- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
Napfénysüti #10695 üzenetére
Aha néztem, köszi. Találtam is valakit, cask messze van.
Most azt mondták a boltban. hogy visszafelé kompatibilis....
van valakinek tapasztalata?? csak azért mert valaki meg írta, hogy nem is ismeri fel a gép...
ááááááá -
Kiss67
senior tag
válasz
Napfénysüti #10691 üzenetére
Most vettem tegnap a gépet. Magyar Lokalizációs és van rá még 1 év gari. A szervízben ingyen megcsinálják.
-
koma106
senior tag
válasz
Napfénysüti #10663 üzenetére
-
Kiss67
senior tag
válasz
Napfénysüti #10685 üzenetére
Nem állítodott el a profil, és 55 fok a cpu amikor bekapcsol a venti. A T5600 T60 ami volt nekem az 60 fok fölött kapcsolta be. Érdekes hogy nem fúj nagyon inkább csak magas hangon sivít. Talán a csapágy?
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10619 üzenetére
Szenvedtel vele? En 5 perc alatt kicsereltem.
Baratnom eszre se vette hogy leleptem MSNrol. pedig altalaban rogton hiv hogy hol a francba vagyok mar.
-
NosFeraTus
csendes tag
válasz
Napfénysüti #10501 üzenetére
Hát akkor jó. Lassan eldöntöm akkor végre milyen laptopot veszek.
Kösz mindenkinek a segítséget. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10416 üzenetére
azt egy pillanatig se mondtam, hogy a hétköznapi használatra ne lenne az intel elég
de úgy gondolom, hogy méltó lenne bele egy 40nm-es legújabb ati fél giga rammal.
árról semmit se tudok. de jelenleg mindegy is, mert úgyse tudnám megvenni
majd meglássuk mit hoz a 2010 q1. ugyanis akkor jön az új platform is. tehát most nagy változások lesznek valszeg és a t400s csak az előfutár -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10391 üzenetére
nem hinném.
szerintem sima döntés kérdése, főleg, hogy nem tudja kikezdeni a vázat az a plusz hő, ami szvsz minimális, azért azok a mobil gpu atik már elég fejlett energia menedzsmentesek. csak hát az intel az az intel..
én inkább itt látom a lényeget -
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #10332 üzenetére
Hát olyan pont 10 éve, akkor diplomáztam.
-
pink75
aktív tag
válasz
Napfénysüti #10349 üzenetére
nekem az avast simán megy
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10345 üzenetére
bevallom őszintén, de lehet, hogy nekem furcsa, hogy 200-400ezres gépeken ingyenes herélt védelem fusson... ezen spórolni egy megbízható, valamit is érő védelem helyett, amihez support is van és nem azon kell kattogni, hogy jaj, mikor kell újratelepíteni..
de ha már freeware-t akartok használni és valóban jót, akkor spywareblaster a javacoolsoftware-től. ezt nagyon ajánlom.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #10345 üzenetére
Evonenak köszönd, nélküle nem linkeltem volna.
Tűzfalmban nem tudok segíteni, mert talán xp-n használtam utoljára 3rd party tűzfalat, Comodo nekem még xp-n összeakadt a client securityval, 3x teljes win reinstall... Online Armor elég jó volt, talán az elmegy win 7-en is és nem akadt össze client securityval akkor, hogy most mi lenne, nem tudom
.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #10334 üzenetére
Vagy esetleg valami pingvinben? Igaz, akkor egy nagyobb akku lehet elkél.
Ubuntu Jaunty 2.6.28-13-as "gyári" kernellel nagyjából 30 másodperc... -
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #10313 üzenetére
2 hete voltam Fehérváron, tökre megváltozott. A piac helyén Media Markt nyílt, Lehet azóta már a Kandót is elbontották.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #10325 üzenetére
Engem már röhögtek képen kedvesen és mosolyogva... persze saját érzékenységem és elvárásaim (telefon illesztési hézagok, furcsa zörgés)... de hát akkor se kell éreztetni a vevővel, hogy ő a hülye... de hát mi magyarok már csak ilyenek vagyunk...
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #10322 üzenetére
Sajnos ezek szerint rájuk is jellemző, ami a legtöbb magyar cégre... a vevő addig vevő, amíg vesz... pedig magyarként szívesebben venne az ember magyar terméket... de hát a hozzáállás rengeteget számít...
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #10319 üzenetére
Ahogy mondod
Engem érdekelne! -
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #10313 üzenetére
Szerintem a töltőre a teljes garanciaidő vonatkozik.
Szerintem megér még egy próbát, ha már úgyis ott vagy állandóan.
Nálunk az egyetemen sok helyütt az alba szállítja az IT infrastruktúrát. Mondjuk amikor az alba laposokat megláttam, hát nevethetnékem támadt... nem véletlen beszéltük rá annak idején egyik tanárom egy T60-ra.Valami 500k-s gép volt, mert kellett neki a bikább VGA, erős proci meg a sok RAM nagy kijelzővel.
Szerintem azóta is boldogan használja.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #10287 üzenetére
takarítattam
Ahogy Pompi-tól megtudtam tényleg célzott hirdetés volt és nem ez volt az első eset
-
Obolony
senior tag
válasz
Napfénysüti #10285 üzenetére
miert vagy ilyen szigorú napfénysüti? rosszul aludtál?
-
Roseln
csendes tag
válasz
Napfénysüti #10248 üzenetére
Egy SSD beszerzésével még maratonra is alkalmas.
-
válasz
Napfénysüti #10244 üzenetére
Igen, ez egy extrém példa volt. Én sem hiszem hogy ez lenne a jellemző, de általában elmondható, hogy a céges cuccokra kevésbé vigyáznak az emberek, mint a sajátjaikra. (laptop, mobil, cégautó...)
(#10249) evone
Jah, kikapcsolva nagyon sok G-t kibírnak. Régen olvastam erről egy cikket, már nem emlékszem a pontos adatra, de valami több tíz G rémlik. -
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10248 üzenetére
En baratnommel gyakran futottam mar versenyt a buszig mikor ott volt nalam a gepem, megis itt van. 0 bad sector, semmi gond.
Kikapcsol/suspendelt allapotban elhuzza az iro/olvaso fejet biztonsagos helyre, nem lesz semmibaja.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10246 üzenetére
nem úgy, hanem pl mikor közlekedsz és mondjuk az úttesten inkább hirtelen pár lépésre megindulsz, mert a fasz autós elbasz, hiába zebrán mész..
szólva érted mire gondolok
de mondhatnám úgy is, hogy ha az ember sietősebben jár -
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #10195 üzenetére
Hogy megy a rendelés menete? Csak bediktálom a serialt, aztán már küldik is? Az én gépem USA-beli, de érvényes rá itt is a gari, akkor kérhetek én is rec lemezt?
-
törölt tag
válasz
Napfénysüti #10195 üzenetére
Én a központi IBM szervíznek írtam ez ügyben, kértek is egy szériaszámot. Majd szünet. És nemrég jött a mail tőlük, hogy megvannak, lehet menni értük. Ezután kérdeztem rá a postázásra, de sajnos azt nem tudják vállalni.
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
A legtöbbünknek köztük nekem is a memória egyenlő volt a tárhellyel.
Tehát ha a gép sokat lefoglal belőle akkor kell még.
Hogy milyen? A Mhz legyen minnél több meg a tárolókapacitása is(Gigabyte)..ja és legyen olcsó.
Ez a felszín.
Én pl. jelenleg sem tudok sokkal többet a memóriákról és ha olyan helyzetben lennék mint te valószínű hetekig olvasnám a netet mire vmit megvennék.
Az hogy a Lenovo árul saját névvel ellátott memóriát annyit jelent hogy ő rárakta a védjegyét bizonyos memóriákra és garanciát vállal rá hogy az a memória tökéletesen működni fog a gépedbe. Vannak akik nem olvasgatnak heteket a neten mert nincs rá idejük, vagy mert lex@rják és van rá annyi plusz lóvéjuk hogy kifizessék, esetleg a három együtt.
Viszont ha hetekig olvasol a neten és veszel egy bizonyos memóriát se biztos hogy az a memória tökéletes lesz a gépbe.
Egy nem tökéletes memória a winfosba is tud sok idegesítő dolgot produkálni, és legtöbbünk a memóriára gyanakodna utoljára.
Megtörtént eset és memória tesztelő progik is hibátlannak jelezték a ramot.Én kétszer is átgondolnám a helyedbe hogy milyen ramot veszek.
Egy összehangolt Lenovo notit megingatni egy olcsó rammal?...hát nem tudom.
Aki dolgozik a gépen az ne vacakoljon pár ezer forinton.Nem értek a ram-okhoz, amit írtam csak a sokéves tapasztalat.
Legjobb volna utána kérdezni a ram-os topikban a dolognak.Üdv.
MOD: Látom egy páran egy véleményen vagyunk.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10144 üzenetére
3 virtuális gépet még úgy ahogy elbír, amúgy ja, kevés..
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10129 üzenetére
jááááj...
az muszáJ
aki pedig traktoros e mergát vesz az monnyon le..ami a ramot illeti:
régen én is ezt csináltam, most inkább kifizetek többet a megfelelő ramért vagy bármi másért, mert nekem nem éri meg a szenvedés, ha nem jó. benzinre költeni, utazni, utánajárni, nem működik, csere, nincsen raktáron, két hét, hagyd ott, majd megnézik, nincsen gép etc... egyszerűen azon a pár ezer ft többleten már nem gondolkodom, mert nekem túl drága az idő ilyen faszságra ha beszopom.
és ez nem feltétlen a márkás nem lenovo ram hiábja, hanem az van, hogy egyszerűen ilyenek a hardver elemek egymással..
de ez szigorúan saját véleményem -
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #10146 üzenetére
én még nem nyúltam bele, minden a gyári állapotban van
most 96 folyamat megy, 872 MB memória -
válasz
Napfénysüti #10142 üzenetére
Biztos van olyan konzumer FuSi noti, amelyik menni fog 10 év múlva is, de attól még jóval gyengébb konstrukciók mint egy IBM(/Lenovo) vagy Dell.
Egyébként csak kíváncsiságból: Milyen alkalmazásokkal tudnád kihasználni a 4Gb RAM-ot?
-
evone
őstag
válasz
En pont azert valasztottam ezt a markat mert nincs sok penzem allandoan szervizbe jarkalni, vagy ha valami kin van a geppel esetleg fizetni, hosszu tavra vettem egy olyan gepet amivel remeltem hogy soha nem lesz komolyabb baj az aksi elhasznalodasan kivul. Eddig minden OK.
Update: Adidas fuj. katt
-
BobMaster
senior tag
válasz
"...de ne legyen már muszály megvennem valamit drágán azért mert van rajta egy név. "
Erről szól a márka: azért veszed meg drágábban, mert van neve. Mutasd a cipődet! Adidas? Vagy Sandic, mert az "olcsóbb, de ugyanolyan jó?"
Abbahagytam
-
BobMaster
senior tag
válasz
Komolyan ne vedd sértésnek, de ha már beléptél egy "elit" klubba, akkor viselkedj is úgy és fogadd el, hogy más árak vannak.
A dízel E Mercedes tulaj sem kesereg a kúton, hogy mennyibe kerül a tankolás, és inkább töltene bele használt sütőoljat....
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #10123 üzenetére
Akkor most vegyel elsonek uj vinyot.
-
Otisz
őstag
válasz
Én a legutóbb egy Samu 2gigás DDR3 modult vettem 9ezerért.
-
evone
őstag
válasz
Szerintem a Kingstonnal se lesz problemad, de tenyleg nagyon draga ugy eleve ez a DDR3.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10116 üzenetére
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10113 üzenetére
vedd meg a hozzá való lenovo-t, azzal biztos nem tévedsz.
én ha bővítettem mindig azt vettem bele, sose volt vele baj. -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #10113 üzenetére
Kingston, Kingmax, ill. Samsung ramokat használtam eddig hiba nélkül.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #10096 üzenetére
Már megtörtént két hozzászólással korábban.
wizard: Az USA vagy kanadai Lenovo honlapról összekonfigolt gépek garanciája 99%-ban nem érvényes Mo.on.
-
WiZARD
addikt
válasz
Napfénysüti #10099 üzenetére
jaja. illetve nem is az a kérdés, hogy rászánok-e annyit. hanem hogy miért fizessek azért többet, amit máshol olcsóbban megkapok.
nem fogok a köcsög balkáni kereskedőket, meg államot gazdagítani az biztos.már bánom, hogy ősszel/karácsonykor nem vettem meg.
akkor közel fullos (1440+led, T9600, 4 giga ram, 7200es vinyó, vagy esetleg SSD) T400 meglett volna 200ezer forint körül.... (180-185 körüli USDHUF, meg volt pár 15-25%-os akció, ami 1-2 napig volt érvényes) -
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #10091 üzenetére
Lehet, szervizről helyszínire bővíteni.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10091 üzenetére
nekem 3 év elég, nem kell több.
nekem nagyon fontos, hogy bármerre is vagyok, ha krepa van, ne legyen gebasz a szervízzel, hanem oldják meg. ez a másik fontos ok, amiért thinkpad és nem más.
de most konkrétan, ha mo-n veszek egy gépet, és 3 év világgaris, európában vagyok máshol, és másik országban krepál be valamiért, akkor az ottani szervízben nem érvényes a garanciám és sima fizetős szervíznek minősül? -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10066 üzenetére
igen, az kb 10kg lomot jelent
ha utazok, repülök, akkor mindenképpen cipelnem kell mindkettőt. lélekben már barátkozom a check-in átvilágításokkal...
"...de nehéz az iskola táska.."
rettenet drága az x301, talán majd ha elkoptattam a t400-at.. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10064 üzenetére
na ez a másik..
a t400 a saját használatos noteszom lenne, emellett van egy céges d630-am..
utazáskor mindkettőt hurcolom default -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10062 üzenetére
az a baj, hogy megszoktam. baromi sokat látni rajta. és anno a clevo 3 éve is erős vasat adott 3 kilóért ezzel a kijelzővel. ok, anyaghasználatban egy hulladék, most már belátom, de akkoriban még a thinkpadek árai hasonló hardverre elérhetetlenek voltak.. szervízről ne is beszéljünk, mert a notebook.hu.. agyrém. na mindegy. pedig a srácok rendesek, nem velük van a baj.
olyan ez, hogy megszoktam a pda-m, amiben sony 480x640-es kijelző van, ezek után váltsak valami okostelóra ami kiváltja a pda-t és a gps-t is ami nem tudja ennek a kijelzőnek a tudását? nehezen akarózik
várok még amoledre meg jó felbontásra.
de az ár miatt lehet, hogy megpróbálkozom ezzel az 1440x900-as történettel és inkább t400 felé hajlok a t500 helyett.
az is lehet, hogy gyengébb t400-at nézek és idővel építek mellé egy m-atx alaplapos gépet komolyabb feladatokra meg játékra, mozira.
de noteszt mindenképpen kell valamit vennem.igazából az az sl500 is elég jó, amit csajszival vetettem, csak hát a t az t.. ez van, hülye sznob vagyok ilyen téren
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #10060 üzenetére
egyetértek..
átnyálaztam a nem led-es kijelzőket is és khm.. elég ratyik 250-300ezres árért, azért valljuk be -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #10059 üzenetére
Na hülyeséget írtam és lejárt a mod.
Szóval a fényerő tényleg lehetne nagyobb a T400-ban.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #10013 üzenetére
Jaja, itt ph-n láttam már 15e alatt is...
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9954 üzenetére
Van nálam egy x200 tablet, de nem dobogtatta meg a szívem
-
kerlas
tag
válasz
Napfénysüti #10003 üzenetére
Amennyiben Windows 7-et használsz, úgy a www.upek.com-ról le tudod tölteni a Protector Suite 2009-es béta verzióját ha XP-t, vagy Vista-t használsz, akkor pedig gogliba beirod: protector suite torrent
mindjárt az első találat (bár ez nem teljesen legális, viszont tökéletesen működik)
ha jól emlékszem, mindkét verzió alkalmas arra amit akarsz, viszont a ThinkVantage Client Security Solution-t le kell szedni, mert a kettő egyszerre nem használható. -
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #9987 üzenetére
passz, szerintem 15-be nem tesznek
17-be, de t700-at még nem láttam -
marcitp
őstag
válasz
Napfénysüti #9909 üzenetére
T42 a király! Mit nekem T400...
Komolyan, még mindig szerelmes vagyok ebbe a kis gépbe! Notebook=ThinkPad -
Roseln
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9920 üzenetére
Napfénysüti, akkor is csinál ilyet ha N-es a router és nincs beállítva hibridre (B/G/N) a hálózat (látszólag csatlakozik de nincs net). Nekem is meggyűlt a bajom a wifi-vel (5100 Intel), ugyan a Belkin routeremre felcsatlakozik de limited access időnként (főleg max letöltésnél). Vistan is csinálta tehát nem valami Win 7-es bug. Ethernettel amúgy tökéletes.
-
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9920 üzenetére
Ja és minden hálózatra azt írja, hogy nem azonosított
-
C@rbon
senior tag
válasz
Napfénysüti #9916 üzenetére
És előtte otthon sem tudtál?
Amúgy a wifi az a szomszédé
A saját routeremmel viszont nem állítottam el semmit. Elvileg minden jó.
Ja és a szomszéd nem hinném, hogy letiltott volna, mert nincs jelszóval levédve és nem nézem ki belőle
És nagyon furcsa az, hogy a modem csatlakozik, de nem tudok netezni -
abcukistván
tag
válasz
Napfénysüti #9896 üzenetére
Nekem megse fordult a fejembe a külcsín. Sőőt, a hp pavilion szériától amikor nagy betűkkel volt írva, hogy milyen szép, még óckodtam is. De azért utána néztem, és rájöttem, hogy jó volt a megérzés.
Egyértelműen a minőséget, megbízhatóságot, szervízhátteret, garanciát kerestem. Ezeknek meg az üzleti kategóriák felelnek meg.
-
abcukistván
tag
válasz
Napfénysüti #9893 üzenetére
Na már rohantam volna ide, hogy hogyan lehet belőni a Advanced Theft Protection-t, mire jött a következő sor
.
Az idézett szövegedre, én nem lehetek egy átlagos felhasználó, ez az első laposom, elég sokáig jártam utána, mire kiválasztottam ezt, de már pillanatok alatt is leszűkítettem a TP, HP, Dell 3asra a lehetőségeket. Igaz nem is játékra kellett a gép.
-
asadasad22
őstag
válasz
Napfénysüti #9889 üzenetére
sztem főleg böngészés, zene, hd videók, programozás, néha erőforrás igényesebb progik (photoshop, esetleg 3dsmax), és majd ha megjelent, valszeg alkalomadtán egy kis starcraft 2, vagy hasonló visszafogott gépigényű játék
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Napfénysüti #9870 üzenetére
kb.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9863 üzenetére
De sokan azt sem tudják, hol kell...tapasztalat.
Viktor X: T400-ról én nem túl sok rosszat hallottam, sőt!
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9854 üzenetére
T61-em 2és fél év garival 130-ért vitték el
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9842 üzenetére
Free, aki csinalja annak a gepet en tartom karban.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #9767 üzenetére
Kár, hogy nincs ebből nagyobb felbontású...
-
Charybdis
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9765 üzenetére
Lol, ezt néztem ki, de mára már nem elérhető: [link]. Ugyanilyen konfigot nem tudtok máshol? Az a lényeg, hogy T500 legyen, 1680x1050 kijelző, hardveres virtualizációt támogató proci és 3 év garancia .Egyébként Lenovo T sorozatot alig lehet találni, már jön az új típus, vagy mi van?
-
Charybdis
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9748 üzenetére
Cool, kösz az infót. De miért kék az Enter ?
Erről a windows 7 ingyen upgrade dologról tudtok vmit? Most azt olvastam, hogy június 26. után vásárolt vistás gép mellé kb. +6000 forintért jár majd ugyanolyan verziójú Windows7 október 23. után. Csak kérdés, ez melyik magyar boltokban lesz így?
Mert így notebook vásárlásra legalkalmasabb időpontnak a június 26-30. tűnik, hiszen ekkor jár alacsonyabb árú Windows7 és az ÁFA is még 20%.
-
Charybdis
csendes tag
válasz
Napfénysüti #9746 üzenetére
Alapból magyart, nyilván.
Tehát a magyar billentyűs T500-on kétsoros Enter van?
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #9733 üzenetére
A w700ds-ben NVIDIA Quadro FX3700M van... a "simaban" pedig NVIDIA Quadro FX 2700M ...
a keretbe mondjuk nem fer bele... -
BobMaster
senior tag
válasz
Napfénysüti #9717 üzenetére
Ne offoljunk, ejj
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #9706 üzenetére
Igen, az óra mellett a battery gauge bar-on átklattyantod power saver-ről performance állásba. Villan egyet a kép, szokásos hardver-felismerés win-hang és megjelenik a tálcán az Ati ikon.
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9710 üzenetére
annyit már nem akartam érte kiadni, még sok mindent kell venne ebben a hónapban, így korlátozott volt a keret
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9697 üzenetére
végül is ezt választottam: T400
ha minden jól megy, csütörtökön meg is jön
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9697 üzenetére
Jól tudod
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9695 üzenetére
tehát nagy valószínűséggel a ma megrendelt gépemben is normális bill. lesz
ez elég örömteli hír -
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9691 üzenetére
és Te mikor vetted a sajátodat?
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9664 üzenetére
Legegyszerűbb a beépített partícionálót használni.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #9602 üzenetére
Nekik írj, segíteni fognak ingyen: Delta Services Kft: info@delta.hu
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9635 üzenetére
Nekem a trackpoint és környéke nem tetszik igazán, de a képeken lehet látni, hogy ritka rossz minőségűek. Egyiken fekete színűnek tűnik a borítás, a másikon inkább sötétbarnának, zajosak a képek, látszik, hogy szobavilágítás volt csak és valószínűleg egy mobiltelefonnal fényképeztek. Jobb lenne élőben látni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9631 üzenetére
A hátuljára sok csatlakozó került, de az miért lenne undorító?
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9622 üzenetére
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9622 üzenetére
Hat ez gusztustalan ronda, kár volt megemlitened.
EZ egy VICC.
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #9620 üzenetére
Nem. Van ugye a SU, ami megcsinalja. Nekem linux okan ez nem jatszik. Helyette van .iso letolt. Cdrw-re firkant, bebootol, ket-harom enter nyomas, öröm-bodogtág eljárás.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Azt tudom hogy Business verzióhoz nem lehet nyelvi packageket leszedni, de ha lehúzol egyet a netről, azt nem lehet rádobni egy Business Vistára? Mondjuk a magyart a németre.
-
Otisz
őstag
válasz
Tehát akkor lényegében: telepíts magadnak egy Vistát, és ennyi? Hm.
Így akkor egyszerűbb lenne valaki olyantól kérni egy recovery szettet, akinek már van. -
fordfairlane
veterán
válasz
Én rövidre zártam a dolgot, csináltam recovery lemezeket magam. Egy XP szettre még jó lenne szert tenni, ez ugye jár a Vista Business mellé, de nekem nyűg bemenni a központi szervizbe. Lusta disznó vagyok.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #9564 üzenetére
Az
SNor: köszönöm. A fényereje kíváló. Mint amilyen a MacBookomé volt.
-
evone
őstag
válasz
Napfénysüti #9539 üzenetére
Ja, akkor ezt lattam is, szerintem most inkabb X200s ene jonnie ledes kijelzovel, amiert a vesemet is odaadnam.
-
BobChemistry
őstag
válasz
Napfénysüti #9534 üzenetére
nem tudom, elképzelhető
ami dual VGA-val szerelt az is 300e alatt van (nagyobb HDD-vel és 1440*900 TFT-vel együtt ráadásul) -
Kobak77
aktív tag
válasz
Napfénysüti #9527 üzenetére
Hova írtál? Én ide: info@lenovo.hu
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Napfénysüti #9507 üzenetére
Nekem egy Lenovo Ideapad S10e-hez kellett a recovery. Mondjuk első körben kérdés volt, hogy le tudom-e magam gyártani, de ez a funkció a nem TP-hez nem jár, így mindenképp rendelnem kellett. Mivel a kérdés volt az első, ezért arra kb 24 órán belül válaszoltak, majd következő nap jelezték, hogy postázták a lemezt (ez péntek volt). Hétfőn jött is a postás az ajánlott, tértivevényes cuccal
!
-
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #9485 üzenetére
Nekem anno nem valaszoltak, csak kb. 3 het mulva, hogy megjott a cuccos, mehetk atvenni. A mailemben alapbol megadtam type es serial szamokat, igy nem kerdeztek, hanem rendeltek...
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #9497 üzenetére
Szerintem az Ati VGA-sokhoz mind 90-es töltő jár... De lehet hogy a T400-as szériából mindhez ezt nem tudom
Szerintem a kis töltővel max lassabban tölt fel az akksi. -
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #9490 üzenetére
Hát akkor Isten éltessen sokáig!
-
Otisz
őstag
válasz
szép kis ajándékkal lepted meg magad
-
evone
őstag
válasz
Boldogat!
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9487 üzenetére
Igen, arra a címre írtam, de ez még februárban történt.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9485 üzenetére
Nekem 4,5 óra alatt válaszoltak. Mentségükre szolgáljon, hogy éjjel fél háromkor írtam az emailt, a válasz reggel 8 előtt jött.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Napfénysüti #9479 üzenetére
notebook-tól, állapottól és ártól függ.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged