Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Sok hibát javít az új Arc meghajtó
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Próbálnék összefűzni két kapcsolatot a luci-proto-bond-dal, (próbáltam először WDS interfészeket, majd azon keresztül VXLAN csatornákat, de hasonló az eredmény)
A problémám az, hogy ARP-pal szeretném csekkolni a slave link-ek állapotait (Link monitoring), de hiába írom be a túloldali bond if IP címét és állítottam az ARP ellenőrzéseket 100ms-re mindkét oldalon, úgy látja a router, hogy a linkek nem élnek. Ha kilövöm az ARP link ellenőrzést és egy broadcast policy-t lövök be mindkét oldalon, akkor a két bond interfész közötttt tudok pingelni, de ugye jelzi a PING, hogy a csomagok duplikálva vannak, hiába van belőve a luci-n hogy a duplikált csomagokat szűrje (ha jól sejtem, ehhez is kéne a link detektálás )
Más üzemmódok (LACP-ot is próbáltam, hátha a LACPDU elég a detektáláshoz) meg nem működnek egyáltalán.
Mivel a routerek "buta" AP-k, ezért a tűzfal ki van lőve rajtuk.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen videókártyát?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest