- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
válasz
Devid_81 #38744 üzenetére
Nem használom a bétát mert random lefagy :S
Ami a lemezen volt az van most fent.
Rendesen megy csak ezek a hülyeségek vannak mikrolagg itt-ott meg böngésző vibrálás XD
(Ati honlapjára is ha felmegyek csak a béták vannak fent az r9 2xx karikhoz :/
Bezzeg a a 7870 nél minden van.) -
kisza25
félisten
válasz
Devid_81 #37341 üzenetére
nekem az alapfesz 1,25V és 1175Mhz a játékstabil vége,
Apollo_21: én meg korábban ccc-ben fixáltam 40%-ra azután trixxel csináltam profilt és hiába szedtem le ccc-t játékból kilépve mindig fix 40% fogadott, vissza kellett raknom ccc-t nyomnom egy alapbeállítást mentettem, leszedtem utána trixx és most jó -
válasz
Devid_81 #36741 üzenetére
Igazából
1-alkalmazásfüggő
2-ha van lehetőséged ki kell próbálni, mert ezt nem nagyon lehet tapasztalat nélkül megvitatni.
3-ez az egész szerintem multiplayer üzemmódban legzavaróbb, ha lősz és nem ott az áldozat, hanem a mikrolag miatt már picit odébb. Lőttek a headshotnak("A játék nem tesz agresszívvá. A lag igen"
)
Lehet, hogy Téged nem zavar/nem érint a problémakör és boldog tulaj leszel. Tehát nem lebeszéllek, csak óvatosságot javaslok. Ha interneten vásárolsz visszaadhatod a terméket. Ez jó és nem veszítesz semmit. Egy napod úgyis rámegy, mire beállítasz inden sz*rt. Utána még négyig próbálgathatsz és ha nem, irány a posta. -
válasz
Devid_81 #36739 üzenetére
majd meglátod, ha tapasztalod
mikrolag: papíron van 120 fps-ed, közben pedig folyamatos, igen idegesítő pici akadásokkal van tele a játék, ahogy a kártyák "egymásra várnak"
A skála szimplán arról szól ha nem használja az adott játék tisztességesen a cf technikát, tehát nem oszlik meg rendesen a terhelés a kártyák között (persze amúgy is az első kártya a jobban terhelt, de ez technológia függő), magyarul a második kártya randán malmozik és nincs meg a cf élmény.Ettől még rengetegen vannak, akik esküsznek a több káryás rendszerekre és biztos nekik is igazuk van, illetve olyan dolgokkal játszanak, ahol jól műxik a technológia.
Ha nem derült volna ki, én nem tartozom a cf rajongói közé és inkább tolom valós 30 fpssel, mint virtuális (és hajtépő) 75-tel -
Steve198310
őstag
válasz
Devid_81 #36717 üzenetére
igen erről van szó a (főlé szón át siklottam de 1155Mhz is fagy már akkor
)
a második sor közepén irja 1150 játék alatt fagy. ahhoz kell néhány tized fesz hogy stabil legyen.
nem mindenkinek megy gyári feszen 1150Mhz-tközben be be irogatunk a 7850 ről is mivel ebbe a topikba tartozik asszem
-
Steve198310
őstag
válasz
Devid_81 #36710 üzenetére
1150Mhz mellet nem stabil neki. azért kell neki egy pár tized fesz. nem hal bele a kártya semmi féle képp
de stabilan megy majd.
1100 és 1125 között érezni némi változást de 1125 és 1150 között nem de már 1150 és 1175 között megint érezni a gyorsulást. nem tudom mért müködnek így gőzöm sincs. olyan 2 napot szántam a dologra hogy leteszteljem a GPU/VRAM sebességeket mikor teljesít a leg jobban -
Ipadipad
tag
válasz
Devid_81 #36340 üzenetére
gondolom ha magasabbra rakom több W-ot igényel a tápból
és mivel alapból 500w vagy nagyobb tápot igényel ez a vga ezért nem merem feljebb rakni
alap beállításokkal maga a catalyst álitotta igy begondolom a videokártya tuning is ugymegy mint a cpu tuning
szoval nem jó beállitások mellet elszálhat a videokártya..videokártya pontos tipusa: HD7870 PowerColor
Pitcaim GPU
Bios Verzio: 015.032.000.002.000000
Texture Fillrate : 82.4GTexel/s
Bandwidth: 153.6Gb/sFentebb láttam valakinél hogy a Texture és a Bandwidth kicsivel nagyobb volt
ez a memoria és gpu emelése miatt volt ? vagy más miatt? -
kisza25
félisten
válasz
Devid_81 #36157 üzenetére
még nem jött meg, amúgy egy ideje 7790-et nyúzok, amúgy ha legutóbbi kártyáimat akarom jellemezni, BF3 multi alatt HD6850 fullHD low 80-100FPS-> HD7790(1100/6000Mhz) fullHD medium 80-100FPS -> HD7850 fullHD High 80-100FPS és ha minden jól megy 7870-el ultrán lesz annyi, de azt majd leírom, ha gondolod
szóval több játékkal kéne megnézni a dolgot, de én csak ezzel játszom, a BF4 miatt vettem a HD7870-et
-
Gabor8634
tag
válasz
Devid_81 #36098 üzenetére
Amúgy a catalysttal emeltem fell1050re de tovább nem megy a csúszka ezért kérdem mivel lehet más progival ! Feszt én se akarok emelni de többen is javasolták ,hogy a kártya bírja az 1100mHz et az jó lenne a memóriát meg 1300MHz állítottam bár ott még lehet húzni ! Ti fesz emelés nélkül mitt tudtatok stabilan kihozni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Philips LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest