- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
KatonaT #39043 üzenetére
Pontosan erről beszéltem!
Sőt, azt hiszem ez korábban már fel is merült itt a topikban. Én is néztem használtan ezt a kártyát az aprón és a kollega beárazott kártyájának megfelelő árakat láttam. Ami tényleg vicc, mert most néztem 50k-ért R9 270X-et lehet kapni boltban.
Még meg is jegyeztem az egyik eladónak, hogy ha csak 5k-val adja olcsóbban, mint a bolti ár akkor én mégis miért venném meg nála? Meg bárki más...Szvsz egy Asus 7870 ha még van rá gari rendesen, akkor 40k-t megérhet használtan. Az az az ár amiért az ember bevállalja az ismeretlen "gipsz jakabtól" történő vásárlást, a kockázatot meg minden ilyesmit.
-
-
RMZ250
senior tag
válasz
KatonaT #38779 üzenetére
Épp ezt akartam mondani. Nem értem a komát
max 60é keres karit, erre olyat néz ami aprón 50 alatt van újonan garival. A seggömet verném a földhöz ha 60é tudnék most venni 7950-et. Jóval bikább kari, egy percet se gondolkodnék. Én még 70é vettem az enyémet valamikor egy éve kb.
-
rayoliviero
veterán
válasz
KatonaT #38118 üzenetére
Barátnőm már bevitte hamarabb (azt nem tudom már, hogy 3 napon belül volt-e), de őt kiröhögte az eladó a Te szavaiddal élve. Később utána már együtt mentünk be...
Az eladó az nagyon gerinces, előttem küldött el egy srácot vicc indokkal, hogy nem küldi szervizbe az egerét, vegyen újat. A "gyengéket" elhajtják, aki viszont nem hagyja magát, azzal nem tudnak mit csinálni. -
rayoliviero
veterán
válasz
KatonaT #38115 üzenetére
Te kiröhögtél volna, én pedig írtam volna a panaszkönyvbe a neveddel együtt, a neten pedig leírtam volna a negatív véleményem a boltról szintén a neveddel, mint eladó, aztán vagy lesz hatása vagy nem. De erről inkább ne vitatkozzunk szakmai topikban. Nem kell sajnálni az Edigitalt amúgy, sem az eladóikat... Ez az eladó amúgy a sorban előttem álló srácnak azt mondta, aki visszavitt egy hibás egeret, hogy nem küldi el neki a szervizbe, mert fordított polaritással volt benne az elem és innentől kezdbe szerinte nincs miről beszélni. Hiába mondta neki a srác, hogy előtte sem működött, amikor megfelelő polaritással volt benne, nem érdekelte a kedves eladót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest