Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
válasz
Valamivagyok #12 üzenetére
Hát a játékok igen, de ... Switchen ha megnyitom az eShopot, az minden csak nem "fluid"
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Valamivagyok #12 üzenetére
Nem tudom, főnököm a 7-et azért cserélte le, mert kevés volt, érezhetően sokat lassult az évek alatt és egyre többször tapasztalta, hogy már kevés a ram... Az x-nél már 3GB ram volt a 15 pro és pro max már 8GB-tal rendelkezett, miközben akkor az ai buziság még képbe se került...
-
Valamivagyok
tag
válasz
Dragon3000 #8 üzenetére
Nem erre gondoltam. Szükségtelónak vettem egy Se 2016-ot 2 mag/2GB ram/32GB/8Mpx. Konkrétan körbeugrálja, felkoncolja és elássa az újjabb Redmi 8T-met. 8mag/4GB ram/64GB/48Mpx. Azt a kövület iPhone-t jobb használni, mert úgy működik ahogy kell (Facebook,YouTube,max, safari). A 48MPx-es Redmivel nem tudok olyan képet csinálni mint a 8Mpx-es se-vel. Igen fejleszt az Apple, de a jó telefonhoz nagyon kevés is elég (tippre az Ai b*ziságokhoz kell a sok ram). A Nintendo szerintem hasonló ketyere, amit fel engednek telepíteni az futni fog azon a hardveren.
-
mad823
őstag
Mint konzol pont nem érdekel, de felröppentek pletykák, hogy készülhet "belőle" nVidia Shield 2, hiszen az egyes az pont egy v1-es Switch volt...
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Valamivagyok #5 üzenetére
Ehhez képest az iphoneban van szinte mindig a legerősebb soc, a 16-os széria mind 8GB rammal rendelkezik és a 17-es esetében elviekben már 12 lesz...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Így válaszolva mindenikek, azért vagyok kritikus a hardverrel szemben, mert nem csak a Nintendo saját címeit kell neki vinnie, hanem elég erős igényekkel rendelkező másik játékokat is, mint pl. a Cyberpunk. Ilyen szemmel nem tűnik időtálló megoldásnak.
-
Valamivagyok
tag
A Windows alá kell is a vas
. Én mindig bírtam a Nintendót amit kiadtak rá az jól fut az aktuális csirke hardveren is. Nekem kicsit olyan iPhone feeling, a droidokba lassan végtelen ram meg proci mag van az iPhone fele annyi RAM-mal/proci maggal sokkal fluidabb. Szerintem sokat dob, hogy a hardverhez igazítják a szoftvereket, igaz ezzel bezárnak kicsiny világukba. Amit vagy elfogadsz vagy nem.
Van Win/iOs/Android/Nintendo is a kezem ügyében ezek a valós tapasztalataim. -
pelgrim_v1
tag
Nem a technológiáért vesznek az emberek manapság nintendót.
aki nem próbálja ki az kevésbé érti. Annyira kreatív játékokat csinálnak, amivel csak úgy jó játszani, a szó klasszikus értelmében.
a játékokon fog múlni a nintendo sikere igazából, nem magán a konzolon ha nem lesz vele nagy baj
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes, hogy ennyire sok eladásra készülnek, miközben hardveresen nem egy nagy cucc. A már több éves SteamDeck-től csak annyival erősebb, amit el is visz a magasabb felbontás, nem is említve a Z1 procis erősebb cuccokat...
-
Landro
tag
Valszeg az elemzők jobban tudják, hogy mennyi switc2-őt fog gyártatni a Nintendo, mint a cég maga. Az elemzői iskola elvégzése nélkül is sejtem, hogy minden készüléket, amit legyártottak/legyártanak, el fognak adni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Óvatos előrejelzést adott ki a Nintendo: 15 millió Switch 2 eladásával számolnak, idén 13 százalékkal emelkedhet a nyereségük.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest