Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fatal`

titán

válasz Lathronos #9280 üzenetére

Az a helyzet, hogy többet vártam, mert a két előd (tudom, hogy papíron nem TDU utód, de az egész játékon érződik, meg a fejlesztők egy része is ugyanaz) sokmindenben többet nyújtott:

- Nagyobb autókínálat
    - Kereskedésekből vehető autók (ad egy hangulatot a játéknak, legtöbbeknek nem fontos)
    Rohadt illúzióromboló, hogy redvás, dzsuvás boltokban kell megvenni a verdákat, már amit nem csak a házban listáz
    - Házak garázzsal, ahol tartod a kocsikat (szintén mint a fenti)
    - Közösségi funkciók
    - Normális fizika
    - TDU1-ben állítható ülés (kamera belsőnézetben)
    - Működő tükör (ez 2016-ban konkrétan sztem egy vicc)
    - Normálisabban működő szerver
    - Index
    - Cabriok, működő tetővel
    Stbstb.

A 8-as layer már akkor is kicsi volt, de legalább azt együtt lehetett tartani.

Tény, hogy van, amiben a Crew előrelépés, a multi része sokkal jobb, a map is változatosabb, nagyobb, ez igen pozitív.

Bőven lenne hova fejlődni. Pályaautók nem érdekelnek, Horizon 3 meg se a kormányomat nem támogatja (DFGT), és a map is piszok kicsi, talán a Horizon 4.

A rengeteg bugot nem is említem, vagy a helyenként okádék minőségű textúrákat (pl. a Hurracan Circuit festése valami szörnyű), és hogy 5 autóért meg egy nagyon senkit sem érdeklő játékmódért elkérnek 20 eurot az egyenesen röhej. Legalább a bugokat javítanák ki.

Nem mondom, hogy szar a játék, mert az túlzás, én is beletoltam jópár órát, jó szórakozás tud lenni, egyelőre egyszerűen meguntam a bugjait, a két TDU modokkal jobb élményt nyújt perpill, az elavult graf ellenére is.

Szerk.: OFF-ba tettem, mert nem kapcsolódik szorosan a játékhoz.

Új hozzászólás Aktív témák