó lenne ilyen 40k vagy az alatt ha lehetne kapni valami jó i5-öt ..
Viszont mivel még nem volt inteles cuccom , a proci az 1155-ös az alaplap meg 1150-es az abba úgy jó ?
és egyáltalán mi a különbség ?! melyik az újabb ? -
z0l1ka
aktív tag
válasz
scream #44427 üzenetére
szerintem jó !
de ahogy olvasgattam ez az ASIC valami ez nem sok mindent ér
volt aki kevesebb %-ot kapott és mégis jobban ment a tuning mint akinek sokkal több volt a ASIC
más .: 60k-ból milyen lapot + Procit tudnék venni ?! sajnos nem tudom eldönteni .. vegyek egy gyengébb lapot és egy erősebb procit ,. alaplap egy ilyet néztem , ASUS M5A99FX PRO R2.0 , procit meg hát FX-6300-ra váltás nem sok mindent hozna igaz ? vagy akkor gyűjtök még egy kicsit és FX 8320?! 37k ..
Gondolkoztam az Intelre váltáson is ,de nekem elég drága az intel proci ..43-tól van ,hozzáteszem újonnan szeretném megvásárolni , valahogy én jobban szeretem ha én bonthatom ki először -
z0l1ka
aktív tag
dhfydvckhdfud
-
z0l1ka
aktív tag
Így van, ezzel gondal én is szembesültem anno mikor 7770-es karim volt..csak szerencsére épp monitor vásárlás előtt voltam így vettem egy 1080p-s hdmi-s monitort aztán megszűnt a probléma
Nyilván akinek csak analóg monitorja van , és nem tud venni egyenlőre másikat , hát nem tudom sajnos van e erre valami megoldásén is kipróbáltam szinte mindent és nekem nem szűnt meg
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Alister71 #43684 üzenetére
Na én is csináltam egy 3DMark 11-et
Persze gondoltam , hogy alul maradok mert elég "gyenge " a procim, viszont a Graphics Score szerintem nem lett rossz, persze OC-ba futattam az msi-t de nem húztam ..Graphics tesztbe pár FPS-el volt nyerőbb a tied
Physics /Combined score hát itt alázás történt kérem szépen
Mindenesetre azért kíváncsi lennék mit tudna egy i5 mellett a 270X -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Gaboman #43532 üzenetére
Nem tudom , mert a BF4 meg 95 de legtöbbet 99%-on megy a VGA , Proci meg 80 körül van mikor felmegy 90%-ra is de az ritka! Ha Proci limit van akkor elvileg 100%-on kellene menni a procinak ha jól tudom ..
F1 2013-nál meg monitoroztam a CPU-t is ott meg 80-85%-on ment, volt úgy felment 90%-ra is , GPU meg 50% -on .. -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Alister71 #43531 üzenetére
oké köszi , Hát még meglátom , az a gond hogy akkor RAM + Hűtő csere is kell akkor .,ez így meg nagyon zsebbenyúlós lesz ..,most egyenlőre marad, majd meglátjuk hogyan alakul mire lesz elég a pénz
Ha lenne rá pénzem már gondolkodás nélkül váltottam volna ,de így meg majdnem mindent cserélnem kell -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Alister71 #43510 üzenetére
Hogy a fenébe érted el azt az eredményt ?
Processzorod mennyin ment ? !
Akár ,hogy próbálom közelébe nem tudok menni annak az eredménynek ugyan azokon a beállításokon..
Ennyi a különbség a két proci közt? Megvárom mi lesz ezzel a Mantle-vel aztán lehet én is eladom a Gigabyte 970A-D3-as lapom ,aztán veszek Intel procitOké, hogy 1-2 ezerrel kevesebb a pont hát Istenem
de ennyivel? Bár mondjuk elsőre 8750 volt másodjára meg 9300 ?!
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Monya78 #42965 üzenetére
Hát jó
én csak arra céloztam hogy ha monitorozom játék közben MSI AB-vel , akkor a fan speed nekem végig majdnem 18%-ot mutat
tehát olyan mintha nem is pörögne csak alapjáratok
na ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért ?! de hőmérséklet rendbe van ,max 65 fok volt 2 óra BF4 után..
Na nem VRAM hibás a kártya ,(eddig nagyon úgy tűnik
) nagyon megszívatott ez a sniper elite, mert csak ebben a játékban jön elő amit mutattam a videóban , ma még csak tesztelgettem mindenféle programmal, egyiknél se jött elő semmi , játszottam 2 óra BF4-et semmi gond nem volt , AC4 úgyszintén , most az új AC liberation HD az is gond nélkül megy..,így közben utána olvastam dolgoknak, mivel nem eredeti a sniper elite
elég sokaknál jelentkezett grafikai hiba kinek milyen és kinek ,hogy jön elő , persze ez sem mindenkinek , na nekem így jött elő ..szóval nem vacakolok én driver cserélgetéssel egy játék miatt , uninstall lett belőle
na így gondoltam kipróbálom a "újabb" sniper elite nazi zombie army 2-őt , azzal meg 2 órát nyomtam és semmi gond nem volt vele ,semmi grafikai hiba nem jött elő, mindegy mit csináltam... szóval rám ijesztett rendesen
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42958 üzenetére
oké
hát remélem
bár most tesztelgetem keményen, eddig semmi ..elvileg ha vram hiba van akkor az nem csak 1 játékba jön elő jól tudom ?! mert ez se heaven/ 3dMark11 / valley /BF4/ Ac4 játékoknál nem tapasztaltam semmi ilyesmit amit a videóban látni!
Viszont nem tudja valaki, hogy miért nem mutatja se az AB se GPU-Z a fun speed-et ?! képen is látható Rpm-et is 1004-ig mutatja, %-ba meg állandó 18%
hőfok rendben, képet heaven után készült mikor kiléptem, heaven alatt is max 63 fok volt a vga.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42948 üzenetére
hőmérséklet 65 fok volt a max 99% terheltség mellett , driver a legújabb van fent..
Kártyát meg karácsony előtt vettem .. viszont most hogy mondod eddig 2x csinálta ha jól emlékszem, de akkor a procira gyanakodtam, aztán előjött ismét .,no viszont eddig csak ebben a játékban tapasztaltam (sniper elite v2) BF4- single végignyomtam, "gond" nélkül itt annyi volt amit leírtam ide is, hogy ugye nagyon magas fps ,értéknél adott ki a kártya elég csúnya hangot , amit azóta se hallottam..de semmi kép hiba nem volt , AC4 /APB / meg 3dMark11 / Valley / Heaven alatt semmi probléma nincs, semmi kép hiba meg ilyenek..egyedül ennél a játéknál jött eddig elő , és ha itt előjön akkor viszont az összes teszt csinálja és még a chrome is összeomlikakkor hiába indítom el a tesztet eleve recseg mint a videóba plusz a lila képek ugrálnak vagy kép sincs ..és akkor csak restart oldja meg..
Monya78 okés , azt is megpróbálom
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Picturemaker #42946 üzenetére
sajnos másik lapba nem igazán tudom kipróbálni
Viszont , itt úgy magától nem omlik össze a böngésző, csak pl ha játszom és random előjön ez a fent említett hiba, akkor kilépek (ha kitudok) játékból és akkor produkálja ezeket!Így ha reggel is bekapcsolom a gépet és nem játszom csak videó + netezés semmi baja
Ez játékoknál jön elő és ha egyszer előjön akkor annyi , csak restart után lesz jó . -
z0l1ka
aktív tag
hali
mai nap folyamán sikerült levideóznom, és egyben felfedeznem egy érdekes dolgot, én először proci-ra gondoltam mivel csak az van húzva a gépembe.,na de ott azt írták ,hogy VGA lehet a lúdas, Vram hiba ?!
Na de persze azt hozzá kell tennem, hogy egy restart után futtattam 3Dmark11 / Valley / Heaven / bf4 és semmi , szóval ez elég random jön elő..na de itt vannak videók ,igaz rövid de azért hallani meg látni ..mi ez recsegés meg kép is ilyen lila foltok vagy mi? de nincs kék halál meg ilyenek ,hanem kilép a játékból ,ha nem úgy akkor viszont ctrl-alt-del combó , viszont amit észre vettem ,hogy utána a böngésző( chrome ) kiírja ,hogy összeomlott és hogy indítsam újra , néha jó néha nem .. gép restart után minden ok ..
jah és utána nem indul a valley se tehát nem játék hiba , az is ilyen recsegve indul meg kép is fura és annyi ..egy gép restart után mindne ok! A vga nincs húzva , tápom meg 500w chieftec elvileg elégnek kellene,hogy legyen ..semmi ötletem mi okozza
szerk.: és itt a kártyát nem is OC mode-ba(1120) volt hanem game mode-ba(1080) volt -
z0l1ka
aktív tag
válasz
marquuard #42610 üzenetére
Ez elég sok r9-es kártyát érint, de semmi baja a kártyádnak nyugi.. az enyém is ugrik egyet néha böngészés közben chrome alatt ,de ilyen napi 2-3x annyira nem zavaró, én azért biztos nem frissítem a biost ., elvileg a mostani driver javította, de nem szüntette meg teljesen, ennek utána néztem ..majd idő után ha jönnek az új driverek szerintem már a következő megszünteti teljesen (legalábbis reménykedem )
Persze ha neked nem okoz gondot a bios frissítés és megoldja akkor hajrá -
z0l1ka
aktív tag
Itt mindenki asus párti (többsége)?
Na például akkor az Msi-t miért nem ajánljátok ?
Visszaolvasva a fórumot kicsit, az Msi-vel sincs semmi gond és a hűtése is rendbe van
Én meg ajánlom az Msi-t is
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42312 üzenetére
na én is kipróbáltam BF4 alatt
itt már bizony 95-99%-on van vga
proci az ilyen 70-80% de volt úgy felszaladt 90%-ra is
ultrán 4xAA-val szépen megy...(single)
Viszont ami aggasztott kicsithogy volt egy rész ahol felszaladt az fps-em 300-ra valami bejátszás volt és elég ocsmány hangon elkezdett ciripelni a kártya és elég hangosan, vagy a proci ?! ezt kb 5 másodpercig csinálta, aztán annyi abbahagyta , volt megint egy rész , ez már játék közben ,de ez nem sokáig tartott , aztán utána nyúztam még 1 félórát de semmi , csend , semmi hangja..
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Dany007 #42278 üzenetére
Nos hát , az a helyzet, hogy nem nagyon van olyan játékom amivel normálisan kipróbálhatnám
AC4 van , de az meg ilyen 50-80% -on tekeri a vga-t proci meg 60% körül mozog , Batman arkham origins az is szintén így megy., ütősebb game kellene ,mint pl a battlefield 4 vagy a cod ghost.,na de holnap leszedem valamelyiket mert kíváncsi vagyok erre én is mit is tud igazából ..szerk.: közben az AC4 -en még kipróbáltam azt , hogy mindent fullra húztam ,minden élsimítást így volt kb 14-19 fps-em , viszont a kártya kihasználtsága 87% volt max a cpu meg 30-50% , na ez hogy van ?
nem vágom
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
ALONSO11 #42247 üzenetére
Közben kíváncsiságból leteszteltem én is a 270X-et , hozzáteszem nekem Phenom 965 x4-es van 3,8-ra húzva.. Próbáltam 4Ghz ,de ott már nem futott le
egy reccenés féle hangot hallottam a hangszóróból, aztán ilyen furcsa kép volt már , aztán kifagyott! A Valley az lefutott 4ghz is , gondolom az nem hasznáéta annyira a procit..! Na lényeg hogy 3,8 Ghz stabilan ilyen eredmény lett...
szerk .: na nem jön össze a link szóval leírom
FPS:
27.9
Score:
703
Min FPS:
10.0
Max FPS:
61.2
SystemPlatform:
Windows 8.1 64bit
CPU model:
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor (3825MHz) x4
GPU model:
AMD Radeon R9 200 Series 13.251.0.0 (2048MB) x1
SettingsRender:
Direct3D11
Mode:
1920x1080 8xAA fullscreen
Preset
Custom
Quality
Ultra
Tessellation:
Extreme -
z0l1ka
aktív tag
válasz
Pancsermeste #41632 üzenetére
aha okés ,köszönöm
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Pancsermeste #41627 üzenetére
A VRM az nem az ? na de akkor az mit ? és van akinek van 2 is
[link]
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
bakosadams #41424 üzenetére
Proci biztos nem ,Mantle még nincs..egyébként jó neked ,hogy 99% -on tudod hajtani a VGA-t
Nekem meg ilyen 50-70%-on van pl AC4-be
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
diegho #41023 üzenetére
Huh , összetehetem akkor a két kezem, hogy nagy nehezen ,de váltottam sapphire-ről Msi.re
ahogyan olvasgatom itt elég sok gond van a sapphire-el... szóval remélhetőleg nagyon jól döntöttem
bár még csak 1,5 hete van meg a kártya de eddig semmi gond nincs vele
már fogásra is másabb volt mint a sapphire
előtte pedig 2 kártyám is sapphire volt ...
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Steve198310 #40740 üzenetére
Az úgy konkrét
egyébként mi lenne az a "Combined Score" meg a "Physics Score" pont ?! mert az neked elég jó
sry nem értek annyira hozzá
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Steve198310 #40562 üzenetére
Igen, szerintem is baj van ott a kártyával is , szerintem is nyugodtan,cseréltesd ki ..mert ez már nem csak driver hibából adódóan csinálja ezt ...
-
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
DonThomasino #40096 üzenetére
[link]
De amúgy szerintem is felesleges , De "kinek a Pap, kinek a Papné " -
z0l1ka
aktív tag
Ipon-ba 50k az MSI 270X
BF ide vagy oda , beruháztam egyre
-
-
z0l1ka
aktív tag
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
juve600 #39617 üzenetére
Neked megjött már az msi karid ? engem ma hívtak az ipon-ból , sajnos nem a futár, és az helyzet hogy elnézést kértek de valami félreértés folytán sima 270-est akartak küldeni o.O wtf? és közben meg a 270X+bf4 ből meg kifogytak
na most az a helyzet ,hogy nem is tudják mikor lesz legközelebb
no meg ami lényeg ,hogy milyen árba ,mert 54k volt akkor ..! na mindegy , valaki esetleg nem tud olyan boltot ahol lenne msi 270X bf4-es ?! ilyen 56k-m van rá (futárral ) addig én is keresgélek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-roller topik
- Autós topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged