Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Videószerkesztés
- Acer notebook topic
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te jóságos isten...kipróbáltam a HIVATALOS AMD driver letörlő szutykot, olyan jól legyalulta, hogy:
Pofám leszakad
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ricshard444 #39496 üzenetére
Szerintem valami frixi lehet a karival.Az ipon fórumon is vígan bf3-aztak a te kariddal(2013.09.15-ös hsz).Aprórol vetted?
-
NFS Rivals, 20 perc után piros halál, mi a közös az eddigi játékokkal...Frostbite
Ez így nem lesz jó srácok, elöbb megunom a szenvedést, mint, hogy összerakjam CF-ben.
Megnézem WHQL driverrel is, de már kitudja. -
diegho
nagyúr
válasz
Cseneles #39491 üzenetére
Mennyi vga-ra van rátekintésed? 2-3? Netán 5? Itt nem a veszel egy kártyát és az jó vagy nem a kérdés. Itt tízezres tételekről beszélünk, hogy abból mennyi a hibás. Nekem volt szerencsém egymás után 16db ugyanolyan fóliázott csomagolású Sapphire kártyát kibontani (2 órával előtte lett a nagykerben vásárolva), amiből 14 még csak képet sem adott! Az ilyenek előfordulnak, de az, hogy egy gyártó évek óta folyamatosan olyan szériákat dob piacra, amikben látszik, hogy kispórolta a fesz stabilizátorokat és áttervezte az egész áramellátást azért, hogy olcsóbb legyen, na az már gáz. Érvényes ez rengeteg gigabyte alaplapra és vga-ra is. Érdemes utánanézni a külföldi fórumokon, ahol nagyobb cégek emberei is előszeretettel alkotnak véleményt az általuk forgalmazott termékekről.
-
Cseneles
őstag
-
R3laX
addikt
Mind1, Asus az Asus, az drága az fasza. Válogatott GPU-val, felhőkig emelhető frekvenciákkal. Biztos nem volt egy olyan Gigabyte sem, ami sokkal jobban vitte a tuningot, mint egy Asus
.
-
Cseneles
őstag
1170Mhz GPU-t úgy hogy még a Power limitet sem kell emelnem
Akkor miről is beszélünk??
-
Cseneles
őstag
válasz
diegho #39489 üzenetére
Hát én még 1 el sem találkoztam
Viszont volt már olyan MSI 7970-em ráadásul Lightning ami nem tudta, illetve Asus ami vitte csak a gyári tdp-be nem fért bele
szóval ezt a szar a Gigagyte VGA ezt inkább hanyagoljuk
ugyan annyira csak mint a másik gyártók
MOst is kb a leg jobb vétel az R9 270X.ek közül a Giga
legmagasabb órajel leghűvösebb és a leghalkabb persze ezt a legolcsóbban
mer 2 Vrm el kevesebb van rajt mint az asus on meg az msi-n a kutyát nem érdekli mikor alap feszen az enyim is megy 1200Mhz-t
-
miresz
veterán
válasz
Algotis #39485 üzenetére
Mert nem tudnék mondani olyan sorozatot tőlük,ami nem volt sorozathibás. +A többit már leírtam ezerszer itt a topicban is. Kb a legjobban úgy tudnám jellemezni,hogy a számítástechnika Adibasza. : ) '
Az 1 sorozat ami javítva is lett,ill a gyártó gariba cserélte a hibás hardvereket. A Gigánál ez még sosem fordult elő.
-
R3laX
addikt
válasz
dragon1993 #39465 üzenetére
Itt van egy teszt a kártyáról, nézd meg. Hűvös kis szerkezet, meg tényleg elég vad ez az új külső. Amennyivel hangosabb az Asus DC2 Top-nál, annyival hidegebb is, de ez orvosolható manuális ventifordulat beállítással.Gigabyte R9 270X
-
R3laX
addikt
válasz
Cseneles #39478 üzenetére
Nekem ez a második Giga. Első egy Gigabyte 8500 Deluxe volt. Első ATI kártyám
, és imádtam. Alaplapból nem vennék Gigát, tápból sem, de a vga bizniszt már elég régóta űzi.
-
Cazou
csendes tag
válasz
juhfül #39463 üzenetére
7870-esből volt szerencsém mindkettőhöz. msi-ről váltottam asus-ra főként a kíváncsiság miatt, mert nagyon dicsérték fórumon az asust és nem bántam meg! Idle kábé ugyanaz a szint, de terhelés alatt szerintem egyértelműen az asus a nyerő. Az msi-nek akkor már megjön a hangja, de az asus gyakorlatilag továbbra is néma marad.
-
Cseneles
őstag
válasz
Szerintem igen eltalált kártya! Volt már több Gigabyte WF3-am 7950,7970 és most R9 270X
Soha semmi gondom nem volt velük és most is olvasgatom itt a csikozódást meg hasonlókat de én nem tapasztaltam semmi ilyesmit
-
R3laX
addikt
válasz
Apollo_21 #39475 üzenetére
? Köztudott, nekem is az van. +15 000-ért a kártyádért cserébe odaadom a Giga 7950-esem 2015.04.05-ig garis. Hm?
. A hűtő nagyon jól hűt, ha manuálisan nyomod be a hűtőjét 50-es fordulatra tökéletes tuning mellett is hűvös. Én Sapphire hűtője után meg vagyok vele elégedve nagyon...
Szerk.: Jaa, hogy Asus
.
Szerk2.: Szerintem is csúnya, de nagyon jól teszi a dolgát
. Az új Windforce kialakítás amúgy elég pofás lett, ami a R270-en is van. Ilyen.
-
KatonaT
aktív tag
válasz
crogenrs #39470 üzenetére
Sosem hallották még a mondást miszerint "Olcsó húsnak híg a leve"?
Mennyi pénzt spórolnak meg ezzel? 5-10%-ot?Szerk.: Persze mindenből ki lehet fogni rosszat!
Nem is azt mondtam hogy nem csak azt hogy Gigáról jó hírt még nem olvastam mégis sokan vesznek azt!
Lehet attól függetlenül jó de én még nem hallottam. -
R3laX
addikt
Nyomjuk a negatívumokat
megint... Mind1 mit veszel, talán van annyira szerencséd, hogy nem lesz használhatatlan oklendáréé...
. Mindegyikből kifoghatsz rosszat
. ASUS DC2
-
-
diegho
nagyúr
válasz
Azon kívül, hogy rengeteg a hibás gigabyte termék más rosszat nem lehet róla mondani.
-
juve600
nagyúr
válasz
elvileg az uj amd driverrel már jól működnek
-
dragon1993
őstag
Öcsémnek megrendeltem egy
GIGABYTE GV-R927XOC-2GD R9 270X 2GB GDDR5 PCIEValami tapasztalat vele ?
Úgy olvastam a 270x driver hibás még arra az 1 hónapra megkapja az enyém max (6950).
Jelenleg Minecraft-ozik de szeretne valami komolyabbal is játszani lassan. (12 éves) -
juhfül
csendes tag
Üdv!
Melyik a hallkabb hütés, az Asus féle DCU2, vagy az MSI Twin-je ?
Tudom ez nagyon szubjektív dolog mert nem csak a db számít hanem a zaj tónusa is, de hátha van valaki aki mind a kettőt hallota már.
Előre is köszönöm.
-
huby80
senior tag
Sziasztok!
7850 cf et hasznàlok és bf4 alatt ha bekapcsolom a vertycal syncet az fps leseik 30-40 re valaki tapasztalt ilyet vagy tud ra megoldást?
Thx -
Dany007
veterán
válasz
juve600 #39456 üzenetére
Én is a 270-es szériára szavazok. Tény, hogy alig van különbség a 7870 és a 270 között, de azért akad némi.
Mondjuk a memória órajele eleve magasabb. Így a sávszélesség is közel 30k MB/s-ma nagyobb. Ami azért számít bizonyos helyeken.
A 270x ráadásul még húzható is plusz tápcsatinak köszönhetően. Ráadásul most az ipon-ban valami 53-54k az MSI gaming - BF4-gyel! -
embe
nagyúr
Hagyjátok már ezt az acsarkodást ami már tegnap óta megy!
-
Fisherhun
tag
Az új béta driver Catalyst_13.11_BetaV9.5
Orvosolja a vibrálást R9 270X kariknál
Nah alakul ez -
diegho
nagyúr
válasz
juve600 #39443 üzenetére
Ebből 2 hirdetés kapásból az én kártyám. Az egyik akitől vettem (tartalék kártya volt 7990 érkezéséig) a másik pedig az enyém, de már jegelve van mindkettő, úgy néz ki megtartom. Ez a miért egy érdekes kérdés. Én miért vettem 14db VGA-t egy nap és teszteltem őket egész nap? Mert ahhoz volt kedvem. Utána meg eladtam őket és megtartottam a legjobbat.
-
juve600
nagyúr
én csak azt nem értem hogyha ez a MSI R9 270X Gaming 2G 2GB GDDR5 PCIE kártya olyan jó akkor mért árulják már itt az apron többen is 2-3 nap használat után ??
amugy iponba 51k az új de nem tudom magam rávenni hogy rendeljek tőlük -
R3laX
addikt
Na van új Beta... Catalyst 13.11 Beta 9.5. Egy újabb fos
.
-
Devid_81
félisten
válasz
ricshard444 #39432 üzenetére
Nekem a 7870-es meg soha nem csinalt olyat win7-el.
En nem win 8 azok, nem bantom magam ha nem muszaj -
diegho
nagyúr
válasz
jenner #39421 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog.
Először kellene a kártyád serial number-e (S/N) rajta van a dobozán is.
Ha így néz kezdődik: 602-V303-03SB akkor biztosan Bios frissítés kell, amit nagyon egyszerű megcsinálni.
Kell hozzá egy üres pendrive, amiből dos boot stick-et kell csinálni így: [link]aztán letöltöd ezeket:
atiflash
102-es biosLehet regisztrálnod kell hozzá az MSI fórumába, azt itt teheted meg: [link]
Miután letöltötted ezeket. Fogod a pendrive-ot, beteszed a gépbe, megcsinálod az usb stick-et belőle és felmásolod rá az atiflash és a TV303MS.102 fájlt. Amint kész van gép újraindít, pendrive-ról bootolsz és beírod:
atiflash -unlockrom 0
vársz 10 másodpercet
atiflash -p 0 TV3030MS.102
vársz 10 másodpercetNekem második próbálkozásra engedte csak megcsinálni, pár másodpercet várni kell, mire megcsinálja, elvileg látni fogod, ha csinált valamit.
Ha sikerült, akkor kapsz üzenetet, hogy reboot-olj. A hiba meg fog szűnni.
Mindezt csak saját felelősségre csináld, bár a hivatalos MSI fórumról van minden, szóval, ha ettől baja lenne a kártyának (nem lesz), akkor a garancia érvényes.
-
-
gyuszaa
őstag
válasz
ricshard444 #39433 üzenetére
Az igen, pedig az átlag ennél is alacsonyabb az újabb revíziók óta.
Belenyúltál. -
crogenrs
tag
válasz
Andrewstarr #39435 üzenetére
BIOS
-
crogenrs
tag
válasz
ricshard444 #39433 üzenetére
ha vigasztal én olvasom
-
válasz
ricshard444 #39432 üzenetére
Egyből viszi 1.24V droppon az 1250-t, a kis huncut
Nem szeretek magamban beszélgetni, de úgy tűnik most erre kényszerülök.
Ettől függetlenül a 6970 elleni tesztben 1200-n fog futni, hogy reálisabb legyen az "átlag tuning" szint.
-
válasz
ricshard444 #39431 üzenetére
Azt írják, hogy Win 8-n fordul csak elő, valaki ezt megtudja cáfolni/erősíteni, hogy Win 7-n jelen van e ?
Egyébként nem voltam pontos: A fix fesz csak lefele érvényes (min 1.25V), felfelé beadja az 1.3V-t.
-
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #39428 üzenetére
Hajrá! Remélem megtalálod a bibit !
-
-
crogenrs
tag
válasz
ricshard444 #39426 üzenetére
erről beszélünk már napok óta hogy bios frissités oldja meg egyedül
-
-
jenner
csendes tag
kéretik nem elbagatellizálni a kérdést..
-
jenner
csendes tag
Sziasztok! A napokban került egy MSI R9 270X gaming a gépembe, azóta bizonyos időközönként "ugrik" egyet a kép, ezt mi okozhatja?
A régi vga-m ezt nem produkálja..
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #39419 üzenetére
A hibát okozó modul neve:atidxx64.dll ...az eseménynapló szerint...Na ettől okosabbak lettünk !
-
válasz
ricshard444 #39417 üzenetére
Lehet a 7970-m megátkozott és a 7870-nel csak szívni fogok
Mert 7900-zal még semmi problémám nem volt a 2 év alatt, ere itt a 7800 és bumm(#39418): ha hardver lenne mindenhol csinálná, és csak a BF-re írja mindenki a neten, az meg közelsem terhel a legjobban.
Vicces, de nem örülök... -
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #39417 üzenetére
A poén, hogy a piros halálra azt írják mindenhol, hogy hardver hiba...De szerintem tuti, hogy valami driver turpisság...Mondjuk nem ezért adtam el a kártyát..viszont megoldást nem tudok rá...Eseménynapló:Hiba:
EventData
bf4.exe
1.0.0.0
527cfab6
atidxx64.dll
8.17.10.525
528f72cb
c0000005
00000000004bb19b
bf4
01cee87d565b79af
F:\Origin telep\Battlefield 4\bf4.exe
C:\Windows\SYSTEM32\atidxx64.dll
11dcdd28-5474-11e3-beac-bc5ff42cf744 -
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #39409 üzenetére
Nem akarlak a számozással bezavarni, de: a nov.22.-i driverrel mintha megszűnt volna, az előtte levő beta-val dobálta sokat... (Asus 7950..csak már eladtam, így csak emlékezetből mondom..a PowerColor nem pirosodott) Ja, és win8 64...
-
diegho
nagyúr
válasz
Grave_444 #39404 üzenetére
MSI fanok? XFX-et vettem volna, ha nem lenne szar a hűtése. Abszolút nem vagyok MSI fan, viszont ahogy látom te sapphire fan vagy és emiatt állsz szemben a tényekkel. Le kéne venni a szemvédőt és racionálisan gondolkodni.
Egyik oldalon ott van a
Sapphire dual-x: 50k boltban
- 2 év garancia
- 1020-as órajel
- hangos hűtés
- ismeretlen kondik és vrmMásik oldalon
MSI Gaming: 51k boltban
- 3 év garancia
- 1080-as órajel (1120 OC módban)
- a kategória legjobb hűtése
- japán minőségi kondik és vrmEzer forint a különbség.
Itt egy szép kis teszt. Van benne sapphire és msi 270, vapor 270x, 270x gaming és hawk is: [link]
-
-
Beretvás
veterán
erre senkinek semmi tippje?
-
=HG=
addikt
válasz
ricshard444 #39403 üzenetére
Nekem BF4-ben dobált néha pirosakat a 7950...De hogy mitől ???
-
Grave_444
nagyúr
válasz
diegho #39400 üzenetére
Bolti árak alapján is van 7-8K különbség különben. Ventiszabályzást és a tuningot bárki meg tudja csinálni házilag. Nagyon eltértünk a témától, azért írtam neki mert bolti ár alatt egy 1000-el nem szoktak hirdetni.
Ha annyira vágjátok miért best buy a kártyátok valamelyikőtök leírhatta volna mégis miben különböznek, ahogy FragMaster
Most csak MSI fanok vannak fent, úgyhogy nem is ragoznám tovább, jó éjt! -
Próbálom lemérni a BF3 Multit, de folyton vörös képernyőt kapok
Ez mi emberek? Eddig semmi gond nem volt, azthittem a tuning sok, de nem.
Nem jókor sz@rakodik, valaki mondhatna valami megoldást rá.
-
FragMaster
addikt
válasz
crogenrs #39361 üzenetére
Azért a hawk egy kicsit többennél. Több hőcső van a hűtésében, fémlap van a hátoldalán. Nem nagy extra, de a gaminghez képest vannak v-check pontok multiméteres feszültségméréshez a kártya végén. Amit még anno kiderítettem, hogy a gaming 6+2-es vrm-el rendelkezik, a hawk pedig 8+2-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- 6K-s fémmonitor a Dough-tól, Apple vasakhoz
- Windows 11
- Pénztárcabarát mikrofonos fejhallgató a Sharkoontól
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest