Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
-
embe
nagyúr
válasz
darius09 #4940 üzenetére
Próbáld meg ez alapján a képet beállítani! Nekem ez van, minimális változtatással. És tetszik.
-
Botika89
tag
válasz
darius09 #4683 üzenetére
Nekem korábban a logitech 5.1 el csinálta hogy egyet egyet pattant a hang mintha újra csatlakozna ki gyult minden led az 5.1 vezérlőn is!ezt az összes fw allatt el játszotta!de mióta a jbl soundbar van nem tapasztaltam ilyent!
logitech 5.1 optikan volt!jbl soundbar hdmi csatlakozik!
-
belashx
senior tag
válasz
darius09 #4242 üzenetére
Ahogy a képen is látszik, még a szervizmenüben is kikapcsoltam teljesen. Miért ne tettem volna ezt meg a menüben is? Lehet ott be kéne egy picit kapcsolnom, hátha olyan, mint mikor a Netflixből kilépve is váltogatni kell a képmódot, mert nem áll vissza. Ezzel teszek egy próbát. Ill. felmegy ma a 602-es.
-
belashx
senior tag
válasz
darius09 #4228 üzenetére
Még a szervizmenüben is kikapcsoltam, mégsem jó. Próbáltam visszaállítani ott az eredeti állápotot, hátha..., de az a gond, hogy ott még a szoftverfrissítés után se álltak vissza a beállítások, pedig feltettem a bekapcsolásos módszerrel is a romot.
Azért köszi a tippeket!
Szervizmenüs beállításokról tudna valaki dobni egy képet? Hátha velem van baj.
[kép] -
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #4001 üzenetére
Én csak álmodok az ilyen anyagokról mivel a településen egy fos a net és 4g gyorsítás se lehetséges. Nyíregyházáról költöztem ahol 1000es digi volt most meg 16m. Annak örölök hogy legalább a netflix megy normálisan, ezért nálam csak ott megy a dv. Ahogy írtam korábban tomp viszont tesztelte mindennel és ő ahogy kivettem a szavaiból legtöbbet dv filmeket néz!
-
-
Deadpool73
csendes tag
válasz
darius09 #3904 üzenetére
Én ugyanígy jártam..Mintha csak én írtam volna!Már nincsenek meg a képek amiket küldtem a samsungnak,hogy ez valami szörnyű..Két hétbe telt mire kijött valaki megnézni..Azt mondták,hogy ez tipushiba..Hát akkor viszem vissza nem fogom évekig ezt nézni..Igen fölteszem és letesztelem mindent kipróbálok!Köszi nektek!
-
Dyraxx
tag
válasz
darius09 #3905 üzenetére
Én vagy három éve egyszer lementem a sarki zöldségesbe, kérdeztem honnan van a fokhagyma, mondta a Tibi, hogy Kína. Kérdeztem, tőle, hogy ezt hogy tudod így eladni? Legalább titkolnád.. Mire ő felnevetett és azt mondta: "Ami nem kínai, az nem is eredeti!" - Azóta szállóigévé vált ez a lakótelepen, és meg kell hagyni van is alapja (persze nem a zöldségre értve). Rendesen kinőtték magukat minőség terén. Természetesen még mindig rengeteg a gagyi sz*r kínai cucc, Ali pl. hemzseg tőlük, de van rengeteg brand, ami tudásban, igényességben, minőségben jócskán megelőzte a nyugati konkurrenciát, és még az áruk is szerényebb. 5-10 évvel ezelőtt hallani sem akartam kínai márkákról, most ázért már szemügyre veszem őket.
-
-
Botika89
tag
válasz
darius09 #3838 üzenetére
Tudod mi az érdekes?ra nézel a bárra és el mosolyogsz aztán mikor meg szólal és társul a sub na akkor a mosoly el tűnik és csak annyit kérdezel ez szólt?
nagyon finom hangok jönnek a bárbbol és tudom hogy hihetetlen de filmnél nem tudom jbl ék mit csináltak de pl akció filmeknel hallod hogy a golyó a füled mellett huz el!vicces mert csak egy bár de igaz!
nem bántam meg !nagyon élvezetes!a Sub az gyilkos!
láttátok volna meg mikor szomszédok meg látták mivel érkeztem!
-
-Rolika-
senior tag
válasz
darius09 #3813 üzenetére
YT-on van fent egy részlet a Gemini Man-ből ami DV-s, hát kerestem az állam.
Kiskutya: szerda délelőtt jött meg, este az volt az első
Amúgy le a kalappal a Telekom előtt. Szombat délben megrendeltem, vasárnap reggel 9kor már hívtak és szerda negyed 11-kor már itt is volt. -
Kiskutya
veterán
válasz
darius09 #3718 üzenetére
Ja én se szoktam. Ajánlott, én csak azért írtam ha valami nem működik akkor kell. A sávosodás szerintem mindenkinek vsn kíváncsi leszek tomp-nak mit mond a szerviz de szerintem nem fognak csinálni vele semmit. Amúgy csak akkor látja az ember ha direkt figyeli más észre se veszi.
-
Gino20
őstag
válasz
darius09 #3662 üzenetére
Működnie kell, de ebben az árban nem lesz pl HDMI-d (CEC), vagyis optikán tudod összekötni, így elvileg tudod a TV távval vezérelni a hangprojektort, de ha jól tudom a ki be kapcsot nem vezérli. Ha használtban is gondolkodsz, akkor pl egy ilyen 2.1 [link] egész biztos klasszisokkal jobban szól, mint a TV csak speakers hangszórói.
Itt érdeklődj esetleg [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest