- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
-
-
synthattik
aktív tag
válasz
Fisherhun #9314 üzenetére
Most azért,mert kifogtál 1 hibásat,attól még nem kell temetni a céget,hogy ilyet senki ne vegyen,meg kell fogni akkor a karit és gariztatni.
Nem tudom,hogy van százalékosan elosztva kinek miylen kártyája van,de mivel itt a legtöbb embernek sapphire van,lehet külföldön is hasonló a helyzet,ezért valszeg,ha abból fogy a legtöbb ,abból lesz a legtöbb hibás darab.
Én meg személy szerint mondjuk gigát nem vennék,mert 2különböző kártyából mind 2-nek volt vmi nyűgje,utánna vettem sapphire-t és lásd öröm,bódottá.
Attól még nem mondom,hogy senki ne vegyen gigabyte-ot,mert nekem személy szerint nem jött be.
Vegyen azt amit szeretne,ha neki bejött és ezután is ,akkor egészségére.
Offnak vége. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Automata kávégépek
- Netflix
- TCL LCD és LED TV-k
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest