Aktív témák
-
SNor
tag
válasz
FerNandor #10694 üzenetére
Tipp: Kingston memória kereső - gyártó szerint
Üdv:S!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
FerNandor #10696 üzenetére
Thinkpaddel nincs de például az előző Fu-Si-m gyárilag max 533-as modulokat tudott kezelni. Viszont tettem bele a meglévő 512 Mb 533-as mellé egy 1Gb-os 667-est. Igaz az első márka nem volt jó de a második vígan rohangált vele, de természetesen a 667-es RAM is csak 533-on ment. Ha teheted próbáld ki még mielőtt megvennéd de csak nem ennyire finnyás a TP.
-
Nand_i
tag
válasz
FerNandor #10666 üzenetére
Csekk disz. Ha kicsit lentebb görgetsz az oldalon akkor látni fogsz egy táblázatot amiben van 1 I/O Bus clock oszlop, ha jól sejtem akkor az az amit a cpu-z mutat neked. Szóval jelenleg elvileg 667es ramod van. Ha veszel bele 800ast és egyszerre akarod a kettőt használni, akkor nagy valószínűséggel fognak egymás mellett menni, de erre nincs garancia, és gondolom mindkettő 667es sebességgel. A legbiztosabb az lenne, ha kipróbálnád mielőtt megveszed. (arról, hogy mennek-e vajon dualban fogalmam sincs)
-
-
macikos
addikt
válasz
FerNandor #8737 üzenetére
A drivereket egyébként hogy raktad fel? Installáltad őket? Én úgy szoktam, hogy letöltögetem, kicsomagolom a C:-re, és nem "feltelepítem" őket a hozzájuk tartozó programokkal együtt, hanem a feladatkezelőben az adott ismeretlen eszközön jobb klikk, illesztőprogram frissítése és megadom a mappát, ahol a program van. Így nem rak fel feleslegesen programokat, csak a drivert. 15 perc alatt megvan az egész.
Más: Felraktam a T40-re a legújabb Power Management drivert, erre a akku 2,5-3 óra helyett alig 1,5 óra alatt lemerült. Leszedtem, erre megint 3 órát bír. Ez hogy van
-
Gondwana
addikt
válasz
FerNandor #8733 üzenetére
Recovery célokra én ezt használom, a rarnyitófejtvény megfejtését keresd gugglival.
Ez egy bootolható Win, tele hasznos utyilityikkel -
_ak_
addikt
válasz
FerNandor #8717 üzenetére
Épp azt mondom, h ez nem olyan egyszerű kis progi, ez csinál magának (vagy kell neki) egy külön boot partíciót, így ha nem indul a rendszer, akkor nem kell lemezekkel szarakodni, h helyreállítsd, hanem alapból arról a partícióról indítja magát a recoveryt, de majd ha megtalálom a leírást, akkor belinkelem. ott le van írva, h mi miért van és h működik.
-
_ak_
addikt
válasz
FerNandor #8697 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, de vmi olyasmi rémlik, h a rescue and recovery nem egy egyszerű lemezkép mentő progi.
Ha jól értelmeztem egy külön boot partíción helyezkedet el pár rendszerfájlal. ennek volt az köszönhető, ha össze is omlott a win, nem volt probléma, mert a boot közben a TV gombot megnyomva a 3ik partícióról indult a gép a recoveryvel együtt.
Igazából valahol ez le van írva, de most hiába keresem egyszerűen képtelen vagyok megtalálni, pedig többször belebotlottam már.
btw mennyi szabad gb helyed van az xp-s partíción?
evone: én is szerettem azt, de azért azt is irogatták, h nem volt tökéletes az a rendszer sem. igaz én naivan arra gondoltam először, h biztos vmi megbízhatóbbat, egyszerűbbet akarnak csinálni, de most már az a sanda gyanúm van, h egyszerűen elakarják kerülni a script írogatást és az esetleges felelősséget, mert ha így az updater progi vmit elcseszett, akkor az ő saruk volt, de ha te telepítesz vmit, és nem megy a gép/progi akkor rajtad van a felelősség, h minek piszkáltad.
Amúgy meg akármennyire is ódzkodtam a gyári vistától és a rengeteg előre installált programtól, egyszerűen stabil volt és működött. Ellenben 3 szort csináltam végig a clean installt mire olyan rendszert kaptam ami legalább megközelítőleg úgy működik, mint a gyári.
egyszerű példaként pl a TPM-et tudom felhozni. pre-installed vistánál működött rendesen ill a log írta, h leállt, majd pedig elindult, de ez nekem a mindennapi használat során fel sem tűnt, míg clean install esetében, sokkal sűrűbben jelentkezik ez a leállás és olyankor nem tudom a CSS-t használni, mert hiába húzom le az ujjam az olvasón, az nem tölti ki a login mezőket a weboldalakon. de pl a 2ik clean install esetnében előfordultak random program leállások (igaz, lehet h a ram hibája volt, ha tényleg ki volt mozdulva). Mindegy igazából csak arra akartam kitérni, h lehet, h lassabb az előre installált cucc egy kicsit, de meglepő módon viszont stabil és használható volt.
atom11:
Végül is melyiket választottad?
Hogy mire figyelj? Ha nagyon álmos vagy már, akkor tedd le, mert ha úgy alszol el, h mellkasodon van akkor rosszakat fogsz álmodni.
Na jó ez lehet, h lame volt, igazából annyi a jó tanács, h csináld meg minél előbb a recovery lemezeket, mert ha később akármilyen okból törlöd a recovery partíciót, akkor is vissza tudod állítani a gyári állapotot. Amúgy meg, nem vigyázni kell rá, hanem használni, ez legalább bírja. -
Shadowfax
addikt
válasz
FerNandor #8665 üzenetére
Lenovo is changing the way customers obtain updates for their PCs and Servers.
For our PC customers, automatic updates via ThinkVantage System Update (TVSU) are being discontinued. Customers can continue to download updates by accessing the Lenovo support site at Lenovo Support & downloads. Lenovo is pursuing alternative solutions for system updates and future offerings will be communicated through the new Lenovo Message Center Plus. [link]
Magyarul a System update megszűnt, majd lesz helyette valami, erről az kap értesítést, aki a Lenovo Message Center Plus-t használja. -
Nand_i
tag
válasz
FerNandor #8600 üzenetére
Thinkvantage gombhoz azt hiszem kell a thinkvantage productivity center.
Fn megjelenítéshez pedig kell ez amennyiben Xp-t használsz, vagy értelemszerűen a vista-s változat. Amennyiben már fent van, akkor Control panel-> képernyő tulajdonságai ->Advanced (nem tudom mi a magyar fordítása) -> és legfelül kellene lennie egy On-screen display fülnek, ott tudod engedélyezni / módosítani a beállításokat.
-
Scalpel
senior tag
válasz
FerNandor #8551 üzenetére
Hali!
A T61 csak a vezetéknevük. A keresztnevük meg még egy 4 jegyű szám + 3 másik karakterből álló sor (XXXX-XXX).
Szóval testvérek és az egyik többet evett kiskorában.
Azt hiszem, hogy T61-ben már mindenhol roll-cage van, felette meg szálerősítésű műanyagok a behatásoknak kitett felületeken.
(Bocs a hülyeségekért, de napok óta alig alszom, és csak erre telik...
)
Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest