- RAM topik
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Házimozi belépő szinten
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
BogyóBP #41299 üzenetére
Inkább egy gyárból. A nagyker mit sem tehet arról, hogy honnan kapja a kártyákat illetve milyen gyártási probléma volt...
Azért jó lenne biztosan(!) megtudni, hogy minden létező 270x-et érint-e a dolog. Mert ha igen, akkor ott architekturális probléma van a gpu tervezésénél és nem feltétlenül a gyártásánál.
-
BogyóBP
addikt
Fogadok egy nagykerből jött az összes szemét kártya ami hibás..
-
Steve198310
őstag
válasz
Pancsermeste #41295 üzenetére
Win7 64bit
(#41294) Womb most a legtöbb karin sőt majdnem mind ELPIDA ramot használ
(#41293) .tnm Nálam is az egyik venti sutyorgott viszont a másik az kussban volt és volt aza lüktetö bügás is néha ha jól megtekerte a ventiket
-
Dany007
veterán
Elég szomorú ez a sok hiba... Pedig már előkészítettem a gépet a 27 centis Asus 270x fogadására.
De most meg azon agyalok, hogy mi lenne ha mégis 7870-et vennék. De csak a hibák elkerülése miatt. Pedig jobb lenne az új generációt venni, de nem igazán akarok szo...ni vele. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Steve198310 #41292 üzenetére
Nem feltétlenül az erős munkától. Mint említettem, a Ghost pl. nem izzasztja meg.
Néztem most CrySis3-at, FarCry3-at és nem hibázik (pedig még nem indítottam újra a gépet) a VGA kihasználtság is 95-99% körül, mégis bírja.
Az nem lehetséges, hogy kellene a tessellációhoz a DX11.2?
Nálad milyen oprendszer van? -
Womb
senior tag
válasz
marquuard #41276 üzenetére
Nyálazgatom a témával kapcsolatos infókat a neten, és igazából nincs kivétel, mindegyik gyártó R9-ese érintett lehet. Januártól várja mindenki a megoldást, legyen az Vbios, vagy driver.
szerk: leginkább arra lennék kíváncsi, hogy milyen ramokkal vannak szerelve a problémás kártyák.
-
válasz
Steve198310 #41286 üzenetére
azt tudom, hogy Te hardverker-be vitted garizni, ezért is izgulok, mert én is ugyanott vettem ugyanilyet, bár egyelőre csak az ugrálás problémám van (a lüktető búgás a hűtés hibája, nem a nyáké, ugye) és talán a BIOS frissítés megoldotta azt is. (még nem volt, de múltkor is jó pár óra és egy hosszabb s3 sleep után jött elő)
@(#41288) Pancsermeste
áh, nem néztem a videó sarkát. akkor tényleg nem melegedés lesz. én az enyémet már rajtakaptam majdnem 80°C-osan is és még nem csinált ilyet (kopp-kopp-kopp).
-
Steve198310
őstag
válasz
Pancsermeste #41291 üzenetére
Amint erős munkára fogod eltaknyol.
De az enyém ebbe bele halt.
Bakker ez-ez valami észveszejtőőőő. 7870 nél BS, ennél meg valami villámlás. Most mi van?
Nem sok ez egymás után a Sapphire-nak? FaxomNa meg nekem
Meg a többi másik több 1000 embernek
-
Pancsermeste
őstag
válasz
bajzal #41289 üzenetére
Nem hőmérséklet, az biztos!
Viszont, az is biztosnak látszik, hogy erősen köze van a Tesselation-hoz, mert elindítottam a Metro L.-ot, és hibátlan volt, viszont abban ki volt kapcsolva a Tesselation, amint bekapcsoltam, jött is a hiba, kikapcsolva megszűnt!
No most van a Ccc-ben is olyan opció, hogy Tesselation ki, de arra nem reagált, ugyan úgy hibázott. -
bajzal
őstag
válasz
Pancsermeste #41278 üzenetére
Tényleg, nézd meg a hőmérsékleteket, hogy nem sok e. Én Msi Afterburnert használok, abból is a régebbi verziót, mert nekem csak az írja ki a hőfokokat. Összehasonlításként az én Asus R9 270X DCU II TOP kártyámnak a max gpu hőfoka 64°C volt Battlefield 4 alatt.
-
Pancsermeste
őstag
A videon is látszik, hogy nem ment fel 60 fokig se, igaz nem is terheli a játék a VGA-t, mert a GPU használat se nagyon megy 80% fölé (a CPU használat is 30% körül mozog).
De próbáltam a ventit feltekertem 80%-ra, akkor se javult meg. Amikor pedig jó, akkor hiába fűtöm fel a GPU-t, akkor is jó marad. -
marquuard
veterán
válasz
Steve198310 #41286 üzenetére
Az én Gigám 52 fokug jutott el másfél óra Ghosts után
-
Steve198310
őstag
Az enyém hardverkeres a Gianni27 kolegátol való.
Nem buzeráltam semmit vele mer az 1. nap elkezdte a nyavajgást. de amíg ment addig jól ment 59-60 fokig ment el 35-40% körül mozgott a venti akkorÉn is gondoltam a túlmelegedésre de ez nem az. 60 fok messzi van a felmelegedéstől
Az egyetlen ami meghúzta jobban a hömérsékletet az a C3 volt azzal elment 70 fokig is de felette nem ment az alatt sem -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Egy kis diszkófény
-
válasz
Steve198310 #41281 üzenetére
+ @(#41282) Pancsermeste
mikor és hol vettétek a kártyát?
el tudom képzelni, hogy mindenki, aki panaszkodik az mind egymás utáni 100 (hasra ütöttem) kártyából vett, amihez egyetlen csomag szar alkatrészt használtak fel, és a következő 100 ugyanilyen kártyának már semmi baja.
a gyári tuning-on kívül húztatok rajtuk, vagy le voltak szabályozva a ventik?
@(#41282) Pancsermeste
hőmérsékletet figyeled játék közben? lehet egyszerűen túlmelegszik és újraindítás csak azért segít, mert addig is hűl?
-
Steve198310
őstag
válasz
Pancsermeste #41282 üzenetére
na ja én is bepróbáltam az órajel csökkentést de nem változott semmit. Ha újra indítod egy darabig rendben aztán elkezdi megint a korságot.
Ezt mondom én is. Végig tolt játékokkal teszteltem és a többi karival minden rendben volt. Ilyenek nem jöttek létre. És mind ezek a kártya beállított órajelein keletkeznek. Nem segit ha lejeb veszed. Szinte semmi. Sajnos hardver gubanc ez megint. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Steve198310 #41279 üzenetére
Jahh, csak én ezt a játékot egyszer már végigjátszottam hiba nélkül, most meg ugyan azokkal a beállításokkal elkezdi a hülyeségét.
Ha éppen rossz, akkor hiába veszek le mindent minimumra, hiába csökkentem az órajeleket, semmi se segít rajta.- csak gép újraindítás után "javul meg".
-
Trevi
tag
válasz
Steve198310 #41277 üzenetére
jó fajták ezek a sapphire termékek
-
Steve198310
őstag
válasz
Erről beszélek megint széria hiba jön
Hat sajnálom a dolgot -
Pancsermeste
őstag
válasz
Steve198310 #41277 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
DokiBaxxi #41268 üzenetére
minnél jobban terheld meg. Nálam a Crysis 3 betette neki a kaput. Annál állandóan elö jött egy 15-20 perc után. De ha nyomod egy 1 órát az se gond amikor kiértem a dzsungelbe elszabadult. Utoljára már csak bevillant párszor így aztán haller béla. Elment a kép nem volt se kép se hang és kikapcsoltam gombal. Utána indít de nincs kép. azóta sincs rajt kép
Mindenkinél más játék alatt jön ki a dolog. -
marquuard
veterán
Nekem Giga 270X alatt egyszer nem jelentkezett probláma, pedig nem kevés játékot toltam le vele. Nagyon úgy tűnik, hogy a Sapphire-nél globálisan van probléma. Pedig nem nagyon dicsérik a Gigát, de nekem egy áldás a Sapphire-hoz képest.
-
válasz
BogyóBP #41264 üzenetére
én tuti nem, mert a két ventiből bármelyiket állítom meg a kezemmel (míg a másik forog ugyanúgy tovább), akkor abbamarad. ha csak magát a VGA-t fogom meg, akkor ez nem segít, az sem, ha a hűtés keretét enyhén rányomom a nyákra, tehát azt is elvetném, hogy közvetlenül a ventilátorok rezgését venné át valami.
mint írtam, a két ventilátor egymásra hordja a levegőt és bizonyos fordulatokon ez valami rezonanciát okoz. (ha nem lesznek egyéb problémáim, talán szétszedem a hűtést és teszek a kettő közé egy pici kartonlapot, vagy valamit és kipróbálom úgy.)mondjuk az is igaz, hogy mikor megvettem, akkor nem volt ilyen/vagy nem tűnt fel/ és azóta erősödött meg, tehát lehet, hogy a két venti egymást rezgeti be, aminek eleinte ellent tudtak állni, de mostanra meglazult valami. (bár ami csavart találtam, azt meghúztam most, de ez se segített)
@(#41260) bajzal
nem, hanem a "sokat dicsért" Sapphire 270x Dual-X OC with Boost in 3D on Ice Limited Series Anniversary Edition Repül A Nehéz Anyám Tyúkja
-
Pancsermeste
őstag
válasz
DokiBaxxi #41268 üzenetére
+(#41263) Womb:
A CoDGhost-ban jött elő, de már én sem tudom megint előidézni.
Viszont, amikor éppen "rossz volt", akkor másik játékban is csinálta. Pl. Shadow Warrior: -nagy kaki az a játék, de ez most lényegtelen, csak próbaként indítottam, és ott az egy kupacba lemészárolt szörnyecskék teste szórta a csíkokat. Ha másfelé néztem, akkor minden rendben volt, csupán a kis rohadékok rózsaszín bőröcskéjük hülyítette meg. - de most újraindítva a gépet, már nem csinálja ott se. -
törölt tag
válasz
Steven #41250 üzenetére
Hát akkor részemről ez tárgytalan. Mivel nem tapasztalok semmi problémát, nem látom értelmét a flashnek. Azért köszi az infót.
#41251) Steve198310 Nincs fent más játék, nem tudom most kipróbálni csak BF4-el. De ez nem elég neki? Ha mindent maxra teszek a beállításokban, akkor tutira 99%-on fog dolgozni.
De nekem nem a Te kártyád által produkált villódzás látszik,ez valami bug inkább. Pont azért kapcsoltam ma be a gépet hogy megnézzem nekem mit mutat a VGA, de "csak" erre lettem figyelmes,mást nem tapasztaltam. Mikor először beszereltem a gépebe alaposan teszteltem a karit,mem tesztet is futattam,0% hibával.
De most már tutira megdolgoztatom megint. -
Apollo_21
addikt
válasz
BogyóBP #41264 üzenetére
Olyan mint amikor kicsit rezonáltatja a gépet a venti mert hülye a fordulata..és beremeg vmelyik alkatrész..ennyi részemről ez a bugó zúgó dolog...csak ahogy észrevettétek..eléggé nemtalálom a helyes szavakat/kifejezéseket, ezért van h sokkal komorabban festem le épp az adott dolgot
Esélyes h nálam vmelyik 12es vagy 14es venti adja ezt a hangot..esetleg az ordenáré nagy haf gyári 20centis házventi, írritál házmegvétel óta úgyis h csak 550-600as a fordulat -
Womb
senior tag
válasz
Pancsermeste #41258 üzenetére
Melyik játék?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Pancsermeste #41258 üzenetére
Valaki világosítson már fel, mi az a tesszeláció?
Egyébként nálam még mindig jó minden
Bár ha előjön, akkor nem fogok vacakolni, kicseréltetem egy MSI-re gariban
Csak könyörgöm ne legyen baja
-
Apollo_21
addikt
-
Pancsermeste
őstag
Na gyerekek, nálam is előállt a "Steve féle" (mostantól hívjuk így!
) játék közbeni kép villogás a Sapphire R9 270X Dual-X-es kártyámnál!
Már nem tudom megmutatni, mert újraindítottam a gépet, azóta nem tudom reprodukálni!
Biztos, hogy ugyan az a hiba, nagyon jellegzetes...
Játékban max.-ra volt állítva a tesszaláció, amikor közepesre vettem, csökkent a hiba, mikor kikapcsoltam, akkor megszűnt, de ismét bekapcsolva újra előjött....Egy dolog számomra már teljesen biztos, hogy ez valami széria hiba... már csak azt lenne jó tudni, hogy mi okozza és hogyan orvosolható.
-
válasz
Steven #41250 üzenetére
épp most raktam fel a 015.041-est én is, mert eddig az előző verziós atiwinflash (és a benne lévő atiflash) hibát írt ki flash előtt, de a legfrissebbel már jó.
most tesztelem, remélem megoldja az ugrálást.még előtte rájöttem, hogy ha a profil-os workaround alapján a memória sebességét 2D-ben 450MHz-re teszem, akkor gyakorlatilag minden ablakváltáskor, böngészőlapozáskor, görgetéskor folyamatosan csinálja. a 41-es bios-szal is ugyanez van.
volt egy másik problémám is, valahogy pont úgy ülök a géphez képest, hogy bizonyos fordulatszámokon "lüktető" búgást hallok a kártyából. gondolom azért, mert voltak olyan hülyék, hogy a két egymás melletti ventilátort ugyanolyan forgásiránnyal szerelték fel, így középen egymás ellen csapkodják a szelet.
ha felállok, akkor nem hallom; ha odébb megyek egy métert, akkor nem hallom, ha hátrább, akkor igen, tehát gyakorlatilag csak abban a szögben hallani (viszont ott nagyon erősen), ahol ülni szoktam.
játék közben nem zavar, mert a játék hangja egyrészt elnyomja, másrészt 80% fölött már nincs ez "lüktetés", alapjáraton viszont 20%-on van és nagyon idegesítő. a legalacsonyabb százalék, ahol nincs az a 36, így eddig overdrive-ban beállítottam azt fix-nek és ha játszani kezdtem, akkor kikapcsoltam a rögzített 36%-ot, majd játék után visszapipáltam. mivel a vbe7.0.0.7b (1. poszt alján) még tudja szerkeszteni ezeknek a kártyáknak a bios-át, ezért most szerkesztettem a 41-esben a fan profile-t, így minimum 36%-on jár mindig a venti. -
DokiBaxxi
őstag
Ha valakinek 270X-el, 270-nel vagy 7870-nel nem szaggat full grafikán(kivéve elmosódások, SSAO, meg ilyen hülyeségek) a Ghosts akkor, ha a Whiteout nevű pályán a helikopter melletti dombról thermal scope-al átnézünk szembe, a ház ablakába, akkor az mondja el, hogy milyen driver, milyen proci, HDD/SSD legyen kedves. Kíváncsi vagyok, van-e egyáltalán itt olyan, akinek nem szaggat ott a játék.
-
belinho
senior tag
Én most vittem végig nemrégen a COD Ghost-ot, eredeti példány, 7870XT-vel+ 3570K-val SSD-ről.
Nekem sokkal élvezetesebb volt mint a BF4 Single része, szinte végig 60fps-el(Vsync), egyedül az átvezető videóknál a töltés alatt esett vissza az fps, de a játékban nem. Volt 1-2 küldetés,ami zabálta a kártyát, de elég ha megnézzük a gépigényt szóval ezen nem lepődtem meg. -
válasz
#77081088 #41248 üzenetére
hát ahogy a kezdetek óta, leszeded atiflash.exe-t ,dosos progi, dos alol fel flasheled. Kell egy usb-s dos arra rámásolod a romot meg a exet és megcsinálod.
Fontos hogy az eredeti biost mentsd le ... gpu-z pl erre alkalmas azt win alol is megteheted.. de atiflashel is
minden infot és progit romot megatalálsz a techpowerupon...
viszont nálam a diablo random fagyást nem oldotta meg
Villodzás hibája:
állítólag elpida ramokkal van gond szarul veszi visza a ram óra jeleket amd support oldalán írják . Ha kikapcsolod az energia takarékos módot akkor megszünik .. én ezt nem csináltam mert el se tudtam képzelni a konfigomat energia takrékosság nélkül igy is 73w eszik idle... monitor nélkül -
törölt tag
válasz
Steven #41244 üzenetére
" 39 helyett 41 bios feltelepítése és az új ati driver "
Megkérdezhetem honnan töltötted le, és hogyan telepítetted fel? Ha már lehet úgy biost flash-elni mint pl az Asus alaplapoknál akkor megcsinálom, de a "régi" módszerrel nem kínlódok. Egyenlőre nincs rá szükség, jól működik a kari!
-
bombibmw
veterán
válasz
#77081088 #41245 üzenetére
Nekem is volt,sőt szinte mindenkinek.
Az Origin felfrissítette a játékot és meggyógyult.
Hogy pontosan melyik patch,azt nem tudom.Akkor Te szerencsés Vagy.
Eddig nekem sincs gondom a kártyával.Valaki nem tudja,hogy pontosan hol találom az új bios-t?
Asus oldalán nem találom,pedig már mindent végignéztem. -
kéne help olyan ügybe hogy adott az R9 270x shapphire kártya ... eddig egyfolytában villodzott a kép amióta meg van + random alvó üzemódból nem jött vissza a kép, azt megjavította a 39 helyett 41 bios feltelepítése és az új ati driver ..
DE viszont van még egy problémám ...random kifagy a diablo 3, de csak akkor ,ha skype vagy a hanouts call voice megy (pofázunk játék közbe mert amúgy rohadt unalmas
)... vga gyári tuningos... néha bírja 5-6 órán keeresztül néha 1 óra után kifagy... ami fura , hogy elöbb hang megy el fura zaj aztán pillanatra becsikozodik a kép aztán kilép a game ... böngészőt vagy bármit elindítok akkor becsikozodik és ki írja. hogy kritikus hiba miatt leáll... csak restart segít.. széthall magyarul a vga driver
nah már most eddig ilyennel rohadtul nem találkoztam pl cs source alatt eddig sose csinálta ,nah most 3 dologra tudok gondolni driver a szar vagy win 8.1 vagy a vga fos...
jah eddig amúgy szét olvastam magam külföldi forumokkal ,villodzásra a helpet ott írták ... csak a bios segített az új driver lófaszt nem ért bios nélkül ... diablo random fagyásra viszont semmi info... kurva élet kezdek amúgy már ideges lenni...
ami idiegesít hogy megvettem a win 8-at és roahdtul nincs kedvem vissza menni emiatt 7 esre főleg ,hogy lassan másfél éve fent van a rendszer
elötte 6870 volt és kurávra nem volt vele ilyen probléma...
-
törölt tag
Sziasztok!
Korábban sokan panaszkodtak itt Sapphire R9 270x OC verzió hibás GPU-ra. Kicsit játszottam a masinával BF4-el, és ezt tapasztaltam. Lehet már én is csak a hibát keresem a játékban,nem tudom eldönteni hogy ez hardver hiba, vagy a játék bugos. Tuning nincs.
Vélemények? -
Pancsermeste
őstag
válasz
marquuard #41238 üzenetére
Lehet hülyeség (mert nem értek hozzá) de az nem lehet, hogy a játék nV kátya + PhysX-re van optimalizálva, és ilyenkor a VGA-nak kellene számolnia a fizikát, de azt ugye AMD nem tud, és gondolom a CPU-ra sem irányítja át a számolást, így vannak ilyen FPS droppok. Én úgy vettem észre, hogy nem a részletes grafikánál, hanem inkább a nagyobb csatajeleneteknél vannak ezek a lassulások... de a procit akkor se izzasztja meg.
proci985: SSD-n kipróbálom még, bár nem hinném, hogy megoldaná, mert valóban az a jelenség, hogy egy irányba elnézve felgyorsul, a csatatér irányában meg lelassul, és mindezt csak körbeforgással, nem haladok előre. Sőt, van hogy pl. fal mögötti részen már megy a banzaj, amit még nem látok, de a gép már számolja a jelenetet...és belassul...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Pancsermeste #41237 üzenetére
ilyenkor lehet a csak egy magon futo, nem parhuzamosithato feladat fogja meg, lehet a GPUban valami szuk, es az is lehet, hogy a hattertarat bizergalja es amiatt lassu.
atraknam probakepp SSDre ha van eleg helyed. ill turj forumot, hogy mit lehet vele kezdeni.
tobbek kozott az ilyen helyzetek miatt is mondom, hogy nem lehet "kihajtsae" helyzetrol beszelni.
-
marquuard
veterán
Hát nemhinném. 4 magot használ, 30-40, max 50-55%-os használattal. Videokártya 70-80%
-
marquuard
veterán
Mondjuk azt se értem, hogy nyílt terepen van 72FPS-em, de ha bezuhanok a vízbe, ott már csak 40FPS. pedig szinte semmi sincs ott, amit ki kellene rajzolni.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
marquuard #41221 üzenetére
Ez játék hibája, optimalizálatlan!
90%-ban megy szépen 60 FPS fölött, de nálam is vannak részek, ahol beesik 40 FPS-re.
Igaz, csak 4 magot használ, de azokat se használja ki teljesen, tehát nincs CPU limit.
Ami a gáz, hogy a VGA is csak malmozik, hiába állítok mindent fullra. -
Apollo_21
addikt
válasz
marquuard #41227 üzenetére
élsimítást és egyéb "vackokat" is használsz? mert akkor nemcsodálkoznék hogy 30fps-ed van...nálam 50-60is megvan..de direkt ezért nemhasználok ilyeneket. Mondjuk ezzel a procival ez a "szint" pár beállítás levételét is igényelte maxról...sajna ha ultra-n van minden akkor néha beesik..és ugy zavaró...
-
marquuard
veterán
Ez kártyahiba, vagy a Ghosts optimalizálatlansága, hogy nyílt terepen kb. 30-35FPS, de ha pl. nekifordulok a falnak, akkor 120-130FPS. Videóbejátszásoknál volt már 2000FPS is
-
marquuard
veterán
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de valószínűleg azért nincs Gigabyte R9 270X BIOS frissítés, mert minden rendben van?
Mert nálam egy játéknál se jött elő érdekes szín, vibrálás, stb. -
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
A Tahiti LE-s VTX3D 7870 hűtéséről mit lehet tudni?Steve198310: köszi a gyors választ. Akkor jól gondoltam, hogy amennyivel olcsóbb a normális 7950-től, annyival silányabb is. Ha vennék rá még plusszba egy hűtőt, akkor meg mindegy ha megveszem a 7950-est használtan.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Milgram1 #41191 üzenetére
letezik, van physx cpubol is. pl nfs shift2nek es sacred2nek is kellett, amd kartya mellett is.
BogyóBP: miert akarsz biost frissiteni? ha nincs ujabb, az azt is jelentheti, hogy a regebbi mar oke.
mostanaban mar tweaker programokkal mindent el lehet kb intezni amihez regebben biost kellett flashelni, viszont a tobbszintu energiagazdalkodas miatt biost csak elegge esszel szabad piszkalni.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Steve198310 #41207 üzenetére
Elvileg igen, mert anno Nvidiával is tudtam.
Bios verzió: 015.017.000.000.000000 (113-217XTHYE-S01)
Device ID: 1002-6818Steve: azt hiszem nem mert az más órajelen megy. az enyém 1000/1200 as. az meg sztem 1050/10...
-
Steve198310
őstag
válasz
BogyóBP #41205 üzenetére
asszem ez a legutolsó 015.031.000.000.000000 ezt is a tiédre is fel lehet rakni.
2D órajelet kell állítólag feljebb tolni. Ha érdekel szolsz. Vagy megcsinálod magadÉn azt is át lövöm ha kell 1000/1200 ra vagy 1000/1250 re
de attól még fel megy. én a 7850 enen használtam 7870 bioszt a fesz állitás miatt -
bajzal
őstag
válasz
OneManArmy #41206 üzenetére
Megpróbálom! Addig is köszi
Szerk.: Frissítettem, most már a Gpu Tweak se tud új frissítést mutatni, kíváncsi vagyok, hogy jó lesz e.
-
BogyóBP
addikt
Sapphire nem is gyárt a VGA ihoz frissebb biost? mindenhol azt olvastam ahol kicsit mélyebben beleástam hogy a 7xxx szériás kártyáknak zárva van a biosa így azokat nem lehet szerkeszteni, (ugyanmár) ilyenről még nem is hallottam..Kicsit furcsa a sapphire hozzáállása a dolgokhoz na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gigabyte Radeon RX 7900 XT GAMING OC 20G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest