- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
rankesz
veterán
AUUU!
Én meg most fedeztem fel egy érdekességet, ha levett akksival hálózatról használom a T400at, akkor a fém részeihez (USB, FireWire) hozzáérve eléggé ráz a gép!
Most a gép lehet a szar vagy a konnektor?
9499: Coming Soon...
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #9497 üzenetére
Szerintem az Ati VGA-sokhoz mind 90-es töltő jár... De lehet hogy a T400-as szériából mindhez ezt nem tudom
Szerintem a kis töltővel max lassabban tölt fel az akksi. -
Napfénysüti
nagyúr
Hétvégén felfedeztem egy érdekességet. Az R61-hez aminek 6 cellás az akksija annak 60W-os a töltője. A T400-amnak amihez csak a kis 4 cellás van annak meg 90W-os.
Ezekszerint a procit veszik figyelembe és az alapján jár 60/90w-os töltő vagy mi alapján?
Mellesleg ha nem a hozzájuk adottal tölteném őket akkor mi lenne (tehát az R61-et 90w-ossal a T400-at 60w-ossal)?
Sajnos nem vagyok egy elektromos szaki. -
Scalpel
senior tag
Na srácok rájöttem miért nem szerettem eddig használni a pöcök egeret. Hát mert nem kucsma volt rajta...
-
Napfénysüti
nagyúr
Köszönöm szépen.
Nos így 25-ik évemre asszem nem lehetett volna szebb ajándékom mint ez a kis TP T400.
Imádom ezt a masinát. Végre nem csak asszony gépén élhetem át az érzést hanem a sajátomén is. -
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #9490 üzenetére
Hát akkor Isten éltessen sokáig!
-
Otisz
őstag
válasz
szép kis ajándékkal lepted meg magad
-
Scalpel
senior tag
Na, mai nap vettem egy advanced mini dockot Tim82 által javasolt csókánál... táp nélkül. Szerintetek elég a 65W-os táp? Muszáj nekem hozzá a 90W-os? Ugye nem? Megy egyébként így is.
A gépem egyébként nem valami áramzabáló szörny, szóval...
-
evone
őstag
válasz
Boldogat!
-
evone
őstag
válasz
fordfairlane #9488 üzenetére
Nekem par perc alatt jott a valasz.
-
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9487 üzenetére
Igen, arra a címre írtam, de ez még februárban történt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
fordfairlane #9486 üzenetére
És a szerviz@hu.ibm.com-ra írtál?
Lehet nekem is a rokon címről kellett volna nem a privát otthoniról. -
fordfairlane
veterán
válasz
Napfénysüti #9485 üzenetére
Nekem 4,5 óra alatt válaszoltak. Mentségükre szolgáljon, hogy éjjel fél háromkor írtam az emailt, a válasz reggel 8 előtt jött.
-
Napfénysüti
nagyúr
IBM szerviz mennyi idő után szokott recovery lemezekkel kapcsolatos kérdésekre válaszolni?
Már egy pár napja írtam nekik és még semmi válasz... -
Avalon
tag
Nem akarlak elkeseríteni, de én már lefutottam ezt a kört. Nekem ugyanolyan aksim van mint neked, 48 Wh maradt benne ( ez a valósággal szerintem annyira nem egyezik, mert max kettő, erősen kímélve két és fél órát bír, bár nekem kicsit magas az alapfogyasztás), az eredeti ugye nekem is ~56. Cycle count 333. Aksira az egy év szól mindenre, kontakthiba, melegedés, ne adj Isten tűzre is, de "természetes" amortizációra nem. Egyszerűen a technológia ilyen. Nem szabad 100%-on tartani, optimális ha 60-80% közt van (mármint ezek a töltési határok, 60-tól tölt, 80-ig. (80 felett ne legyen, és 10% alatt se). Ha 80% felett tartod tartósan, vagy még roszabb, folyamatosan 100%-on, akkor egy év és kuka. Erre garit meg nem adnak, mert nem gyári hiba, vagy bármi ilyesmi, hanem ahogyan írtam is, a technológia ilyen. Én is belefuttam, 10 hónap alatt legyilkoltam az aksimat, most Otisz fórumtársban minden reményem. Megpróbálhatod a garit, de lásd az én példámat, sokat ne reménykedj, de próba szerencse.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Napfénysüti #9479 üzenetére
notebook-tól, állapottól és ártól függ.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Rez_Grof #9475 üzenetére
Valószínű, hogy a forgalmuk alapján nem ugyanazt az árat látják, mint én. Azért szoktam megnézni a CHS árat is, mert legalább van viszonyítási alapom. Mondjuk azért a 10e-ért nekem nem érné meg átfuttatni a gépet a könyvelésen... Apám gépét is közvetlenül az USANotebookban vettük.
-
_ak_
addikt
Van némi win7es problémám, be copyzom ide is, met kezd egy kicsit reménytelen lenni a dolog.
Megkérdezlek titeket is hátha. hátha. Ugye volt az a képszéteséses problémám, mert az alap driverrel a gma 4500mhdhoz a w7 csak a dedikált 32mbot kapta meg. Ezt látszólagosan megoldotta az intel legfrissebb vista 64bites drivere, ami a shared video memoryból (több mint 1gbból) nagyvonalúan oda passzol még 64megát, de sajnos ez sem bizonyult teljes értékű megoldásnak.b vista 64bites drivere, ami a shared video memoryból (több mint 1gbból) nagyvonalúan oda passzol még 64megát, de sajnos ez sem bizonyult teljes értékű megoldásnak.2 visszatérő problémám van. az egyik, h időközönként leáll a driver, majd újra indul. legalábbis vmi ilyesmit kapok balloon tipp ként, emiatt eddig szerencsére nem volt semmi fagyásom/bsod-m.
A másik gondom, h HD filmek lejátszásánál, főként a DXVA támogatott lejátszásoknál, viszont ugyan úgy csúszik szét a kép, mint a win esetében. Ez viszont már a vistánál is előjött, igaz sokkal-sokkal ritkábban és kevésbé torzultak el a videók.Tettem egy próbát is a w7 alatt, mégpedig, h átváltottam a klasszikus nézetre és ezzel látványosan alátámasztottam magam, h bizony tényleg a kevés ram miatt van a probléma.
Egyrészt a gyári w7 updates 32megás, dirverrel sem csúszott szét a kép, másrészt a vista 64es 96megás kombóval is érezhetően jobbak voltak a videók, igaz még mindig nézhetetlenek, de legalább volt már pár mp amikor egybe volt a kép.Mind ezek tudatában csak most jött a csavar. Míg az eddigi notikba, a biosba láttam olyan opciót, amivel növelhettem a video memory-t, nálam nincs erre lehetőség. Az intel oldalán annyit sikerült csak kibogarászni, h dinamikusan adagolja a rendszer a shared memoryból a vganak a szükséges mennyiséget. Egész pontosan maximum 1283mb-ig. Ebből a rendelkezésemre áll még 1155mb. Hogy tudnám ezt mozgosítani? Regisry hack vagy driver hack kéne? Fél napom ráment már a guglizásra, plusz a lenovo community fórumba is bekérdeztem, de eddig minden erőfeszítésem hiába való volt.
-
Atikusz
senior tag
a garanciabővítést, hogyan lehet vásárolni? csak a megvétel napján lehet bővíteni, vagy ha teszem azt, 1 hónap múlva lejár a garancia és veszek hozzá egy 1 éves garanciabővítést, úgy is lehet igaz?
-
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Atikusz #9466 üzenetére
jó gép, jó áron. A procija jobb, mint a 3000-eseknek, meg a kijelzője is (én nemigen szeretem a csillogót, bár elviselni azért el lehet). A wifit meg megmondják a többiek
szerk.: mondjuk azért árban sem egy kategória a 3000 N500 meg a TP R500. Nálunk adott volt az ár, de ha nálad belefér, én is inkább a TP-t venném... bár én inkább R400-at, de ez az R500-as tényleg jó áron van TP-hez képest!
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Atikusz #9463 üzenetére
vistát raktam rá, szerintem gyors, bár nem lesz túlzottan terhelve (fut a win, word, excel, mail, web, skype, meg egy virtual pc w2k-val, könyvelőprogival)
órajel: alacsonyabb fsb-t szoroz ugyan, de nagyobb szorzóval... ergo a proci önmagában gyorsabb lesz, de a külső kommunikáció (pl a memóriával) meg lassabb, de szerintem ezen 2 proci esetében ezek az eltérések max mérhetők, de nem érezhetők.
Szerintem vedd azt, amit kinéztél, de ne a proci meg az fsb miatt, hanem az 1x 2GB RAM miatt! Lesz 2 gigád, és még marad 1 slot üresen
.
-
Kobak77
aktív tag
nem azért írtam, hogy baj lenne, de szerintem azért a tp felhasználók között is a felső 10%-ban lehetsz kb. Ott meg szerintem belefér, hogy garira kicseréljék...
Nekem vmiért a BT döglött meg, úgyhogy majd nekem is mennem kell... de a kora miatt én az akksit már zsebből állom
.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Atikusz #9457 üzenetére
van a gép elején egy kapcsoló, az hardveresen lekapcsolja az összes rádiót (bt+wlan). ezen kívül az Fn+F5-el lehet ki-be kapcsolni a wlan-t, ahogy a tp-ken, viszont nincs menüje - ugye, mint ahogy a tp-n van - és nemigazán jöttem rá, hogy hogy lehetne külön ki-be kapcsolgatni a bt-t. Ezt a sw-t is felraktam a tp-sek közül, de ez sem működött a 3000-n.
-
evone
őstag
válasz
Kobak77 #9458 üzenetére
Nem tudom hogy arule. De azert orulnek neki hogyha esetleg szervizben kicserlnek igy egy ev utan, sztem ez eleg jelentos romlas, 4 ora helett 2 orat tudom effektive hasznalni.
Amugy nem tud valaki valamit arrol hogy lehet-e a Lenovonal upgradelni penz elleneben majd Windows 7re ugy hogy kapjak win7 recovery dvdket?
-
-
Atikusz
senior tag
-
evone
őstag
Na az aksim kezdi teljesen felmondani a szolgalatot.
306 ciklus, 38Wh. (56Wh eredetileg). Ugy latom nyaron ezt is vennem kell, ha szeretnem hogy menjen megint 4 orat. De akkor mar 9 cellat veszek Otisztol.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Atikusz #9453 üzenetére
Na az a tesója [apám gépének]! A különbség, hogy apáméban más a proci (667 FSB, 2,16 GHz), meg gyárilag 1G RAM volt benne (persze már 2 van).
Az jó gép, én is el tudtam volna fogadni, ha nincs már saját
.
Tapasztalat: a gép típusa alapján elég kevés szoftvert hoz fel a lenovo oldal, jellemzően csak a drivereket. Próbáltam néhány számomra fontos dolgot felrakni rá, ami amúgy thinkpados, de nem igazán működtek. A leginkább fájó az, hogy az akksi állapotát sehogy sem jelzi a gép (a töltöttséget igen, de a wear level, gyártó, gyártási idő, stb. sehogy sem). A battery maximizer szépen felment, meg is jelent az elem az óra mellett de nagy x volt benne.
.
No, hát ezért nem thinkpad!
Ja, és elvileg tud olyat, hogy a kamerával felismeri az arcodat és azzal léptet be a win-be, de nem találtam ilyen szoftvert a letölthetők között (ugye a miénk is dos licensz-es
). Pedig az előtelepített win-eseken elvileg fenn van.
-
Atikusz
senior tag
csak még azt nem értem, hogy van ez a T4200-as 2GHz-es órajellel, meg van a T3400-as 2.16GHz órajellel. Én így elsőre a T4200-asat gyorsabbnak gondoltam volna, de úgy látszik, hogy mégsem így van. hogy miért, azt nem tudom. esetleg vki?
-
Kobak77
aktív tag
válasz
marcitp #9449 üzenetére
X60 nálam is megy... meg ment előtte a T23 is. 3000 meg szerintem nem abban gyengébb, hogy menni nem tud folyamatosan, hanem szerintem a háza kevésbé bírja/bírhatja a "kiveszem/beteszem/hozzáütöm/leejtem/lekoccolom" dolgokat. Asztalon használva szerintem nem szabad különbségnek lennie!
Amúgy X60-at már rántotta le a kisfiam az ágyról úgy, hogy ki volt nyitva, és ment a gép. Parkettára esett, felvettem, aztán használtam tovább, még a win se fagyott bele az esésbe, a gépen természetesen nyoma sem maradt a dolognak
-
Atikusz
senior tag
akkor szerintetek egy lenovo 3000-res széria is bírni fogja a non-stop használatot? attól függetlenül, hogy nem Thinkpad széria?
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, lehet, én gondolom rosszul a dolgokat, de sztem ezeknek a gépeknek bírni kellene a non-stop módot is. Egyedül kopó alkatrész a forgó-mozgó cuccok. Műszerészként még esetleg a felmelegedés-lehülés közben bekövetkező kontakthiba a forrasztásoknál, plusz elkók kapacitásvesztése. Ha jól vannak méretezve a dolgok, jó minőségű alkatrészekkel, véleményem szerint nagyon sokáig kellene menni egy gépnek akár folyamatosan is, vagy tévedek? Asztali gépem is évek óta megy napi 12-14 órát, minőségi cuccokkal. (HDD hiba bele van kalkulálva) Ha pörgetve van folyamatosan, lenni kell benne védelemnek még akkor is, ha megáll a hűtés, Intel ebből elég jó, nem egy AMD füstölős. Vagy más a tapasztalat? Már csak azért is kérdezem, mert a T42 amióta megvan, nem sokat pihent... függőséget okoz -
Scalpel
senior tag
válasz
Atikusz #9441 üzenetére
Letöltést szerintem bírná, bár meg kell valljam, eddig csak távolról láttam 3000 N-es gépeket.
Az akksikímélő üzemmódot úgy értettem, hogy ekkor a gép minden teljesítményparamétere kicsire van véve, így nem vesz fel akkora teljesítményt, kevésbé merül az akksi (nem kötelező ezen energiafelhasználási üzemmódot csak akksiról használni), ergó nem melegszik.Napfénysüti: De akkor is, milyen dolog ez?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Scalpel #9440 üzenetére
nem konvertálásra, szimpla letöltésre gondoltam, ha meg nem használnám, akkor alvó módba teszem.
szerk: de ha hálózatról megy, akkor nem mind1, hogy akkukímélő módban van, vagy sem? itthon semmiképp nem használnám az akksit, ki is venném, csak mikor nem vagyok otthon vele.
-
Scalpel
senior tag
válasz
Napfénysüti #9438 üzenetére
Ezzel egyetértek.
evone: Persze ez jó, csak így már nem lesz egyedi TP feature!
i400: De a legszebb, amikor megkarmolódik...
Atikusz: Hűtőpadok szerintem nem érnek semmit. Ha csak torrent vagy hasonló terhelésben gondolkosz 24/7, akkor leveszed a teljesítményt, vagyis akkukímélő módba teszed és akkor nem fog megfőni. De 24/7 ne akarj rajta videókonvertálni, mert azt nem fogja szeretni (egy gép sem szereti).
-
Scalpel
senior tag
válasz
Atikusz #9434 üzenetére
Biztos van valami, Lenovo sokat tanult az IBM-es mérnököktől. Egyébként a HP Pavilion DV2-n pl. a tapipad felett van egy gomb amivel ki lehet kapcsolni.
Hordozhatóságról annyit, hogy ha vigyázol rá, érdemes secondskin + normális táska kombóban hordani, akkor nem lesz baja. Persze ne dobáld meg ilyesmik... öcsémnek anyám varrt az acerre egy nagyon durva párnás tokot, hát az atomtámadás ellen is véd...
Mindenki: A HP lenyúlta a méhsejtes Mg vázat a TP-ktől. A mostanság itt a 24 órás teszt alatt álló HP elitebook akárhányas is kapott ilyet, nem mellesleg a fedlap és a palmrest is alu... ezt vegyék vissza Lenovoék... tudom palmrest talán sosem volt fém, de a fedlap a T60-on az.
Fémet minden notebookra/ba!!! Toshiba R100-on még a memória bővítőhelyének fedele is Mg ötvözet...
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77 #9429 üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Atikusz #9424 üzenetére
Kb.2 hete vettem édesapámnak egy 3000 N500-at (nekem X60 van). Tapasztalatom az, hogy ha asztali gép helyett kell (nekünk arra kellett), akkor tökéletesen megfelel. Az összeszerelési minőség az Lenovo, az anyagok persze nem, de asztali használatra bőven elég. Hordozni viszont nem szívesen hordoznám, persze itt a napi hurcibálásról beszélek, nem az évi 1-2 nyaralásról.
Leginkább 2 dolog hiánya volt nekem zavaró:
- nincs Thinklight, ez este baromi kényelmetlen
- nincs retesz ami rögzítené a fedelét (a tudat, hogy bármi becsúszhat a kijelző és a bill. közé, az zavar!) -
Nand_i
tag
Teljesen jól fut, nem tapasztaltam eddig különösebb problémát, bár tény, hogy nem használtam túl sokat. Futtattam egy beépített teljesítmény mérést, azután beállította automatikusan az aero felületet is. Vicces volt látni, hogy a videókártya volt a leggyengébb elem (Mobility Radeon 9600).
1 giga ramból alapból olyan 400 mega körül evett, szóval az sem volt vészes. Akkuról még nem próbáltam. -
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, így lenne egy kérdésem.
A Lenovo 3000-es széria miben és mennyiben különbözik egy Thinkpad szériától (pl. strapabíróság stb.)
-
pink75
aktív tag
hm, csakazértis fagyott a masina, de úgy, hogy amint felállt az xp ill. most már a win7 (aminek futása különben teljesen ok), már vége is lett.
bill, vinyó, ram, proci, mindent cseréltem, nem jó
aztán drága fiam egyszer észrevétlen betolta a rádiós egér stick-jét az usb-be (3 éves, és a trackpointot nem tudja kezelni), hogy amíg nem veszem észre és ugrasztom le róla, néz egy kis vukot a youtube-on
és látom ám, hogy megy a masina
valaki hallott valami hibát trackpoint-driver ügyben? -
Gondwana
addikt
Nálunk a "Í" a fiam legrövidebb nevű rokona (anyám) - már ki is tudta mondani a nevét, pedig még csak 6 hetes a lelkem!
-
Gergő_
őstag
-
marcitp
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a HDD ügyben mindenkinek!
Végülis a 160-as samsung mellett döntöttem, HM160HC-t vettem a másik gépbe, de előtte beraktam a sajátba is.
Konklúzió:
A HM80IC 80GB samsung odaver a 160-asnak, jóval gyorsabbnak érzem. Ua a rendszer, driver-ek, konfig, benchmarkot nem csináltam, tehát a "teszt" nem teljesen korrekt. A 160-as sokkal jobban melegedik a 80-ashoz képest. Zajos fejkicsapást eddíg nem tapasztaltam.
Ettől függetlenül a 160-as valóban nagyon jó kis winyó! -
Nand_i
tag
válasz
rankesz #9410 üzenetére
Dupla magas entered van, vagy sima? Sima, egy soros enter esetén elvileg Us angol billentyűd van, ez esetben az altGr-es megoldásnak kellene működnie, ha dupla magas entered van, akkor Uk angol billentyűd van elvileg, és a bal shift melletti billentyű a hosszú ííííí, de akkor is kell hogy működjön a korábban említett altGr + j.
-
rankesz
veterán
Nem biztos hogy az eladó sáros. Próbálj meg vele megegyezni. Ird le hogy az ha visszaküldöd az neked "nem igazán deal". Ajánlj neki valami köztes megoldást. Pl rendelsz mégegyet tőle fél áron vagy nemtom.
Mod: angol billen hogy írok nagy "í"-t? mert algr+j shiftel nem működik.
-
TOZ
addikt
Folytatodik az UB HDD Caddy sztori.
Az osszes kezem ugyebe kerulo (2 db: egy 100 gigas 7200 rpm-es Hitachi - a "gyari" ; es egy 320 Samu) HDD-vel kiprobaltam. Nem mukodik, par percre neha eletre kell, de ennyi...
A kinai elado irogat mindenfel erdekesseget: "rakd ujra az OS-t ugy, hogy a caddyben van a HDD".
Hiaba irom neki, hogy siman storage-kent sem mukodnek a keretben a HDD-ek, nem erti, vagy nem akarja erteni.
Most eppen ott jarunk, hogy postazzam vissza, es kuld masikat (hongkong-ba kb annyi lenne a posta mint, amennyibe az egesz cuccos kerult).Szoval, ha valamelyikotokben van affinitas egy bp-i tesztre azt szivesen vennem. Mar csak a kivancsisag okan.
Illetve nincs valakinek egy alado UB-Slim SATA HDD CADDY-je?
-
Nand_i
tag
válasz
BobChemistry #9406 üzenetére
Én második monitorként használom általában, vagy teljes egészében oda küldöm a képet, ekkor tudod természetesen függetlenül állítani a felbontást. Elvileg extended desktop esetében is lehet külön felbontása a külső monitornak. Plusz, ha felrakod a presentation directort, akkor frankón le tudod menteni a beállításokat, és legközelebb 1 gombnyomás lesz csak beállítani a dolgokat. És itt nem csak a felbontást tudod beállítani, hanem ki tudod kapcsolni a képernyőkímélőt, be tudod állítani az energiagazdálkodási sémákat, ...
-
BobChemistry
őstag
erről a D-SUB + LCD témáról érdekelne néhány dolog
ha csatlakoztatom a monitort géphez, és átviszem rá a jelet, akkor a felbontás az az LCD-hez fog igazodni (20" 1680*1050) vagy marad 1280*800?
vagy azon lehet állítani? -
Nand_i
tag
Hello,
teszt céljával felraktam én is. Első lépésként nézd meg a windows update-et, onnan jött le néhány frissítés. Utána goto Lenovo support oldal, és töltsd le a következőket (vista-s valtozatban, mikor néztem még nem volt 7 driver): hotkey driver, ultranav driver + ultranav util, acpi power management driver, active protection system, battery maximiser and power management features. Ennyivel kb el kellene, hogy tűnjenek az ismeretlen dolgok (illetve ha van ujlenyomat olvasód akkor szedd le azt a drivert is), de még van lan+modem driver vista alá, én azokat is felraktam. Ja és esetleg wlan driver. Nálam ezek vannak fenn, egy dolog kivételével működik is minden, ez az egy dolog pedig a wlan ki-be kapcsolás fn+f5 segítségével. Erre valakinek van ötlete? Fn+f12re megy a hibernálás, ezért szerintem nem az van, hogy nem ismeri a kombinációt.
-
evone
őstag
Nemtudom igazabol hogy csak a suliban ilyen szarok a monitorok, de ha D-SUB-on kikotom egy 19" Fujitsura a kepet, akkor elegge homalyos a kep, sokkal szarabb mint a gep lcdje. Ezt csak DVIal tudom kikuszobolni? Vagy csak a szarok azok a monitorok?
Aktív témák
Hirdetés
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- X13 Yoga Gen2 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- HP Elitebook Folio 9470M laptop (14/i7-G3/6GB/256SSD)
- Dell Latitude 5490 14" HD i5-8250U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- HP Zbook 15 laptop (15,6FHD/I7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest