- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi2134
csendes tag
válasz
Repsol600 #47428 üzenetére
Megvan a 7870oc eredményeim.
(Csak, hogy a tegnapi témát lezárjuk. 6970 vs 7870oc)
Bf4 full HD ultra 4x msaa DX11
7870oc 1050/1250 : 40fp átlag
1150/1350: 44fps
1230/1450: 48-50fps(itt már kicsit zavaró volt a hűtés hangja)6970 msaa off full hd ultra 40fps Msaa 4X 29fps átlag.
Tehát a 7870-es 1150/1350-en 15fps-t vert rá a 6970-esre azért ez nem kevés.
Sajnos monitorozni csak frapsal tudtam mert az msi afterburner valamiért nem írja ki játékok alatt a gpu adatait.(pedig ki va pipálva minden)
-
jeni
félisten
válasz
Repsol600 #45770 üzenetére
minél intenzívebben van használva a VGA,illetve FULL-ra járatva annál jobban és hamarabb szárad ki a paszta,mivel nagyobb a hőtermelés és így szinte kiszárítja a pasztát,kétlem,hogy a gyártó egy gagyi pasztával oldaná meg egy két felület érintkezését,főleg nem egy csúcs kártyán
nem ez lehet a hátterében,hogy szinte megkövesedik?
-
Steve198310
őstag
válasz
Repsol600 #44720 üzenetére
Sapphire R9 szériában nincs zörgés
Nem a HD sorozatban vagyunk. A kérdés "Giga R9 270x"
(#44726) Sur1G: Nincs gond a 14,1 el nálam még nem volt probléma vele. Igaz még vátok ilyen BF4 Mantle tesztel de majd az is meg lesz. Más játékok alatt is szépen el van még ha béta is.
(#44736) Dany007: Ja a VTX féle KAZÁN. Szerintem simán nem éri meg az a kazán annyit. Én újonnan sem adtam volna érte 10 fillért sem.
itt egy BOOST melyik kártyánál milyen intenzíven üzemel(#44772) Pocok77 : Igen mennek. Talán majd a CCC-ben az engedélyezés
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Repsol600 #40269 üzenetére
Sajnos Asus már nem fér az 50K-s keretbe.
Ezek még, amik szóba jöhetnek:
Sapphire Radeon HD7870 2GB
MSI Radeon R7870 2GD5T/OC
Sapphire Radeon R9 270 2GB
De nehéz a döntés! -
Raidon
őstag
válasz
Repsol600 #38882 üzenetére
Sajnos nem engedi ha a settingsbe beallitom a Vcore overdrive-ot sem...
Mindegy talan kikuszobolik a hibat hogy ne akadjon ossze az ati driverrel...
Nem tudom mennyire szoktak ilyenekkel foglalkozni...Elvegre most az a modi ha nem eleg a teljesitmeny ne huzd hanem vegyel uj VGA-t Van xD
-
Raidon
őstag
válasz
Repsol600 #38846 üzenetére
Nos nem tudom a 7850 eseknel mennyi szokott lenni az alap fesz...
Nalam 1.135... Ez az alap gyari most nem volt huzva alapon probaltam ki.
Amugy 1100/1300 1.225 el stabil
aztan hol elkezdi kiirni ezt a hulyeseget 1 het utan pl random vagy 3 nap utan
addig megy siman.
Vagy elkezd a celkereszt laggolni ha oldalazom es van hogy az is megszunik par napra orara hetre... -
válasz
Repsol600 #38814 üzenetére
Huh hál istennek, 3.6ghz-en üzemel a proci, tervezek majd egy jobb hűtőt hozzá, akkor talán 4ghz-en is elmenne
Köszi a választ!
Illetve mi ez a black screen bug a sapphire kártyáknál?
A mostani gépemre 2 monitor van kötve, egy fullhd és egy sima 1280x1024-es, mind2 dvi-on, mivel a fullhd monitor hdmi-n iszonyat csúnya volt. Az kábel hiba vagy van valami trükk? (homályos volt)
-
rayoliviero
veterán
válasz
Repsol600 #38267 üzenetére
Minden ismerősöm notebookot használ. Csináltam egy rendszer visszaállítást és utána betöltődött a Win, aztán miután már betöltődött lefagyott, nem lehett kattintani semmire. Ez egyre érdekesebb. Csak nem a gpu a hibás.
Most megint visszaállítottam, utána be is töltött, de lefagyott ugyanúgy 1 perc múlva.
-
mexel
veterán
válasz
Repsol600 #36996 üzenetére
Olvastam az imént az iponon a vásárlói véleménye között. Honnan lehet tudni melyik szériára volt jellemző? Ez lenne amit találtam, gyorsan kellene döntenem, ki tudja meddig ennyi és mennyi van belőle. Lehet persze hogy 2 nap múlva már 40-ért is lesz kifutó darab a 7870-ekből, de semmi sem biztos. csak félek az MSI-től hogy hangos lesz, hangosabb mint a Sapphire.
Ha valaki tud gyorsan segíteni akkor megköszönném
ja, az a kupon mire jó? -
chosa921
tag
válasz
Repsol600 #36687 üzenetére
A következőt csináltam , hoztam egy másik vga kábelt , beledugtam ugyanúgy a gépből a tv-be, és ugyanúgy piros lett a képernyő, szóval nem kábel a hibás szerintem, érdekes a dolog, pedig crt-vel ami úgyszint vga kimenetű szép volt a kép, meg a TV-m "TV nézés" funkcióban (tehát nem a PC képét vetítve ) szép képet ad nem piros
-
HSM
félisten
válasz
Repsol600 #36425 üzenetére
Azért multiban is el lehet lenni tök jól egy megfelelően stabil bő 40-el is, nem kell feltétlen 60... Persze, a tuti, ha minél több, de saját tapasztaat, hogy a ez már elég jó eredményhez is.
Persze, ha akár rövid időre is 30 alá esik, az teljesen felejtős, ebben tökéletesen egyetértek.
-
B-L-A-C-K
titán
-
necrobin
tag
válasz
Repsol600 #34351 üzenetére
A hang nem zavar, egy elég jóféle fejessel játszom, semmit nem hallok a külvilágból. Az hogy a szomszédot zavarja a kártyám hangja..le van tojva, majd megdobálom DVI átalakítókkal az öreget.
Jóféle ajánlat a 35k-s, de lefogom ellenőriztetni hogy van-e rá gari, mert csak úgy fog kelleni.
Ha nem jön be a 35ezres, akkor ott a 42ezres tahiti LE, nem kell ide 7850 ugyanennyiért -
katt777
félisten
válasz
Repsol600 #32936 üzenetére
Akkor vsz. más VGA-gyilok játékokban is. Mondjuk azon csodálkozom, hogy a 2GB RAM kevés.
proci985: C2-ről is ilyen rosszakat olvastam, aztán az 560 simán vitte szinte csak az árnyékokat butítva.
gyuszaa: HD79xx topic + itt. Amúgy pont az élsimítás az, amelyet nem kapcsolok le, mert nagyon bántják a szemeimet a recés élek. Oblivion toőicbanban is kapásból kiszúrtam a nem maxra felülvezérelt képeket...
HSM: Legendásan rossz a kompromisszumkészségem.
Ezért nem tudok már 1 éve Oblivionozni.
Az a véleményem, hogy azért veszek egy (akármilyen) drága VGA-t, hogy ki is használjam azt.
darky@: Sajnos 4X alá semmilyen élsimítást nem vagyok képes levenni.
Hoorus: 60-70% + teljesítmény nem megfelelő +100% árért. Amúgy 100% telj. + is kihozható CF-ből csodálkozom, hogy nálad nincs meg. Talán nem volt elég magas a grafikai részletesség?
-
lowzor
veterán
válasz
Repsol600 #31312 üzenetére
Ajánlani nem ajánlanám. Érdemes benézni a 7950/7970 topikba, vagy a 660/660Ti-be, ott is vannak gondok velük.
Ha igazán megbízható kártyát akar, amivel nincsenek gondok, akkor Asus, vagy MSI Twin Frozr szvsz. Inkább rá kell áldozni pár plusz 1000-rest, de legyen jó a minősége. -
zserbox
őstag
-
aleister
veterán
válasz
Repsol600 #27745 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Igazából nagyon tanácstalan vagyok. Ahogy elnézem ár/teljesítményben egyértelműen a Tahiti LE viszi a pálmát, hisz majdnem olyan erős, mint egy 7950. Viszont félek a hűtésétől. Az eddig használt VTX3D 5850 nagyon eltalált konstrukció volt, és tartok tőle, hogy zavarna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest