- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Scalpel #8692 üzenetére
Nem win7, sima xp sp3
banyek nem igaz, hogy semmi nem megy simán! most ez a rescue and recovery baszakszik. There is not enough free space in the boot sector to install Rescue and Recovery ...
kerestem gugliban, találtam is, de csak linuxra.
találkozott ezzel már valaki? áááá
-
törölt tag
A mai nap megvásároltam életem első laptopját, egy T500 személyében.
A tapasztalt laptoposoktól várnék, egy két hsz-t, vagy akár pm-t is, hogy mire érdemes figyelni, vigyázni, és hasonlók.
Üdv Zolee
-
evone
őstag
Amugy, nem igazán értem hogy konkrétan ti mire használjátok a TV gombot, mert én kb sose nyomom meg, és semmi hasznos nincs benne amit a Start menüből ne érnék el.
-
FerNandor
őstag
ÁÁ asszem ez volt a megoldás!! szerk.: mármint a ricoh card reader. nagyon király végre eltűntek azok a sárga izék!!
Köszi a tippet!
Neked is köszönöm, Shadowfax & Evone.Már csak felrakom az active protectiont és akkor csinálok egy recovery discet, vagy nem tom, hogy megy ez a Lenovonál
Nagyon f@sza ez a T61
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #8684 üzenetére
Hol dolgozol ? Én is menni akarok.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8684 üzenetére
hmmm...szólok páromnak nézzen jobban szét
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma majdnem megszakadt a szívem. Hoztak be a céghez kb 30 db teljesen új szűz T400-at és egyik se az enyém
-
FerNandor
őstag
remélem valaki tud segíteni:
3 db egyéb eszköz van az eszközkezelőben, mind3 alapvető rendszereszköz és a helynél ezt írja ki:
21. PCI busz 0. eszköz 4. funkció
21. PCI busz 0. eszköz 3. funkció
21. PCI busz 0. eszköz 5. funkciómik lehetnek ezek? hogy lehet őket eltűntetni/megcsinálni ..?
-
Roseln
csendes tag
Hali,
T400-nál tapasztaltatok olyat hogy az Everest szerint 2540 Mhz-en (9,5x szorzó) megy a proci (T8600)? CPU-Z szerint 2400.
Maximum Performance emelhet valamit az órajelen?
-
McAdam6
aktív tag
Sziasztok!
T-valamelyik tulaj szeretnék lenni, nézelődöm a neten. Hol lehetne Part Number és Type-Model/Name megfeleltetéseket találni? Pl. Tabook-ból kinézek egy adott konfigot, hol lehet megtalálni, hogy azt milyen PartNumberen forgalmazzák?
Köszi előre is.
Mc -
FerNandor
őstag
Na, most úgy tűnik, sikerült normálisan felraknom a drivereket.
Már jelzi on-screen a dolgokat, a TV gomb is működik.
Ami még van, hog eszközkezelőben ezek sárga kérdőjelesek még:
-3db Alapvető rendszereszköz
-PCI egyszerű kommunikációs vezérlő
-PCI soros portmiket kell felraknom ezekhez még?
ezeket raktam fel:
• Intel Chipset Driver/INF Update Utility INSTALL FIRST!!!
• Matrix Storage Manager Driver
• ACPI Power "Management Driver"
• Video Driver
• Audio Driver
• UltrNav DRIVER
• UltraNav UTILITY
• Wifi Driver
• Hotkey Driver
• System Interface
• Integrated Card Reader (for models with integrated card reader)
• Intel PRO/1000 LAN adapter
• Modem Adapter
+ bluetooth -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #8673 üzenetére
Az akkut nem tudom, de a többi úgy rémlik, igen.
-
Napfénysüti
nagyúr
A T61 és a T400/500 alkatrészei (bill.,akksi,dokkoló,plusz akksi az ODD helyére) kompatibilisek?
-
TOZ
addikt
Kiprobaltam a sajat elfekvo ub akkumat (T61, T7500, X3100, 14.1") Nekem elvileg masfel orat ad pluszban. De gyakorlatilag 45 perc utan hirtelen lemerul... Lehet halott az egyik cella? Pedig 4 ciklusos az akku mindossze.
(meg jo, hogy nem adtam el vegul itt a ph-n, egett volna a feje,) -
Magnat
veterán
Ezt így nem nagyon lehet meghatározni ... ha jól tévedek az UB akksik olyan 2.7 v 2.9 AH körül vannak, sztem ez a legjellemzőbb adat, amivel kalkulálhatsz ... nem mind1 ugyanis, h egy 7.2 vagy egy 5.2 Ah-s nagy akksi mellé teszed... de az arányok alapján már könnyen kimatekolhatod, h melyik nagy akksival szerelt gép kapacitását mennyivel dobja meg :-)
-
FerNandor
őstag
válasz
Shadowfax #8667 üzenetére
Köszi,
annyi driver van, melyikek kellenek? Mindegyik? Sokról azt sem tudom, h mik, a neve alapján sem. Nem volt korábban erről szó? Összefoglalva esetleg?
Meg számít, hogy milyen sorrendben rakom fel őket? Meg az ugye nem baj, ha nem indítom a setup után újra a gépet, hanem csak pár másik driver telepítése után?Volt 2 napja, (az utóbbi 1,5-ben nem volt időm használni) 2-szer is olyanom, hogy bejött a kék képernyő: hiba van, ha elsőre látja ezt az ablakot tegye ezt meg azt, ha mostanában telepített valami izét, lehet, h az a gond, vagy valami ilyesmi...
a driverekkel is van valammi gubanc, ilyet láttam, h
-intel active management technology állapota: letiltva
-az intel amt állapotát az atchksrv szolgáltatás 60 másodperc alatt nem adta át..plusz találtam a productivity center mappájában még 2 mappát, az egyikben, elindítottam a setupot, de nem tudom, mi volt az és 90%-nál megállt és kész, ezt 3-szor is eljátszotta..
a ThinkVantage gomb még mindig nem megy, plusz a képernyőn még mindig nem jeleníti meg a fényerő- és hang állítást..
-
Shadowfax
addikt
válasz
FerNandor #8665 üzenetére
Lenovo is changing the way customers obtain updates for their PCs and Servers.
For our PC customers, automatic updates via ThinkVantage System Update (TVSU) are being discontinued. Customers can continue to download updates by accessing the Lenovo support site at Lenovo Support & downloads. Lenovo is pursuing alternative solutions for system updates and future offerings will be communicated through the new Lenovo Message Center Plus. [link]
Magyarul a System update megszűnt, majd lesz helyette valami, erről az kap értesítést, aki a Lenovo Message Center Plus-t használja. -
pink75
aktív tag
szóval, asszem T40-től slim odd-k és akkuk stb. meg a passzos UB-ek
-
lenne 1 kérdésem. egy ultra bay + akkuival mennyivel megy többet egy ThinkPad. átlag időtartamra gondoltam (ezért se irok tipust pl. de ha számit t400
)
u.i.: nincs hosszú i -m
-
Magnat
veterán
Vagy az is érdekes, h itt lehet venni 11 usd-ért T60-hoz való töltőt eredeti Lenovo felirattal, ráadásul több db is van neki, szal tuti nem azért ennyi, mert a nyakán maradt. Ez azért is mókás, mert egy ilyesmi teljesítményű 20V/65W-os akármilyen töltő is többe fájna itthon szvsz, nemhogy egy Lenovo.
-
Magnat
veterán
válasz
Gondwana #8653 üzenetére
Sztem nem eredeti, dehát ha abból indulsz ki, h valszeg az eredetit is Kínában vagy Hong-Kongban gyártják, akkor annyira nem lehet rossz :-)
De majd Otisz vagy Tim82 mindejárt megmondják, nekik már volt a kezükben ilyen ebayes darab, h hagy-e maga után vmi kívánnivalót a minőség.
-
Gondwana
addikt
Ezek az adapterek tényleg eredeti 40Y8725 adapterek, vagy azok az utángyártott honkongi/maláj cuccok, amiket szintén az ebazon láttam?
Nekem hétfőn délután kellene, hogy megérkezzen egy ilyen 40Y8725, 4200 dinár, ami kb. 12.500 HUF -
Magnat
veterán
Jó estét, vki a múltkor keresett UB hdd adaptert, itten van óccsóé:[link]
Patás még olcsóbban van, talán 12 USD.
-
rankesz
veterán
-
Mészike
aktív tag
evone: köszi!
Viszont asszony R61-esén még a régebbi verzió van. Frissítve azt is, hiába állítom be, nem jelenik meg. Az enyémen okés.Másik: sehol nem találok infót róla, hogy a gépembe bele megy-e a WWAN kártya. Próbálva már lett, de nem ismeri fel a gép.
T400 6474-W66 (CTO). -
rankesz
veterán
Már kiderítettem, Csináltam egy full Everest riportot, és ott a képernyő tipust google-be beírtam:
Lenovo LP141WP2-TLB1 ThinkWiki azt írja:LED#8625: Kb...
Elég "OEM" a cucc, egy gép meg egy töltő oszt annyi. Viszont van rajta pre-installed pista business matricával együtt
-
Szőröstalpú
tag
Hello!
T42 olyat játszik, hogy marha gyakran (most már percenként többször - mondjuk csak ma kezdte) elmegy a kijelző háttérvilágítása. Ha lecsukom a tetejét, és újra kinyitom, akkor újra an kép (egy rövid ideig). Van ennek egyszerű megoldása?
-
rankesz
veterán
Nem tudom hogy ledes-e ránézésre annak tűnik de semmi infót nem kaptam a kijelzővel kapcsolatban.
Írtam hogy elvileg kb. 3 hete van gyártásban, ergo piacon még nincs ez a modell...
Gari: nem hinném hogy garis lenne...De nem hiszem hogy aggódnom kellene emiatt...
Ha meg mégis javítani kellene ott van a melóhely belső noti-szervíze. -
rankesz
veterán
NA kérem, itt vagyok ragyogok, immáron t400 tulaj is vagyok! Naggyon durva!
Szerencsére most jól jártam és végre nekem lett valamim olcsón, nagy mázlival.
A tipust elvileg kb 3 hete gyártják, neten még nem is találtam róla semmit.
Parái:
t9600 2.80 6m cache
x4500 +ati 3470
2g ddr3 1066
250 hdd
6 cell
vista business oemA tipus száma elvileg 2767-WGN
150k-t megért? -
yorka
tag
Sziasztok!
Utána lehet nézni annak valahol, hogy egy gépnek miért szüntették meg idő előtt a garanciáját?
A megszüntetett garanciát lehet-e újra aktiválni?Az alábbi notebookon gondolkodtam el, ezért kérdezem.
Lenovo x200Ettől független kérdéseim is vannak:
Külföldi (pl. írországi) gép esetén érvényesíthetem-e itthon a garanciát?
Kell-e, vagy és egyáltalán lehet-e honosítani?
A honosítás mennyibe kerül?Természetesen Lenovo gépekről lenne szó minden esetben?
-
törölt tag
Igazából ez lesz majd az első laptopom, így nem tudom melyik méret lenne a megfelelőbb az igényeimnek, de ez idővel majd úgy is kiderül. Teljesítményben végülis különbségek nincsenek, nekem is a T400 felé húz a szívem, nem tudsz esetleg olyan boltot ahol a fentebb említett árban lehetne kapni ilyen csodálatos masinát. (Ha kicsit túlcsúszunk az összeggel, még lehet azt is elviselem).
-
törölt tag
T400, T500 tulajok véleményét várom, nagy valószínűséggel a 2 laptop közül lesz a szerencsés kiválasztott életem első laptopja. A véleményeken kívül esetleges vásárlási helyeket is nyugodtan megoszthattok velem, akár privátban akár eme hozzászólásra válaszolván. A segítséget és a válaszokat előre is köszönöm.
Ui.: a rászánt keret olyan 250k felső határral képzelendő el.
Üdvözlettel Zolee
-
_ak_
addikt
A szétszedéssel nem volt semmi probléma, a ramokat kivettem betettem újra, de majd csak idővel derül ki, h elég volt-e ennyi.
Más. Mintha valahol lett volna arról szó, h akik az újfajta lyukacsos billt kapták, azoknak kicserélik a régi fajta kemény vázasra. Van ilyen? Nálunk is megcsinálják vagy benéztem vmit? Nem mintha lenne vmi bajom a jelenlegivel, de kíváncsi vagyok az igazi thinkpad experiencre.
-
marcitp
őstag
Faja, működik ez a görgetősdolog átírás, megy MSN-ben is mostmár, jó, hogy utánanéztél, kicsit engem is idegesített, hogy voltak applikációk, amiben nem ment. Ami érdekes, hogy használok egy nagyon régi, még Win95 alá floppyn kiadott kis tervező programot, abban simán megy a görgetés...
Lassan egy hónapja van meg a gép!!!! Szinte egész nap megy, nyúzom. eddíg tökéletes, minden működik.... Mondjuk nem volt nap, amikor ne lett volna bekapcsolva, asztali egyelőre nagyon nélkülözve. Me lesz az első éles bevetés, megy a próbaterembe, zenekari próba hangfelvételrögzítés....Bocs az OFF-ért...
-
FerNandor
őstag
Fent van a Productivity center, de nem adja be a TV-gombra. Viszont, ha rákattintok az ikonjára, akkor bejön az a menü, ami a gomb lenyomására nem jön be.
az az utility cucc is fent van.
Azt az On-screen fület nem találtam meg
azért köszi a segítséget
Jó lenne, ha megcsinálnák, azt, amit Shadowfax írt, mert ez az egyenkénti driver leszedés, kicsomagolás feltelepítés elég rossz, ráadásul nem is tudom, h minden felment-e, ami kell.
-
Nand_i
tag
válasz
FerNandor #8600 üzenetére
Thinkvantage gombhoz azt hiszem kell a thinkvantage productivity center.
Fn megjelenítéshez pedig kell ez amennyiben Xp-t használsz, vagy értelemszerűen a vista-s változat. Amennyiben már fent van, akkor Control panel-> képernyő tulajdonságai ->Advanced (nem tudom mi a magyar fordítása) -> és legfelül kellene lennie egy On-screen display fülnek, ott tudod engedélyezni / módosítani a beállításokat.
-
Nand_i
tag
válasz
Gondwana #8598 üzenetére
This firmware update includes the fix for the case on a system with Microsoft Windows Vista, that the system may become to display the following error message at each power on, and then cannot boot from the hard drive. ...
Ez az én értelmezésém szerint annyit tesz, hogy a FW update akkor szükséges, ha Vista-t szeretnél a gépeden, és minden bootolás alkalmával feldobja a kék halált a leírt hibaüzenettel. Szerintem, ha gond nélkül bootol a win, és az active protection is gond nélkül megy, akkor felesleges az update.Mondjuk nekem WD ugrott a gépbe és XP-t használok, de semmi gond nem volt hdd upgrade után.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest