- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
katt777 #41898 üzenetére
Multiban biztos, hogy nem hajt ki az FX egy 7970-et, de még egy 7870-et sem teljesen (ha minden ultrán van akkor sem). Elég sok procival, meg VGA-val próbáltam már a BF3 multit, szóval ezt simán kimondom.
Aki aztmondja, hogy végig 100-on van a GPU, az eléggé ferdít, mert még egy 4770K-nál, sõt sb-e-nél sem lenne úgy,nemhogy egy FX-el. -
katt777
félisten
válasz
lowzor #41897 üzenetére
Hát, én 2014-ben nem neveznék szépnek egy 16-szögletű kereket, és nem ez az egyetlen ilyen elnagyolt objektum a játékban. Hogy vannak rondábbak is, ez tény, nem is vitattam. Ahhoz viszont, hogy ne legyen CPU-limit, grafikai számítások kellenek.
A többit magam is tudom, eddig is erről beszéltem.
Aki multira gondol, az nem írja, hogy egy FX 4GHz-en kihajtja, 7970-et meg 4GHz-en max. tényleg 8 magos, single-ben. -
lowzor
veterán
válasz
katt777 #41884 üzenetére
"Sajnos" egyrészt jól optimalizáltak a BF-ek, másrészt elég gagyi is a grafikájuk, ergo nem nyúzzák meg annyira a VGA-t, hogy a CPU sokat lazsálhatna alattuk."
Ez vicc? Szerintem a 3 még ma is rengeteg játékot odaver, a 4 meg a legszebb grafikájú játék a piacon. A BF3/4 Single részében egy i3, vagy FX 4100 is kihajt egy 7970-et, mert dolgozik a VGA, ha minden szűrőt ráraksz, procit igénylő részek meg nincsenek benne. Ellenben a multiban brutál proci kell, mert hatalmas mapet kell betölteni sok épülettel, emberrel, rombolhatósággal.
Amúgy a BF-et aki megveszi, annak a 95%-a 1 percet nem játszik a Single-vel, vagy épphogy csak kipróbálja, szóval evidens, hogy valaki a multira gondol, ha a BF-ről beszél. -
katt777
félisten
válasz
kovsol #41895 üzenetére
A 7870XT-m még C3-ban, maxigrafikával is megelégedett 1948MB VRAM-mal, többet semmi nem evett. Még ha driverből javítottam a beállításokon (pl. hogy ne sima AA, hanem Edge-detect legyen, amely nem kicsit húzósabb), akkor sem.
Nem tudom, mi zabálna 2GB+ VRAM-ot, de hogy 4GB telesen fölösleges 1 monitorhoz, az zicher. -
kovsol
titán
válasz
bozont #41893 üzenetére
1920x1080 mellett 2+GB főleg akkor kell ha kimaxolt szűrökkel játszol. Ezek a kártyák most már az új játékokban 2xAA vagy FXAA-nál többre nem képesek úgyse. Ahol igen, ott meg elég lesz a 2GB is. GPU erő előbb fog elfogyni.
4GB-os verzióra ráírhatnák, hogy Crossfire Edition -
bozont
veterán
A 270X-ből érdemes 4GB-os verziót venni? Most nincs nagy különbség árban a 2GB-os verzióhoz képest, viszont jól jöhet a jövőre való tekintettel, ha kitudja használni.
-
amúgy ez az idle fogyasztási érték lehet mókás de idle be szinte semmit nem változik a fogyasztás csökkentésére ... konkrétan kimértem pl a procimnál 0,8v és 0,7v idle kb 1-2 w a különbség hűűű baz azt aztán oda basz
többet számít ha a 3 winyom közül egyiket lekapcsolja a win az 10 w
terhelésnél van különbség ezt írtam pl gpu 40% os terhelésnél tök mindegy mennyi a fesz ,nagyon nem dob az értéken max terhelésnél van különbség (számottevő különbség)
ezek kimért értékek szvl nekem akárki akármit ír látom vazzeeeee éjjel nappl rá van dugva a fogyi mérőre...
elöző karim 6870 es volt az pl fesz emelésre sokkal jobban reagált.. ott jobban megugrott a fogyasztás mint ezen... gondolom a kisebb csíkszélességnek köszönhetően
-
katt777
félisten
válasz
kovsol #41887 üzenetére
Semmi gond, én is azt hittem elsőre, hogy azt írtam, amit akartam.
Régebbi BF-ek is működtek Single módban, játszottam is velük anno. Amúgy viszont jobb' szeretem a történetes játékokat.
miresz: Nincs is miről vitázni, a CPU- és VGA-kihasználtság elég egyértelműen jelzi, milyen terhelést kapnak.
A BF 16-szögletű kerekeit nyilván nem olyan megterhelő kiszámítani a VGA-nak, mint egy igazi kört, stb, ergo a procinak nem kell erre várni, tehát magasabb lesz a kihasználtsága. Ha ez neked és pár más usernek nem világos, sajnálom.
-
kovsol
titán
válasz
katt777 #41884 üzenetére
Jó mondjuk kicsit írhattam volna visszafogottabban is azt elismerem.
BF3 pl annyira multi játék, hogy a BF1942 és a BF2-ben, se volt single player rész. Most kb csak azért raknak bele, hogy ne szólják meg őket.
CPU, meg multiban nem azért terhelődik, mert a VGA kártyának adja az adatokat, hanem fizikát is kell számolni, meg egyéb dolgokat, hogy szinkronba maradjon mind az akár 64 játékos által csinált változás a pályán. -
miresz
veterán
-
katt777
félisten
válasz
kovsol #41882 üzenetére
Miért lenne alapértelmezett?
Én pl. egész végig, amíg csak játszottam, single módban voltam.
Elírtam, -14.4% feszültséggel.
(Bocsi, munkahelyen vagyok, sietek.) A fogyasztás nyilván ezen belül is változik, terheltségtől függően. Azért kitalálhattad volna.
asdxv: OK, csak nem jelezted, és sokan azt hiszik (mint azt a hsz-ok mutatják), hogy nincs a játéknak Single módja. "Sajnos" egyrészt jól optimalizáltak a BF-ek, másrészt elég gagyi is a grafikájuk, ergo nem nyúzzák meg annyira a VGA-t, hogy a CPU sokat lazsálhatna alattuk.
-
kovsol
titán
válasz
katt777 #41881 üzenetére
#1: BF egy multi játék, szóval az alapértelmezett, hogy arról van szó.
#2: A fogyasztás értékekére mondtam amiket % ban írtál. Kérlek akkor vezesd le a számítást, hogy hogyan jött ki ez:
"0.8V-on, van egy -20%-os profilom a kevéssé terhelő játékokhoz 0.9V-on, vagy egy gyári profilbeállításom 1V-on (1.144 helyett, azaz -14,4% fogyasztással)," Vagy pedig fogyasztás helyett, feszültségre gondoltál? Mert nagyon nem mind1. -
katt777
félisten
válasz
proci985 #41878 üzenetére
Én arról írtam, hogyan lehet spórolni, és hogy ha feszt nem tudsz állítani, ez a módja nem lehetséges.
asdxv: Akkor te a multiról beszélsz.
kovsol: Miért is?
Szerinted akkor, ha azonos órajelen csökkentem a feszültséget, akkor nőni fog a fogyasztás? Mert akkor a fogyasztásmérő is egy idióta.
Vagy, szintén szerinted, azonos feszen az órajel csökkentése jobban csökkenti a fogyasztást, mintha levenném a feszültséget? Mert pont fordítva van, mint egyébként te is írod, azaz a fesz változása okoz nagyobb változást a fogyasztásban, nem az órajelé.
-
kovsol
titán
válasz
katt777 #41877 üzenetére
Azzal tisztában vagy ugye, hogy az órajel emelésével egyenes arányosan, míg a feszültség állításával exponenciálisan változik a fogyasztás. Szóval amit leírtál az úgy konkrétan nettó baromság
(#41878) proci985 amíg a gyári turbó él addig tényleg iszonyat sok feszt ad neki és indokolatlanul magas a fogyasztása. Ezért is nagyon hála Droidmesternek, hogy megcsinálta nekem a biosomat. Azóta nagyon imádom ezt a kártyát. Most biosban 2D 300/150Mhz, Media lejátszás: 400/800, 3D 1000/1600@1,069V. Turbó meg kiiktatva. Így a feszültséget is tudom állítani ahogy akarom, meg a tuning is úgy megy, mint a hagyományos kártyákon.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
katt777 #41877 üzenetére
a 7870 xtben mas chip van es kb duplaannyit eszik mint a 7850ek a gyakorlatban. szoval a te beallitasaid nem XTkkel nem igazan erdekesek.
7850nel meg alulfesznek mar csak azert sincs sok ertelme, mert adott esetben a +20%os, gyarilag max feszes OC modellek is kb 100Wt esznek fur alatt.
--
orajelt vesz vissza es adott esetben feszt is throttling miatt (utobbi beallitasfuggo).
-
katt777
félisten
válasz
Steven #41876 üzenetére
Fenét nem érdemes állítani!
A 7870XT-n régebbi játékok elmennek kvázi 2D-ben, 0.8V-on, van egy -20%-os profilom a kevéssé terhelő játékokhoz 0.9V-on, vagy egy gyári profilbeállításom 1V-on (1.144 helyett, azaz -14,4% fogyasztással
), és néhány igényesebb grafikájú játékhoz van egy +15%-os tuning profilom 1.1V-on, tehát még mindig a gyári alapfesz alatt (még így is bő 4%-kal kisebb fogyasztás a nagyobb teljesítmény mellett), és még távolabb az eredeti, 1.2V-tól. Nem pár fillért spórolok meg, ha csak 1-2 órát játszom, arról nem is beszélve, mennyivel kevésbé melegszik a VGA kisebb feszen (kevésbé, mint csak kisebb terheléssel), és így persze nincs is ventizaj a legtöbb játék közben.
Mint te is írtad, a VGA a teljesítményt veszi vissza, nem a feszt, főleg, ha utóbbi nem is állítható.
-
válasz
Atti777 #41868 üzenetére
Felesleges csökkenteni a feszültséget a vga-n úgy is dinamikusan állítja a teljesítményt , ha nem 99% a gpu terhelés semmit nem veszel észre! Példának okáért nálam diablo 3 v-synkel 40% on terhelődik a gpu a gép fogyasztás így ~190-200W
cyris 3 ahol 99% a gpu terhelése ott közel ~300w-ot fogyaszt a pc-m csak ott lenne értelme... kérdés mennyit játszol max terhelésen . Én keveset mivel a source , left4dead , diablo wow , stb kurvára nem terheli le a gépet. 2. kérdés meg ,hogy mennyit meg idle meg mennyit játszol a géppel mert idle-ben semmit nem változik a fogyasztás... és ha napi 10 órából 2 óra játék csak akkor 10w miatt semmi értelme nincs vele baszakodni 0,05 ft ér
-
katt777
félisten
válasz
miresz #41866 üzenetére
Ja, egy baromi olcsó 8 magos (szinte mindenkinek ez van). És a több 1000 másik játék nem képes 8 magot rendesen, vagy sehogy sem használni, azzal mit csinálsz?
Arra biztosan nem hivatkoznál...
De éppen ez a lényeg: 1-2 játéknál jó, 100 másiknál meg nem. Egyébként 100% gyorsulásod volt, vagy csak azért lett 99% a GPU-kihasználtság, mert nem mentek teljes erőből a kártyák? (Pl. kisebb sávszél egy 16+4-es leosztásban, stb).
asdxv: Be kellene állítani a grafikát. 4770-ben sajna nincs 8 mag, de a 7870CF-t ki kellene hajtania, az tuti. A játékon (grafika és advanced video) kívül, driverből is lehet ám javítani a beállításokon (és így csökkenteni az esetleges CPU-limitet).
-
Van egy ilyen MSI 7850 kártyám. Próbáltam csökkenteni a GPU feszültséget (jelenleg 1138 mV 3D-ben), de hiába állítom át (Trixx, GPU Tweak), a monitorozó programok szerint nem változik a feszültség.
MSI Afterburner a beállításoktól függően vagy azt hazudja hogy beállította (pedig nem), vagy kapásból visszaugrik az eredeti értékre.
VBE-vel tudom módosítani a feszültséget? A VRM-re unknown-t ír.
Az ASIC quality egyébként 75,7% a GPU-Z szerint. Tuningolni nem akarom, a csend fontosabb, kb meddig lehet lemenni a feszültséggel?
Az oprendszer Win 8.1, Catalyst 13.12 WHQL
Ja, és néha amikor a monitort lekapcsolja a ZeroCore, a ventit is kikapcsolja, de szinte azonnal vissza is kapcsolja, és ezt ismételgeti folyamatosan -
törölt tag
válasz
Dany007 #41864 üzenetére
Most még egyszer tesztre szántam magam. Megpróbáltam tuningolni a karit. Hiba sehol sincs tuning alatt sem,csak a fentebb írt mapon bf4-ben,minden más szépen hiba nélkül megy szintén, csak sajnos nem bírja a karim a tuningot. Ami persze nem is baj!!! Ezt csak azért mert ezt még nem próbáltam.
Szerintem ez driver gond. Tovább nem foglalkozok vele.
-
-
DokiBaxxi
őstag
Kicsit off, de valaki tudja esetleg, hogy működik-e még az alterIWnet? Múltkor volt talán róla szó, hogy újra indult
-
törölt tag
Sziasztok!
Korábban volt szó a Steve féle VGA hibáról,amibe én is beleestem.
Viszont, több napon át tartó gép nyúzást követően a következőt tapasztaltam.
JátékokF4-BF3-Mafia II-Crysis 3. Teszt programokat is futtattam 3DMark11,Valley,Mafia II benchmark,Sniper e.V2 benchmark, mindegyiket 5x futtattam egymás után.
Minden játék és benchmark program gyönyörűen fut hiba nélkül. Kivéve a BF4 singapore mapon jön elő a hiba jelenség. Nem kell gép restart, nem kell kilépnem és vissza a játékba, csak mapot váltok és nincs hiba. Kipróbáltam low settings-el és 1024x768-as felbontással, hiba jelentkezik,de csak a singapore mapon. Kipróbáltam órajelek csökkentésével is,memót levettem 1250-re,és hiba megvan az adott mapon, d csak ott,és abban a játékban.Szóval,kíváncsi vagyok a véleményetekre!
Ha nem lenne másnak is hasonló problémája,akkor én simán a játék bugjának tartanám... -
katt777
félisten
válasz
zserbox #41851 üzenetére
Pedig de. Vagy 8+8, vagy 16+4 sáv marad (enyém is ilyen). CF-re mindenképpen 8+8-at érdemes nézni, de nem csak x79, hanem X58 is jó hozzá, nyilván utóbbit venni már senki nem fog, de ha van, jó (nekem volt).
8+4-es CF nincsen, ha csak nem CFX-re gondolsz, de az akkor 8+4+4.
bajzal: A megfelelő sávszél miatt nem nagyon tapasztalni lassulást.
-
zserbox
őstag
válasz
katt777 #41850 üzenetére
hát nem így van a dolog az a baj
ha bedobod cf-be a kártyákat akkor nem marad x16 egyik se, ha csak nem 2011 socket is lapod van.
az tud egyedül kellően sok pci sávot ha jól emlékszem.+ x4 esetén micro laggos is lehet szóval na
(#41852) bajzal
[ezt keresed, sajnos újabbat nem találtam] -
katt777
félisten
válasz
Apollo_21 #41849 üzenetére
Viszont, ha a 270-et megszerzed 7850-árban, nincs bukta.
Úgy lenne jó, ha a 7850-et betenné az ember az 1. slotba (16X), a lassabb 2.-ba (4X) meg a gyorsabb 270-et (hiszen ott egy másik 7850 jóval lassabb lenne), de tartok tőle, hogy a sávszélesség nem befolyásolná a teljesítményt, azaz nem dolgozna gyorsabban a 270. Vagy valaki valahol mérte már ezt?
-
katt777
félisten
válasz
Apollo_21 #41843 üzenetére
Ezek alá a VGA-k alá SEMMILYEN AMD proci nem elég CF-be, max. ha több monitort használ az ember. Teljesítmény persze növekedhet CPU-limit függvényében, de dupla max. valamilyen extrém benchmarkkal hozható ki. Megfelelően erős CPU mellett nyilván minden közelebb lesz a duplázáshoz, el is érheti (volt CF-öm). Tekintettel arra, hogy a 6800K-m van, ahol 70-80%-os kihasználtsággal dolgozik 4.8GHz-en (BF4, C3, többet egyelőre semmi nem igényel), teljesen értelmetlen CF-rel próbálkoznod. Kevésbé igényes, régebbi játékoknál még rosszabb lesz a helyzet, ott a CPU limit már kontraproduktívvá teszi a konfigot, azaz 2 kártyával gyengébb eredményt kapsz, mint 1-gyel.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #41823 üzenetére
Igen-igen
Néztem az oldalt, köszönet érte, sajnos "rengeteg" van felsorolva...2-3 ember megnézte a saját kb össz 8játékán..és ezt leírták egymásnak h szerintük melyikbe mükszik
Persze tudom h a cf nem arról szól..vagy fog szólni h beteszem majd a 2. kártyát és 2x annyival hasít és én leszek a köv. nobeldíjas..., de a vége úgyis az lesz h annyira sjátbőrőn tapasztalnám, párhét és szerzek még 1 kártyát
Újat nemakarok venni, és ez még a 69xx karik elötti időkból származó nagy-nagy vágyam, hát hajrá. -
katt777
félisten
-
Steve198310
őstag
válasz
miresz #41812 üzenetére
Na akkor eldőlt a dolog. Egy Vapor-x lesz a Dual-x utód. Ma szóltak és azt fogják hozni. Olvastam teszteket. Igen szépen teljesít a kis cumó. Volt pár játék teszt ott igen faxa volt a teljesitménye. Pár FPS el marad el a HD7950 től. (5-8FPS de van ahol 10) de sokat van a 660TI felett. Még NV játékban is elveri a 660TI-t.
Hűvös mint atom meg még csendes is. Jóóóó jaz
Már csak azt várom ki érjen -
Steve198310
őstag
válasz
mrhitoshi #41832 üzenetére
Nem szolok bele de az egyik legszarabbul optimalizált játék pont a GTA4 volt. Szinte a GTA4 egy nagyon elcseszett átirat volt. Valószínű igaz lesz a GTA5 re is. A Hitman AB nagyon faszán futott nálam pl egy i5 2400+7850 OC val. itt jön képbe az hogy lehet eltalálták elég szépen.
Volt persz még mellette Metro2033 amik szarul voltak optimalizálva. De mellette végig toltam vagy 3x a Metro2033 is mint az utódot. Az is mivel indított. AMD-vel játszhatatlan. Volt.A GTA4 olyan mint a Crysis 1 része. A mai karik is megtérdelnek mert olyan szarul lett optimalizálva
-
mrhitoshi
veterán
válasz
kovsol #41787 üzenetére
Csapjunk hozzá még egy Hitman AB.-t. Aztán vannak a tipikusan elb@szott játékok, mint az AC.
Annyi a szerencséje eddig a PC-s piacnak, hogy nem kaptak rá a fejlesztők a komolyabb fizikai motorokra eddig. A GTA 4 volt az első komolyabb (szerintem), és igencsak megfőttek a CPU-k. Szerintem most ugyan az lesz, mint anno mikor megjelent a PS3. -
zserbox
őstag
válasz
ZBobek #41829 üzenetére
na erről van szó, az más kérdés, hogy ha nem akarsz annyira sokat szívni akkor inkább 1 erős vga mint 2 gyengébb, a cfmeg sli-nek csúcs vga-k esetén van inkább létjogosultsága ahol már máshogy nem növelhető a grafikus teljesítmény.
(#41831) proci985
a lényeg a volt szón van
-
ZBobek
csendes tag
válasz
zserbox #41825 üzenetére
Az idegesít már, hogy nem tudom mekkora a kártya sebesség igénye, közbe rájöttem hogy a bandwidth rossz feltételezés volt.
Az idegesít fel, hogy google nem hoz fel semmit " requirements speed pci-e" kifejezésekre, és nem hiszem el, hogy nem lehet kiszámolni, vagy akár egy táblázatban megnézni, hogy mennyi sebesség kell neki...
-
ZBobek
csendes tag
Tehát a kérdés még 1x
, pontossan kellene, mert érdekel hogy számolom, hogy ne keljen mindig kérdezgetni...
PCI-e x16 helyett x8 mennyire fogja vissza?crossfire: alaplap ha két pci-e kártya van benne visszaveszi a crossfireban mind a kettőt x8-a. videokártyák HD7870 DC2T (pci-e 3.0, x16; GPU 1000MHz). Mivel a procim (i7 2600k) nem támogatja az pci-e 3.0-t. Tehát a két kártya Pci-e 2.0 X8 ban fog futni.
Sokat vesztek a teljesítményből? Lesz egyáltalán veszteségem? Vagy ezt hogy számolják?
Gondolom a pci-e sebbeségétől függ. De mennyi kell neki?
Gondolom ezek számítanak:
1 Kártya memory bandwith: 160 Gb /sec.
2 Memory Bus Type: 64x4 (256 bit)Itt mi az ami még számít?
Na most: PCI-E sávszélesség sávonként
3.0 = sávonként 1 Gb/sec
2.0 = sávonként 0,5 Gb/sec
tehát
3.0 + x16 = 16Gb/sec
2.0 + x8 = 4 Gb/secAlapból 2.0 x16- on megy most magába, lehet hogy már most vesztek vele?
segítsetek légyszíves.
-
Dany007
veterán
válasz
Apollo_21 #41822 üzenetére
A fényév amúgy hosszúságot jelent.
Gondolom te meg sok időre próbáltál célozni...
Szerintem amúgy biztosan van ilyen. Főleg külföldi oldalakon. Hiszen a CF egyik nagy "előnye", hogy olyan k..va jól támogatott driverek és játékok által.
[link] -> hátha találsz valamit. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok! Külön-külön lehet játékok közt mazsolázni hogy melyik szereti a cf-et? vagy ilyen csilliárd fényévet igénylő marhaság táblázatra ne számítsak?
-
ZBobek
csendes tag
Hali kérdésem a következő lenne. Hozzáértők válaszát várom.
Van egy HD7850-em DCT2-es asus (Gpu 1000MHz, Mem 1250Mhz)
crossfiret akarok, de a lapom ha crossfireben megy a cuccos visszaveszi az x16-ot, x8-ra(mindkettőt). és sajnos hiába pci-e 3.0 a lapom a 2. generácios i7 2600k nem támogatja...
Mennyit vesztek crossfireben a teljesítményből ezek miatt?
válaszokat köszönöm -
-
Basalaci
csendes tag
Hello.
Melyiket válasszam?
shapphire hd 7850 1gb vagy ASUS GTX660 DC2OCPH 2Gb.
Ha lehet,elfogulatlan választ kérek.
Köszi. -
miresz
veterán
válasz
Steve198310 #41810 üzenetére
Ha normálisak,akkor cserélik más típusra is. (Ipon-nál nem szokás) bár nem tudom honnét van. Mond nekik,hogy esetleg ha drágább fizetsz rá egy kicsit,arra hajlani szoktak.
-
FragMaster
addikt
válasz
Steve198310 #41810 üzenetére
Azt is kijelentheted, hogy te vagy Norvégia királya bár nem tudom, hogy az közelebb visz-e a célodhoz
-
Steve198310
őstag
Hé skacok!!!
Gariztataom a kareszem és kijelenthetem ,hogy nem szeretnék Sapphire R9 270x dual-x OC karit hanem mondjuk egy másik típust vagy esetleg más gyártó által gyártott karit?
-
-
törölt tag
Aki 7870 cserét fontolgat 280X re az kicsit higgadjon le, én most próbálgatok egy MSI 280X et és az égvilágon eddig semmit nem vettem észre azonos ( ultra ) beállítások mellett.Annyi hogy a 7870 nagyon ritkán beakad fordulásnál terepen egy ezredmásodpercre,de soha nem tömegjeleneteknél.szóval a franc se tudja megérné e lecserélni
-
Womb
senior tag
válasz
Steve198310 #41803 üzenetére
Toxic jó. Nagyon jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest