- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Apple MacBook
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Fujifilm X
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993 #40313 üzenetére
nem tudom amúgy miért anyira gigabyte ellenes mindenki
én nem bántam meg, hogy gigát vettem.. sőtt állítom jobb is a hűtése mint az asusnak.. egy ismerősöm inkább hangosnak találta az asus kártáyját mint sem halknak.. úgy vélem, hogy az asus kártyák körül túl nagy a Hype
de hát nyugodtan vegyétek drágábban az asust!
-
Trevi
tag
válasz
dragon1993 #39670 üzenetére
Nálam 23˙C a windowsban játék alatt 43˙C gyári beállítások alatt!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
dragon1993 #39548 üzenetére
Szerintem ezeknek a véleményeknek jó része alaptalan, olyan személyektől akiknek mondjuk életében nem volt Giga kártyájuk vagy csak pont kifogtak egy rossz példányt, ami akármelyik gyártónál előfordult volna.
Nekem elég sok féle fajta vga-m volt már, de ebből összesen 2db volt hibás, speciel mindkettő Asus volt ami itt agyon van istenítve
Ettől függetlenül ugyanúgy vettem továbbra is Asus karit, mert tudom h ez bármelyik másikkal előfordult volna.
-
Frozzy
őstag
válasz
dragon1993 #39548 üzenetére
Valami olyasmi.. nem felvàgni akartam vele
csak véleményeket olvastam volna.. módosítani még tudnám.. csalódás nem hiszem hogy erne
-
R3laX
addikt
válasz
dragon1993 #39465 üzenetére
Itt van egy teszt a kártyáról, nézd meg. Hűvös kis szerkezet, meg tényleg elég vad ez az új külső. Amennyivel hangosabb az Asus DC2 Top-nál, annyival hidegebb is, de ez orvosolható manuális ventifordulat beállítással.Gigabyte R9 270X
-
Cseneles
őstag
válasz
Szerintem igen eltalált kártya! Volt már több Gigabyte WF3-am 7950,7970 és most R9 270X
Soha semmi gondom nem volt velük és most is olvasgatom itt a csikozódást meg hasonlókat de én nem tapasztaltam semmi ilyesmit
-
diegho
nagyúr
válasz
Azon kívül, hogy rengeteg a hibás gigabyte termék más rosszat nem lehet róla mondani.
-
juve600
nagyúr
válasz
elvileg az uj amd driverrel már jól működnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest