Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38397 üzenetére
Szerintem azért érezhető különbséget hoz a tuning, szóval én hagynám, az tuti. Mondjuk 150 mhz nem olyan magas szintű, de akkor is.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38395 üzenetére
a beta jó, nincs azzal semmi gond.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38395 üzenetére
Én megpróbálnám a legújabb betát is, hátha segít.
Max ha ezzel se jó, akkor egy régebbit. -
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38393 üzenetére
Próbálj más drivert.
-
válasz
rayoliviero #38390 üzenetére
Nagyon keresed a hibát abban a kártyában. Szerintem próbáld meg 1 hétig használni tuning nélkül, aztán ha akkor is bohóckodik, akkor kezdj el aggódni. De egyelőre driver gondra tippelek. Különben sem hoz sokat a tuning.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38390 üzenetére
Nálam túlhúzás produkált néha hasonló tüneteket.
-
rayoliviero
veterán
Azt miért csinálhatja az Asus 7870, hogy gondol egyet és a képernyő fekete lesz és elkezd villogni? Csak újraindítás segít. Most ezt csinálta, miután betöltött a Windows és ráklikkeltem a Gpu-Z-re. Most igaz, hogy tuningolva van 1150/1350-re, de alapon is egyszer ez történt vele. Összesen tehát kétszer történt a kártyával, mióta megvan (pár napja), egyszer alapon, egyszer tuningolva, de egyser sem játék alatt.
-
Steve198310
őstag
válasz
RMZ250 #38386 üzenetére
ez csak valami de irnak róla
azért kíváncsi lennék mit megy a 7850 ed -
RMZ250
senior tag
válasz
Steve198310 #38385 üzenetére
A dual bios a lúzereknek való, akik a hozzá nem értésükkel elbasszák a karijukat
-
Steve198310
őstag
válasz
RMZ250 #38383 üzenetére
miért ne lenne? azod van vagy azod van? ha azod lenne tudnád
tudod lehet rá készíteni saját BIOS-t amivel indul és persze tuningba és a venti profilba is bele nyúlva nem 1225mV ig megyen hanem 1300mV ig. hopp-hopp.
viszont elk.rod a BIOS-t bumm átnyomod majd megy minden tovább. Vagy indítod a Boot-olod és Flasheled rá az ujat -
RMZ250
senior tag
válasz
Steve198310 #38381 üzenetére
A dual biosnak mi köze a tuninghoz.......semmi.
aelod hát igen a minőséget meg kell fizetni.
-
aelod
veterán
válasz
Steve198310 #38381 üzenetére
igen csak asusba az aqua-nál a 7850 a 2gb-os egy tízessel drágább mint az enyém
annyim meg nincs...az ASUS Radeon R7 260X van most jó áron
1188mhz a GPU
7000mhz ram
viszont a memória interfész csak 128 bites, okoz ez érezhető lassulást? -
Steve198310
őstag
nincs azzal semmi baj. 2év. jobb mintha nem lenne csak 1 vagy semmi.
én elégedett voltam az asusokkal is jó a 7850
a zafírt jobban csipem mert szeretem a tuningotazon meg bual bios van. lehet rángatni.
Zafír 7850
Asus 7850Vagy szeretnél erősebbet a 7870 is fain asus és zafír fronton is
-
aelod
veterán
válasz
Steve198310 #38379 üzenetére
Mind1. Lényeg a megbízhatóság. Többi kevésbé fontos (fogyasztás, hő stb.)
7850-nél ne legyen gyengébb a típus.
Zafír csak 2 év garit ad ha jól tudom. Ez bántja a szemem nagyon. -
aelod
veterán
Sziasztok!
Holnap viszem be garanciás kártyám szervizbe. Egy Gigabyte 7850 oc-t. Sanszos, hogy memória hibás.
44e-ért vettem. Ebben az árkategóriában mit javasoltok helyette? Többet nem szeretnék giga vga-t (a 6850-esem is memória hibás volt azt cseréltem erre...)
Kisebbre értelemszerűen nem váltanék.... -
edeleny
őstag
Hali.
Holnap vagy holnapután megjön a HD3850 leváltására a HD7850.
A cserét hogy csináljam?
Kártya csere, - uj driverek, vagy még a régi kártyával minden ATI uninstall, majd csere, és uj driverek?
Anno az X800-at cseréltem HD3850-re de már nem emlékszem hogyan! Arra emlékszem hogy nem kellett a Win-t újratenni. -
Xirtam
veterán
2db 7850 mennyire mükdöhető? Milyen eredményeket tudna szülni egy ilyen összeállítás?
-
válasz
CoolBoy323 #38370 üzenetére
akkor hivatkozva a legutóbbi levelükre, adj nekik időt keddig, azzal, hogy utána már nem érdekel a javított kártya, cserét kérsz vagy casht.
-
válasz
CoolBoy323 #38357 üzenetére
ha eddig írásban nem kérted számon őket, akkor nincs. írj nekik egy E-mailt, hogy amennyiben xy dátumig nem kapod vissza a kártyát, akkor elvárod, hogy cseréljék vagy fizessék vissza az árát. erre később már lehet hivatkozni.
-
Repsol600
addikt
válasz
rayoliviero #38364 üzenetére
1350 tényleg bőségesen elég.
Inkább a GPU számít. Én 7950-en se használom 1400 felett mert nincs rá szükség, pedig 1600-on is mennek + külön adható fesz a mem. nek is 1,7V-ig.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38364 üzenetére
akkor már gyengébb ramokkal szerelik őket sajna...mondjuk jelentősége sok nincs, mert 1350-ig van kb értelme.
-
lowzor
veterán
válasz
rayoliviero #38362 üzenetére
1350-ig kb. De Asus-on asszem Hynix van, szóval 1450-re is feltolhatod.
-
Dealer95
őstag
válasz
rayoliviero #38350 üzenetére
Driver miatt van.
13.5-öt felfrissítettem a legújabb beta-ra és egyfolytában crash-elt a játék.
Vissza is raktam a 13.5-öt és azóta egyszer sem.
Tehát nem a játék hibája. -
myckie2
őstag
Sziasztok!
Szerintetek átmentileg elmegy egy R9-270X egy FSP 400W-os tápegységben? (kb 1 hétről lenne szó)
A gépem adatai az adatlapomon megtalálhatóak. Előre is köszönöm a választ!Üdv!
-
CoolBoy323
nagyúr
Eltelt egy hónap a gariba adás óta...
A bolt azt írta, hogy a hét végére várták, hogy megkapják... De nekem nem szóltak, h vergődjek be érte...
Van valami jogi eszköz a kezemben így, hogy egy hónapot ültek rajta?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38342 üzenetére
Nekem minden játék alatt minden adatot kiírt az afterburner.
-
bozont
veterán
válasz
lowzor #38352 üzenetére
Jó persze, aki tuningol annak nagyobb mozgástere van, vagyis olcsóbban is megtudja venni az adott teljesítményt. De aki nem, annak jó vétel a 270X ha nem vagy csak picit drágább. Viszont nekem nagyon megtetszett az MSI 270X Gaming, 7870-ben meg nem látok TWIN FROZR hűtőset. Mondjuk most nagyon felment a a Gaming és a Hawk ára sajnos, de talán január, február környékén picit esnek az árak majd.
De most a Dual-X a legjobb vétel szerintem, aztán lehet azt is veszem majd.
Bár előbb megvárom a BF4-es verziókat, remélem nem kérnek felárat érte (pedig van egy olyan érzésem hogy igen).
-
lowzor
veterán
válasz
Az a játék hibája. Kicsit hulladék még mindenkinél.
(#38349) bozont:
Mondjuk az a nagyobb órajelen járásnak köszönhető teljesítménytöbblet olyan se íze, se bűze dolog szvsz. Sima 7870-et is feltolom 2 kattintással ugyanolyan órajelre, ugyanaz a Pitcairn XT mindkettő. Ha nem csak minimálisan olcsóbb, akkor már inkább a 7870-et venném.
-
asturel
őstag
válasz
Nekem is szokott olyat (utolso <1mp 'beragad') vagy epp appcrashel. En betudtam a beta catalystnek meg a bugos bf4-nek. (elso update nelkul nalam amugy pl. jatszhatatlanul akadozott (illetve szegeny G840-et ugy leterhelte, hogy ha talcara raktam notepadba nem tudtam irni
), de most is neha durvan beakad illetve inkabb beall 1-2mpre vagy 10percenkent
)
-
bozont
veterán
válasz
CsIrKeRaToR #38348 üzenetére
A +10% és a magasabb órajelen jár a két kulcsszó pedig. Gondoltam elég egyértelmű.
Egy combosabb tuninggal meg hozza a GTX 760 és 7950 szintjét (az MSI 270X Hawk pl már as gyári OC-val elég közel jár ezekhez). -
lowzor
veterán
válasz
Frissítsd le, a legújabb állítólag már BF4 alatt is írja.
-
marcusa
addikt
válasz
Mert 64bit-esek, és csak 32 bit alatt írja ki az AB.
-
rayoliviero
veterán
BF4 és Ghost alatt Afterburner nem akarja kiírni a hőfokokat. Ez mitől lehet? Crysis 3 alatt kiírja.
-
arn
félisten
az msi a leghalkabb 270x
-
lowzor
veterán
válasz
CsIrKeRaToR #38339 üzenetére
Elég a hsz-ét elolvasnod és láthatod, hogy jobb
-
lowzor
veterán
válasz
Andrewstarr #38337 üzenetére
A DSUB miatt van. Semmi nem fog rajta segíteni, cserélned kell olyan monitorra, amin van digitális kimenet.
-
Andrewstarr
aktív tag
válasz
vviktorr16 #38282 üzenetére
Nem, csak játék közben látom. Átalakítóm van d-sub-ról DVI-ra, de lehet, hogy megpróbálok majd egy DVI-VGA kábelt is, ha érdemes.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Apollo_21 #38335 üzenetére
Egyébként volt ilyen hír valami oldalon, hogy a newegg.com-on már kaphatóak ilyen kártyák, de néhány dollárral drágábbak. Remélem nem ez lesz itthon is, mert ez szemétség. "Ingyen BF4" a kártyák mellé, ja....
Eddig csak XFX kártyát láttam ilyen jelzéssel, remélem a Sapphire-nél nem lesz gond -
Apollo_21
addikt
válasz
DokiBaxxi #38334 üzenetére
Biztos lesz vmi "hír" értékű jelzés rajta..bf4 edition szuper premium limited..vagy vmi amiért többrét lehet adni
Én így képzelem el az Ati 9550GE (gamer edition) kártyám ótasemmivel sem tudott többet mint a másik..de mert ott volt a firka jelölés már megért + pár ezret
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
soultrapp #38333 üzenetére
Szerintem tök mind1, melyik forgalmazónál jár, gondolom beleteszik a dobozba a kupont, és adják tovább. Gondolom így minden nagyobb céghez jut belőle.
Egyébként utal valami jel rá, hogy van benne kupon? Tehát ha R9 270X-et akarok venni, akkor mondhatom azt, hogy olyat adjanak, amiben van BF4? Vagy ezt így külsőleg nem lehet megállapítani? Bár gondolom meglehet, mert jelzik a cégnek, hogy ebben meg ebben a szállítmányban van BF4 kupon. Vagy nem tudom, hogy működik ez. -
soultrapp
senior tag
hello!
most akarok majd venni egy r9 270x-et.
jár már szerintetek hozzá a bf4?? -
Grave_444
nagyúr
válasz
rayoliviero #38325 üzenetére
Szerintem nálad rosszul mér, nekem le van szabályozva a venti és így se megy 70 fok fölé.
-
Algotis
addikt
Feltettem a 13.11-es beta-t, és mi ez a Gaming Evolved cucc ami lejött vele?
Mire jó ez? -
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38325 üzenetére
szinte biztos
itt már volt róla szó de olyan 3xxxx HSZ körül
-
rayoliviero
veterán
-
Steve198310
őstag
válasz
rayoliviero #38319 üzenetére
a 110-120 fokot is bírja. de úgy tudom az a plafon környéke
-
Apollo_21
addikt
válasz
Sztem a hőfok vrm esetén is elviselhető..nemhinném h tegyük fel..60% os ventiprofillal tovább menne felfele..sztem itt a vége...nálam 55%os ventiprofillal nyáron nemment 85fölé..mostpedig hüsi is van...leis vettem 30%ra..egyedül bf4 és cod ghost alatt adok neki mert ezek alatt melegedik mint egy kazán
-
LamaCube
addikt
válasz
Nekem is 72-76C°-ra felmegy. Szerintem ez ilyen és nem sok.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Apollo_21 #38317 üzenetére
Gpu hőfok az normális, 65 fok körül mozog Crysis alatt.
A VRM hőfokokról beszélek. A vrm1 az Crysis alatt 80 fokra felment kb, vagy afölé (mert kilépés után tudtam csak megnézni aidával és akkor volt kb. 80). A vrm2 pedig általában 26, de láttam már, hogy 27-re is váltott.
Nem nagyon sok vrm1 hőmérsékletnek ez a 80 körüli? 15 perc Crysis után... Mi lesz ha órákig játszok majd...
-
Algotis
addikt
Valakinek nincs ötlete, hogy ha húzom a core clockot akkor miért kezd el akadni a BF3 low-on?
Metro LL, Far Cry 3 ultrán 1100/1300-ban gond nélkül megy, de BF3 már 15mhz-től akad itt-ott...
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38316 üzenetére
A vrm 2 valszeg azért 26 mert az egy nem bekötött érzékelő..nálam is annyi.
gpu höfok vagy a vrm1 höfok annyi? mondjuk sztem egyik sem soksajnos 10en pár fokos eltérés van a 2között a vrm1 nálam ennyivel melegebb...ezért én nem is nézem a gpu fokot..mert ha 60 akkor a vrm már 75
-
rayoliviero
veterán
válasz
RMZ250 #38315 üzenetére
Abban 1000/1200.
És erre tudod esetleg a magyarázatot?
A gpu vrm1-re az Aida és Gpu-Z is 60 fokot (Crysis után 74) ír, miközben a vrm2 26 fok.
Ez nem túl sok? És miért van ilyen nagy különbésg köztük (vrm1 és 2 között)? Crysis közben akkor ki tudja mennyi lehet... A VRM2 mindig 26 fokot mutat, legalábbis ahányszor megnéztem. -
RMZ250
senior tag
válasz
rayoliviero #38313 üzenetére
MsiAfterburner
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #38313 üzenetére
A VRM2 mindig 26 fokot mutat, legalábbis ahányszor megnéztem.
-
rayoliviero
veterán
-
asturel
őstag
válasz
rayoliviero #38309 üzenetére
Nekem is ezt irja (hd7870-dc2-2gd5-v2), raadasul ugy, hogy asus gpu tweakben defaultra van nyomva (ami 1000/1200)
-
válasz
Ne aggódj. Nézd meg másik progival is. Van, hogy nálam is böszmeségeket ír a GPU-Z.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Ez egy X akta...egyelőre...kártya Bios-át nembántottad? Mondanám h öröm és Bódottáá..mert kaptál egy TOP-ot a sima helyett...talán..
-
Apollo_21
addikt
válasz
rayoliviero #38307 üzenetére
A "simáknak" 1000/4800 volt ha jól tudom, de láttam már 1010/4840eseket is
A TOP-oknak amit pedig épp a Gpu-z od mutat -
rayoliviero
veterán
Windows 7-el idáig működik a kártyám.
Az Asus 7870 DCII-V2-nek mennyi a gyári órajele?
Mert én nem tuingoltam és a Gpu-Z szerint pedig emelve van:
-
törölt tag
válasz
Steve198310 #38302 üzenetére
No végülis eljutottunk az eredeti témához, és kiderült, hogy igazam van
-
lowzor
veterán
válasz
Steve198310 #38302 üzenetére
Hát kevés hozzá szvsz, főleg ha tuningolsz. De az adatlapodon i5 2400 van, miért lépsz vissza?
-
törölt tag
válasz
lowzor #38300 üzenetére
Látom még mindig nem érted a "viszonyítani" szót.
Nagyobb proci-nagyobb vga? Érdekes módon, amikor kérdezett valaki valamit, senki nem válaszolt, de abban a pillanatban, ahogy (vélt) sérelem érte a hőn imádott videókártyátokat, rögtön billentyűt ragadtatok, és nem voltatok restek írni!
Kérlek benneteket, hagyjuk abba! Nektek van igazatok! Ti is tudjátok, én is tudom, de ha gondoljátok, kipostolom fészbúkra, vagy beteszem az aláírásomba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged