Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
válasz
Kiskutya #7096 üzenetére
Nos ugye mondtam hogy a másik házba tervezzük a tv-t de azert nem bírtam ki hogy ne nézzek rá. Döbbenet
Most éppen egy lg 50uh635v van használatban és eddig azt hittem hogy ennek tökéletes a képe.🙂 Persze az volt míg be nem kapcsoltam a tcl-t. Mindig is szerettem belevágni valami újba, így lett jópár éve xiaomi telefonom. És most igy elsőre azt mondom hogy figyelemmel követem a kínai tv vonalat mert ezért az árért szerintem verhetetlen.
Fotóztam egy két képet de előre szólok ez csak egy gyors bepillantás volt. Meg a dobozból se vettem ki teljesen mert várja az új helyét a falon. Mégegyszer köszönöm az ajánlást eddig hozza a hozzá fűzött reményeket 🙂
-
mikrofon
veterán
Én firefox TV-t használom az sokkal jobban használható a TV-n a távirányítóval.
-
N_A_S
veterán
Valaki telepített már chrome-ot C715-re? Melyik verziót érdemes?
-
erwin89
csendes tag
Sziasztok!
Én is vásároltam egy TCL 55C728-as készüléket. Akinek hasonló típusú készüléke van, mennyi a maximális internetkapcsolat wifi-n? 2,4 és 5 ghz-n is próbáltam, de 200 mbps fölé nem tudok menni. Böngészőből néztem, illetve találtam áruházban speedtest appokat. Csak az a fura, hogy az 5 éves Samsung Galaxy S7-esem is elmegy kb 350 mbps-ig. Tab s6 400 mbps fölé. (500 mbps-s az internetem)
Próbáltam variálni a router helyét, 1-2 méterre van a tv-tőp, de nem sokat segített. -
Piftuka
veterán
Nagy valószínűséggel az utolsó példányt rendelted meg a központi raktárból. Ezért állították át a rendelhetőség státuszát a termék adatlapján.
(Hozzátéve, hogy az Euronics ügyfélszolgálat nagyon korrekt, de a felhasználói profilon belül egy-egy rendelés státuszának frissítése gyakran köszönőviszonyban sincsen a valósággal, és a termékek rendelhetősége, vagy éppen a készlethiányra vonatkozó információs sem pontos nagyon sok esetben...
Egy-egy akciós időszak alatt - feltételezem, amikor a honlap üzemeltetői éppen a termék adatlapját szerkesztik - gyakran tapasztalható a termék árának furcsa mértékű változása, vagy az, hogy a webáruhából, ill. csak valamelyik üzletből rendelhető-e...
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy ennyi információ alapján biztosat nem lehet kijelenteni, de nagyon ne is keseredj el "előre", hiszen ha az utolsó példányt kapod, akkor rendben van, és fogod kapni róla a következő státuszértesítést.)
Az én rendelésem esetében - egy másik típusú készülékkel - is éppen így történt nemrég.
Két nappal a rendelés leadását (és a "befogadásra vár" státuszt) követően megkaptam a "rendelését rögzítettük", és újabb egy nappal később a "rendelését átadtuk a futárszolgálatnak" témájú levelet tőlük.
Szóval drukkolok, hogy esetedben is így legyen! És hogy kifogástalan legyen a panel!
(Mert utolsó webáruházi termék esetén, ha hibás a panel, akkor sajnos nem tudják miből kicserélni. Nekem balszerencsém volt, így az "álomtévé" nem maradhatott.
)
-
turho
addikt
Azt a mailt én is megkaptam. Mindegy, dobtam egy mailt az ügyfélszolgálati elérhetőségükre, hogy most akkor mi van.
Én is drukkolok, nekem ez nagy dolog, anyagilag is, amúgy is. Hónapok óta készülök rá.
LG vonalon ennyiért pl. nem találtam jót.
Bár már szerelném... 186.5 cm/117 kg, az jónak is tűnik -
Balion
senior tag
"Tehát a konkrét visszaigazoló mail nem jött meg egész nap."
Én a rendelés rögzítéséről kaptam emailt csak. Utána arról, hogy feladták. Te a rögzítésről sem kaptál?
Szurkolok, hogy kiküldjék. Gondolom azért változott meg boltban átvehetőre, mert meg lett rendelve az egész kiszállításra szánt készlet. De ki tudja, megértem, hogy stresszel.
-
Balion
senior tag
válasz
mikrofon #7075 üzenetére
183 cm, én is egyedül kellett megoldjam. A tappancsokat mindig rátettem a kijelző szélére, amikor átfogtam, nehogy egy helyen nyomódjon meg a kijelző. Nem volt semmi probléma.
Azért amikor a matracra lefektettem, hogy a talpat rászereljem és utána lentről kellett felemelni... fú, hát nem mondom, hogy nem akart kipukkadni a fejem (vagy inkább a hátam). Ilyen szélesen fogva nem egyszerű mozgatni. -
turho
addikt
Én most elkezdtem idegeskedni....Tegnap du. rendeltük meg Euronicsból. Még kosárba rakható volt. Viszont a rendelésem státusza még mindig "befogadásra vár". Tehát a konkrét visszaigazoló mail nem jött meg egész nap.
Mindezek mellett ránéztem most is a készülékre, és ma már "csak üzletben átvehető" státuszú.
Tegnap még kosárba rakhattam, plusz ezeröccáé kértem futárt.
Szerintetek megszívhatom? Azaz, bármire hivatkozva visszadobják? -
rankesz
veterán
válasz
Dadpool #7065 üzenetére
Én egyedül raktam össze, a doboz "héjja" külön lehúzható, így az alsó hungarocell alapot oda lehetett állítani a pléddel letakart franciaágy elé, majd képernyővel lefelé úgy kivettem hogy a talp rész helye épp lelógjon az ágy végén. Így fel tudtam rá csavarozni a talpát, miutan külön összeraktam. Ezutan a tv polcra rakása már könnyű volt, bár én 2m magas 115 kilós "emberke" vagyok... Utana csak le kell húzni az elején lévő hungarocell " keretet" és kész is volt
-
Dadpool
aktív tag
Köszönöm! Ma már nem szerelek de holnap azert rá kell néznem. Igazat megvalva az új házba vettük de oda csak másfél hónap múlva költözünk. Szóval azert jó lenne mielőbb letesztelni hogy minden rendben van a "kicsikèvel"
Apropó ti egyedül raktatok össze? Mert már azon agyalok hogy hogyan veszem ki a dobozból egyedül😆. -
Dadpool
aktív tag
Köszi mindenkinek
-
darius09
tag
C715-ösön 645-ös Fw-vel csak nálam szórakozik a hangprojektor?
mármint bekapcsolom a hangprojektort a tv ki írja de hang nincs..... ki be kapcs és semmi újra indítom a tv-t pc-t semmi .. nincs hang.. a reset megoldja de kb 2 napja csináltam meg... vagy valamelyik más fw-t klene használnom?? -
Balion
senior tag
Kicsit megkésve, de most, hogy tutira megállapodtam a tv-vel, köszi Saccco a linket!
-
N_A_S
veterán
Rendben! Köszi srácok a megerősítést!
embe
korábban próbáltam, és nagy mértékű sebesség csökkenést tapasztaltam PC-n, de most jó! -
mikrofon
veterán
válasz
Kiskutya #7027 üzenetére
Ezt a hülyeséget....
Legalább egy figyelmeztetőt kaphatnak az ilyen fék infót terjesztő, hiszen csak itt hányan vettünk az elmúlt hónapokban új TCL TV-t...... aztán a Telekomos készlet is időnként kifogy és újratöltődik....én féléven belül kettőt is vettem egy c715-öt és és egy c728-at. Mindkettőt újonnan.
-
ruzsass
tag
Sziasztok,
esetleg van valakinek tapasztalata a TCL 55C725-el , mert ezen agyalok vagy egy Hisense 50E76GQ típussal. Képminőségben, hétköznapi használhatóságban(vegyesen TV és DLNA-ról vegyesen 1080p és 4K filmnézés illetve a PVR is fontos lenne) Esetleg nem tudjátok, hogy Budapesten valahol megtekinhető most boltban? -
rankesz
veterán
válasz
Kiskutya #7029 üzenetére
Én meg 2 nap alatt egyelőre meg sem találtam a mozi stb módokat...
Elsőre a menüben kóborolva pl érdekesen írt ekvalájzerrel is találkoztam, majd szólt a tv hogy "Frissítsünk?" mondom MOST NE, erre fogta magát, újraindult és mégis feltúrta az update-et...
Lehet akkor lett más a menü vagy kéne egy FR...? Jó lenne ha valaki leírná pl pontról pontra hogy hol vannak ezek a mozi meg stb módok, szeretnék nyugodt lenni hogy nem én vagyok hülye
-
Kiskutya
veterán
Napokban volt egy érdekes megjegyzés a Samsung topikban: [link]
Gondoltam kicsit utána járok ezért rákerdeztem instán a tcl Magyarországra.
-
N_A_S
veterán
Érdemes Service-ből Resetet majd utána egy VIsszaállítást is csinálni?
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Nektek milyen DLNA kliens vált be legjobban PC-ről tv-re streameléshez? Most Serviio-t használok.
-
Dyraxx
tag
Ez a foltosodás a képeken (nem a jelölt rész, hanem az egész képernyő foltosodása) egyébként normális? Mert az én TV-m is pont ilyen foltos (az első perctől kezdve). Vagy emiatt lehet reklamálni, főleg ha még garanciás a tévém?
-
Balion
senior tag
Nem szóltam
-
Kiskutya
veterán
Szerintem a 653 jól sikerült hagyd nyugodtan ha valami gond lenne csinálj szerviz menüs resetet azt egyébként is ajánlott frissítés után. Szerintem elég lesz a PDF is a garanciához ha gond lenne átküldöm mailbe a szerviznek. Netflixen dolby vision alatt sötét meg fényes mód között tudsz váltani, olyan opcióval nem találkoztam hogy dv vagy hdr10.
-
N_A_S
veterán
Nos feltettem a v653-at, ha van jobb akkor azt linkelje be valaki légyszi!
Találtam amúgy egy kis szépséghibát a TV-n: a TV felső részében található egy kis folt ami képernyőn belül van. Megpróbáltam fotózni, halványan de látszik, illetve maga a tudat zavar, de egyébként egyáltalán nem szembe tűnő film nézés közben.
Euronicses a TV, 24 hó garival, ezév áprilistól, amihez egy PDF-ben lévő számlát kaptam. Ez így elegendő lehet a gariztatáshoz? Nagyjából mi ennek a menete? Euronics kérheti a termék eredeti csomagolását?
Továbbá amit észrevettem az előző Philips-hez képest ami szintén Android 9 volt, hogy Netflixnél tudtam váltani a képbeállításokban Dolby Vision, és HDR profilok között, ennél viszont HDR profilokat nem látok.
-
Lordus
senior tag
55c725hoz esetleg van valami (akar beta) frissites?
sajnos random ujraindul, illetve a CI kartya hitelesitesnel 3bol2-szer megall bekapcsolaskor...
illetve par csatornanal beszaggat. 1-1 masodpercre megall a kep, aztan megy tovabb. erdekes, csak nehany csatornanal fordul ez elo. (Digi) masik tv nem csinalja, ezert gondolom, hogy tv hiba, bar... nem tudom mi okozhatja... -
N_A_S
veterán
kis kitérő után visszatértem egy c715-össel, melyik firmwaret érdemes felrakni?
-
Balion
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest